E m m a -

Äckelmätt

Förlåt, men jag bara måste lägga upp den här låten igen. Den är bäst! Hahaha nu blir säkert Fanny irriterad ;)

Jag är förresten sådär hemskt mätt så att det känns som att jag ska spy så fort jag ser en bild på mat, eller över huvud taget tänker på mat. Äckelmätt, som vi kallar det. Blä! Mår nästan lite illa. Vi åt Pannacotta till efterrätt, det var förmodligen därför... MEN NEEJ! Jag tänkte ju ta kort på pannacottan! TUUSAN OCKSÅÅÅ! Menmen, det får bli en annan gång, hihi. Nu ska jag titta på manga :D Hähähähä.... Vi hörs imorgon tror jag för jag kommer nog inte skriva mer idag... Men kanske! Godnatt sålänge =)

Lördag

Hejhej =) Jag har inte börjat plugga än, hehe... Men jag har ätit lunch, titta! Haha.

Thaimat :D

Smoothie! :D

... och muffin ^^

Jag har såklart gjort det jag inte skulle göra. Det här till exempel:

Föreställer framsidan på Twilight-boken ;) Ska bli en målning i akrylfärg senare! :D

Men nu ska jag gå och plugga lite på spanskaglosorna, vi hörs senare! :D

Sticka Bellas vantar!

Hihi! Jag har på mig skorna från ellos nu! :D Idag har jag bara segat och tittat på en serie på datorn... och ätit thaimat! Äntligen blev det kyckling med jordnötssås, hihi ^^

Förresten, mamma hittade ett kul stickmönster, nämligen Bellas vantar som hon har i Twilight! Hon hinner inte sticka dem till mig så att jag kan använda dem, men ändå! Alla Twilight-fans känner säkert igen dem!

De stickade. OBS! Bilden är en länk som leder till bloggen/mönstret!

Orginalet från filmen! :D

Det är svårt att skriva med päronsplitt i handen så vi hörs imorgon! Godnatt!! :D

Sakerna har kommit!

Hejhej, nu har jag lunchrast =) Vi håller ju på med en skum grej i samhällskunskapen. Vi har ju haft debatt förut, men nu ska vi ha "presskonferens" med Regeringen, riksbanken och höger & vänster journalister. Jag hamnade i "Regeringen"... haha. Typ den svåraste ruppen ;) Vi har i alla fall lyckats komma på ganska många grejjer, vi ska ju lösa finanskrisen. Jah... och vi i "regeringen" ska alltså komma på hur vi ska lösa den och kunna svara på "journalisternas" frågor. Jag gillar inte debatter och sånt där, hehe.

Mina saker från ellos har förresten kommit nu! Inte skorna från laredoute, men det stod att de skulle komma den 10e februari, men som om jag behöver espadriller i januari... trippa omkring i värsta ballerinasskorna i snön, hihi. Det funkar nog inte så jättebra =) Men vi hörs när jag kommer hem!

Fredag morgon

Godmorgon! Jag försov mig, för jag var typ halvvaken när väckarklockan ringde så jag tryckte bara på snooze-knappen hela tiden... inte bra! Men nu är jag uppe och stressar i mig frukosten i alla fall. Imorgon är det helg! Yes! Fast jag måste plugga hela helgen men ändå... Vi hörs! =)

I taket lyser stjärnorna

Nu är vi hemma från filmen! Jag är så glad att jag bestämde mig för att gå, för jag är redan klar med laborationsredogörelsen och filmen var jättebra! Inte på långa vägar bättre än Twilight dock! Hehe. Jag grät lite på en scen måste jag erkänna, men jag grät av någon skum anledning ännu mer när jag såg twilight... och den är inte sorglig någonstans! Haha. Det är bara för att jag är så sjukt galen i Twilight att jag gråter! Det är sant! Jag överdriver inte! Häh.

Hon som spelar Ullis i filmen, I taket lyser stjärnorna, var exakt som jag tänkt mig henne! Inte Jenna däremot... Hon och Sakke var inte alls som jag tänkt mig, men vad gör det? Nu har jag till och med glömt hur jag tänkte mig dem, bara att det inte var så. Han som spelar Sakke går förresten i min skola, ifall att någon har missat det, hehehe. Det var lite småkul att se honom i en film när man ser honom i skolan typ hela tiden... Men han är ju skådis så hur konstigt är det egentligen?

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig och läsa för jag är heelt utmattad! Vi hörs imorgon, godnatt! :D

Från filminspelningen, inte från filmen =)

Hejhej :D Jag kommer inte kunna bl

MMS

Hejhej :D Jag kommer inte kunna blogga från en dator förrän ikväll så jag mobilbloggar :D Nu är jag i alla fall på tåget mot centralen så snart sitter jag på bion på stureplan och ser på ''i taket lyser stjärnorna'' :D Det ska bli så kul, jag älskade den boken även om den nu inte riktigt är i min smak längre :D Jag fick två bananer för priset av en idag i skolan förresten (för att gå in på onödiga saker), haha. Alltså 2 bananer för 5 kronor :) Nu har jag två bananer att mumsa på, hihi :P Nyttigare än godis, haha... Men vi hörs senare!!


Yes!

Jag har ofta samma rubriker på den här typen av inlägg har jag märkt, haha! :P Nu sitter jag i alla fall i korridoren och har lunchrast. Jag skriver på laborationsredogörelsen och jag är ju typ klar! Yes! Jag visste att detta skulle funka! Finslipa den får jag göra efter bion =)

Jag upptäckte att jag har extramatte idag, men jag kan ju inte gå på den om jag ska på bion? Jag försökte lektionsanmäla på schoolsoft (sidan där vi ser nyheter, aktiviteter, sjukanmäler oss, med mera) men extralektioner finns nog inte med så ofta, den fanns inte i alla fall. Jag får alltså gå dit, utan att ta en gratis macka (det vore lite som hyckleri tycker jag, haha) och säga att jag inte kan vara med. Suck... Vi gör ändå ingenting på extramatten eftersom vi redan gjort klart A-kursen. Skönt! Så jag kan lika gärna skippa den. Men man kanske måste ha en bättre anledning än bio? Jag säger att jag ska ta spruta eller någonting, det är inte viktigt i alla fall =)

När jag gäspade nyss fick jag ont bakom ena axeln, jag kanske spände mig eller någonting. Jag brukar få ont i axeln och sånt för att jag spänner dem. Måste sluta göra det! Men det är svårt, jag vet ju inte ens när det är jag gör det... Så vet inte hur man slutar, haha.

Men nu ska jag gå och lämna tillbaks min bok till biblioteket, så vi hörs när jag kommer hem! :D

PS. kan vara mycket stavfel i detta inlägg som jag inte lagt märke till själv. Jag skriver ju på minimini-datorn så det är svårt med pyttelitet tangentbord! =)

Torsdag morgon

Godmorgon! Jag har sovmorgon idag, men jag gick upp tiigt ändå för att hinna skriva lite på laborationsredogörelsen. Jag ska gå på bion idag i alla fall, så jag måste plugga som en liten galning på rasterna, när jag kommer hem och efter bion. Och nu. Den här låten fick vi lyssna på på spanskalektionen igår. Bra tycker jag :D

Julieta Venegas - Me voy
Men nu ska jag äta frukost och plugga lite, vi hörs i skolan tror jag! :D

NEEEEJ!!

ååååh vad typiskt!! Sånt här ska alltid hända mig! GAAH!! JAG BLIR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV! Just nu håller jag på med kemin (laborationsredogörelsen), eller inte just i skrivande stund precis, men i alla fall. Deadlinen är på fredag och jag måste skriva på den imorgon, men imorgon är det som vi ska se I taket lyser stjärnorna och jag kan inte det då! Fytusan vad störande! Jag ville så gärna! Hade sett fram emot det så mkt, det var gratisbiljetter också! Nu ska jag plugga skiten ur mig så att jag kan gå och se den imorgon, det blir tråkiga inlägg idag i alla fall...

Den här filmen måste jag se förresten, Adam Brody och Kristen Stewart är med i den! Maah!!

Vi hörs inte senare för jag måste plugga, plugga, plugga! Godnatt! :D

Träningsvärk

Hejhej, hemma igen, har träningsvärk över allt... Till exempel i magen så det går inte att skratta! Med andra ord, den som sa någonting roligt idag, var tekniskt sett taskig ;D Lite udda kanske ;) Jag skrattade samtidigt som jag sa "aaaaj min mage! Men sluuuuuta säga roliga saker!!"  Jah...

Nu har jag börjat måla på bildlektionerna, förut satt jag bara och drog streck med en linjal... -.- Kuuul... not. Nu får jag måla! Yay! Men nu ska jag äta färdigt min mellis, kolla på ett avsnitt av någon serie för att varva ner lite och sedan skriva på laborationsredogörelsen i kemi... Deadlinen är på fredag :S Vi hörs senare! Jag ska inte vara lika tråkig idag!

Något sånt här ställe skulle jag vilja åka till nu! Det vore så skönt!

Onsdag morgon

Godmorgon! Min ögon vill knappt vara öppna... Jag märkte knappt när väckarklockan ringde, den ringde tydligen två gånger utan att jag märkte det, för jag vaknade tjugo över istället för tio över... skumt.

Idag är det kort dag, jippie! :D Dubbeltimme i spanska, matte, sedan bild, sedan slut. Det är i och för sig lunch mellan matten och bilden, men i alla fall...

Oj, nu måste jag gå upp och äta frukost, vi hörs senare! =)

PS. Mamma hittade min kemibok i källaren! Yes! Min mp3 hakade upp sig, men pappa sa åt mig att trycka på reset knappen, så nu funkar den! Tack! Mina föräldrar räddade mig mycket idag, hehe!

"Heeeeej mamma!"

Hejhej! Hehe det hände två roliga saker idag! Det var kursmässa förresten, men i alla fall. Det finns en toa på vår skola som ibland läcker ut kiss och basjs och det hade den gjort idag. Jag och Fanny gick där, helt oskyldigt ätandes på våra äpplen, när vi plötsligt kände lukten av kiss och bajs. Vi slängde våra äpplen och sprang där ifrån... hähä.

Sedan, på väg tillbaka (tror jag) var det bara jag och Fanny och två andra killar i korridoren. De två killarna gick i motsatt riktining, förbi oss, men när de var en bit framför, tittade den ena på Fanny och sa "Heeeeeej mamma!" Hon ba... eh... okeej... Så vi skrattade typ i tusen år efter det, hahaha. Kan fortfarande inte sluta skratta! HAHAHAHAAHA... Du skulle ha sagt "Hej min son" det hade varit mycket roligare, hihi. Kände vi honom? NEJ, haha!

På idrotten idag körde läraren hårt med oss som vanligt >_< och jag har träningsvärk över allt... Men nu ska jag sova vi hörs imorgon! Godnatt!

Hemma =)

Hejhej! Detta blir också ett snabbt inlägg, eftersom jag måste plugga kemi (hihi). Jag kom nyss hem för att vi slutade ju klockan fem i halv sex, pga extramatten.

Min kemibok är ju borta förresten, men någonstans hemma är den. Idag sa jag det till min lärare men då sa han att jag ska leta... så jag får väl göra det! Vi hörs senare, förlåt för tråkiga inlägg idag, även om det inte är så många som läser min blogg ;)

Update.

SNABBIS! HEhe! (Fanny hälsar)...

Nu är jag i datasalen. Om några sekunder är jag inte längre i datasalen... vi hörs när jag kommer hem! :D:D:D


Tisdag morgon... skola igen!

Godmorgon! Idag är jag trött, hehe. Låg och läste till kvart över elva igår kväll... inte bra! Våran oboy är slut! Gaah! Vi måste köpa ny! Jag frår dricka varm mjölk istället, orkar inte göra te... Men nu ska jag fokusera på att bli färdig med frukosten så jag hinner med allting. Vi hörs senare, i skolan eller när jag kommer hem =)


Tiger :D  Han hoppade just upp på spisen... tur att den inte är varm! :S

Stjärnan

Det blev visst inte många inlägg idag ;) Men det var kanske bra... hm.. nu ska jag i alla fall läsa, sedan sova! Det här blir nog det kortaste inlägget på lääääääänge! Vi hörs imorgon! Godnatt! =)

Min adventsstjärna hänger fortfarande i mitt fönster... Vill inte ta ner den...

Försenat veckans citat


Så länge vi båda andas

Godmorgon! Nu har jag pallrat mig upp... jag är trött ändå, hah. Igår anmälde jag mig till att åka till kungsberget och åka skidor på skolans friluftsdag! Det ska bli så kul! Den 11:e är det. Någonting annat jag måste göra är att förbeställa "Så länge vi båda andas". Det är alltså den fjärde boken i Twilight-serien. Jag har den redan på engelska, men vill ha den på svenska också, hihi! Klicka på bilden för att komma till sidan där man kan förbeställa den! :D 



Men nu ska jag äta frukost, jag är jättehungrig! :D Vi hörs senare! Idag måste jag plugga... vilket betyder bloggande... hahahaha!

Läskig termometer!

Pappa har köpt en läskig termometer som man sätter mot pannan och så pratar den (säger vilken temperatur man har). Nisse sa inte vad det var först när jag skulle testa den, han sa bara att man skulle sätta den mot pannan och jag fick typ panik och trodde att man skulle få en elstöt eller någonting sådant så jag skrek, men de sa att det var en termometer... Men när han skulle sätta den mot min panna sedan skrek jag ändå som en stucken gris, haha. Jag gillar inte den där grejen... Men jag kunde göra det själv i alla fall, men någon annan får inte göra det! Hehe, tyck att jag är konstig, men den är skitläskig!

Nu för några minuter sedan kom pappa in i mitt rum och sa "jag köpte någonting till dig också". Jag blev jätteglad och sa "vaa? Vadå?".
          "En karbinhake"
Åh... tack... Så... snällt... av dig... Heehhehh... Menmen it may be useful, eller? Hahaha... När man åker skridskor =)
Han har köpt converse åt sig själv! Jag är avundsjuk! Men snart kommer mina converseliknande skor från ellos ;)

Men nu orkar jag inte skriva mer, hahah! Här är en sak som jag hemskt gärna vill ha <3. Twilight-fans förstår vad det är!

Men för er som inte vet, så här är det:
Texten står ju såklart för twilight, hehe. Lejonet och lammet symboliserar Bella och Edward (The lion fell in love with the lamb...). Det röda äpplet symboliserar "The forbidden fruit" (twilighters fattar). Ja, alltså, den MÅSTE jag ha! Love it!'

Vi hörs imorgon! KRAMAAAAAAAR! <3

Segt

Hejhej. Allt är segt här... har bara gjort ingenting hela dagen. Läst, chattat... Jogga orkar jag inte göra idag. Det här var en typisk seg-dag, hehe. Alla mina planer idag verkar sekunden efter jag gör dem, försvinna, hah. Menmen, jag får väl fortsätta göra ingenting. Imorgon tänker jag i alla fall vara lite effektiv och plugga. Laborationsredogörelsen i kemi och uppsatsen om Camille Pissaro i bilden... OJ! Jag måste anmäla mig till kungsberget också! Det hade jag glömt!

