E m m a -

Mors dag

Halloj! Åh, jag vill att min lilla dator ska fungera, jag måste ju blogga! Det händer så otroligt mycket just nu ju! Varför är det just nu som den inte funkar?? Grymt störande! Jag var så smart idag förresten (grov ironi), jag kom på att jag har missat betalningen och utdelningen av kursplanen för fältkursen i biologi som jag ska på. Är inte det värsta einstein-move? Gah! Så nu mailade jag och frågade om det fixar sig ändå, vilket det troligtvis gör, de har ju inte skickat någon påminnelse... :)

Jag sprang minimarathon idag. 4 km. Jag andades in en fluga. Perfekt. Haha... Det var lite obegagligt, jag hostade och stannade. Det tog ju på tiden!! När vi hade satt oss i bilen efterråt upptäckte vi att t-shirtarna man fick i prispåsen var barnstorlek 110-120. HAHa, magtröja! Det såg såå kul ut på Nisse! Fick världens gulligaste lilla lila drickflaska med fruktjuice i, men nu blir det min kära vattenflaska. Fick en stor vattenflaska också. Och en frisbee. Och fullkornspasta och russin och en banan. De snålar inte, nejdå. :) Men nu ska jag göra någonting... annat. Har typ inte kunnat sluta läsa den underbara boken som heter New Moon denna helg <3.
Vi hörs! Förhoppningsvis snart! :]

Comeback!

Heej!! Oj vad länge sedan det var som jag bloggade (säger man ens så?)! Men min dator har ju slutat fungera och den stationära är bara fööör seg... har typ inte varit inne på internet på tusen år. I alla fall inte hemma.

Lite skumt att perioden då jag inte bloggade, var perioden då flest och roligast saker hände? HAha. Störande? Ja.

Idag ska jag i alla fall dyka ner pån fyra meters djup i sollentuna simhall och hämta en docka som ligger på botten. En stooor vattenfylld docka. Tungt! Men jag klarade det igår när jag och Fanny var och tränade på att dyka ner till botten. Det gick bra! Det är bara att skita fullständigt i att det spränger i öronen... ;) Och skita i inbillningen att man inte har luft, för det har man. Tack för tipset, Fanita! :P Haha.

Just nu har jag en fyra timmar och fyrtio minuter lång håltimme innan dess och jag är grymt uttråkad. Vi har i alla fall satt hittat en rolig lek/spel att hålla på med. Det där när man ska hitta ett djur, en växt, en maträtt, osv, på en viss bokstav. Haha... Avrundat blev det typ 170-140 till Fanny. Det gick inte så bra för mig, heh...hehh...

Nu har jag nog inte nåt mer att skriva... :) Vi hörs! Inte så snart dock, eftersom datorn fortfarande är skum. Bye!

men aaah

Hej!
Nu har tangenbordet blivit konstigt igen. typiskt!!!!!!!!!!!!!!! samma problem som before... see you when i's dealt with...

Matte kursprooov!

Godmorgon! ♥
Jag kunde inte blogga igår för internet var helt konstigt. Läääskigt nu har  vi kursprov i matte B : / Fyra timmar långt är provet! Jag har köpt 6 müslibars och en sesambar för att överleva, haha. Vet dock inte om jag kommer äta hela 7 stycken... Jag får väl spara några hemma antar jag.

Jag har fått ont i halsen nu också. Blä! Jag får inte bli sjuk, jag får verkligen inte!! Men nu måste jag göra mig i ordning,
vi hörs :)

Lite kul bild på mig från Mallorca.... :P

Back to school

Godmorgon! ♥
Idag har jag kursprov i spanska, hjäälp... uppsats-delen. Hoppas det går bra! Förresten. pappa är ju jätteförkyld, och nu har jag fått lite ont i halsen! Jag vet inte om jag ska vara med på idrotten eller inte, jag får ju absolut inte bli sjuk nu när alla kursprov kommer! Och även om jag blir sjuk på onsdag eller torsdag efter kursproven den där veckan så kanske jag inte blir frisk i tid till måndagen... fast då har vi kanske inga kursprov... :)

Gud vad jag är glad att min dator är fixad! Så himla kul att kunna blogga igen och bara sätta på datorn... Den var ju lite seg förut, men nu när den är ominstallerad är den hur bra som helst!

