E m m a -

Mot Värmland! Sedan Norge!

Hejhej! Nu sitter jag här vid mammas dator, är inte alls van vid tangentbordet. Läste nyss på Fannys och hennes kompisars bloggar om vad som händer i USA och jag är såå sjukt avis!! Jag vill också!!! Men jag får trösta mig med att jag kanske ska dit när jag går ut gymnasiet (jag ska vara Au Pair, jag vill jag vill jag vill!).
Dessutom ska vi ju kanske till New York snart.... eller? Det är inte bestämt.
Duktig jag var förresten, jag glömde ju lämna in de två filmerna som jag och Anna hyrde för exakt två veckor sedan... Så vi fick betala 200 kronor för förseningen när vi lämnade dem i söndags. Heh heh...
Men nu ska jag packa inför fjällen, vi hörs!
'
En klippa i Port de Soller, Mallorca.

Mycket händer

Hejhej! Hm... det är någonting som snurrar på bordet när jag trycker ner en tangent.... freeeaky.... Hur som helst, nu är vi hemma från Blidö, vilket betyder att jag kan blogga! Yay! Men vi åker härifrån igen på tisdag... Då ska vi till Värmland och sedan någon gång nästa vecka ska vi till Norge och vandra i fjällen.

Den tionde ska jag förresten till Kittelfjäll med skolan, har jag sagt det? Det har jag säkert, men jag berättar igen! Det är alltså en kurs jag har anmält mig till och vi ska åka den tionde Augusti och komma hem den sextonde. Vi åker nattåg till och från, vilket jag aldrig har gjort förut så det blir kul, hihi. Sedan ska vi bo på en fjällstation och göra lite dagsturer och så. Men vandringarna till och från fjällstationen blir ju dagsvandringar. Där ska vi ha teori också, så där uppe i Kittelfjäll studerar (?) vi fjällekologi. Det låter så kul! Senare idag ska jag och mamma köpa saker som jag behöver, till exempel skor och fleecetröja. Men massor av andra grejor också...

Och NU ÄR FANNY I USA!! Varit där i typ en vecka. Shit! Jag vill också vara där! VARFÖR är inte jag där!? Svar; jag skulle aldrig klara det... Jag är för feg, haha. Skulle inte kunna vara borta i ett år sådär. Men det ska jag ju... när jag är Au Pair (har typ bestämt mig för att göra det när jag går ut gymnasiet, om jag vågar!)... hehe. Vi får väl se hur det går. Ha-ha-ha.

Jag hade förresten lovat mig själv att inte titta på New Moon sneakpeeks, men jag kunde inte hålla mig!! Nu har jag ju varit extremt taskig mot mig själv genom att retas... med mig själv... jag kan ju inte vänta tills November nu!?! Dumma Emmaaaa!! Så, nu kan jag inte tänka på annnat än New Moon. Braa... (inte för att det är någonting nytt)
Vi hörs! :] (Klicka på bilderna för förstoring)

Jasper ser sjukt rolig ut på den här bilden!!!

Gillar den här... av någon anledning :]

Ridning & filmer

Ajaj, jag har redan fått träningsvärk i låren/rumpan från ridningen idag. Jag och Anna red på gärdet och hästen var liiiite för stark för mig, haha! Jag kunde inte ens få den att stanna när den var som mest uppspelt hur mycket jag än drog och drog. Hahahaa...! Så jag har träningsvärk... Men det var helt klart värt det! Galopperade (stavning?) sådär så man nästan ligger på hästens hals och den bara flyger fram. Hah, om man rider har man säkert gjort det flera gånger men för mig var det hur kul som helst, värsta upplevelsen :D

När vi kom hem hyrde vi två filmer, Fingerprints och The Duchess med Keira Knightley. Den första var en skräckis, jag blev skiträdd fast egentligen var den inte läskig... Den senare var en vanlig film... eller hur man nu ska beskriva det. Den var bra i alla fall med jag störde mig lite på slutet (utan att säga för mycket, haha).


Jonna Lee - My High

Jag kom att tänka på en sak nyss. Therese Johansson Rojo (som blev mördad) gick ju också i Kunskapsskolan, fast inte i samma som jag gick i, och alla Kunskapsskolor åker ju till Kunskapsgården i Falun i en vecka varje termin, så tänk att hon har gått på samma golv som jag och kanske bott i samma rum som jag? Det känns konstigt...



Vinter!

Hejhej! Nu sitter jag på biblioteket i Sollentuna, vi blev inte kvar så länge i Skärmnäs. Någon gång under veckan kommer kusinerna från Umeå hit, det ska bli jätteroligt! Vi träffade ju dem i Skärmnäs också, men som sagt var det inte så länge. Men nu tänkte jag öva lite på fjällfloran till fjällvandringen med skolan i Augusti. 
Vi hörs! :)

Är jag galen som längtar till vintern? ^,^

Mot Värmland!

Heej! Nu sitter jag i vääärmen och känner att jag måste hoppa ner i poolen. Fast klockan är över elva... hur kan det vara så varmt! Ska bli skönt att komma till Skärmnäs där det regnar så ofta. Fast när det inte regnar brukar det vara väääldigt varmt.... Imorgon bitti åker vi i alla fall! Vi ska självklart stanna på donken och köpa plusmeny så man får såna där snygga coca cola glas, hehehe... :]

Men nu måste jag fortsätta hjälpa Fanny med en header till sin systers blogg... tror jag att det var. Vi hörs! Kommer nog dröja, hehe.

Utanför katedralen, Palma de Mallorca. Älskar bilderna jag tog där! :] Just den här är kanske inte överdrivet fin, men i alla fall!

RSS 2.0