Men nu ska jag fortsätta att göra ingenting, kände bara att jag ville uppdatera, hihi ^^ Gud vad tråkig min blogg måste vara idag... kanske ska skriva om någonting kul senare =) Vi hörs!

Den 10:e februari stod det att de skulle komma :D

Till stinsen

Godmorgon! Det var väldigt skönt att få sovmorgon :D Jag behöver ju inte oroa mig över att inte kunna somna ikväll (pga att vakna sent) eftersom jag är ledig i morgon, hihi!

Det här ska inte bli ett långt inlägg eftersom jag måste gå och göra mig i ordning, kan ju inte gå i pyjamas till stinsen. Men jag ska inte vara där länge för jag ska bara följa med mamma. Jag känner att jag inte vill sitta stilla inomhus, jag vill röra på miiiiiiiig!! Hahaha... Jag ska jogga med mamma idag också, men vi får väl se hur der går med det, haha. Jag borde verkligen börja träna igen. Pappa brukar säga "ska du inte springa mini maraton?" eller liknande, och då måste jag ju träna för jag vill ju göra det, det är bara så kallt!

Men nu ska jag ju göra mig i ordning! Vi hörs senare! :D

Jag gillar körsbärsblommor! :D

------------------------------------------------------------------
Uppdatering: Det blev inte av att gå till stinsen eftersom att pappa erbjöd sig att åka och göra det som mamma hade tänkt göra, så nu sitter jag här idag igen och segar, haha! Vi hörs i alla fall :)

Pearls

Hejhej! Jag är väldigt trött idag... WAH! Just nu blinkade det till utanför mitt fönster! Paparazzi?? Hähä, tror inte det va... Hm... jag kanske borde sluta äta godis kom jag på nu, eftersom det är mat snart... Aa, det får jag göra!

Jag fotograferade lite nyss förresten! Pärlhalsband blir väldigt coola på bilder tycker jag :D Jag har faktiskt aldrig försökt ta kort på dem förut, men nu hängde de här framför ögonen på mig bredvid fönstret och jag tänkte "oooh... pärlor" och så fick de vara med på bild :D

Jag vet inte vad som hände med den där goodiebagen jag tävlade om i början av januari... hon som startade tävligen kanske glömde bort den... Jag prenumererar nämligen på hennes blogg och märker om hon skriver ett nytt inlägg. Goodiebagen is nowhere to be found. Stavar man nowhere så? Det ser liksom fel ut på något sätt...

Men nu ska jag läsa min bok. Förra gången jag sa det satt jag bara kvar som en seg banan framför datorn, men nu ska jag slita mig! Vi hörs senare! Eller neej, det gör vi inte för jag har bestämt att detta är sista inlägget för idag. =) Godnatt!

Kyckling med jordnötssås!

Snällaste pappa och snällaste lillebror har köpt godis åt mig, hihi! De kom nyss hem från ICA och jag har nu fått en skål med godis och ett paket Marabou premium med fikon & mandel :D Hähä, nu klarar jag mig ett tag!

Tiger har fått mat också - äntligen -, han har ju fått klara sig sedan imorse utan mat, stackarn. USCH, jag åt just världens äckligaste godis, den smakade rå fisk! Fy Bläääää *spottar ut*. Usch, den var HEMSK!

Det blir lax till mat idag. Hoppas vi beställer thaimat imorgon, jag är sjukt sugen på kyckling med jordnötssås! Mumma! Men nu ska jag läsa min bok tror jag, ska inte sega framför datorn för mycket! Vi hörs senare =)

Utan såsen då i och för sig, men det ser gott ut, hihi ^^

Hemma igen

NU börjar min helg ;) Idag ska jag bara ta det lugnt! Nyss åt jag pannkaka med drottningssylt & grädde till lunch och drack varm choklad, hihi. Jag har fortfarande två lediga dagar kvar efter denna också! Hahaha.

Igår kväll när jag hade gått och lagt mig och precis höll på att somna, hörde jag "Men NEJ! Aggra inte! Vi skulle ju levla nu!" från andra sidan väggen. Kommer ju inte ihåg exakt vad han sa, men någonting åt det hållet. Det kom alltså från min lillebrors rum. Han spelade World Of Warcraft med sina kompisar samtidigt som han pratade med dem på skype. Han visste ju inte att jag skulle ha skola dagen efter så han pratade väldigt högt, haha. Jag gick ut och såg väldigt irriterad ut och sa till pappa "Nisse stör mig... jättemycket" Haha. Skvallerbytta bingbong...

Sedan låg jag uppe och läste stolthet och fördom tills klockan halv ett. Ajaj, inte bra där! Den är inte precis som filmen, mer som serien som är från nittotalet. Den gick på Tv4 guld för ett tag sedan... Den är bra i alla fall! =)

Nu ska jag läsa lite bloggar, vi hörs senare!

Skola på en lördag

Godmorgon! Jag råkade försova mig lite men jag har fortfarande gott om tid. Stackars Tiger, hans mat är slut i matskålen och det var det enda som fanns kvar. Men det var jättemycket i förut sa pappa, så han har ätit nu på morgonen i alla fall.

Snart ska jag alltså gå till skolan. På en lördag... Men vi får ju kompledigt hela måndagen så det är värt det tycker jag, hihi! Jag har inte riktigt koll på schemat, det vill säga vilken lektion som är först, men jag tror det är matte... Men seriöst, vad hinner man göra på en halvtimme? Lektionerna är ju bara en halvtimme långa.

Men nu måste jag gå och göra mig i ordning, vi hörs senare! =)

Haha.

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon är det ju skola igen (suck) klockan tjugo över tio. Åtta ska jag gå upp... Sedan gå hemifrån fem i halv tio. Jag vet inte riktigt varför jag alltid åker så tidigt till skolan, jag gillar liksom att komma till skolan en halvtimme innan vi börjar, hehe.

Jag hörde att Blondinbella var av de två som riskerade att åka ut från let's dance. Jag tyckte inte hon var så bra, men jag har ju bara sett henne dansa en gång. Idag. =) Laila var bäst, men jag såg typ sju stycken bara, hehe.

Nu ska jag läsa Stolthet och fördom och sedan ska jag sova! Nattinatti =)

Flickan från ovan av Alice Sebold är alldeles för hemsk för att läsa på kvällen så den får vänta tills dagen kommer, haha.
Lägger ut en gammal bild från februari 2008, haha. Jag älskade denna bild. Enjoy!

Mutemath - Spotlight

Jag har fått någon konstig kick och börjat lyssna på massa låtar som jag inte riktigt brukar lyssna på, haha. Dessa till exempel:


Video 1: Miley Cyrus - seven things
Video 2 : Jesse McCartney - How do you sleep
Video 3: Miley Cyrus - Girls just want to have fun
(Egentligen Cyndi Laupers låt)

Hm... hur som helst, jag gav upp att titta på let's dance, det är faktiskt inte ett program jag är särskilt förtjust i, hehe. Men åh, jag känner mig så kritisk! Kan ju lägga upp en låt som jag ääääälskar istället! Den är lite speciell ;)

Tiger gosar

Hahaha, Tiger är galen! Han hoppade upp framför datorn nyss och var übergosig, men han var bara jobbig så jag satte ner honom på min morgonrock som ligger i min säng. Han gosade som en galning, här är lite gulliga bilder (med ganska dålig bild): Klicka på bilden för förstoring! =)

Man kanske ser lite dåligt på den sista bilden för jag var desperat att fånga det på bild; han biter i morgonrocken! Haha, gulliga katt!! Han kröp omkring som en galning, som man kanske ser ;)

Nu har pappa kommit hem med chips, så klockan åtta blir det Let's dance för min del, har inte sett på det på typ två år, men nu skriver ju alla om det så jag ska ge det en chans! Är blondinbella kvar? Hoppas det, skulle vara intressant att se henne där, haha!

Alltså, senare kommer min lilla recension (kan inte stava det ordet typ) om kvällens Let's dance. Förvänta er ingenting bra, hahaha. Jag är inte världens bästa recensent precis (kan fortfarande inte stava ordet).

Vi hörs senare! =)

Sista skoldagen för veckan... inte!

Hejhej! Idag är jag på bra humör :D Jag har gått och tänkt hela dagen "Åh, idag är det fredag, sista dagen i skolan", men sedan har jag alltid - sekunden efter - kommit på att det är det ju inte alls, för vi ska vara i skolan imorgon. Bläääääää, typiskt!! Orkar inte det, ville ha världens lördagssovmorgon. MEN jag kom på en sak! Det kommer jag kunna få på söndag :D För vi är lediga på måndag, yeey! Kompledigt, för öppethus-lektionerna imorgon såklart :D Det ska bli helkul, hihi.

Jag har lånat Jane Austens bok Stolthet och fördom. Jag har aldrig läst den, men jag gillade filmen skarpt :D Så jag ska försöka mig på att läsa den, den är ju inte lång alls. Bara... hm... *kollar*... 299 sidor. Det går nog på en ledig dag om boken är bra, hihi. Bokmalen nummer 1 = Emma.

Nu vill jag läsa och... hm... dricka. Jag är törstig. Vi hörs senare! =)

HAHAHAHAHA Jag hittade en gammal bild på mig (från åttan) där jag har tuggummi i munnen. Hahahaha, den såg rolig ut, jag kände mig tvungen att lägga ut den :D

Åh, fint höstträd i bakgrunden!

Inte hungrig :(

Hejhej, jag har luchrast just nu så jag står i datasalen igen och har såklart fått datorn med A:et som är svårt att trycka på. Så bli inte förvånad om det fattas ett A lite här och där, men jag försöker trycka hårt på tangenten haha.

Lunchrast alltså. Efter första lektionen. Jag är inte hungrig eftersom jag typ nyss åt frukost. Snacka om jobbigt! Men jag får väl köpa en macka för tio kronor eller någonting sånt.

Alltså jag hatar den här datasalen! Alla killar (ja, typ ALLA) står och spelar Counterstrike HELA tiden. De som går på denna skola vet. Varje rast, hela rasten, hela datasalen. FULL av CS-spelande killar. Hur kul kan det vara??

Om Fanny läser detta, haha jag står snett framför solglasögonen igen. Hahahah. ALLTSÅ jag blir irriterad! Nu kom det en kille och typ stirrade på min datorskärm. Varför? Vill han se vad jag gör eller? Känner jag honom? NEJ! Irriterande! Tänk om jag höll på med någonting, som att skriva ett personligt brev eller någonting?? Haha, nu ska jag sluta klaga. Nää nu gjorde en annan person samma sak!

Oj, jag märkte nu att A:knappen sitter som en lös tand. Sitter fast i ena änden, haha.

Men gud vilket utbrotts-inlägg det här blev :P Nu ska jag köpa en macka och plugga lite kemi, vi hörs när jag kommer hem!


Så här kul hade jag imorse *host*. Världens mest flummiga och oseriösa bilder typ, hähä!

Sovmorgon

Godmorgon! Aajj, jag låg med huvudet mot väggen så det gör ont. Nu kommer jag vara öm där. Jobbigt. Menmen, det är ju fredag så vem bryr sig? Så kanske jag skulle skrivit om jag inte visste att jag ska vara i skolan på lördag också. Men det är bara en och en halv timmes lektionstid, alla tre lektionerna är en halvtimme långa, så jag borde klara mig? Japp. Matte, bild och spanska tror jag vi har. Sovmorgon till tjugo över tio. Vet inte när vi slutar, rasterna är en kvart  - tjugo minuter.

Men nu ska jag inte skriva om lördagen! Idag brukar vara veckans längsta dag (dvs. ingen sovmorgon, ingen håltimme, slutar 4), men idag är dubbeltimmen i kemi nu på morgonen inställd! Yes! Nu kom jag på en sak... jag måste skriva en laborationsredogörelse... Fast vi har i och för sig inte fått en deadline än, så det är väl inte överdrivet brottom. Bilduppgiften jag gör ska vara inlämnad den femte... vad är det för dag då? Hm...

Menmen, nu är jag väldigt hungrig, så jag ska äta frukost =) Vi hörs senare!!



Beställt!

Jag hade besökarrekord igår, hahaha, det är egentligen lite, men igår var det i alla fall 22 personer som var inne på min blogg. Haha Kenza (känd bloggare) har väl typ en halv miljon? Och så kommer jag med mina fjuttiga 22, hehe.

Nu har jag i alla fall beställt saker från ellos & laredoute! Det blev slutligen dessa saker som jag klickade hem (letade efter träningskläder men det fanns inga bra).


De söta espadrillerna från laredoute får hedersplats, hehe.
Jag tyckte att det var ballerina skor, men de skrev att det var espadriller... Hm...
Allt tillsammans blev väl drygt 750 eller nåt. Helt okej, enligt mig =)

Detta blir dagens sista inlägg (tycker jag har varit riktigt duktig och inte skrivit för många inlägg, hihi). Godnatt!

Bilder från tisdagen - Edsviken

Hihi, var tvungen att lägga upp de här bilderna, det blir nog en lång rad =) Det är från rasten som var efter vi hade plurrat isvakar, då vi gick till Edsviken för att leta efter min mössa. Har fortfarande inte hittat den förresten...

Alla bilderna är tagna från Fannys mobil, alla utom den där Fanny åker på isen är tagna av Fanny :D

Jag syns knappt, haha. Där vågade jag mig i alla fall nära änderna. :P

Jag igen...

... och igen

Ser ni det gula där, det är en livlina som låg och flöt i vattnet!

Jag en gång till haha...

Slottet!!

Haha mina "uggs" och mina jeans, hahahhaa.

FANNY ÅKER IIIIIIIIIS

Där ser man livlinan bättre. Den gula.

Haha jag hade fått tag i golfbollen som låg och flöt...

JAG ÅKER IIIIIIIIIIIS!!

Skriver mer senare!! :D Oj, Fanny är ju mästerfotograf, haha!

MR-dagen

Hejhej! Jag mår mycket bättre än imorse, men ibland snurrar rummet lite och jag måste köra sån där "yoga-andning" eller vad det nu heter :P

Idag ska jag i alla fall beställa de tre sakerna från ellos. Det blev ju lite mycket, så jag tog bort lite saker. Nu blir det bara denimklänningen, platåsandalerna & kängorna.

Det snöar här ute just nu förresten. Det var blött innan också så nu blir allt slask. Blä. I tisdags blev allt också slask, men det slasket har blivit is nu och det ser allmänt fult och trist ut. Jag längtar till sommaren! :D Men vem gör inte det?

Okej, jag ska berätta lite om MR-dagen (Mänskliga rättigheter-dagen, en tradition på Rudbeck).
Först gick vi till aulan, där en före detta nazist pratade om sitt liv i 50 minuter. Efter rasten skulle vi in i aulan igen för att lyssna på någon från en organisation som hette... eh... någonting, förkortningen var i alla fall FS. Efter lunchen skulle vi lyssna på en till före detta nazist som pratade om sitt liv. Han var lite rolig, haha... Sedan var det någon från Ungdom mot rasism som kom till ett vanligt rum (inte aulan) och där fick vi göra lite övningar. Haha en rolig sak:

Man fick lappar med roller som man skulle tänka sig in i. Vi hade gjort det förut på levnadsläran och så fick jag exakt samma lapp som då! Exakt samma! Hur stor är chansen liksom?? På lappen stod "Du är barn till VD:n på ett stort företag och studerar ekonomi på gymnasiet". Hahaha.