Jag hatar att vara pank... haha, vad kom det ifrån? Men aja, nu ska jag äta frukost!
Vi hörs senare! :)


Jag slog mitt rekord!

Hejhej! Vi har just installerat om min minidator, så nu kan jag blogga! Alltså, förut fungerade inte åäö-knapparna och alla knappar var allmänt omkastade. Men nu är det fixat :D

Förresten, den där norska killen som vann eurovision igår, det var ju lite kul... Tänk att vara så ung och vinna eurovision, liksom. Vilken otroligt stor grej! Jag tycker inte att han var bra, men det var det tydligen många som tyckte :] Han såg ju ut som Harry Potter också, haha!

Så, mamma och Nisse kom hem från Paris nyss förresten. De hade med sig en jättegullig elefant till min samiling! Hur söt som helst var den!

Förresten så slog jag mitt rekord! Jag sprang 6,5 km på 35 minuter! Det är inte jääättebra, jag vet, men det är ungefär fem minuter per kilometer, vilket var snabbare än mina 6 minuter förra året! Och det var på sommaren då jag tränar som en galning. Det beror tydligen på att våran Idrottslärare "plågar" oss med hård träning på idrotten. Jag har blivit starkare i benen och bålmusklerna helt enkelt. Yay! Tack läraren, hihi! Hur som helst fick pappa filma mig när jag sprang och tydligen springer jag redan pose-running... inte perfekt förstås, men jag springer pose. Hihi! Jättebra hållning har jag tydligen och jättebra springsteg. Go go go! Men inte perfekt... :)

Allt går så bra idag! Matten går hur bra som helst, allt bara flyter på! Alla uppgifter fick jag rätt på.. unbelievable! Men vem bryr sig?... Förutom jag... haha. Men nu ska jag läsa min bok och försöka slå matten ur huvudet för ett tag.
Vi hörs imorgon! :)

Därför fylldes hela köket av rök

Hejhej! Jag har en del att berätta nu, haha. Det var visst varit lite dålig uppdatering här. Men vi har ju kursprov i matte på tisdag så jag hoppas att jag är ursäktad... :] Nu sitter jag i alla fall vid en av bibliotekets datorer och bloggar. Har just lånat lite böcker som ska hjälpa mig, jag håller på att skriva en liten berättelse! Jag gör det hela tiden, men nu ska jag ta det på allvar. Lånade till och med en bok om "att skriva". Så here we go! Jag måste berätta en jätteskum sak som hände igår!

Jag hade sovmorgon och skulle göra en macka att ta med mig till skolan ifall jag blev hungrig. Det var ungefär tio eller femton minuter tills jag skulle till bussen. Jag sätter in mackan i mikron med lite papper runt, som mamma brukar göra. Jag sätter mig i soffan och väntar en minut. Jag tar ut mackan men den är fortfarande stenhård och kall så jag sätter in den i en minut till. När den är klar, kommer jag in i köket och får se rök i taket. Sedan såg jag att det kom ut rök ur mikron. Jag fick lite panik, hehe. Så jag öppnade mikron och så vällde det ut rök! Jag kunde knappt andas, hela köket var fylld med rök. Röken syntes knappt, men tro mig, den luktade, hahah! Jag stängde mikron och stängde in röken där. Sedan öppnade jag dörren som är precis i köket för att få ut röken. Fem minuter innan jag skulle gå fick jag panik ännu mer och ringde pappa. Han sa att jag skulle låta det vara tills han kom hem från vårdscentralen. Det skulle inte dröja länge, så jag gick till skolan. När jag kom hem hade allt gått bra :] Hehe, duktigt Emma.... Sätta eld på en macka i mikron så att hela köket fylls av rök, tio minuter innan jag ska gå. Smaart...
Men nu ska jag gå hem, vi hörs senare! Kanske inte idag för jag måste göra en massa saker.

Officiellt dummare än Homer

Hejhej! Nu var det visst ett tag sedan jag skrev... :] Just nu är jag väldigt irriterad, men jag ska försöka att inte låta det gå ut över det här inlägget... äh, va'tusan, jag måste berätta!

Min svenskalärare är helt sjuk haha, hon säger att jag inte har fått betyg på min uppsats i svenska. "För att få G måste du utveckla dina källhänvisningar". *Spy på henne*

Dessutom:
Kommentar på pappret (om en källanvisning): - Vem är författaren?
Jag: - Men det står ju självbiografi, jag trodde att man kanske förtod då
Hon: - Nej man ska alltid skriva författaren.

