E m m a -

Melodifestivalen!


Tyckte helt klart att Agnes var bäst i melodifestivalen idag! :) Men jag har ju också tyckt att hon är bäst ända sedan hon sjöng på Idol-auditionen det året hon vann! Men nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon bitti.
Godnatt! :-)

PS. Notera att låtskrivaren har samma namn som min kemilärare, haha. Gissa om jag skrattade!

Kattvakt

Hejhej!
Jag och mamma kom hem för ett litet tag sedan efter att ha varit kattvakt i Vällingby. Katterna heter Baloucoch Chili. Sprang ner till Vällingby centrum och köpte godis också och sedan på vägen hem köpte vi chai te så nu kan jag göra chai latte, for real. Förra gången var chai teet slut så jag fick ta kanel te, haha. Inte samma sak liksom.

Förresten höll jag ju på att försöka lära mig japanska förut, men jag slutade. Men nu fortsätter jag igen! Nu kan jag typ massor av ord men jag kan inte sätta ihop meningar. Det blir så lätt när man samtidigt brukar titta på anime :)



Här är min japanska-bok. Tecknet på den naturfärgade lappen betyder "kärlek" och är mitt favorittecken, sedan de där svarta betyder Kanji, alltså skrivtecknen som Japan och Kina har gemensamt. Sedan finns det ju Hiragana, Katakana och Romaji. :) Hehe. Skriver mer sedan!
Hejdå så länge :) Får ju inte missa melodifestivalen heller!

Fukai Mori

Jag bara måste ju lägga upp den här låten så ingen missar den! Den är ju på japanska i och för sig, men den är bäst helt enkelt!

Do As Infinity - Fukai Mori (Deep Forest)
Do As Infinity Fukai Mori PV - More amazing video clips are a click away

J-pop


Do As Infinity - Fukai Mori (Deep Forest) bästa låten!

Jag bara älskar japansk pop. Det är bäst! Älskar japanska, hehe, kan typ massor av ord på japanska, men kan inte sätta ihop menigar :/ Jag är japan-nörd helt enkelt! :)

Ellos

Hej igen, :) Kunde inte hålla mig borta från bloggen ändå...

Tittar på lite saker från ellos. Tänker inte köpa någonting dock, jag är luspank. 15 öre har jag på banken, haha. Det enda jag kan investera i just nu är pärlor eftersom jag har presentkort på pearlchain. Jag kan alltså göra mina egna smycken, men inte köpa någonting. Det kan ju vara en bra omväxling i alla fall. Och jag har ju allt jag behöver för tillfället. Men vem hatar inte att vara pank, hur lite man än behöver pengarna? Nu måste jag plugga. Vi hörs!

Lördag

Godmorgon :)
Jag har sett Monsters Inc för andra gången denna helg, den är såå gullig. Såg den när jag var liten och blev typ galen i den. Nu är den ju inte lika bra, men den är supersöt, haha. Den gick ju på tv :)

Idag ska jag plugga igen, såklart, fick inte så väldigt mycket gjort igår, jag var så trött. Jag vaknade typ klockan ett på dagen igår så jag åt lunch till frukost, typ. Brunch haha. Men nu ska jag läsa i kemiboken, skriver mer senare!
Hejdå så länge :)

Haha den här bilden är ju bäst!

Wannabe chai latte

Hej igen ;-)
Jag är på bättre humör nu, tack vare att jag tänkte på min dröm som jag hade i natt :D Då blir jag glad, hihi. Tänker inte avslöja vem den handlade om, men den handlade om en person i alla fall. Haha. Nu sitter jag i alla fall med kemiboken i högsta hugg och en tom mugg som nyss innehöll hemmagjord Chai Latte (obs, obs, det blev inte bra).

Nu vet jag åtminstone att jag inte borde försöka igen, hehe. Jahopp, nu hoppade Abella upp på min kemibok och satte sig tilll rätta. Nu började ho slicka sig om tassarna. Men jaja, nu ska jag plugga, vi hörs senare :)
Hejd så länge. Aj nu bits hon!

Fredag - veckans bästa dag?

Hejhej!
Jag borde plugga kemi men jag kan inte sluta rita saker... Haha. Som den här apan till exempel:

Det är en apa som blåser på naglar, den står på mitt skrivbord och stör mig, egentligen är det Annas julklapp, men hon har inte fått den än, haha, lite efter jul kanske!