Men nu ska jag försöka måla mina naglar. Fransk manikyr :D Vi hörs senare!!


Lite konstiga bilder jag tog igår. Blombilden tog jag dock för någon vecka sedan =)

Mänskliga rättigheter

Hejhej, snabbt inlägg. Jag gick till skolan imorse men ibland snurrar rummet, jag är alltså fortfarande yr. Nu står vi i datastugan och jag bloggar som man kanske märker, hehe. knappen A är typ helt seg så det är svårt att skriva A. Jobbigt. Shift är också seg. Blää.

Dagen handlar om mänskliga rättigheter och de första två föredragen har vi redan haft. Nu ska vi lyssna på föredetta nazister, hejdååå!

Torsdag morgon

Godmorgon... jag är yr och nästan lite illamående. Det måste gå över för jag vet inte hur man ska göra om man är sjuk på en MR-dag? Snart kommer städarna så jag måste göra mig i ordning och äta frukost ganska snabbt. Åh, jag vill bara ligga i sängen idag, mitt huvud snurrar.

... vi hörs när jag kommer hem... :)

Städning igen

Jag har skrivit lite min uppsats. Det blev väldigt tråkigt att skriva om impressionismen, så jag bestämde mig för att gå rakt på och skriva om Camille Pissaros liv, men då var det mat och nu ska jag städa på rummet för imorgon kommer städarna hit och städar. Men jag har faktiskt lyckats hålla rummet ganska fint i två veckor nu. That's rare...

Imorgon har vi MR-dag, vilket betyder föredrag som har med samhällskunskap att göra. Jag kommer inte ihåg vad det faktiskt skulle handla om, men jag hoppas att det inte blir dötrist (som våra SH-lektioner brukar vara...), eftersom vi ska vara där från kvart i nio till två. Hähä.

Jag skippade några saker i min beställning från ellos, så nu beställer jag bara de bruna platåsandalerna, de blåa kängorna och denimklänningen. Kanske missade någonting nu. Det blir i alla fall 299 + 249 + 149 = 687 kronor. Ja, då blir jag inte så pank längre. Jag kom på att jag kan ju faktiskt vänta med att köpa det där andra ett tag. Jag menar, herregud, det är ju januari! Jag behöver inte börja stress-köpa sommarkläder redan nu!

Det blev inte så mycket bloggande ändå, vad bra. Men nu ska jag städa, vi hörs imorgon innan skolan! Godnatt!

Klänning från Whyred Halstons vårkollektion 2009.

Föredrag, kläder & matteräkning

Åh, jag som trodde att jag hade kort dag idag... Vi slutade halv tre i alla fall, bara för att vi (alla naturelever & teknikelever) skulle på föredrag i aulan om energi och vätgas klockan halv två. Suck... Han var lite rolig, haha. Han kallade oss "gymnasister", men när han sa "Ni är gymnasister", kan ju gissa vad det lät som han sa? "Ni är ju nazister". Sedan sa han också såhär "Ni går ju första året och pluggar naturvetenskap... Ni är ju alla små wannabes". Hahaha... mjo man tackar! Sedan kallade han oss för wannabes igen... hähä.

Nu har jag fått en uppsats att skriva, som handlar om en konstnär som heter Camille Pissaro. Jag håller på att måla av en av hans målningar i bilden och nu (samtidigt!) ska vi skriva en uppsats om konstnären vi håller på med. Alltså måste jag skriva en uppsats om Camille Pissaro, så jag börjar redan nu, första dagen. För nu måste jag skärpa mig.

Nu fungerar även LimeWire på min dator så jag kan ladda ner musik heeeela kvällen, mahahaha! Förresten, här är det som jag (idag) ska beställa från ellos:

Hm... nu måste jag räkna här... Skorna på den första bilden kostar 249, skorna på andra bilden 149 (ellos gillar numret 49), klänningen på tredje bilden kostar ockskå 249, shortsen kostar 99, T-shirten (inte den vita, utan den randiga) kostar 64,50. Tillsammans blir det....hmm..... 500 + 120 + 90 + 36 + 64,50 = 746 + 64,50 = 810,50. Räknade jag rätt? Det blir i alla fall mycket! Jag brukar aldrig handla för så myket på en gång, men jag behöver allt det där! Heh... herregud. Sedan ska jag köpa jeans också och då har jag bara lite drygt sjuhundra kvar... jag kommer bli PANK! Hahaha! Det är kanske inte så farligt när man bara är 16 år, men det är väl alltid lika irriterande att vara pank?

Men nu ska jag börja skriva på min uppsats, vi hörs senare! (Jag brukar ju ha för vana att skriva mycket när jag egentligen borde plugga)

Onsdag morgon

Hejhej! Idag har jag kort dag, hih. Första lektionen är dubbeltimme i spanska, sedan matte, sedan bild. Imorgon hade jag fått för mig att vi var lediga men sedan kom jag på att vi har MR-dag. Vi ska lyssna på något föredrag som har med samällskunskapen att göra. Jag gillar inte samhällskunskap... Men nu ska jag äta frukoist, vi hörs senare!

Mitt äventyr - i bilder

Hejhej! Jag ritade en serie på ritpapper om vad som hände när jag plurrade isvak, hehe. Här är en serie jag ritade på paint!
(Klicka på bilderna för förstoring)



Ja, hehe, om du inte fattar, kan du läsa berättelsen i mitt förra inlägg, hihi.

Men nu ska vi fira mitt äventyr + att Barack Obama blir president! TV:n nästa!

-------------------------------
Uppdatering 21:30:
Nu har vi tittat på Barack Obama och massa andra som pratade och någon parad med spelande snubbar (kan inte komma på vad de heter), men när han skulle åka bil till Vita huset gick det otroligt segt så vi gav upp och nu sitter vi här uppe istället. Jag använder mammas dator och nu säger hon att hon vill ha den så jag kan inte skriva mer =). Jag ska gå och lägga mig under bordet, vi hörs imorgon, godnatt! =)

Nu har jag plurrat!

Nu har vi plurrat isvak! Det var helt sjukt roligt! HAHAHAHAHH! IGEN, IGEN, IGEN!! Hihi! Okej, berättelse:

Jag gick ut på isen, blev fastsatt i en livlina. Sedan gick jag ut mot kanten där isen försvinner och vattnet börjar. Jag hoppade först lite försiktigt för att jag var rädd, men när det inte hände någonting hoppade jag som en galning och tänkte "Men vad tusan, jag vill ju ner!". Men isen sprack inte! Jag gick närmare kanten och hoppade och så helt plötsligt gick en stor bit is som jag stod på av och jag stod på ett sjunkande isflak! Det sjönk såklart i änden där jag stod så jag fick springa mot den andra änden på isflaket och hoppa ner i vattnet på andra sidan! Det var helt otroligt kul, hihih! Tack pappa för att du fick mig att göra det! Jag blev typ inte ens kall heller. Bara om fötterna. Jag hade bra kläder. Nu vet jag vilka kläder jag ska ha på mig om jag åker skridskor.

Nu på rasten gick jag och Fanny ner till Edsviken igen för att leta efter min mössa som är tillfälligt försvunnen... Haha hon är livrädd för änderna. Jag gick fram till dem, men så kom två klungor från varsitt håll gående mot mig. Sedan flaxade alla till samtidigt och vi blev skiträdda men de flög ut mot vattnet, bort från oss. Vi hittade inte min mössa, men vi hittade en livrem i vattnet & en golfboll som låg och flöt. Nu är golfbollen min trofé, hihi! =) Sedan gled vi på isen och tog coola bilder hehe.

Nu snart ska vi gå på informationen i aulan om inriktningsvalen. Vet inte riktigt vad jag ska välja, men om matte E inte är för svårt ska jag välja matte&data tror jag.

Ikväll ska vi fira att Barack Obama blir USA:s president och de blir av med George Bush! Jag tror att det blir så mycket bättre nu, men han är väldigt mordhotad tydligen. De måste ha en höööög betongmur utanför hans hus. Kommer inte ihåg riktigt om det verkligen var betong, men jag tror det. Vi ska i alla fall fira, jag vet inte hur, men det ska vi i alla fall =)

Vi hörs när jag kommer hem!

Tisdag morgon

Godmorgon! jag har problem med att hålla ögonen öppna. Hur jag än gör så vill de bara inte. Idag ska jag alltså plurra i en isvak... det finns så mycket saker jag måste komma igåg just nu och inte glömma att ta med till skolan. Så mycket. Men nu ska jag gå upp och äta frukost, vi hörs efter skolan! Då får vi se hur det gick...

Optimism

Jag måste sluta vara så pessimistisk. Så här är det:
Det är bra att prova plurra isvak. Jag blir inte förkyld. Ryggsäcken kan jag bära i händerna på väg till skolan. Jag löser allaproblemen. Som om ingen annan kommer se lika töntig ut som jag? Herregud! Alla kommer ha helt sjukt fullt med utrustning så man kommer inte ens se vem som gömmer sig där under!
Välkommen tillbaka optimismen! Yes! Jag är taggad! Nu ska jag lägga mig och läsa en bok (inte Flickan från ovan, av Alice Sebold, den är för hemsk), så hörs vi imorgon när jag vaknar! Dessa skor har jag förresten (typ) bestämt mig för att köpa (perfekta till sommaren:

GODNATT! Wish me luck...

Isvak nästa

Jahopp. Jag är på jättedåligt humör för allt möjligt men bra för allt möjligt annat...

Lista på varför tre fjärdedelar av mig är på dåligt humör:

1. Pappa "tvingar" mig att vara med och plurra isvak imorgon fast det inte är obligatoriskt, så jag har inget val (om jag inte skriker åt honom att jag flyttar hemifrån om jag måste vara med).
2. LimeWire fungerar inte på min dator av någon anledning så jag blev sur.
3. Jag kommer se urtöntig ut imorgon eftersom pappa tvingar mig att ha värsta proffsutrustningen... Sååå jobbigt!

Lista på varför en fjärdedel av mig är på bra humör:

1. LimeWire fungerade på mammas dator så nu har jag massor av ny musik på mp3:n :D
2. Jag tror att det kan bli rätt kul att bada isvak om man bortser från hur töntig jag kommer ser ut...

Slutsats: Jag är på dåligt humör. Jag vill inte plurra isvak. Vill inte. Jag får inte bli förkyld, får inte missa en enda dag av skolan nu på ett tag. Jag kommer ändå inte våga gå ut på isen. Jag kommer se skittöntig ut också. Sedan ska jag gå till skolan med värsta vandrings/skridsko ryggsäcken som säkert är en meter hög med massor av linor och fack. Jag vill verkligen inte, vill bara skrika och gråta. Usch, vad pessimistisk jag är, men jag vill verkligen inte!

Utbrottsvarning:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHH!!!!!!!

Skomani!

Åååh jag hittar så fina skor hela tiden! Här är en hel massa från gojane.com!


och några från ellos.se.

Ja.. jag har skomani.

Vilken tyckte ni var finast?

On Top Of Your World

Sahara Hotnights. Ett mycket bra band om jag får säga det själv. Hihi. Svenskt band också :-)

Volleyboll

Idag spelade vi volleyboll på idrotten. Det enda jag kan göra är att serva, det går riktigt bra faktiskt. Det andra? Bläää. Jag tror jag nuddade bollen en gång (förutom när jag servade) och då var inte ens spelet igång... Mina handleder led inte allt för mycket i alla fall. Några spruckna blodkärl men det syns inte ens längre. Undrar om det verkligen var sprucka blodkärl... Hur som helst har jag fått två små röda prickar som ser ut som när man stuckit sig med en nål, fast innanför huden. Heh.

Inga läxor idag, sjukt skönt! Jag ska ladda ner LimeWire och sedan ladda hem lite låtar, hihi. Och Twilight såklart! Och lite andra filmer... får se om jag hittar någon. Det är inte alltid det man klickar på faktiskt är en film.

Men nu ska jag som sagt göra det, vi hörs senare! Här är en video från youtube. Tjejen på filmen är tio år gammal! Och dansar så bra!

Måndag morgon

Godmorgon! Jag kunde inte somna igårkväll. Typiskt. Jag gick och lade mig klockan halv tio och låg och läste till tjugo över elva, men somnade gjorde jag först vid klockan ett. Det var kokhett i mitt rum också, men pappa tog mitt täcke och gick ut och skakade det, så det blev kallt och skönt. Sedan vaknade jag klockan halv sex av att det var iskalt isätllet. Sedan somnade jag om och nu vaknade jag igen. Suck.

Jag har frresten bestämt att jag inte får posta så många inlägg som igår, jag måste lugna mig. Men nu ska jag äta frukost, vi hörs senare! Kramar.

You act like 21

Haha, oj då, jag beter mig tydligen som om jag är 21... Hm... Jag tycker ju inte riktigt att det stämmer, hä hä. Jag orkar inte lägga in video, men denna låt är väldigt bra. Rob Pattinson - Never Think. Hehe, det kanske är lite att jag vet att det är han som sjunger också, blir ju bättre då!

I sommar måste jag köpa en blommig volangkjol! Can't go through summer without one! Hehe, jo det kan jag nog, men de är så fina! Hm... jag tror att jag har ha-begär? Det finns så mycket som jag vill ha :/ Not good, not good at all! Menmen, nu ska jag i alla fall inte skriva mer, detta blir sista inlägget. Har skrivit på tok för mycket idag, haha. Detta blir det sjunde inlägget för dagen! :S Oooups! De som läser märker säkert inte de understa inläggen jag skrev på morgonen... Men det är ju så kuuul!

Imorgon blir det alltså skola igen... Inte så mycket plugg den här veckan, men på Tisdag ska vi bada i en isvak. Nej, inte bada. Vi ska hoppa i, sedan ta oss upp igen. Det är inte riktigt att bada, eller? Det blir nog lite...eh... intressant! Jag har ju badat i vak förut på landet, men huuuh jag känner mig inte tvingad att göra om det! Om man bortser från att jag faktiskt är tvingad att göra det på Tisdag, heh... Men nu får jag alltså inte skriva mer! Vi hörs imorgon!

gör testet här!

Veckans citat

Ur Twilight såklart. Detta citat är inte så avslöjande & det är ett av mina favoritcitat. :-)



Leona Lewis - Run


Annas nya design!

Jag har suttit och gjort en ny design åt Anna samtidigt som jag har städat på rummet (och lyssnat på musik på nya Mp3:n såklart ;)). Jag tycker det blev fint, eller?

Jag ska förresten lägga in Twilight-filmen på min Mp3, hehehe :P Fanny har redan gjort det (avis). Jag får väl göra det någon gång i veckan...

Men nu ska jag städa lite mer, vi hörs senare!

Robert Pattinson intervju med Haley Williams

Hehe, jag hittade en video där Haley Williams (hon som sjunger i Paramore) och Robert Pattinson (Edward i Twilight) intervjuar varandra!