Haha, orka, det står ju självbiografi! Liksom "Aa, 'salvador dalis hemliga liv' , en självbiografi, skriven av hans mormor". Ofta liksom! Det är väl klart att det är han själv som har skrivit den annars skulle det bara stå en biografi, duuum...

Sedan hade jag hållt mig till tre sidor som var det absoluta maxantalet sidor, men ändå vill hon att jag ska utvecka exakt allt. Fattar hon inte att det inte går om hon själv sagt åt mig att inte skriva mer än så? Kan man ens bli dummare? Dummare än Homer Simpson... Men nu ska jag sluta ta ut det hela över bloggen, när jag kommer hem skriver jag ett glatt inlägg, får vi hoppas ;]
Vi hörs sedan!


Hinderbana

Hejhej!
Idag har jag ingenting speciellt att skriva faktiskt, förutom en sak. Vi gjorde en jätterolig grej på idrotten idag! Vi åkte till Karlberg och körde hinderbana där vid slottet, där militären brukar träna. Otroligt höga hinder och en del kom jag inte ens upp på, haha, jag menar om jag sträckte på mig så nuddade jag dem med fingertopparna. Men Fanny lyckades komma upp! Spidermonkey, säger jag bara!

Jag känner att jag aldrig gör någonting kul förresten. Haha, okej aldrig är väl att ta i... Men alla mina vänner bor så långt bort. Varför ska det vara så för!? Skitjobbigt! Menmen, nu måste jag fortsätta plugga matte! Vi hörs imorgon!
Godnatt!

Bild tagen av mig på Mallorca :]

Klänningen

Här är den! Den fina klänningen som liknar Bellas balklänning! Inte samma färg, något kortare och lite fler volanger, men fin! Härligare färg tycker jag, alldeles hallonrosa. Färgen på bilden till höger stämmer, de andra är för mörkröda. Haha, jag visste inte hur jag skulle ha armarna, man kan ju inte ha dem nere för då ser man ju inte klänningen. Fick ha dem på huvudet, det ser nog lite skumt ut. Menmen :] Det är bilder i alla fall! Men nu måste jag tillbaka till boken!
Vi hörs senare!


Uppdatering: nu (22.40) är jag äntligen klar med svenskaläxan så nu ska jag sova. Utmattad är jag, totalt utmattad. *Puh*. Goodnight! ♥

I'm home!

Aloha!
Nu har jag kommit hem efter en låång skoldag... Började 8.20 och slutade 16.00. På idrotten hade vi konditionstest, på typ 2,5 eller 3 km. Det tog typ 12 minuter för mig, så jag slog min tid från förra året (13 någonting)! Heja, haha... Det hade inte gått lika bra om jag inte hade spelat låten Supermassive Black Hole på Mp3:n, för den gör liksom att man håller högt tempo. Fast låten gick nog lite snabbare än jag, hähä.

Nu har jag köpt den där kläninngen! Den som liknade Bellas balklänning! Jag är supernöjd! Skulle lägga undan en åt Fanny som inte kunde följa med, ifall de hade, men de hade inte ens en till på lagret :'/ Vi har samma storlek, problematiskt... Resten var bara 40 och 42. Du får leta någon annan stans! Vilket jag i och för sig vet att du ska göra, haha. :]

Men nu ska jag läsa i Förnuft och Känsla, som förövrigt är väldigt bra! Och så ska jag vänta på att batterierna på kameran ska ladda upp sig så att jag kan ta bild på the beautiful dress! See ya!

Då var det skoldags igen

Godmorgon! Jag sitter i skrivande stund och äter frukost. Idag händer det inte så mycket i skolan, vi har konditionstest på idrotten i och för sig, vilket jag har nämnt förut. Annars är det väl ingenting speciellt. Våran mattelärare tar jättelång tid på sig att rätta våra prov. Vi vill gärna veta våra resultat innan vi tar studenten, snälla! Haha, jag vet att han inte rår för det, han har en massa andra klasser också, men det spelar ingen roll! Säger vi ;)

Men nu borde jag göra mig i ordning om jag vill hinna i tid. Ska ha Bella ögonskuggan idag, hihi. Och Fanny ska köpa sin Bella-klänning! Det kan jag göra den nittonde... eller så lånar jag pengar av mamma! Yes, I will!
Vi hörs senare! ;)

Jag är verkligen lik en asiat...