Jag hade inga färgpenor så jag fick använda jättetjocka ojlepastell kritor som knappt går att rita sånt här med. Menmen, det blev ju en apa i alla fall. Åh, jag har lust att bara kludda ett papper fullt med färger. Fääääärgeeeeeeeer, jag älskar färger!

Men jaja, som sagt borde jag plugga kemi. Jag brukar älska fredagar, "veckans bästa/gladaste dag" men inte idag inte! Idag ska det pluggas kemi, hela dagen! Det blir nog skit, men jag måste. På onsdag är det kursprov och om jag inte får vg på det blir det inge bra alls :/

Jag skriver mer senare. Usch, vad allt är tråkigt idag, jag vill måla hela världen gul, eller nåt... Bläää jag är inte på bra humör idag. Nejnej, ushabuscha.
Hejdå så länge.

Aldrig mer Twilight på bio

Hejhej
Detta är så sorgligt, kan inte sluta tänka att jag aldrig kommer se Twiliight på bio igen. Bara på hemmabion, men det är ju inte samma sak! När den kommer ut på DVD kommer jag kolla varje dag <3

Idag har jag i alla fall varit i stan. Jag var där tolv, så gick vi till Cityakuten för att Fanny skulle ta en spruta, sedan gick vi och hämtade ut biljetterna till Twilight. Sedan satte vi oss på Waynes Coffee och gjorde idrottsuuppgiften plus åt lunch. Sedan gick vi och såg Twiligiht med Linnea och... oj, jag vet faktiskt inte vad hon heter, förlåt :S

Nu ska jag plugga kemi, men jag vet att jag inte kommer få någonting gjort... Skriver mer senare!
Hejdå så länge :)

Naturhistoriska riksmuséet

Hejhej :-)
Idag har jag, mamma, Nisse och Fanny varit på Naturhistoriska riksmuséet och sett en film på cosmonova som heter "ensamma i universum?". Hur coolt som helst, älskar cosmonova! Sedan gick vi runt till lite utställningar också. En om homosexuella djur, en om mineraler och sådant och så kroppen såklart! Den älskade jag när jag var liten, den är ju klassisk, hehe. Mamma tog kort när jag och Fanny sträckte ut armarna genom näsan på gubben där inne på utställningen.

Fannys hand till vänster och min till höger. Sedan skulle vi gå in i mörka tunneln eller vad det nu heter, och vi gick in samtidigt som några små barn som tyckte vi var jättekonstiga för att vi var så rädda. Nej, det var bara Fanny som var rädd men hon måste ha skrikit så det lät som två personer, haha! Jag gick först och var nära på att krocka med  väggen, hehe. När vi kom ut sa barnen "herreguuud, vad rädda ni var" och skrattade "herreguud". De kanske var fem år eller så, hahaha! Inne på utställningen om mineraler hade de en gigantisk saltkvarn och Nisse åt en massa salt (inte bra tror jag). Jag åt lite. Här är jag i en liten rolig grotta hihi:

Detta gjorde vi på datorn där musen var jääääätteseeeeeeg (sån där klot-mus):

Imorgon ska vi alltså se på Twilight för sista gången! I alla fall jag för Fanny (lyckost) ska se den igen på fredag. Men nu ska jag plugga kemi, skriver mer imorgon eller senare :)
Hejdå/Godnatt!

Ps. bilderna är tagna av Fanny (utom den som är tagen av mamma)

Onsdag morgon

Godmorgon!
Idag ska jag, mamma, Nisse och Fanny till Naturhistoriska riksmuséet och se en utställning om homosexuella djur (kan fortfarande inte ta det på allvar) och sedan se en film på cosmonova som heter "ensamma i universum?".