Roligt från intervjun:

Haley - That must be insane for you because... I mean like, before this, before all this, you could probably walk around and have a cheeseburger or a gardenburger even, and...
Rob - Gardenbuger?
Haley - Gardenburger, like a veggieburger.
Rob - *grimascherar*
Haley - You don't like veggieburgers?
Rob - Yeah, but calling it a garden burger... it's like 'I found this in the garden!'

Ny Mp3!

Yes! Nu har jag varit i stinsen och köpt julklapp åt Anna och en ZEN Mozaik Mp3 spelare! Den är jättebra, hihihihi! Håller just nu på att lägga in Twilight soundtracket, muse skivan haarp, paramore skivan (Riot!)... har inte så många skivor... måste ju köpa en tokio hotel skiva :-)

Men nu ska jag fixa lite, skriver igen senare! Här är en bra låt med Paramore så länge:

New Moon ur Jacobs perspektiv

Jag hittade en Stephenie Meyers onlineberättelse om Jacob Black (en av karaktärerna). Det är New Moon (När jag hör din röst heter den på svenska) utifrån hans perspektiv. Jag har bara hunnit komma till sida två än så länge för att jag ville lägga in det här, hihi. Så de som har läst New Moon, kan klicka här, för att läsa den ur Jacobs perspektiv. Den är inte så jättelång, det är 16 sidor.

Jag har precis vaknat så jag är ganska trött, mina ögon vill inte riktigt hålla sig öppna. Jag glömde berätta att jag köpte en liten prydnadselefant igår, mamma sa att hon trodde den var gjord av onyx. Jag samlar på elefanter, och just nu har jag tretton stycken :-)

Planer idag är att gå till stinsen, städa på rummet och tvätta håret, haha. Men nu ska jag äta frukost! Vi hörs senare :-)

Zen Mozaik

Denna mp3 spelare ska jag köpa nu på måndag när jag får mitt studiebidrag! YES! Äntligen! Fast i rosa tror jag, annars får det bli denna, den är fin den med. :-)

Och hörlurarna från koss :-) Jag har längtat såå länge efter att köpa en mp3 spelare! Ääääntligeeeeeeen! :D

Detta blir mitt sista inlägg för dagen, ska försöka fixa Annas blogg så att den blir fin :-) Så vi hörs imorgon! Godnatt!

RHCP

Det här är två låtar som väcker minnen, båda av Red Hot Chili Peppers. Den första (Snow) får mig att tänka på kunskapsskolan och tiden då man var galen i playahead... Den andra (Californication) var en låt vi alltid lyssnade på i bilen för X antal år sedan. Hehe. Typ på väg till värmland :-)

"Ibland står jag upp och ner i soffan"

Hejhej, nu har vi kommit hem från Hägersten igen :-) Min lilla kusin (ett år) är så rolig, han skulle prompt mata mig med godis, haha. Han stoppade in två jättestora karameller i min mun på en gång och sedan skulle jag få en till! Jag låtsades äta den sista och smög ned den i påsen när han inte såg... Han grävde och grävde i min godispåse, den lilla busungen :-) Min andra kusin, som är fyra, är också lite rolig.

Han spärrade upp ögonen och sa "IBLAND STÅR JAG UPP OCH NER I SOFFAN"
"Jaha, oooj, kan du det??" säger jag då... Han ser så rolig ut när han spärrar upp ögonen sådär, hahahaha!

Lilla Axel (ettåringen) var lite rolig en gång till. Jag satt vid matbordet och åt glace au fur (efterrätten) och helt plötsligt när jag tittade till höger, stod han där hängandes på armstödet och när han såg att jag såg honom fick han världens busigaste ansiktsuttryck och rusade fnittrande iväg... Jah...

Hans mamma berättade att en del brukar fråga "Jaha, vad heter den här lilla flickan då?" och mena Axel. Han har långt hår så han "ser ut som en flicka". Typ. Mamma berättade också att Nisse brukade bli tagen för en tjej när han var liten, för att han hade en röd mössa och ytterkläder som han ärvt av mig. Jag har för mig att jag hade en blommig jacka...

Vi fick jääääättegod fiskgratäng till middag där! Jag brukar inte alls tycka om fiskgratäng (jag är inte världens största fiskfantast över huvud taget, om man säger så, hehe) men denna var mycket god faktiskt! Efterrätten, Glace au fur, hade jag aldrig smakat förut... Det var speciellt... Haha, den blev lite bränd, men det var bara att ta bort den brända ytan. Det gjorde inte jag dock. Den smakade ju inte ens bränt!

Men nu ska jag läsa lite bloggar, vi hörs senare eller imorgon! :-)
Två söta bilder på Tiger som jag tog imorse:


Promenad på isen

Hejhej, nu har vi kommit hem från våran promenad :-) Jag hade lust att bara gå ut, så mamma följde med mig. Vi gick ute på isen (mitt ute på edsviken), det var väldigt häftigt, haha! Jag har bara åkt skridskor så långt ut, aldrig promenerat... Änderna där är ju lite galna. Har man gett dem några brödbitar blir de som galna och skuttat efter en vart man än går. En and gav ifrån sig ett skumt läte och störtdök rakt emot mig men han gav väl typ upp halvvägs för av någon anledning landade han där... Det var ju tur, hehe, man vill ju helst slippa bli attackerad av änder...

Sedan köpte jag i alla fall en almanacka med Tokio Hotel, men den var dålig, man kunde inte ens skriva i den. Jahopp, där slösade man 130 kronor. Men man fick ju i alla fall tolv bilder & tolv klistermärken... Men ändåååå, jag blir så aaaarg! Man har ju ingen chans att veta att det var så heller, eftersom man måste slita upp plasten för att få reda på det och då är det ju för sent att byta! Gud vad störande! Nu måste jag ha en almanacka från sollentuna energi, för jag tänker inte köpa en ny!

Nu ska jag sluta klaga, hehe. Vi ska åka till våra kusiner i Hägersten när som helst nu, så jag kan inte skriva mer. Vi hörs när jag kommer hem helt enkelt! :-)


Jag saknar Sputnik :-( Vila i frid, gubben! <3


Lördag morgon

Godmorgon! Jag har just vaknat och Tiger är jättegosig. Hungrig är han också. Kanske borde jag hälla upp lite mat i hans matskål. Eller visa honom att han har mat i den om han nu har det, för det brukar han inte upptäcka själv. Haha. :-)

Idag har jag tänkt gå till...nehej... nu ändrades mina planer, hehe. Jag hade tänkt gå till stinsen men vi kanske ska till våra kusiner, så jag får väl gå till stinsen imorgon istället. Hah! :-)

Jag gjorde ett collage med två bilder från Paris!  Allt var så grönt där, det var jättefint! Jag tog typ sjuhundra kort tror jag, och vi var ju bara där över en helg.

Men nu ska ja ge Tiger (och mig själv) mat, vi hörs senare! :-)


Time is running out

Hejhej, det här blir nog sista inlägget för jag är så trött att jag tror jag ska gå och lägga mig nu... Gick ju upp så tidigt imorse. Hehe, men först måste jag fortsätta diskutera Twilight, håller på att diskutera med någon från msn som lade till mig... av någon anledning... men det är kul i alla fall :-)

Nu har jag alltså sett filmen sju gånger... hm... farmor och farfar tyckte jag var galen när jag sa att jag hade sett den fyra gånger. Nu har jag sett den tre gånger till :P

Här är en bra låt av Muse, inte deras bästa, men jag måste ju variera mig lite. Kan ju inte bara lägga upp den bästa låten hela tiden... (Supermassive Black Hole). Denna heter Time is running out.


Vi hörs imorgon när jag vaknar! Godnatt! :-)

Tiger ligger och sover i min säng. Hihi, gulliga katt! Förut höll han på och gosa som en galning med mitt nattlinne. Bet och trampade och gosade. Kunde inte ligga still heller, den lilla rackaren. Haha!

Stinsen

Hejhej, nu har jag kommit hem från stinsen! När jag kom hem från skolan hämtade jag bara kattburen (som Debbie ska få till sin kattunge) och plånboken, sedan gick jag tillbaka till sollentuna station och mötte Debbie. Sedan åkte vi buss till stinsen. Busschauffören lurade oss! Bussen åkte en jättekonstig väg så vi frågade "Går inte den här bussen till stinsen?"
Hon sa: "Stinsen? Va? Neej" Vi blev typ jätteirriterade. Chauffören frågade var vi skulle och då sa vi "Till stinsen". "Nej den här bussen går inte dit" sa hon. Sedan efter ett tag sa hon, "Alltså jag skojade bara, tjejer, det är lugnt". Guuuud vad irriterade vi blev, fast vi skrattade, haha, hon lurade oss! Haahahaha!

Sedan i stinsen tittade vi på kattsaker och så, sedan stötte vi på Sofia som jag inte träffat på typ tuuuusen år! Men nu ropar pappa på mig. Argt. Det är middag... skriver mer senare!

Tyckte den var rolig, var tvungen att lägga upp den. Supermaaaaan!

Fredag morgon

Godmorgon! Jag känner mig pigg idag, vad bra! Det är ju fredag så det är svårt att vara på dåliggt humör. Men fredagar är våran jobbigaste skoldag, då går vi från tjugo över åtta till fyra. Första lektionen är dubbeltimme i kemi, Jag kan forfarande inte hitta min kemibok...

Efter skolan idag ska jag först gå hem och hämta Tigers gamla kattbur, sedan ska jag gå till sollentuna centrum och möta Debbie för att sedan gå till stinsen och titta på kattsaker (hon ska ju få en kattunge).

Men nu ska jag äta frukost, vi hörs senare!

Den ska jag måla av

Jag måste bara lägga upp detta! Jag hittade bilden som jag ska måla av, av Camille Pissarro. Den här ska jag alltså måla! Heeh... jah. Det är en bilduppgift från skolan alltså.



----------------------------------------------------
Uppdatering:
Nu har jag rensat mina bilder på datorn så nu har jag inte så många där! Skönt. Vi hörs imorgon, ska dra mig tillbaka :-)

Sunglasses!

Nu har jag ätit middag :-) Nudlar och tofu! Det är gott, hihi! Jag var hemma hos Anna tidigare, så jag kom hem typ kvart över sju. Fick julklapp hihi! Nästa gång ska jag ge henne hennes juklapp.. hm.. kanske borde köpa en! Heh. Imorgon ska jag det, då ska jag ändå till stinsen.

Nu har jag lite tråkigt så jag provade alla mina konstiga solglasögon. Här är lite (skumma) bilder!


På bilderna:
1.
Köpte för typ två tre år sedan, haha. Mina favvisar, de är sköna.
2. Haha, fick av Anna idag. Kom på att man kan ta roliga bilder med dem.
3. Ganska nya, köpte i somras, hade lika dana förut men de gick sönder.
4. Gamla som jag hittade i mammas låda, har typ aldrig använt dem på offentliga platser... hah!
5. Köpte i sexan, haha, kommer ihåg att Anna sa att man skulle "sätta de lite längre ner på näsan", haha som farbror joakim von anka.
6. Gigantiska som Anna glömde här en gång och som hon inte ville ha tillbaka.

Haha, ja det var mina solglasögon det... hm.. vad ska jag göra nu? Vi hörs imorgon i alla fall!

Torsdag morgon

Godmorgon! Jag är lite trött, men det är jag allid när jag har sovmorgon... känns skönt att sova två timmar mer än vanligt.

Min kemibok är helt borta förressten! Jag hittar den ingenstans! Jag har letat igenom hela mitt rum och den är inte i skåpet! Men jag ska leta där en gång till idag. Tänk om den är borta? Vad gör man då? Jag måste fråga läraren!

Men nu ska jag äta frukost, vi hörs senare :-) Jag tror att jag ska ta med mig datorn till skolan idag.

Muse DVD!

Sitter här och lyssnar på Twilight-soundtracket. Det finns verkligen bra låtar där! Alltså, det är helt sjukt var Twilight har gjort med mig, haha. Inte min personlighet kanske, men har jag hittat någonting att vara galen i, plus en extrem kändiscrush, och Muse, Iron & Wine, Blue foundation... mycket mer! Så mycket bra musik så det är sjukt! Och inte får man glömma Robert Pattinsons musik <3 Finns det någonting med honom som inte är perfekt? Hihihi.

Muse, muse, muse, muse...!! Så bra! Just nu lyssnar jag på låten med Mutemath som spelas (i filmen) när Bella åker med Edward till skolan för första gången, hihi :D Ska nog spola förbi lite och lyssna på Blue foundation - Eyes on fire. Den är bra!

Det har varit så härlig vårsol idag, har det inte? Inte för att det är vår, men det var vårsol ändå... Åh! Nu är det låten som spelas på skolbalsscenen! Hihi. Spolade fram till Blue foundation nu!

Det blev inget rensande av bilder idag. Jag glömde bort det, jag såg ju på Twilight och sedan övade jag lite mer på spanska glosorna. Men det ska jag inte göra nu jag märkte just att jag har 2 disc utgåvan av Muse skivan! Så jag ska titta på den på datorn, vi hörs imorgon! :-)


Twilight för 7:e gången

Hejhej! Nu har jag gjort läxan (Justin loggade ut efter ett tag, klockan var ett på natten i Australien, så jag kunde koncentrera mig, haha!) och sett på Twilight för 7:e gången. Alltid lika bra! :-)

De som inte har sett den; gör det!

Jag försökte trycka på print screen och spara en bild från filmen, men när jag klistrade in den i paint rörde sig videon... jag kunde alltså se på Twilight i Paint... Jag provade att pausa filmen och spara, men då när man klippte ut delen där videon var, så försvann det och.. äh... det är så svårt att förklara! Men videon kunde inte fastna när man tryckte på print screen. Helskumt! Magisk film, haha!

Nu ska jag sortera mappen "mina bilder", har flera hundra bilder i den... vi hörs senare!


Tittar på Twilight

Jag tittar på Twilight <3 Vill du också se? (Det är myycket bättre på bio) Klicka här!

---------
Uppdatering: Hittade en bättre länk, men man måste ha DivX player: Klicka här!

Concentrate!

Hejhej! Nu har jag kommit hem igen :-) Idag har varit en kort dag, som sagt. Jag håller på med spanskan samtidigt som jag är inne på msn, så jag skrev att jag gjorde det eftersom att Justin frågade (på msn, då) och då skrev han att jag inte skulle skriva utan koncentrera mig, så det gjorde jag, men så slutar inte han att skriva!! Så jag måste säga *concentrating* igen, men då ser han att jag skriver så han säger  NOO DON'T WRITE!! CONCENTRATE! ... Så jag får alltså inte skriva nåt men de får han...? Haha!

En rolig sak, lördagen den 24:e Januari ska vi vara i skolan och ha tre lektioner (halvtimmes lektioner, så det blir typ en och en halv timmes skola), för att det är öppet hus då. Tänk, förra året vid den här tiden var det lilla jag som kom till stora Rudbecksskolan och gick på öppet hus, jag var sååå nervööös jag blev svimmig. Och nu går jag i den skolan. Är det inte lite sjukt?

Men nu ska jag öva på mina spanska glosor... HAHHA "Are you concentrating?!" dök just upp här. Nu måste han väl ändå sluta skriva snart, annars kan jag ju verkligen inte koncentrera mig... >_<

Vi hörs senare!