Hej igen! Nu har jag varit inne på MyHeritage och kollat mina kändis look alikes. Det blev sju asiater! Herregud... Fyra av dem är på bilden nedan. Sju asiater, herregud... Men nu ska jag plugga, så det här får bli sista inlägget för idag. Go'natt!

Äntligen har jag joggat!

Så, nu är jag hemma från min löprunda. Det blev 6,5 km och tog ca... 40 eller 45 minuter. Alldeles för lång tid för att vara jag! Det ska ta 30 eller 35. Måste börja träna igen, nu när vintern är över. Nu har jag duschat ensam i källaren för första gången, haha. Jag gillar inte våran källare, den är läskig.

Nu är jag riktigt hungrig... Jag stack ut och sprang vid middagstid, haha. Men om man vill bränna fett ska man springa när man är hungrig, för då tar kroppen fett istället för mat. Inte för att jag känner att jag behöver bränna fett... eller kanske, jag vet inte... hm... Men hur som helst, jag ska klä på mig någonting nu, sitter här i morgonrock. Är inte det en otroligt mysig känsla förresten? När man precis kommit hem efter att ha sprunit långt (haha, i alla fall långt för mig) och så är man nyduschad och sitter i alldeles mjuka kläder? Haha, eller är det bara jag som tycker det? :)
Hej så länge! By the way, här är min löprunda. 6,5 km som sagt. Ni som bor i närheten, bara så att ni vet, en jättebra runda!

Dagens

DAGENS VILL HA: Klänningen från Lindex <3
DAGENS KLÄDSEL: Rosa top & svarta jeans
DAGENS SMINK: "Bellas" blåa ögonskugga ^^
DAGENS FRISYR: Bulle på huvet. Jäkla otvättade äckelhår!
DAGENS AKTIVITET: Ska jogga nu
DAGENS SAKNAD: Inget spec. :)
DAGENS BÄSTA: One Tree Hill avsnittet!
DAGENS ROLIGASTE: De roliga Twilight-hatarna i forumet på bilddagboken
DAGENS DUMMASTE: Att jag inte vet betydelsen för "Team Switzerland". Måste kolla upp det. Jag vill ju att Bella ska vara med Edward, men jag gillar Jacooob ♥
DAGENS MISSLYCKANDE: Hm.. kommer inte på nåt speciellt.
DAGENS DROG: Vet inte, gud vad jag känner mig seg...
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: otroligt seg och har suttit framför datorn för mycket. Känner mig sjukt irriterad och slö och ögonen är konstiga efter datorn... ååh, allt är skiit!
DAGENS VÄDER: Soligt ena sekunden, mulet och regn i nästa
DAGENS LÅT: Black Ghosts - Full Moon

Så ska det se ut!

Jag hittade bilder på Rachelle Lefevre (Victoria från Twilight) när hon har den hårfärg jag tänkte mig Victoria i när jag läste boken för första gången. Jag blev glad! Jag tycker att hon borde ha den hårfärgen i New Moon, hoppas hon har det! Det skulle passa mycket bättre tycker jag. :]
Dakota Fanning var där också!

Söndag

Godmorgon!
Söndag, jag hatar söndagar. Det är läxdagen. Inte kul alls. Jag är sjukt irriterad just nu också, men det går bort om någon sekund då jag kan se det nya avsnittet av One Tree Hill. Det gick inte på min minidator, för jag har linux på den. Gah! Men nu ska det fungera i alla fall, den här har ju XP. Förresten, jag har fått så där att huden flagnar på axlarna för att jag blev så solbränd på Mallorca. Det blir bara större och större, jag undrar när det försvinner... Jättestörande! Inte så snyggt att gå med linne nu liksom :'/ Men det försvinner förhoppningsvis snart!