Nu måste jag göra mig i ordning, vi hörs senare!
Hejdå så länge :-)

Heldag på stan

Hejhej!
Idag har alltså jag och Fanny varit i stan och gjort lite saker som jag skriver om NU:

Först åkte jag in till stan och mötte Fanny och så gick vi till stooora akademibokhandeln vid Sergels torg. Jag köpte dessa tre böcker: (klicka på bilderna för förstoring)

Nu har jag alltså (Twilight-böcker):
* Twilight (svenska & engelska)
* New moon (sv & eng)
*eclipse (sv)
* Breaking Dawn (eng)
hehe. Eclipse köpte jag inte för jag ville inte bli pank.
Sedan gick vi i alla fall iväg och köpte lite saker från pearlchain och panduro, och satte oss på Waynes Coffee med Chai Latte för att göra varsitt sånt här: (klicka för förstoring igen)

För er som inte förstår vad det är så är det Bellas armband som hon har i Twilight-böckerna! Hon får det i tredje boken. Hehe, vi kopierade det! Jag hade två hjärtan kvar så jag gjorde det andra till en halsbandsberlock och det tredje till ett mobilsmycke.

Sedan gick vi till bion och såg Twiligh på bio för femte gången (i alla fall för mig, för Fanny blev det fjärde). Jag grät på två ställen. Hehe. Älskar den filmen såå mycket! <3

Planer för imorgon är att åka till Cosmonova och se någon undervattensfilm. Jag älskar havet så mycket, men att simma ute i det djupa är jag inte så förtjust i. Att bara vara nära det är underbart! Att segla på det, hihi. Looove it! Men nu ska jag läsa i Twilight, vi hörs :-)
Hejdå, vet inte när jag skriver igen!

Twilight Badge
på torsdag, hihih <3

Mot Stora Bokrean!

Godmorgon!
Jag sitter med tandborsten i munnen här, hihi. Snart ska jag gå till tåget och åka in till stan för bokrean!! Jag gillar böcker, hähä. Stora bokrean, hur kul låter inte det? Sedan...eh... jag fick visst inte nämna det här, hahaha!

Vi fick en lista med böcker som verkar jättebra när vi var på biblioteket igår på Twilightkvällen. Den ska jag ta med och se om de har någon av böckerna att köpa på rean! Jag undrar hur mycket billigare böckerna blir... Bokhandlarna kommer vara proppfulla, I'm sure.

Men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, jag skriver mer när jag kommer hem!
Hejdå så länge! :-)

Twilightkvällen!

Hejhej,
Idag har jag, Fanny och Linnea som sagt varit på Twilightkällen på skärholmens bibliotek! Det var superkul! Hade ju träffat Fanny förut hehe, vi går liksom i samma klass, men Linnea kände vi ju bara genom billdagboken så det var väldigt kul att träffa henne!

Först skjutsade alltså pappa mig och Fanny till Alvik, där vi tog tvärbanan till Liljeholmen och mötte Linnea. Haha, vi var kortare än henne såklart, vi är små kortisar ;) Sedan åkte vi till Skärholmen men vi var tidiga så vi gick runt och letade desperat efter en bokhandel och någonting som hade med Twilight att göra och vi hittade det inne på en bokhandel, hihi. Alla böckerna <3 Sedan öppnade biblioteket och här kommer den roligare historian:

Vi  gick in i ett litet rum där en tjej från förlaget som ger ut Stephenie Meyers böcker på svenska, pratade. Det var jätteintressant och roligt att veta det hon sa! Sedan var det fika (röda äpplen såklart) och frågesport. Sedan diskussion om boken och filmen och sådant. Sedan var det slut och alla fick varsinn GIGANTISK filmaffish! Jag blev överlycklig! Det var alltså den affishen de sätter upp på biografer. STOOOOOR. Abella fick vara bevis på det.

Bilden gör inte den underbara affishenn rättvisa, men vem bryr sig <3. Haha när den och min mobil rullade mot golvet på tunnelbanan räddade jag såklart affishen, haha. Mobilen krashade i golvet.. Hihi. Men den gick inte sönder, de är tålig.

Haha konversation med lillebror Nisse som har läst böckerna:
Jag - Gissa vad vi fick för fika då, haha (finns en påäng i det, det har väldigt mycket att göra med Twilight)
Nisse - Kladdkaka
Jag - Haha neej, röda äpplen. Som på Twilight omslaget.
Varför just kladdkaka? Haha!

Skriver inte mer senare, så vi hörs imorgon en snabbis innan jag springer iväg till stora bokrean med Fanny, sedan ska vi se Twilight! En heldag på stan helt enkelt. Ska bli kul! :-)
Godnatt!