Onsdag morgon

Godmorgon! Oj mina öon är jobbiga, de vill knappt öppna sig och det känns som om jag har grus i dem... Jag hatar när det är så!

Idag har jag inte så många lektioner!. Först dubbeltimme i spanska, sedan matte, sedan lunch, sedan bild, sedan tjugo övver ett slutar jag :-) Brukar vara hemma runt två. Då hinner man plugga mycket. Fast den enda läxan jag har kvar är glosor till på fredag. Vi ska lära oss tjugofem ord.

Men nu mååååste jag gå på toa, hä hä,  vi hörs senare!

Det är inte okej!

Nu ska jag dra mig tillbaka. Spanskaläxan har jag gjort :-) Har märkt att jag får fler kommentarer nu, det är väldigt kul med kommentarer. Man blir glad om någon tycker om ens blogg! :D Kommentera gärna, alltså! Om du inte hatar min blogg förstås, haha, då behöver du inte säga någonting om du inte nödvändigtvis vill ;-)

Det är någon på bilddagboken som helt plötsligt har fått någonting emot mig och skriver massa jobbiga kommentarer. Dessutom var jag snäll mot henne (barnsligt det lät) innan. I en kommentar avslöjade hon vad som händer i breaking dawn. Inte schysst, även om jag har läst den så är det massa twilight fans som följer min bilddagbok som inte har gjort det! Det är inte okej!

Nu ska jag sova, godnatt!


Dessa två bilder gjorde jag nyss, men ser de inte lite skumma ut när handen sticker fram där? Haha, det tycker jag!

Jag vill ha vår!

Kan inte alla dessa gråa månader bara gå fort så att våren kommer snart? Jag längtar till April/Maj, det kommer bli så härligt!

Jag har förresten laddat ner nya msn och jag älskar det! Om du inte har det, ladda ner det här! Man kan ha en bakgrund istället på en färg som tema liksom, jag har körsbärsblommor, hihi ^^ Nu är jag glad! Spanskaläxan har jag inte börjat med än, det enda jag har skrivit är; Soy Emma... Jah... men nu ska jag börja!

Vi hörs senare!




Äntligen är det över!

Nu har jag kommit hem (kom hem fyra, men ändå), lagt in bilderna från kameran på datorn och gjort mig klar inför en inte så jobbig kväll! Skönt det! Spanska läxa har jag, jag ska skriva ett svar till en tjej i spanskaboken som skrev om sig själv.

Men stöörande! Idag när jag skulle gå hem skar jag mig på ett papper högst upp på fingertoppen, så jag var tvungen att sätta på plåster på ett jättekonstigt sätt (hade plåster i väskan, hihi), så nu är det jättesvårt att skriva för fingret med plåstret bara glider av tangenterna hela tiden! Dumma glidiga plåster! Aaaargh!

Jag är så himla glad att samhällskunskapsprovet är över! Jag, Fanny och Emma satt och pluggade som galningar innan mentorstiden & efter. Sedan hade vi kemi (var rädd att jag skulle glömma allt jag övat på om samhällskunskapen, men det gick bra, hehe). Sedan bar det av mot samhällskunskapsrummet med pirriga magar! Men det gick jättebra! Alltså, jag kan ju inte veta om jag svarade rätt, men jag tror jag gjorde det, haha! Men vi får ju se när vi får resultaten helt enkelt.

På tisdag nästa vecka ska vi gå på informationsgrej i aulan om att välja inriktning. Jag har funderat på tre saker... Inriktning natur, men då blir det väldigt mycket biologi, kemi, osv. Sedan har jag funderat på matte & data, men då måste jag läsa matte E så jag vet inte om jag vill, hehe. Men jag vet ju inte ens hur svårt matte E är, annars skulle jag gärna gå matte&data... Sedan har jag funderat på kriminalteknik, vilket låter roligt tycker jag, men jag börjar nästan tycka att matte & data låter roligare... Så det lutar åt det hållet. Men det där med matte E... det får jag tänka på senare antar jag...

Men nu ska jag läsa lite bloggar! Vi hörs!


Mentorstid

Hejhej nu har vi mentorstid så vi sitter i en datasal, läraren har dock inte kommit än...! Detta blir inget långt inlägg, men jag vill uppdatera för det är så roligt. Jag vet inte hur bra det kommer gå på FN delen av provet.. heh... nej det är så mycket att kunna. Jag ska börja planera mitt plugg bättre från och med nu.

Men nu ska jag inte skriva mer så vi får höras när jag kommer hem! Då vet jag ju hur det gick på provet, hihi!

mobilbloggar. Snabb uppdatering. D

MMS

mobilbloggar. Snabb uppdatering. Det går bra nu med pluggandet, jag känner att jag har någorlunda koll på EU nu men FN får jag nog öva på, hehe... Vi hörs senare :-)


Yes!

Imorse fick jag skjuts av pappa så jag hann plugga lite innan skolan. Sedan släppte han av mig utanför simhallen, så jag gick in till idrotten för att prata med läraren och han sa att jag kunde gå tillbaka till skolan eftersom jag inte skulle vare med (förkyld ju). Så nu står jag här i datasalen med låååång tid på mig att plugga. Hoppas jag hinner!

Tänk, efter det här provet blir saker och ting lugnt i samhällen! Förutom provet vecka 6 men jag ska börja plugga redan nästa vecka och bättra mig på den punkten. Jag FÅR inte fortsätta med att börja plugga dagen innan. Det är sjukt dåligt! Jag måste ju få bra betyg, this is serious, this is gymnasiet, herregud! Jag måste ta detta på allvar nu!

Nu ska jag gå till biblioteket och plugga, vi hörs senare!

Tiger gullunge <3


Tisdag morgon


Nu har jag vaknat! Igår pluggade jag verkligen mycket, men kommer jag ihåg allt? Svar; nej! Gud vad jobbigt! Jag räknade ut att jag inte har någon överdrivet lång håltimme (hur gick det till?), utan jag har mellan tio över tio och fem över halv tolv (inte länge alls!) och kanske lite mer eftersom jag inte ska på idrotten (dubbeltimme). Sedan har vi en håltimme mellan kvart över tolv till tio över två.

Igårkväll kunde jag förstås inte somna... jag undrar varför det helt plötsligt tar så himla lång tid för mig att somna? Förut somnade jag på ca tio minuter! Så jobbigt att det tar en timme att somna!

Igår tyckte jag att jag hörde smattrandet från min lillebrors tangentbord från hans rum som ligger vägg i vägg med mitt, så jag tänke "herregud, är han fortfarande uppe?" (klockan var tolv på natten), men när jag vaknade nu så hörde jag fortfarande ljudet. Det verkar komma utifrån. Jag var verkligen helt säker på att det var han som lät, men jag gick upp och kikade in genom nyckelhålet och han satt inte ens vid dartorn... Aja, nu ska jag inte tänka med på det...

Men nu ska jag äta frukost, vi hörs senare!

Godnatt!

Nu ska jag sova! Har pluggat typ oavbrutet sedan jag kom hem (efter middagen dvs), så nu lär jag behöva lite sömn... Efter det här samhällsprovet, har vi bara ett prov kvar (vecka 6) och det blir det absolut sista provet jag har i samhäll. :D Vecka 10 är sista veckan, sedan vecka 11 slutar kursen helt! Så otroligt skönt!

Sedan imorgon måste jag skriva en liten text i spanskan, plus lära mig 25 glosor till på fredag. Men det ska jag väl klara, jag har ju varit med om värre. Till exempel detta med samhällen... I helgen ska jag i alla fall få slappna av, thank god.

DEBBIE HAR SKAFFAT BLOGG ALLA SOM KÄNNER HENNE mohahahahaa jag var tvungen att säga det... (Den enda som känner henne och läser detta är väl Anna iaf?)

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon bitti, godnatt!

Att jag aldrig lär mig!

Jag kan inte sluta skriva blogginlägg! Det är så kul! Jag vet att inte så många läser min blogg, men det är kul att uppdatera ändå, mina kompisar, min farmor & min farfar läser ju, haha! :-) Det alltid kul att skriva och jag hoppas att bloggen blir större!

Jag sitter i alla fall här och trycker i mig pepparkakor för jag ska bli snällare. Nejmen egentligen är det för att de måste ta slut :P Vi har otroligt många pepparkakor hemma! Det är ju bra, jag älskar pepparkakor!

Jag kommer knappast kunna hålla koll på alla dessa saker om EU och FN tills imorgon eftermidda (har några timmars pluggtid kvar). EU har jag dock lärt mig ganska bra nu, men jag har aldrig haft svårt för många av frågorna på något av våra samhällsprov så detta känns lite scary :-( Menmen ett dåligt prov klarar man väl av, eller?

OJ! Jag har ju förresten inte berättat hur det gick på mitt matteprov! Eller har jag det? Kommer inte ihåg... hur som helst, det gick bra, förutom på de sista fyra frågorna då jag var riktigt seg och kom på efter provet att jag hade kunnat räkna ut dem... Jag räknade ut att jag skulle få VG typ... Eller kanske inte, vet inte. Men huvudsaken är att jag får VG på kursprovet, då får jag ett VG i slutbetyg, det har läraren sagt :-)

Men nu ska jag fortsätta med FN-frågorna, vi hörs senare (egentligen borde vi inte höras senare eftersom jag inte borde göra annat än att plugga...)

Måste plugga!

Hejhej, jag slänger upp ett snabbt inlägg nu, kom nyss hem från skolan (extramatten/specialmatten) slutar ju seeent. Nu ska vi äta middag, sedan måste jag plugga, plugga, plugga, plugga, plugga... osv. Tills jag ska sova. Men det ska gå bra säger vi, jag är otroligt taggad på att plugga eftersom det är sista dagen. Men imorgon har jag ca fyra timmar på mig. Fyra timmars håltimme... hm...

Bussen var jobbig idag, vi fick vänta ca tio minuter på den i kylan. Jag darrade ner från trotoaren (inte ner på vägen utan ner i leran på andra sidan). Ja, jag darrade ner... Hehe. Faktiskt. Som en borr! Nej, men jag skakade väl ner... ungefär. Stod och darrade och helt plötsligt stod jag i leran istället för på asfalten... hm...

Men nu är det mat och sedan plugg, så vi hörs kanske inte mer idag! :-)

mobilbloggar. Idrott. Inte kul ef

MMS

mobilbloggar. Idrott. Inte kul eftersom jag måste sitta på läktaren och titta på (är ju fortfarande förkyld). Tiden går otroligt långsamt bara för det. Lektionen slutar tio i tre... Sedan har vi en liten plugghåltimme mellan det och specialmatten. Specialmatten är för de som satsar på MVG eller VG i matte :) Hihi vi får alltid gratis macka innan det börjar för att vi slutar fem över halv 6. Så det blir sent idag haha. Jag hinner inte plugga så jättemycket... Men imorgon har jag i alla fall en flera timmar lång håltimme innan provet, så jag hinner plugga lite då med. Det blir inget långt inlägg när jag kommer hem för då måste jag plugga sliten ur mig, Hehe :P Vi hörs senare! :-)


Måndag morgon

Godmorgon!

Komm und hilf mir Fliegen
Leih mir deine Flügels
Ich Tausch sie gegen die Welt
Gegen alles, was mich hält
Ich tausch sie heute Nacht
Gegen alles, was ich hab

Kom och hjälp mig flyga
Låna mig dina vingar
I utbyte mot världen
Mot allt som håller mig
Byt dem ikväll
Mot allt jag har

Hm... vet inte hur bra översättning det är, men det är i alla fall refrängen till Hilf mir fliegen av Tokio Hotel.


Jag har inte riktigt fattat att jag har matteprov nu. Men det ska nog gå bra, Hoppas jag...


Jag kunde inte somna igår, eller det kunde jag ju, men jag somnade senare än tänkt. Jag somnade vid tolv. Men det är kanske inte så konstigt eftersom jag vaknade halv tio och egentligen borde jag gå upp ännu tidigare för att kunna somna.

Den här helgen har gått väldigt långsamt, det känns som ett helt lov eller någonting... skumt! Men det kanske är för att jag var sjuk i fredags så att den blev längre.

Igårkväll kom pappa hem från Åre förresten. Han hade världens tungaste (tungaste eller tyngsta?) väska på ryggen.

Hä hä, vilka små konstiga rader det blev, en massa styckindelning. Men nu ska jag äta frukost och tiitta lite mer på matten, vi hörs senare! Förmodligen när jag kommer hem!

Tröga människor


I ett forum på bilddagboken. Varför kan folk inte bara låta en skriva om vad man vill? Gillar de inte Twilight, behöver de ju liksom inte läsa just det forumet... Jag tror inte riktigt de har fattat vad ett forum är.

Haha, den som ser vad det står kan ju läsa ;) Jag blev lite arg så bli inte förvånade om mitt svar är lite argt... Hä hä.

som sagt, de behöver inte läsa. Verkligen, varför gör de ens det?

Menmen, nu ska jag fortsätta plugga och detta är sista inlägget för idag eftersom jag måste plugga. Vi hörs imorgon!

Porträtt av Bill

Hihi, jag kände mig tvungen att rita av någon, så det fick bli Bill Kaulitz från Tokio Hotel :-) Jag tycker att det kunde ha varit lite mer likt, men annars är jag väl nöjd...

Hah, nu skrev jag två inlägg väldigt tätt inpå varandra!

Varje gång jag använder datorn säger mamma: "Ska du inte plugga?". Joooo, jag tog bara fem minuters paus..... typ hundra fem minuters pauser.... heh...

Här är i alla fall teckningen i två olika färger :-)

Hilf mir fliegen

Bra låt med Tokio Hotel :-)


Barrkaos

Hejhej igen :-) Nu sitter jag och äter äggröra och majs. Lunchpaus alltså. Suck. Det är så tråkigt att läsa om EU och FN... Men jag antar att det är bra att veta!

Jag känner mig så negativ, låter jag negativ? Hoppas inte det... Vill  gärna se mig själv som optimistisk, men har ingen aning om jag är det eller inte, hehe :-) <-- jag har blivit galen i den där smilen, märks det?

Nu har vi burit ut julgranen och det blev KAOS! För det första blev jag bombarderad med barr, fick i håret, innanför tröjan och så stack de ut fårn byxorna. Som om små pysslingar skjutit små gröna pilar i mina ben. Hah! Nedan kommer lite biler, det blev en lång rand av barr rakt igenom hela vardagsrummet, genom hallen och sedan var hela trappen där ute täckt av barr. Herregud!

Tiger sötnöt! <3

Tvärs igenom vardagsrummet!

Typ hej världens dåligaste bild, men den får duga :-) Man ser hur spåret fortsätter ut i hallen, haha!

Vi hörs senare, nu måste jag återgå till pluggandet... Kramar!

Tråkigt!

Det är så tråkigt väder ute! Kan inte snön bara försvinna, jag har tröttnat på den... Jag älskar snö när den kommer i stora mängder och allt blir vitt och vackert, men som det är nu... trååkigt! Jag längtar till våren & sommaren. Men när sommaren börjar ta slut, då kommer jag längta efter vintern, det vet jag. Bara för att snön är så vacker, men det kommer ju sällan sådan snö här i stockholm, så vad är det egentligen jag längtar efter? Slask och kallt? Menmen, slasket är i alla fall någonting som måste komma för att våren ska kunna komma :-) Så jag accepterar det!