Idag har jag tänkt att jogga som sagt, vi får se hur det går haha. Vi har ju konditionstest i skolan imorgon. Jättestörande för jag har inte tränat på ett tag så han kommer tro att jag har dålig kondition. Men jag ska springa som en galning, skiter i om jag blir trött. Jag ska allt visa honom! Men nu ska jag titta på One Tree Hill!
Hej så länge : )

Det går inte att ladda upp bilder, jätteirriterande!! :'/

Dagens låt

Den här låten kan jag bra inte låta bli att älska, vilket jag har gjort sedan jag hörde den för första gången när jag såg bee movie. Jag tycker ärligt talat att den är bättre när Sheryl Crowe sjunger den men jag kunde inte hitta det. Det fick bli orginalet med The Beatles istället!. Enjoy!

Uppdatering: Nu går jag och lägger mig, är hur trött som helst. Klockan är ett på natten nu... :] Go'natt! ♥

En massa små ändringar

Heeeeej!
Jag har gjort massor av små roliga ändringar här i bloggen som ni kanske ser! Jag hittade ju en massa små saker. Kolla bara menyn uppe vid headern! Mycket bra tycker jag! Så här gulligt är det numera när man skriver en kommentar:
Vi hörs senare!

Lördag!

Hejhej!
Lördag idag, skönt skönt! Jag har just kommit hem från sollentuna centrum, jag köpte den där ögonskuggan som är typ samma färg som den Bella har i Twilight. Den ser väldigt fräsch ut faktiskt. Klänningen ska jag inte köpa dock. Gillade inte riktigt urringningen, men annars var den hur fin som helst.

Förresten postade jag ett inlägg för typ två minuter sedan om Twilight sakerna, så missa inte det. :)

Senare idag, eller imorgon, ska jag jogga tror jag. Måste verkligen göra det, eftersom jag har sånt där spring-test på måndag! Men nu vill pappa att jag ska hjälpa honom i trädgården så vi hörs. Hej så länge :)

Jag är sugen på frukt! Mangooo.... :D

Twilight-sakerna

Luzz frågade om bilder på sakerna som jag berättade om igår (Bellas eyeshadow-färg och en klänning som liknar hennes balklänning). Här är de! Fast ögonskuggan ska vara i de blåa nyanserna som heter "pacific" (se färgen här). Klänningen finns på Lindex.

Twilight träff & Twilight igen

Hejhej!
Nu har jag och Fanny varit på Twilight träff i sollentuna centrum med alla andra i Twilight klubben. Vi var tydligen de första som anmälde oss, hihi. Vi såg på Twilight och pratade om massor av saker, inte bara Twilight. Hur kul som helst! Kände väl tre personer där, även fast det var i sollentuna där jag bor... Trodde att det skulle vara fler faktiskt :)

När jag kom hem såg jag på Twilight med pappa (första gången han såg den!). Jag fick lova att prova "pose-running" som han har blivit lite besatt av. Häh... vi får väl se hur det går... Men nu är jag trött, ska bara äta upp mitt ris, sedan ska jag sooova.

Btw, jag och Fanny hittade en ögonskugga på KICKS (av märket Nivea) som är samma färg som ögonskuggan Bella har genom hela filmen. Jag ska köpa! Och en klänning på Lindex som ser ut som hennes balklänning, fast hallonröd. Och lite kortare kanske. SKA HA!

Godnatt!

Twilight-klubben ikväll

Godmorgon!
Jag har sovmorgon idag, hihi. Min första lektion börjar fem över halv tolv. Men det har i och för sig varit så länge nu... Jag är hur som helst hur glad som helst (rolig mening det där)! För idag ska jag och Fanny till Sollentuna Bibliotek här precis där jag bor, och gå på Twilight-kväll typ, klockan halv sju. Då ska vi se på Twilight och diskutera filmen och så. Som en vanlig Twilight-kväll.

Alltså, det där med sketchen, det är ju hur kul som helst! Haha, det är världens roligaste sketch, det ska bli såå kul att spela upp den idag! Men nu ska jag läsa i boken som jag inte har kommit så långt i, som ska lämnas in på Tisdag... kul... Så vi hörs, hej så länge! ♥


En liten GAM!

Hej igen!
Just det, jag tänkte ju berätta om en sak som hände när jag gick hem. Jag gick förbi skolan mitt emot våran, gärdeskolan. Där på skolgården skedde ett litet bråk mellan småtjejer, kanske åtta år, haha. Så här gick det till:

Arg tjej, pipskriker som småtjejer gör: kan ni slutaa!!
De andra tjejerna säger någonting som jag inte uppfattar.
Arg tjej ger ifrån sig ett låååångt pipskrik och går runt med arga steg och tar av sig jackan och slår den i marken mot en av tjejerna.
Tjej som jackan siktade på: Så där får man inte göra! Kan du inte tänka på andra?
Arg tjej: Jo, men det är du som är en liten gam! Du vill bara bråka!