Katterna slickar varandra

Godmorgon!
Katterna leker och leker och jag somnade vid fyratiden imorse, hehe. Så jag har sovit i 6,5 timmar. Nyss hittade vi Abella och Tiger på fönsterbrädan och Tiger slickade Abella! Äntligen har de kommit bra överens, här är bildbevis:


Snart ska vi till Väsjöbacken och åka skidor, sedan åker jag till Brommaplan och sedan Skärholmen! Det ska bli såå kul!

Bilder från Oscarsgalan!

Hejhej!
Nu är det natt minsann ;) Jag sitter uppe här framför tv:n och tittar på kändisar. Abella doppade tassen i mitt vatten nyss förresten... charmtrollet. Hon ramlade ner i toaletten förut OCH NU VÄLTE HON UT MITT VATTENGLAS PÅ MATTAN, lilla busungen!! Gaah! Här är bilder från galan som jag tog från tv:n hehe:

Miley Cyrus med sin fina klänning

Underbara Robert Pattinson <3

Orvar som kommer i pauserna och stör mig brutalt mycket för jag vill se hollywood, excuse MOI!

Sarah Jessica Parker, såklart

Zac Efron och Vanessa Hudgens

Nathalie Portman <3 Bästa skådisen <3 Dålig bild dock

Bäst! <3

Jessica Biel :-)

Angelina Jolie och Brad Pitt

Kate Winslet! <3

Beyonce :-)

Abella var hos mig men hon ville inte sitta still och sedan bet hon mig i benet...

Då var röda mattan slut och no sign of Kristen Stewart. Synd :( Här är en härlig bild på Robert Pattinson (klickbar):

Hans speciella min, hihi. Vi hörs imorgon ladies and gentlemen!
Godnatt! Ska sitta uppe lite längre och se om jag kan få syn på nån annan kändis :):)

Redo för Oscarsgalan!

Hejhej!!
Nu sitter jag redo för Oscarsgalan! Alla ska sova nu utom jag så jag måste vara tyst. Får bunkra upp med dricka och så ska jag nog sitta i pyjamas och titta tror jag. Hoppas jag hinner se Patstew (Robert & Kristen) annars är det ju ändå kul att sitta uppe och titta på någonting :-)

Imorgon blir det skidåkning i väsjöbacken och sedan till Brommaplan för att möta Fanny för att sedan åka till Skärholmen och möta Linnea :-) Det ska bli så kul!

Vi hörs senare, bloggar säkert från minidatorn när jag sitter och tittar. Ska frysa bilden på tv:n ibland och ta kort så att jag kan blogga med bilder, hihi. Måste ju se röda mattan också! Så får jag sovmorgon imorgon.
Hejdå så länge, vi hörs under galan :D

How Did We Change

De spelade den här låten inne i en klädaffär när jag var i stinsen idag. Jag använde en poster på Erik Segerstedt som underlag när jag målade naglarna, vilket kan visa hur mycket jag gillar honom *harkel*. Men den här låten är bra :-)


Vet ni vad? En väldigt sjuk sak hände i torsdags när jag satt framför datorn och tittade på en serie. Jag skulle av någon anledning föreställa mig mitt ansikte i huvudet, men jag kom inte ihåg hur jag ser ut. Jag hade glömt hur jag själv ser ut. Är inte det lite sjukt? Jag kunde inte komma ihåg hur jag ser ut! Jag blev skiträdd haha. Nisse satt bredvid mig, så jag sa "Shit, Nisse, hur ser jag ut!?" Han ba, vaa? Fattade ingenting, haha. Men jag kom ihåg det tillslut i alla fall. Det var lite skumt...

Nu har vi hämtat mamma på Arlanda förresten, hon har varit i Umeå hos mormor och morfar och kusinerna. Våra kusiner alltså, inte mammas.
Skriver mer senare! :D
Hejdå så länge :-)

Halsbanden

Hejhej! :-)
När jag vaknade imorse var allt täckt av snö. Jag blev skitförvånad, det var ingen snö igårkväll. Det ser mindre ut på bilderna än i verkligheten och våran bakgård är kanske för tråkig för blogg-bilder men i alla fall:

klickbar.

Jag har varit i stinsen idag för att leta efter den där väskan på H&M, men de hade inte ens någon väska där... Så det blev inget. Hittade i alla fall en foundation och ett puder som jag köpte, jag har ju liksom FRIDA tidningens foundation som är hur dålig som helst. Den sitter kanske på i en halvtimme eller någonting.