Jag sa ju att jag skulle uppdatera bloggen när jag egentligen borde plugga. Gick ut och fotograferade gjorde jag också. Kom igen nu Emma, du måste plugga! Hur svårt kan det vara? Hihi. :-)

Men nu ska jag plugga. Tråkigt. Samhällskunskap. Maastrichtfördraget. Kuul... inte, haha. Vi hörs!


Resa till Istanbul?


Nu har jag lyckats vakna väldigt tidigt för att vara jag. Egentligen vaknade jag halv tio. Nu för tiden brukar jag vakna vid elva. Förut brukade jag vakna vid åtta, nio. Men det är skönt att sova länge :-)

Idag ska jag bara plugga hela dagen! Fast jag får lite ledigt nu på morgonen, kanske börjar plugga klockan tolv eller så.

Jag tittar på internet förresten, för att jag och pappa ska resa någonstans. Mamma och Nisse har redan bokat biljetter till Paris dit jag och mamma åkte förra året över en helg. Det är skönt att åka bara två personer eftersom man kan lite lättare hitta på saker att göra och sånt. Men mamma och jag har mer samma intressen, som shopping & muséer, gamla byggnader och sånt. Men pappa vill ju också titta på galma byggnader och sånt, så egentligen är Nisse enda problemet, haha! Han är inte så förtjust i muséer, gamla byggnader och sånt där. Men det beror ju på vad det är. Pompeji gillade han i alla fall... Men att resa med hela familjen är ändå bäst :-)

Hur som helst, (kom in på helt andra spår, hehe) så håller jag på att kolla på sidor om Istanbul som jag jättegärna vill åka till. Det skulle vara så kul! Turkiet verkar intressant :-)

Men nu ska jag läsa lite bloggar, vi hörs väl senare, jag antar att jag inte kommer kunna hålla mig från att göra annat när jag egentligen borde plugga.

World Trade Center

Hejhej, vi sitter och tittar på en film om World Trade Center (inte en dokumentär) och det är så sorgligt och så hemskt!

Tänk att veta att man snart ska dö. När som helst. Tänk de som kastade sig ner från sextionde våningen istället för att brinna upp, och när man faller så vet man att snart mosas man mot marken, snart finns man inte mer. Jag kan inte tänka mig det... Kan inte tänka mig känslan...

Tänk att veta att någon man älskar kommer att dö. Tänk att få reda på det. Jag kan inte tänka mig det heller...

Nej nu vill jag inte tänka på sådant längre! Lite svårt kanske när man ser på en sån film...

Twilight blir förresten bara bättre och bättre varje gång jag ser den, hihi. Stackars Fanny som inte ens kan nämna Twilight hemma, hahaha! I feel sorry for you :-) Du har pratat om det för mycket, hahaha :D Min mamma tyckte i alla fall att den var bättre än hon  trott. Hon hade trott att den skulle vara barnsligare, mer som en ungdomsfilm, men den var inte det så mycket sade hon.

Nu tog filmen slut!

Vet ni? Mamma ska sticka en basker till mig :D Jag har aldrig haft en basker förut, hehe. Det ska bli intressant...

Nu ska jag titta, Scream 2 har börjat :-) Den verkar skum... Vi hörs imorgon!


Twilight i Kista & roligt minne

Nu ska jag, mamma & Nisse strax åka iväg till Kista för att äta i foodcourten & se på Twilight! Alltså jag måste ju vara galen... Detta blir sjätte gången jag ser filmen, jag har snart läst alla böckerna tre gånger om, förutom fyran för den har jag bra läst en gång. Det går inte en dag utan att jag tänker på eller söker på internet/läser om Twilight. Hahaha! Jag är en Twihead som det kallas i Twilightfansens värld.  Hehehehihihihhohohohahaha... Okeej...

Hur som helst, som ni (låter konstigt att säga så för då låter det som om jag har många läsare, hehe, vilket jag inte har) ser har jag satt en ny header där uppe, men den täcker inte ända ut i kanten! Jag förstår verkligen inte varför, för jag har tagit bort margin och sånt där... Men bilden är nog för liten kom jag på nu!

Lite dagens:

Dagens vill ha:
Utökade versionen av Twilight (med Edwards version i början)
Dagens klädsel: Gråa mjukisbyxor, svart t-shirt med guldtryck, vinröd cardigan, röd&blå palestinasjal.
Dagens smink: Ingenting, sminkar mig inte på helger :-)
Dagens frisyr:
Utsläppt.
Dagens saknad:
Sputnik igen <3
Dagens bästa:
Twilight <3
Dagens roligaste: Ett minne, haha, skriver om det nedan.
Dagens dummaste: Att vi inte fick så bra platser på bion.
Dagens misslyckande:
Att jag inte lyckades plugga så mycket.
Dagens "drog": Näsdukar, haha! Snuvan vill inte försvinna, dumma dumma snuva!
Dagens köp: Ingenting.
Dagens godis: Marianne hittills, men det blir mer på bion.
Dagens humör: Jättebra (ska ju se Twilight) men väldigt stressad inför de två proven.
Dagens väder: Vet inte... har inte tittat ut, det är väldigt mörkt just nu... jag antar att det var grått...
Dagens låt: Rob Pattinson - Never Think <3<3<3

Min moster & hennes då treåriga dotter satt vid matbordet på landet. Vera (dottern) äter ur mosters skål med fil och nektarinbitar.

Moster:
Är det så, Vera, att du sitter och äter upp mina nektariner?
Vera tittar upp och nickar.
Moster:
Är det så, Vera, att du vill ha en egen nektarin?
Vera nickar. Hon får en nektarin.
Vera:
Jag vill ha fiiiil påååååååå!
Moster ger Vera lite fil. Vera häller en klick fil på nektarinen och äter upp.

Hihi.
Men nu måste vi åka till Kista, vi hörs sedan!


New Moon

Det här är en trailer gjord av fans, men den är bra tycker jag :-) Jag kan knappt hålla mig, I december kommer den!! NEW MOON! Orkar jag vänta? Det är typ ett år kvar.... snyft!

Bloglovin


Hm... jag ville lägga in detta, inte för att så många läser min blogg än, men det kan ju alltid bli fler! :-)
Följ min blogg med bloglovin

Lördag morgon


Jag är trött... och snuvig... Men idag ska jag se Twilight! :D ... Och plugga... Men jag känner mig ganska taggad att plugga faktskt! Hihi! Det här känns som en bra dag, jag är på bra humör! Blir säkert på ännu bättre humör sedan när jag har sett filmen... Men nu ska jag äta frukost för jag är huuungrig! Vi hörs!


Trött

Nu ska jag sova jag är sjukt trött plus att jag är förkyld... Vi hörs imorgon!
PS. Hulken-filmen var helt sjukt dålig, hahaha!


Hulken

Dagens vill ha: De svarta skorna från Din Sko... :-)
Dagens klädsel: Jeans, polo t-shirt, mörkblå munkjacka.
Dagens smink: Ingenting.
Dagens frisyr: Klämma där bak.
Dagens saknad: Sputnik :-(
Dagens bästa: Att det var jättesoligt ett litet tag!
Dagens roligaste: Att Tiger klev i min målning och blev grön om tassen, hihi!
Dagens dummaste: Att jag var förkyld.
Dagens misslyckande: -||-
Dagens "drog": Fishermans Friend med lakritssmak :D (Halstabletter)
Dagens köp: Fishermans Friend.
Dagens godis: Inget.
Dagens humör: Bra! Men stressad.
Dagens väder: Grått, sedan sol, sedan grått igen...
Dagens låt: Tokio Hotel - Reden :-)

Mamma fick mig att se på Hulken som går på trean nu. Jag är verkligen inget hulken-fan... "HUULK SMAAASH!"... Suck... haha!

Jag är ledsen :-( Jag måste plugga hela helgen. Men jag sa i alla fall få se Twilight! :D

Debbie ska få sin lilla kattunge i mitten av februari! Jag är aviis!  Så nästa vecka ska vi kanske köpa saker åt den, sedan ska hon låna våran gamla kattbur så att hon kan hämta katten i den. :-)

Vi hörs senare!


Busiga katt

Nu har jag målat, hihi! Snart måste jag sätta mig ner och plugga lite samhällskunskap... Suck... Men det ska jag nog klara av! Men det vi håller på med just nu är så sjukt tråkigt! Idag fick vi ju ett till papper med instuderingsfrågor. Om FN! Det förra var om EU och det har jag knappt börjat på ens! Och båda de ska vara med på provet! Snacka om att detta inte kommer att gå bra! Nej nu ska jag inte tänka så... Jag ska inte ens tänka på samhällskunskapen just nu.

Nu kom Tiger inspatserandes i mitt rum med sin gröna tass (hah). Förut när jag målade, vände jag mig bort i två sekunder och innan jag visste ordet av stod Tiger mitt i målningen. Lilla, busiga katt... Han ville förstås inte sitta still i mitt knä när vi skulle tvätta bort färgen heller (Inte för att den kan försvinna helt med bara vatten).

Haha nu sitter han och slår på min klocka!! Hahaha! Den ramlade ner framför hans fötter nyss och han hoppade till. Sedan lade jag upp den där den låg men han gav sig inte, han skulle slå lite på den först. Sedan blev han nöjd. Nu hör man ett knaprande ljud utifrån köket (Tiger äter).

Vi hörs senare! Många inlägg det blir idag... Det kommer bli måånga fler!


Tiger och Sputnik (som inte finns mer) som ligger och gosar på sin favoritklösbräda. Här var de bara ca åtta, nio veckor gamla om jag inte minns fel :) Gud vad vi blev glada när vi fick hem dem för första gången ^^ Nu ska Debbie få en liten gullig kattunge!! OJ hon kanske redan har fått den!? Måste fråga!!


Tokio Hotel



Jag tror att jag har fått Tokio hotel feber... :-)

Dödliga naglar

Hejhej! Nu är jag hemma igen efter att ha hämtat lite saker i skolan. Jag blev på världens bästa humör när jag kom ut och såg hur solen sken och jag frös inte ihjäl när jag tog av mig vantarna! Det måste ju vara plusgrader, eller? Vänta, ska kolla.........japp, fem grader varmt är det här! Gud vad skönt! Sedan hörde man fågelkvitter och jag fick värsta vårkänslorna, haha! Vårkänslor i januari... Lite tidigt kanske.

AJAJ! Det hände en skum sak nyss när jag skulle ta av mig jackan! Min tumme slant av knappen och tummnageln högg in i mitt långfinger så att det började blöda. Dödliga vapen de där naglarna alltså! Så nu kan jag inte använda långfingret på musplattan som jag alltid gör eftersom man inte kan göra det när man har plåster på fingret. Måste använda pekfingret eller ringfingret och det är ungefär som att smsa bara med vänster tumme för mig. Kanske inte är så för de som är vänsterhänta, haha.
 
Det känns inte som om jag är täppt i näsan bara, utan det känns som om jag är täppt i hela huvudet. Det känns jätteskumt, jag hatar den känslan. Jobbigt!

Nu ska jag måla lite :-) Vi hörs senare!

Lee Redmond - på bilden - har världens längsta nagar. Tillsammans är de 7,5 meter. Shit!!


Till skolan

Nu ska jag gå iväg till centrum för att ta bussen till skolan, fast först måste jag köpa halstabletter. Hihi, fishermans friend :D Mina tog slut.

I helgen måste jag plugga :( Jag som hade tänkt leta efter skor! Men det får bli någon dag i veckan. Igår tänkte jag att jag kunde gå till stinsen idag, men så blev det ju inte. Jag hatar att vara förkyld! Jag måste erkänna att det är skönt att slippa skolstressen för en dag, men det är ju inte precis kul att vara förkyld... Det enda jag stressar upp mig över idag är bilden. Vi håller ju på att måla en grejj och vi arbetar i så högt tempo hela tiden på lektionerna, så jag kommer förmodligen hamna lite efter. Visserligen låg jag redan lite före de flesta andra, men i alla fall, tänk om läraren går igenom någonting viktigt? Men nu ska jag inte stressa över det.

Jag vet exakt vad jag ska göra idag för att lugna ner mig. Jag behöver ju tänka på någonting annat... Jag ska måla! :D Kulkul. Har inte gjort det på jättelänge (förutom i skolan men där får man ju inte måla vad man vill) för jag har ju inte haft några färger men nu fick jag ju akrylfärger i julklapp! Hä hä.

Men nu måste jag gå till centrum, vi hörs senare!

Förkyld

Typiskt! Jag ville verkligen inte vara sjuk! AAAAAAH!! Nu kommer jag hamna efter på bilden. Jag måste åka till skolan klockan ett i alla fall för att hämta instuderingsfrågor + min miniräknare. Ååååh jag vill inte vara sjuk!! Det måste gå över tills imorgon så jag orkar gå och se Twilight!

Men nu borde jag forsätta sova, vi hörs senare :)




Mår inget vidare

Usch, jag mår inte bra, jag känner mig febrig. Jag har suttit i soffan helt utmattad och har bara gjort en uppgift på samhällspappret... suck... Det får bli råplugg i helgen alltså. Och Twilight! Det ska nog muntra upp mig, hihi :D Men tänk om jag är sjuk imorgon... inte för att det är någonting viktigt då... Fast pappa sa att jag inte kändes varm så jag har väl inte feber.. än...

Jag ska gå och lägga mig nu faktiskt! Jag är sjukt trött. Jag kan läsa boken "ljudet av ditt hjärta" jättelänge! Men jag har snart läst ut den... hm... men i alla fall! Jag kan läsa om tvåan igen om jag läser ut trean (ljudet av ditt hjärta är trean).

Men nu ska jag som sagt gå och lägga mig, vi hörs imorgon! Kramar!


Hallon

Ett inlägg dedikerat till bäret Hallon. Haha! Jag älskar hallon! Även om jag alltid måste leta efter maskar i de hallon som växer i den långa häcken på vårat landställe i värmland, så att det tar extra lång tid att äta dem. Alla tror att jag inte tycker om hallon, men sanningen är att jag älskar hallon! Det är min favoritlukt, mitt favoritbär och min favoritfärg. Fast min favoritfärg pendlar mellan hallonröd, turkos & mellanlila (påhittat ord tror jag). Hallon är bäst! :D

Bilden hittade jag på google och redigerade sedan.

Jag hade en hallonparfym men den tog slut :'( Jag tyckte om den parfymen. Måste hitta en ny hallonparfym snart...

Nog om hallon! Nu måste jag plugga! Hallon, hallon, hallooon...


Paris 08

Jag vill tillbaka till Paris! Jag och mamma åkte ju dit i maj 2008. Det var såå kul där, min drömstad! Typ... Här är en skum bild på mig när jag ligger i gräset och fotograferar ett träd nedifån. Det är därför det ser ut som om någon stryper mig med ett "nikon"-band, haha...