Lite kul tyckte jag, haha. Inte så kul för tjejen som var arg dock, hon var nog väldigt irriterad. Jag känner igen mig i situationen, hehe. Inte så kul för någon av dem i och för sig, bara för åskådaren. Häh.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Jag kan förresten mina repliker till den där sketchen utantill nu! Yay me! Godnatt!

I'm an actress!

Hej igen

Nu har jag just sett klart på Twilight med kommentarer av Kristen Stewart, Robert Pattinson och Catherine Hardwicke. Hela filmen alltså, med de pratandes. Det var hur kul som helst! Man får ju liksom veta vad de tänkte om allt! Så coolt! Jag fick reda på att Robert Pattinson inte alls tycker att han ser läskig ut när han kommer ut ur bilen i Port Angeles och ska skrämma de där killarna. Och han tycker inte om att hans ögonbryn ser noppade ut. Vilket de i och för sig också var, haha.
"You should never trust a guy with plucked eyebrows" , sa han. Haha.

Nu måste jag öva på mina repliker. I'm an actress! Inte, haha. Vi har en liten pjäs eller sketch eller hur man nu skriver det, som vi ska spela upp på engelska lektionen imorgon. Jag och de två andra som missade lektionen i torsdags fick bara idag på oss att öva så vi måste lära oss alla replikerna till imorgon. Nej, just det, vi får ju ha små repliklappar. Men bara vi, haha, inte de andra... tror jag. Läraren fick ju hoppa in också, för vi var bara tre och det finns fyra roller. Jag spelar en psychiatrist (vet inte vad det heter på svenska). De andra rollerna är en kille som bara kan skrika, inte prata normalt, och superman, och en receptionist. Hahah. Men nu måste jag som sagt öva, hej så länge!

Jag på Mallorca i helgen.

Den är MIN nu!!!

Oh, herregud! Jag har nog inte varit så här överlycklig på länge!

Jag har nämligen hittat den underbaraste filmen i världen på dvd i min brevlåda idag! Alltså, jag äger en Twilight DVD nu! Från england, med över två timmars extramaterial. Den svenska har inte så mycket! Oooh, alltså det är obeskrivligt hur glad jag är nu! Helt otroligt, jag är såååååå otroligt överlyckliiiiiiig!!! Wiiiiiiieee, jag kan nog inte skriva mer just nu, jag ska bara hoppa upp och ner och skrika och dansa och hela baletten... Hej så länge!


Internet strular

Hejhej

Jag har inte kunnat skriva igår för internet har inte fungerat hemma hos mig. Jag tänkte bara skriva om en nyhet som låter exakt som någonting som hände våran mentor i höstas. Kanske var han. Klicka här för att komma till artikeln.

Vi hörs senare! :)

Team Jacob

Godmorgon :)
Jag såg nyss en bild på Jacob i New Moon. Jag är nu team Jacob. Typiskt också! Gah! För er som inte fattar så finns det ju team Edward och team Jacob (de två killarna som typ "slåss" om Bella i Twilight-böckerna) och jag var förut team E. men nu är jag inte det längre :( Jacooob ♥

Nu är jag i alla fall i skolan och står i datasalen. Jag har engelska nationella prov idag... suck... Men det går helt klart bra. Hihi. Den preliminära New Moon trailern ska komma idag! Alltså, shit! Jag kommer svimma!!!!!! Jag kommer seriöst SVIMMA!! IIIIIH!!!! Eh... aa, nu har jag väl ingenting mer att skriva om :) Hej så länge!

 <<<----- Jacob :D

Bilder från Mallorca

Hinner inte mer än att lägga in bilder just nu, vill sova. By the way så är mina mattider helt omkastade... lunch vid tretiden och middag vid tio. Haha. Jag kommer klara mig bra i skolan när det gäller hunger i alla fall... Men vi hörs imorgon då jag skriver lite resedagbok. Hoppas att alla har haft en underbar helg (inte för att så många läser min blogg...). Godnatt!









Hemma från Mallorca

Hemma igen! Snart kommer bilder.

Hej Vera :D

RSS 2.0