Här är de två halsbanden jag köpte igår i Kista i alla fall (klickbara bilder):

 Ikväll får man ju inte missa oscarsgalan där Robert Pattinson och Kristen Stewart ska prata! Jag tror att alla kommer gå och lägga sig, men jag får väl sitta uppe med hörlurar och lyssna hehe. Jag skriver mer senare!
Hejdå så länge :-)

En bok om Robert Pattinson

Hejhej!
Det finns en bok om Robert Pattinson som man kan köpa på Amazon! Den handlar om hans liv. Titta inuti boken här. Vet inte om jag ska köpa den dock, är inte riktigt galen i honom... men kanske! Jag är liksom mer galen i själva Twilight, hihi.

Jag var ju i Kista idag förresten, men väskan var slut! Den fanns i vitt men jag ville ju ha den i brunt... Får se om de har den i stinsen annars får jag gå till H&M i stan på tisdag. Hoppas den finns i stinsen, jag ska gå dit imorgon och kolla tror jag. Jag köpte i alla fall lite saker, bland annat ett halsband med två körsbär och i det ena sitter en klocka. Och så köpte jag ett annat halsband. Ett väldigt enkelt silvrigt med en sten i (kattöga), kostade 129 kronor. Körsbärsklockan kostade 99. 50 % rea, allt är superbilligt på ur & penn nu, men det silvriga halsbandet kom inte från ur och penn, det kom från Bijou Brigitte. Älskar den affären, den är nyöppnad i kista centrum. De har så sjukt mycket smycken, lite väskor och hårgrejer och allt sådant. Mest smycken. Ganska stor affär full av smycken, haha. Glada färger, silvriga, guldiga, billiga, dyra, ädelstenar (låter lite expensive men det är ju inte värsta ädelstenarna hehe).

Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon!
Godnatt :-)


boken <3

Äntligen lov!

Godmorgon!
Snart ska jag åka till Kista och köpa väskan :-) Vet inte riktigt vad jag ska göra sedan. Jag kan knappt fatta att det är lov, det är så skönt.

Just nu är jag förresten lite irriterad. Jag brukar titta på en serie på veoh.com, men nu när jag sökte på den serien hände ingenting. Den är typ borta, jag fattar ingenting. Alla avsnitt kan ju inte vara borta, det är ju som youtube, vem som helst kan lägga in... Om man är medlem. Tror jag. Det är så skumt! Men jag får väl göra någonting annat. Som att åka till kista. Jag, jag ska göra det nu. Vi hörs senare :-)
Hejdå så länge!

Twilight hihihi <3<3


Katy Perry - Hot'n'cold

Hejhej!
Midnattsinlägg blev det här, haha. Hade totalt glömt bort bloggen. Jag har suttit och chattat med en massa andra twilight-nördar och tittat på serier och allt möjligt. Väldigt rolig den där chatten! Det gicki väldigt fort dock, alla skrev samtidigt, haha. Men jag hann med i alla fall. Fick reda på att jag inte är den enda som gråter vid helt konstiga tillfällen i Twilight-filmen som inte ens är sorgliga ;-)

Hur som helst, planer för imorgon är att åka till kista och köpa en väska från H&M som man kan ha i skolan om man inte orkar konka runt på sin ryggsäck. Den var billig faktiskt, den som jag hittade. Kan lägga upp en bild på den när den är inköpt. Här är en musikvideo!
Skriver imorgon!
Godnatt! Ska gå och lägga mig nu :-)

Update

Hejhej!
Det här blir en jättesnabb update! Idag kommer jag kunna blogga, hihi. Just nu har jag samhällskunskap och vi sitter i en datorsal. Skriver mer när jag kommer hem!
Hejdå så länge :-)


Robert Pattinson och Kristen Stewart <3

Pink - So What

Hejhej!
Den muntliga redovisningen i bild gick bra! :-) Vi satt runt ett bord så man var inte tvungen att stå inför publik eller någonting, hehe. Bra det.

Nu håller jag på att skriva på min uppsats i samhällskunskapen. Jag har totalt fastnat, har ingen aning om vad jag ska skriva, det är jättejobbigt! Men jag antar att det släpper snart...