Haha, klockan är 6 och jag har inte ens börjat plugga än. Inte bra! Men det ska jag göra nu, bara jag inte hittar någonting som distraherar mig... som ett roligt foto att redigera eller någonting...

Jag har funderat på en sak. Halsbränna är ju när det brämner i bröstet och i halsen, plus att man får sura uppstötningar, ellerhur? Men jag har någonting som jag aldrig har fattat vad det heter. Det liksom bränner, fast bara i halsen och man har lite ont i halsen samtidigt. Mah måhe phaha såhäh [man måste prata såhär]. Jobbigt! Fast det har gått över nu, det är bara lite, jag kan i alla fall prata. Men jag köpte "fishermans friend" innan skolan, så det gick bra. Jag är beroende av dem när jag har ont i halsen. Always. Fast ibland blir det "vicks hallon" istället :D Hehe, halstablettsreklam, ska jag skriva en lista över mina favorithalstabletter? Haha... näj!

Jag har faktiskt börjat gilla Tokio Hotel. Inte för att jag någonsin inte gillat dem, men nu gillar jag dem mer! Hm... Jag hatar att lista upp favoritband/artister, det är så svårt! Men det skulle nog bli 1. Muse, 2. Tokio Hotel, 3. Paramore, 4. The Hives... eller någonting. Kanske The cranberries också... DET ÄR FÖR SVÅRT!! Aaargh!!


Ont i magen

Hejhej, nu har jag kommit hem från skolan! Eller egentligen kom jag hem halv fem, men jag har fixat lite bilder sedan dess. Av någon konstig anledning har jag ont i magen! Ajajj! Det är inte för att jag är hungrig, jag provade äta macka men jag fick bara mer ont i magen då...

Idag fick vi förresten tillbaka kemiproven, som det inte alls gick bra på, men tydligen lyckades jag få Vg i alla fall... Men det var ju bra :) Några hade fått Ig varning i brevlådan dagen innan julafton. Kul. Inte.

Ja håller på att redigera bilder på mammas dator eftersom den här lilla inte klarar av picnik.com. Men nu har internet hakat upp sig totalt, precis innan jag skulle spara bilden. Vilket betyder att jag måste göra om den. Irriterande! Får väl göra om den.

AJJ! Nu fick jag så ont i magen att jag måste lägga mig ner på sängen!! JOBBIGT! JAG BEHÖVER PLUGGA SAMHÄLLSKUNSKAP!! Hm... nu blev det bättre, jag går tillbaka till köket, haha! Vilken berättelse detta blev :)


nu är jag i skolan. Orkade inte ta

MMS

nu är jag i skolan. Orkade inte ta upp datorn så jag mobilbloggar istället :) om typ en timme har jag bild, har nyss haft lunch. Vi såg ''svimfilmen'' på levnadsläran idag. Det är en film om våldets konsekvenser, man fick se massa öppna sår och annat äckel. Då tänkte jag ''hoppas det inte är någonting liknande till mat, typ tomatsås''. Det var korv med tomatsås -.- Men jag försökte tänka på att det inte var... Ehm aa, det som var med i filmen... Hehe :P men nu ska jag läsa lite bloggar :) på mobilen... Vi hörs!! :D


Torsdag morgon

Jag har ont i halsen, ajj! Men jag mår bra, hoppas jag inte blir förkyld... Men det blir jag nog inte, ibland har man ju ont i halsen.

När som helst nu kommer städarna (de brukar vara väldigt tidiga) och jag kan inte göra mig i ordning eftersom att jag vaknade så sent, så nu är badrummet ockuppperat i en halvtimme typ. Men jag måste nog gå och säga till.

Idag har jag lång dag, men som sagt, sovmorgon. Jag ska göra matte / samhällskunskap nu, tills klockan fem i halv tio. Men nu borde jag inte skriva mer, borde göra mig i ordning! Vi hörs! :) Förmodligen i skolan...

Hejdå julen!


Jag är inte alls sorgsen för att julen är över, nej, jag längtar till sommaren! Sol, bad, kjolar & shorts, klänningar..... längtaa!

Nyss var jag ute och frös kinderna av mig. Pappa bad mig filma honom när han sprang på parkeringen 50 meter neråt vägen. Kanske 20... spela roll, haha! Jag frös hur som helst och försökte få till en bild på månen, men det gick inte för den var för liten... Hm... Eller kanske för långt borta? Hur som helst blev det en bild på en julkula istället, haha. Det var ju bra, så säger jag hejdå till julen :) Eller kanske gör vi det när vi slänger ut julgranen? Den står ju fortfarande där i hörnet... Men den står kvar tills på... tisdag blir det va? Tror det. Då har jag samhällskunskapsprov... perfekt...

Jag är såå hungrig, har inte ätit sedan klockan två och då åt jag bara en liten macka... Jag har faktiskt varit duktig nu, nästan hela klädhögen är borta från stolen, så snart är jag äntligen klar med städningen! Men klockan är ju strax åtta... Jag som hade tänkt göra matteläxa. Men nä, så blev det inte. EMMA SLUTA STÖKA NER DITT RUM SÅ MYCKEEET! Jag måste orka hänga in kläderna i garderoben. Det är mitt problem. Inte bara slänga dem någonstans. Herregud...

Imorgon har jag sovmorgon, men ändå inte. Jag börjar fem i halv elva och måste gå hemifrån fem i halv tio (gillar att komma i tid, kommer till skolan innan tio). Men städarna kommer vid åttatiden så jag måste vakna sju i alla fall... SUCK! Sedan får jag "gömma mig" i källaren tills de är klara, men förmodligen blir de inte klara förrän jag redan har gått så nej, det blir ingen sovmorgon för mig inte. Vilken surpuppa jag är, vill jag inte att mitt rum ska bli rent så jag slipper andas damm? Svar; Jo, det vill jag!

Det här är sista inlägget för jag måste duscha, jag är såå hungrig & det är middag snart, jag måste lägga in resten av kläderna i garderoben OCH jag ska läsa mycket ikväll (Ljudet av ditt hjärta, tredje boken i Twilight-serien!!). Jippiiieee, jag älskar ALLT som har med Twilight att göra! (Fick en poster på E&B med FRIDA :D)



Why?

De flesta Twilight-freak måste ju ändå veta att Robert Pattinson (Edward i Twilight) gillar Kristen Stewart (Bella i Twilight), men det skulle vara sååå mycket roligare om hon gillade honom på det sättet också, hihi. :D Inte för att man ska lägga sig i, hon har ju redan en pojkvän :)


Jag har typ hunnit klart med städningen! Bara en klädhög på stolen kvar. Yes! Den måste jag dock ta i tu med nu... Jag har bestämt mig för att ta fler bilder till bloggen, det är kul :) Men nu måste jag som sagt var ta i tu med klädhögen, vi hörs senare!

Bilder från jul & Nyår


Lillebror & Tiger :) Kommer inte från jul&nyår, men den var gullig ^^

Pysslade lite innan jul :D

Julgranen!

Tiger tycker om att vara under det bordet

Julbordet!

Julklappar!

Tiger hittade en ny säng...

Eld! :D

Jah... jag försökte ta kort på fyrverkerierna, men det gick ju inte så bra, som man kanske ser, haha!

Draperiet i mitt rum ^^




Asos

Jag älskar asos, de har så fina saker! Särskilt dessa! Fast jag planerar inte att beställa någonting i alla fall :)
Klickbara bilder


Hehe, ganska många klänningar! Min favorit är den helrandiga :)

Den blommiga kjolen är min absoluta favorit! Jag MÅSTE köpa en sådan (ungefär, de finns överallt) till sommaren!

Det är lite saker jag måste köpa innan sommaren faktiskt... Först och främst en bikini, haha det kan vara bra att ha. Sedan en jeanskjol / jeansshorts & en blommig kjol, 2 klänningar (hehe, ja 2, jag har typ inga klänningar...). Tänker jag på sånt här liite tidigt kanske? Liksom, det är janurari? Hehe,  men jag tycker om att planera! Som pappa säger (efter att ha typ gått på en föreläsning), är jag en listmänniska. Tycker om att planera och skriva listor i förväg. Oh yes, det stämmer, haha! Men nu måste jag städa. Vi hörs! (igen)

Min nya signatur

En losa pintetta ;D

Hejhej, jag kom nyss hem från skolan :) Tjugo över ett slutar jag på onsdagar... och det är min kortaste dag. Imorgon har jag i alla fall sovmorgon, hihi! :D

En rolig sak hände i morser (roligare för andra, mindre rolig för mig). Jag gick i tunneln vid sollentuna centrum och så såg jag på höger sida om mig, en svart plätt (typ sot eller någonting) och en svart grejj i mitten som såg ut som en förkolnad trästump eller någonting, kollade inte så noga, så jag var inte alls berädd när den rörde på sig och flaxade med vingarna! Ja, det var självklart en fågel (koltrast). Jag blev hur rädd som helst och flög upp i luften, fast jag skrek inte som tur var, men jag hoppade verkligen till. Hon som fick bakom mig stirrade lite konstigt på mig sedan... Heh...heh... Jag blev verkligen livrädd! Jag gick så nära den och försökte se vad det var, så POOOOF så flaxade den till. Waah!

Jag måste gå till stinsen i helgen och se om de där fina svarta skorna finns i min storlek där... MÅSTE! Jag måste förresten köpa gummistövlar... hm... vet inget bra ställe som har fina gummistövlar dock. Jag vill ha röda gummistövlar. Fint! :D Eller "Piint" som min fyraåriga kusin skulle sagt. Hon är rolig, hihi. "Den var piin. Den var tjuusig!" & "En losa pintetta" [en rosa prinsessa]. Hehe. Förut sa hon "Potetta" till prinsessa ;) Verapera. Men nu ska jag städa klart på rummet, vi hörs! :)

Min nya signatur

Onsdag morgon

en godmorgon-hälsning ;)
Jag är faktiskt inte så trött alls idag! Min lillebror är fortfarande ledig för hans skola börjar imorgon... lyxigt, haha, bara två skoldagar för dem innan helgen börjar. Jag kommer plugga hela helgen. Utom lördag kväll då det blir Twilight!

Jag försökte hitta en kudde på Åhléns igår eftersom min är helt platt (den har en gång varit fluffig och mjuk), men jag fick en annan idé som gjorde att jag kunde behålla lite pengar. I och för sig blev det pappa som fick behålla pengarna eftersom det var han som skulle betala för kudden... Jag lade istället en till kudde i sängen så jag hade dubbla kuddar, smart va? Haha, så hade jag förut och jag kunde liksom ha kommit på det innan, men näj, det hade jag tydligen glömt...

Jag hann inte klart med städningen igår, för jag kom på att jag måste skriva ner några meningar till spanskan. Vi ska nämligen kunna berätta vad vi gjort under jullovet. Es muy aburrido...

Idag är alltså första skoldagen och första lektionen blir spanska. Dubbeltimme. Great... Men det är nog ändå mitt favoritämne i skolan just nu... Sedan har jag matte, sedan lunch, sedan bild. Men nu borde jag sluta skriva och äta frukost istället, vi hörs när jag kommer hem! Eller i skolan... :)

Min nya signatur

Varning!

Någon som köper en termosmugg från Åhléns med fina mönster på, försök inte lägga den i en väska utan plastpåse runt eller någonting. Jag misstänker att den kommer vara tom när du tar upp den i så fall, eftersom att om man skakar lite lätt på den (horisontellt, inte vertikalt) så sipprar innehållet upp från locket. Hm... kanske inte världens bästa lock, nej.
Hihi
Förresten kom jag på en sak nyss. Jag kanske borde se lejonkungen? För att alla tycker det är vääldigt konstigt att jag aldrig har sett den (speciellt som jag kan en av låtarna från filmen nästan utantill, utan att någonsin ha sett den).

Jag har plågat mig själv genom att förbjuda mig att skriva i bloggen förrän nu, eftersom jag måste städa vilket jag har börjat med nu (heja heja). Så det här är sista inlägget! Vi hörs imorgon!
godnatt

Borde städa...typ...nu...

Jag känner mig bättre nu, tog en alindrin, men jag mår nog lite skumt ändå... Hur som helst måste jag fortfarande plugga matte. Är inte lika stressad nu i alla fall, eftersom jag märkte att jag har koll på det mesta. Det är ju bara prov på ett kapitel och det måste ändå vara det lättaste kapitlet vi gjort hittills, så det ska nog gå bra! Puh, vilken tur att jag slog upp min kalender, för annars skulle jag aldrig ha märkt att jag faktiskt har tid på mig. Jag har ju resten av dagen, imorgon, torsdag, fredag, lördag & söndag på mig att plugga matte och samhällen får dela de dagarna med matten, plus måndagen också! Samhällsprovet är på tisdag. Nu är jag på bra humör igen! Kanske rent av kan städa. Fast mamma sa att hon kan städa om jag inte känner mig så bra, vilket jag inte gör. Fast nu känner jag mig taskig... hm... JA! Hon kan hjälpa mig! Perfekt! Så säger vi!

Det blev ingen bio idag, vi tänkte ju gå och se Twilight för att Nisse & Mamma inte har sett den, men det får bli i helgen istället, för då är Pappa i Åre (avundsjuk) och han vill inte se den filmen (vilket jag inte förstår på ett sätt, och förstår på ett annat) så vi måste se den när han inte är hemma. Vilken tur att han skulle till åre då då (känner mig taskig). :D

Städarna kommer på torsdag, alltså har jag bara idag och imorgon på mig att städa *pip*, så jag kanske borde be mamma hjälpa mig. Typ... nu? Vi hörs senare (återigen, fleera gånger)!

konstig 80-tals inspirerad bild
Min nya signatur

Tre låtar

Jag har ont i magen! Jag svimmar så lätt, och så skulle jag gå till badrummet, då blev jag svimmig, plus att jag började må illa helt plötsligt! WAAAH!? Jag hör just nu någon säga att det snöar! YES! Synd att jag inte kan se det. Jag sitter i sängen med matteböckerna och mitt julpynt har fastnat i rullgardinen så man kan inte dra upp den. *gråta*. Nej nu får jag lugna ner mig, måste koncentrera mig på trigonometrin. Här är tre bra låtar förresten! :D

Iron & Wine - Flightless bird, American mouth
Den här låten är jättebra tycker jag, även om texten är liiite konstig, haha!
Några fler:


Robert Pattinson - Never Think
Det tar ett tag innan han börjar sjunga, låångt gitarrsolo i början, men sedan sjunger han! iiiih :D <3


Muse - Supermassive black hole
Muse är mitt absoluta favoritband, de ÄGER!
Min nya signatur

Blandade bilder

Ojoj det blir många inlägg idag! :D Men jag måste bara visa några skor som jag hittade på ellos.se. Jag älskar skor! Hihi. Här är de:
hehehaha
Fina va? I alla fall den blåa, kostar bara 149 kronor! Någon gång i veckan måste jag gå och prova skor, jag behöver vårskor och det är ju extrem rea överallt nu! Jag redigerade lite bilder förresten, här är två av dem:
Ny bildpark guel :D
Den ena är ju jag, den andra är från Park Güell i Barcelona, Spanien! Där var det häftigt ;)

Här är skorna jag köpte igår förresten!:
loafers

Nu ska jag plugga matte, vi hörs senare (Fleera gånger senare ;))
Min nya signatur

Goodiebag

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos losan!

hehe
Min nya signatur

Tralala

Fläätooorflätor igen

Nu har jag gjort te i min termosmugg (just nu är den för varm för att drickas så den får fungera som element sålänge) och satt mig i soffan med lilla datorn. Jag har haft flätor ända sedan vi åkte skidor för mitt hår är så sjukt elektriskt när det är så här kallt! Det är faktiskt bara två minusgrader här nu, igår kändes det som nordpolen. Jag hörde att det är minus trettio borta vid Åre. Hur klarar de sig där borta!?