Nu ska jag fortsätta, jag vet att mina inlägg blir tråkiga när jag måste plugga hela tiden...
Hejdå så länge :-)


Har haft den här låten på hjärnan hela dagen. Den är bra :-)

Sovmorgon

Godmorgon :-)
Jag är lite nervös inför den muntliga redovisningen, men bara lite. Jag ska ju faktiskt bara säga några meningar om en konstnär och sedan är det över. Sedan är faktiskt bild-kursen över! Det var inte så roligt faktiskt, det var så allvarligt. "Dra penseln så, dra penseln si".

Idag måste jag skriva klart hela min uppsats i samhällskunskapen också för den ska in imorgon... Nu ska jag skriva fler stödord, så vi hörs när jag kommer hem eller i skolan! :-)
Hejdå så länge :D

Muntlig redovisning

Hejhej!
Jag har faktiskt nästan hunnit klart med min samhällskunskapsuppsats! Hehe. Ska bara skriva hur den enskilda individen kan påverka... blabla, haha.

Imorgon ska jag ju ha muntlig redovisning i bild och jag har skrivit några stödord, men jag tvivlar på att det blir en lång presentation, haha. Om man ens kan kalla det vi ska göra för presentation. Vi är ungefär tjugo till trettio personer så tre minuter ungefär borde det ta om allas redovisningar ska ta en timme. Hur ska jag få ihop en presentation på tre minuter? Jag måste nog sitta uppe hela natten  :S Nej inte så länge kanske, men lääänge. Får väl lägga till lite saker. Har jag nämnt att jag hatar muntliga redovisningar? Förmodligen. Menmen, nu ska jag skriva stödord, skriver imorgon om hur det gick :-)
Godnatt!

I helgen och på lovet kommer jag kunna ladda upp massor av bilder! Räkna med bilder från Twilight kvällen i Tisdagens inlägg!

Twilight-night på Skärholmen

Hejhej!
Nu är jag jätteglad! Idag fick jag reda på att jag och Fanny ska gå tillsammans med ett Twilight-fan från bilddagboken, till Twilight-nighten på Skärholmen! :D Det ska bli sååå kul! Det är på måndag, alltså första sportlovsdagen för mig, hihi.

Nu är matte A-kursen över för min del. Kursprovet gjordes idag. Det var lätt. Lättare än proven vi brukar ha. Största frågan klarade jag också, jippie! Hoppas det gick bra, ett VG måste det ju vara i alla fall... :-) Om jag får VG på detta får jag alltså VG i slutbetyg för kursen.

Nu ska jag skriva lite stödord till den muntliga redovisnigen i bild som vi ska ha imorgon och så måste jag skriva ganska mycket på min fördjupningsuppsats i samhällskunskap. Tänk, snart slipper jag den där eländiga samhällskunskapen! Det ska bli så skönt, jag vet att jag tjatar mycket om det, hehe. Vill mycket hellre ha historia A, men det kommer jag inte ha förrän i trean :( Får väl hålla ut antar jag, haha. Hoppas bara att Webbdesignen hamnar i tvåan, jag vill göra min blogg snygg, hähä.

Jag skriver mer ikväll, hejdå så länge!

Edward spelar Bella's Lullaby i Twilight :-)

PS. Alla bok-nördar ska väl på stora bokrean på tisdag? Jag ska gå till akademibokhandeln i stinsen ;-) Hehe, man älskar väl böcker!

Robert och Kristen på Oscarsgalan

Hejhej!
Nu har jag suttit och gjort matte ett tag och jag känner mig faktiskt någolunda säker på det! Jag hoppas att jag inte har missat någonting bara...

Nu har skoltröjorna kommit förresten, så idag på lunchen hämtade jag och Fanny våra tröjor. Min är mörkblå.

Abella och Tiger har varit ute i huset ensamma utan uppsikt hela dagen medan vi har varit i skolan/ på jobbet. Det har gått jättebra! De kom ju inte så bra överrens i början men nu fungerar det rätt bra faktiskt. Men om Abella blir för vild eller kommer lite väl nära och är påflugen, fräser Tiger till, haha. Men de brukar nosa på varandra och så. Det är en bra början, hihi.