Jag läste på TwilightSweden om den nya Frida tidningen. En poster på Edward & Bella från Twilight ska finnas, hihi! Och så finns Robert Pattinson (Edward) med på "Kändiscrush" sidan, där han skriver att han gillar Kristen Stewart (Bella) från Twilight. Hihi! Undrar när jag får tidingen (prenumererar), jag vill läsa!! Hihii.

Men nu ska jag duscha, vi hörs!
DEN BÄSTA SIGNATUREN

Hon heter Twilight!

en godmorgon-hälsning ;)
Haha , jag läser en kommentar från Fanny. Vi såg tydligen föräldrafällan samtidigt och även Mamma Mia samtidigt, på kvällen. OCH vi fick samma julklappar plus att båda är twilightfreaks. Läskigt, haha!

Nu har jag i alla flal vaknat (snoozade i tjugo minuter först, hehe) men jag är jättetrött. Det blir som sagt pluggdag idag och kanske twilight. :) Jag vill verkligen inte att skolan ska börja igen men samtidigt vill jag det... snart är ju det stora kursprovet i kemi på över hundra sidor eller vad det nu var... Jag måste öva en massa på kemin.

En rolig sak förresten, min kusins kompis storasyster heter Twilight. Är det inte lite coolt? Haha, tänk att heta Twilight! Kul ju!

Jag fryser så mycket, det är iskallt ute och det är iskallt i mitt rum! Jag fick typ ha tredubbla täcken igårkväll... Usch, nu sitter jag och fryser och fryser. Jag är vaken men vill inte gå upp ur sängen. Jag kan ju ligga här och läsa eller någonting, då är jag ju i alla fall vaken, eller? Men nu ska jag läsa lite bloggar (om nu någon har uppdaterat så här tidigt), vi hörs senare! Åh, vad jag önskar att jag hade lite varmt te i min termosmugg här just nu... 
DEN BÄSTA SIGNATUREN

Mamma Mia!

Nu ska jag gå och lägga mig, för att imorgon ska jag gå upp tidigt för att kunna somna på kvällen innan skolan. Åh, imorgon kommer bli en tråååkig fast kul dag! Jag ska plugga matte hela dagen, förutom på kvällen/eftermiddagen då vi (kanske) ska se Twilight! Nisse har ju inte sett den och han är inte femton så han måste gå med förälder, och då måste ju jag följa med (och därmed se den för femte gången)

Nu har jag och mamma precis sett på Mamma Mia! Det blev tredje gången jag såg den. Den är bra tycker jag :) Fick ju den i julklapp. Haha jag och Fanny får samma saker i julklapp. Båda vi fick Muse skivan "haarp", twilight-soundtracket och Mamma Mia filmen. Heh.

Jag är såå nöjd med min nya termosmugg! Den ÄGER! Teet höll sig varmt jättelänge och den var mycket bra och lätt att diska. Jag diskar den för hand för jag vågar inte annat. Haha. Den enda nackdelen hade inte ens med muggen att göra, det var bara det att jag hade i för lite te så det smakade bara vatten.. Blä. Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon när jag vaknar!

filmen :)

godnatt

Föräldrafällan

Nu sitter jag och tittar på "föräldrafällan", jag har sett den typ tre gånger förut för länge sedan. Den är rolig, haha. Inte lika bra som twilight! Haha.

Det är iskallt ute förresten! Jag frös ihjäl när jag gick hem! Jag måste kolla temperaturen sedan...

Jag köpte lite saker i stan, som sagt, hehe... MEN jag behövde det faktiskt :D Jag är galen i min termosmugg som jag köpte ! Jag ska prova den strax, tihi. :) Men nu fortsätter filmen, vi hörs!

PS. Jag åt frusen yoghurt i stan, hihi, med hallonsmak. Och hallontopping. Bär alltså, inte nån sås. BLEV GALEN I DET! Jag hade bara smakat frusen yoghurt en gång förut. Men nu SKA jag inte skriva mer, haha!DEN BÄSTA SIGNATUREN

Nu sitter jag på tunnelbanan p

MMS

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem från stan. Jag köpte 7 saker :D Men det mesta var småsaker. Jag köpte tre sminksaker som var på superrea, en termosmugg, ett par loafers på superrea, en almanacka och en blyertspenna :D haha ganska mycket kanske men jag behövde det :) jag såg det par jättefina skor (på bilden) som kostade 99 kronor men de fanns inte i min storlek :( snyft... Hur som helst, vi hörs när jag kommer hem :)


Twilightgalning

en godmorgon-hälsning ;)
Klockan halv tolv ska jag gå till tåget, så snart ska jag börja göra mig i ordning. Halv ett ska jag möta Fanny i stan så ska vi titta på almanackor :) Det är viktigt att ha almanacka på rudbeck har jag märkt, haha, annars kommer man inte ihåg alla deadlines, lediga dagar, osv. Men så är det väl i alla skolor?

Jag blev riktigt stressad igårkväll när jag kom och tänka på en sak. Jag har matteprov på måndagen efter nästa helg (vilket jag redan visste), men sedan har jag samhällskunskapsprov också, dagen efter! Nooo! För det är väl vecka tre den veckan? Visst är det vecka två nu? Fy vad stressad jag blir, jag måste plugga hela dagarna! Detta är så typiskt mig! Jag skulle ha börjat tidigare så skulle allt blivit så mycket lättare! Usch. Jag hatar sånt här. Men nu ska jag sluta klaga.

Alltså en sak går inte att sluta tänka på och det är Twilight. Jag började ju läsa första boken i somras och blev klar med hela serien för någon månad sedan. Jag fastnade redan då, jag blev galen i bokserien. Sedan kom filmen och jag blev ännu mer galen!! Det är heeelt sjukt! Jag vet att det är en helt annan sak om man inte har läst böckerna, jag tror inte att man kan bli riktigt lika galen om man inte har gjort det, eftersom att efter ha läst böckerna och äntligen får se det på film... ja, det var liksom en dream come true. Men nu ska jag inte skriva mer, måste äta frukost, vi hörs!

Edward Cullen
Robert Pattinson spelar vampyren Edward Cullen i Twilight (på bilden).
DEN BÄSTA SIGNATUREN

Bohemer?

Nu ska jag gå och lägga mig, jag måste vänja mig vid att gå och lägga mig tidigt (inte för att elva är tidigt direkt). Tiger gjorde en gullig sak nyss. Han låg vid kanten av mattan, sedan tog han tag med klon i mattan och rullade ihop sig till en korv med den runt sig. Tihihi :D

Jag fick just reda på att våran familj (och mååånga andra familjer) är bohemer. Haha, det är ingenting speciellt i och för sig, det är bara det att man inte riktigt bryr sig om vad andra tycker och gör det man själv vill göra. Fast jag vet inte om jag förklarade det på ett bra sätt. Sedan finns det ju extrema bohemer och mer "halvbohemiska" personer (förortstönt, sa mamma, fast hela familjen är ganska flamsig just nu). Haha vi skulle nog vara halvbohemiska i så fall.

Det finns ju "bohem" kläder också. Typ säckigt, sjalar, osv. Man måste ju inte riktigt se ut så för att vara bohem, det är en helt annan sak, haha! Annars skulle vi gå runt i säckiga kläder och sjalar. Nu gillar jag i och för sig sådana kläder men det har ingenting med saken att göra, heh... heh....

Men nu borde jag som sagt gå och lägga mig, vi hörs imorgon! :)

haha
"Bohem" kläder :)
godnatt

Skidor i Kungsberget

Hellu, nu är jag hemma igen efter en extremt kall dag. Herregud vad kallt det var i skidbacken, mina tår frös så mycket att det gjorde jätteont när vi gick in och lät dem tina. AJAJ! Vi kom hem vid kvart över sju ungefär, då följde jag med mamma och handlade. Jag älskar att vara ute när det är mörkt, inte för att jag har någon som helst aning om varför... Det hände lite roliga saker idag haha. Okej, en sak, de andra hände inte riktigt idag.

Nisse plockar upp ett långt vitt plaströr och blåser i det. Det låter som ett sånt där konstigt horn-instrument.
Mamma - Jaha Nisse, kan du spela isoleringsrör?

Det här berättade Melker (kusin);
Melker - Jag har en Colgate 360 (tandborste)
Magda (hans lillasyster) - Jag har en Hemköp 540...
Haha Hemköp 540, wooow!

Sedan kom jag och tänka på en rolig sak. Kungens kurva har en ganska rolig förklaring. Kungen svängde, men det gjorde inte vägen. Haha! Snyggt gjort där. ;)

Jag måste rätta mig också, jag skrev kungsbacken, men det heter inte det, det heter kungsberget. Jag tror att jag kommer att blanda ihop de två namnen forever.

skidort
DEN BÄSTA SIGNATUREN


nu sitter jag i värmestugan i skid

MMS

nu sitter jag i värmestugan i skidbacken. Mina var förfrös så jag var tvungen att gå in, haha! Det kändes som att det tog en hel dag att åka hit, men det tog tre timmar, precis vad jag sagt innan vi åkte. ''Det tar väl typ...eh... tre timmar?''. Men nu ska jag sluta skriva, vi hörs! :)


Positano

en godmorgon-hälsning ;)
Hejhej :) Nu är det väldigt tidigt (för att vara jullov) men jag är faktiskt inte trött! :D Snart ska vi åka iväg till kungsbacken och åka skidor , det är 20 mil dit, så det tar ett tag att åka, hehe. Åh jag är så glad att jag äntligen ska åka skidor! Har inte gjort det på sååå länge! Jag vill till alperna... hm... Men vi ska inte till alperna, haha.

Jag vill verkligen (!) åka tillbaka till en plats som vi reste till för några år sedan. Kanske två tre år sedan. Den heter Positano, en jättegullig liten bergsby i Italien. Det ser ut som om någon har slängt ifrån sig husen på en hög där på berget. Två stränder finns det, en mitt i stan och en bredvid en liten gullig pizzarestaurang. Fast vart man än går finns det milslånga och branta trappor man måste gå i så trött blir man i alla fall. Katter överallt och en svart hemlös hund. Jag gissade i alla fall att den var hemlös eftersom att den inte såg så omhänderagen ut. Men nu ska jag inte drömma om Positano, bäst att fortsätta göra mig i ordning. Här är en bild på Positano! Vi hörs! :)

underbar bergsby i italien

testar att mobilblogga :D

MMS

testar att mobilblogga :D


Ernstskt

Nu har vi kommit hem från farmor och farfar :) Vi gick ut lite medan vi var där (Jag, lillebror och kusinerna) och jag tog inte på mig vantarna såklart. Mina händer frös typ till is! När jag kom in kunde jag inte ens knäppa upp knapparna på jackan för jag kunde inte kontrollera mina fingrar, hahaha.

I somras fick jag förresten reda på att det finns ett ord som heter ernstskt. Haha, försök uttala det! Ernstskt haha. Det kommer från Ernst Kirchsteiger (sommartorpet-snubben). Det betyder att någonting är Ernst-stil, alltså hans stil. Mamma förklarade det såhär, "När man tar det lugnt, viftar på tårna...".

Fanny sa just att Taylor Lautner (Spelar Jacob Black i Twilight) var på tv på trean i fullt hus 2. Men jag har sett den filmen så jag tror jag vet vem hon menar hihi! Det gjorde inte så mycket att jag missade.

Imorgon ska vi gå upp klockan åtta för att åka skidor, jag måste alltså, för att få tillräckligt med energi, gå och lägga mig klockan tio! Fast då tänker jag i och för sig läsa också...

Eftersom att detta blir sista inlägget för idag, säger jag godnatt istället för vi hörs, hihi!

godnatt

Yes! Äntligen planer

Jag försökte mobilblogga nyss men det fungerade inte av någon anledning... Men oj! Nu vet jag varför! Numret jag har går till fel bloggplattform. Oups :/ Haha. Jag har fått reda på att vi ska på middag hos farmor och farfar idag! Våra kusiner som vi var med på nyårsafton kommer också att vara där. Sedan ska våran ena kusin, Melker, sova över hos oss. Sedan imorgon bitti ska vi åka till kungsberget tidigt och åka skidor! Jippie! Jag har saknat skidåkningen så mycket, äntligen ska jag få åka igen! Senaste gången jag åkte var i Åre i april, har jag för mig...

Jag gjorde tre test på någon konstig hemsida. Det första var "Vilken Twilight-karaktär är du" och jag blev såklart Jacob Black, den jobbigaste karaktären av dem alla! Haha. Men på andra plats kom Edward Cullen, hihi. Jag är näst mest som Edward! Hihihihi. Sedan gjorde jag ett personlighetstest. Detta blev resultatet (på engelska):

Others see you as sensible, cautious, careful & practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest not a person who makes friends too quickly or easily, but someone who's extremely loyal to friends you do make and who expect the same loyalty in return. Those who really get to know you realize it takes a lot to shake your trust in your friends, but equally that it takes you a longer time to get over if that trust is ever broken.


Sedan gjorde jag ett test som hette "Vad skulle du passa att heta" eftersom man inte får välja sitt namn, så får man veta vad man borde heta. Haha, mitt namn blev Vanessa. Jag tyckte att det passade lite :D Men jag gillar mitt namn ;)

Men nu ska vi åka om tio minuter, vi hörs senare!DEN BÄSTA SIGNATUREN

Pappa på hal is

Pappa springer mitt ute på norrviken bland alla skridskoåkare :) >

Lördag morgon

en godmorgon-hälsning ;)








Jag vaknade idag och var jättehungrig... när jag tänker efter har jag fortfarande inte ätit... hm... kanske borde göra det. Idag ska jag i alla fall plugga matte. Tråkigt, men jag måste. De är prov på trigonometri (det heter väl så?) måndagen efter första skolveckan (Den första skolveckan börjar på en onsdag, men i alla fall). Jag skulle behöva åka till stan i veckan också. Ska köpa almanacka, hihi, jag älskar almanackor och kalendrar! Men jag är inte så förtjust i ordet almanacka... Men nu borde jag äta frukost. Vi hörs! :-)

min första blogg

En ny blogg - igen!

Nu byter jag blogg igen, efter att precis som Anna blivit väldigt irriterad på de fula designerna på blogspot. Min gamla blogg hade inte så fin design, men här på blogg.se, som jag har haft blogg på förut, kan man göra bloggen mycket bättre. Kan inte fatta att jag inte insåg det först. Allt detta krångel i onödan!

Skriver kanske ett nytt inlägg snart, om jag inte har fullt upp med att designa bloggen! Kramar.

Hehe

RSS 2.0