Vi har fått en ny mentor också, Nanna heter hon. Vi har haft det lite struligt med mentorer men nu äntligen ska vi få en ny! :D Hon verkar jättebra och ska tydligen hjälpa oss med kemin inför kursprovet den 4:e Mars! Jag längtar inte till det provet... måste plugga galet mycket kemi under sportlovet :S Sedan börjar våran nya period, period 3, som är mycket bättre, hehe, med kortare dagar. På fredagar börjar vi till exempel halv tolv någon gång och slutar halv tolv på tisdagar. Skönt! Fast jag har engelska igen och våra lektioner vad ju mer eller mindre meningslösa...

Jag och Fanny kom förresten på ett sånt där "par" namn till Kristen Stewart och Robert Pattinson (Som Naley, är Nathan och Haley i OTH). Kristen och Robert gick inte ihop, så vi tog Pattinson och Stewart och så blev det Patstew, hähä. Patstew ska förresten prata på Oscarsgalan på söndag, klockan tolv till två på natten tror jag. Ska absolut se det!

Nu kan jag inte skriva mer, men vi hörs imorgon eller senare ikväll. Förmodligen imorgon...
Godnatt så länge!

Alla hjärtans dag-hälsning från RPattz

Hejhej!
Jag ska egentligen göra samhällskunskap nu, eftersom detta är lektionstid, men word fungerar inte på den här datorn och det finns ingen annan! Ska skriva allt i ett mail istället tror jag... Jobbigt, men jag måste ju få det gjort.

Här är förresten en (på min blogg försenad) alla hjärtans dag-hälsning från RPattz (Robert Pattinson)! Hehe, var ju tvungen!

Skriver mer när jag kommer hem om jag har tid. Blev inget bild-inlägg igår, mamma tvingade mig att plugga varje sekung och jag fick inte ens prata om någonting annat än matte, haha! Det är kanske bra i och för sig ;-)

Måndag

Hejhej!
Inga nya bilder förrän ikväll, hehe. Kom nyss hem efter idrotten (innebandy, helt okej faktiskt) och pappa är hemma från USA nu. Han gillar Abella men undrar varför hon heter så, hehe. Måste fråga Debbie hur hon kom på namnet, är ju nyfiken! None of my business, men i alla fall! ;-)

Imorse när jag vaknade upptäckte jag att jag hade lilla kattungen som huvudkudde... Mitt huvud hade väl letat sig till den varmaste mjuka lilla saken i sängen, hahaha.

Nu ska snart börja plugga, måste bara slappna av lite först, har varit så stressigt. Vi hörs igen senare!
Hejdå så länge! :-)

Har fotat Tiger lite så det blir bilder på honom ikväll. Känns som om jag favoriserar Abella, även om jag kanske inte gör det :P

Update

Snabbt inlägg. Hinner inte skriva mycket den här veckan, har sjukt mycket att göra i skolan. Förlåt, det blir kanske ett eller två inlägg per dag. :-) Sedan blir det mer, lovar! <3


Egen fantasi tack?

Heat - 1000 Miles

Tokio Hotel - 1000 meere (1000 oceans)

En av tokio hotels bästa låtar enligt mig... Varför kan inte HEAT från melodifestivalen hitta en egen låt? Visst är det ganska olikt ibland, men refrengen har nästan samma melodi och namnet är ju nästan likadant! Herregud.. Men HEAT var ju bra i alla fall... Tokio Hotels låt är ju bra, so it makes sense ;)
Godnatt allihopa!

PS. Abella busar runt med min mattebok och biter mig i benet... Och i fingrarna... Och i min penna. :)

Shoppingrunda

Hejhej!
Nu har vi kommit hem från Kista Centrum och självklart hittade jag lite saker, hihi. Bilder:
Klickbara bilder...


På bilderna:
1.
Blus från JC, 29 kronor (!).
2. Kofta från Gina Tricot, 299 kronor.
3. Inzoomning på koftans material.
4. Liten minisjal från H&M, 39,50 kronor (var ju tvungen hihi)
5. Jeans från Gina Tricot, 399 kronor.
6. Inzoomning på jeansens material.
7. Wayfarer-solglasögon från Accent, 99 kronor (!).
8, 9. Abella :D Fick inga kort på Tiger, han håller sig utomhus, hähä.

Nu ska jag plugga matte, har ju det stora kursprovet på onsdag! Så det lönar sig nog att plugga lite, heh... Skriver mer senare, förhoppningsvis med en bild på den lilla smygaren Tiger.
Hejdå så länge!

Söndag

Godmorgon!
Abella har sovit i mitt rum, det gick jättebra! Jag vaknade dock klockan fem och hittade Abella under mitt ben... Men hon snusade och sov...

Nu ska vi snart åka till Kista och leta efter jeans och annat. Jag kan inte skriva så mycket just nuop. Haha Abella skrev op för den som undraar. Honhgbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb<k på tangenterna, haha. Som ni ser...

Just nu stoppade Abella ner huvudet i mammas lime-vatten glas och nu sitter hon och nyser. Haha, men varför fortsätter hon att dricka det då? Hehehe. Dricka, nysa, dricka, nysa. Haha :P

Vi hörs senare!

Abella & Tiger

Hejhej!
Det går ganska bra med katterna, de kan sitta på samma matta och så, men för det mesta är det morr och fräs men ibland är det lugnt. De satt en och en halv meter ifrån varandra och tvättade sig, hehe. Lilla Abella verkar stormtrivas i alla fall! Skönt. Men jag blev lite sorgsen nyss. Det känns som att vi sviker Tiger, men vi vill ju att han ska ha en kompis och vi måste ju hjälpa Abella... Hon har ju ingen annan stans att ta vägen, stackaren.

Nu ska jag och lilla missen sova tror jag, hon bor i mitt rum, hihi. Vi hörs imorgon, då får ni se hur det gick att sova i samma rum som den lila busan, hähä.
Godnatt!
 
Den bästa Twilight-parodin jag någonsin sett, hihi!

Kattunge

Hejheeej!
Nu är lilla missen här! Abella :-) hon sover just nu här bredvid datorn. Detta blir inget långt inlägg, men här är bilder: Hon är ca 25 cm lång eller någonting. Hihi.



Abella

Godmorgon!
Just nu vet jag inte om jag ska vara glad eller ledsen. Glad för att vi ska få hem en liten gråvit kattunge men ledsen för att jag tycker synd om Debbie som har kattungen just nu. De fick lilla Abella förra fredagen men nu har hennes lillebror blivit så allergisk att han var tvungen att åka till akuten igår! Så nu vill de att vi ska ta hand om kattungen så vi ska hämta den idag. Men pappa är i USA och skeptisk till detta så vi får se om han vill att vi ska behålla den. Just nu har vi den bara så länge, bara för att rädda Debbies lillebror typ... Men jag hoppas att allt fungerar med Tiger och Pappa och allt sånt där! Det kan ju också ta ett tag för två katter att vänja sig vid varandra.

Men vi får höras senare, nu måste jag göra mig i ordning för att åka till Jakobsberg och hämta Abella... :-)
Hejdå så länge!

Våren 2009

Missuppfatta inte detta inlägg, jag är absolut inte ett fan av varumärken. Jag skiter fullständigt i vilket märke mina kläder har. H&M är favvis-affären för min del! :-) Men man kan ju inte låta bli att tycka att detta är ganska fint även om jag inte riktigt kan se mig själv i det...

Georgio Armani, från vårkollektionen 2009.

DKNY, från vårkollektionen 2009 & Skor från Prada, från vår/sommar-kollektionen 09.


Bilder från Kungsberget

Hejhej!
Bloggen har varit ur funtkion så jag har inte kunnat blogga sedan igår kväll. Haha, jag blev jättestressad och irriretad, det är så roligt att skriva här!

Nu har jag i alla fall lagt in bilderna från Kungsberget på datorn. Här är de:

Fanny skär i den vita chokladen med plastkniv. Bitarna var väldigt stora, som man kanske ser.

Fanny vid bordet där vi satt. Haha hon gillar inte denna bild :P

Detta såg ut som värsta oranga solnedgången med skidglasögonen på (orangetonade).

Haha typ bara Fanny på alla bilder! Men hur kul är det att ta kort på sig själv?

Gammelbacken hette denna. Vi åkte i den hela tiden, utom ett åk då vi åkte i någon annan skum backe.

Jag ser ut som en teletubbie när jag åker skidor (jag är den i blå jacka).

Denna bild föreställer Fanny under en skrattattack efter att vi ramlat i liften.

Hur som helst, nu är det helg! Det känns helt sjukt för i måndags var vi lediga och det känns inte som om vi var i skolan i tisdags. På onsdagen åkte vi skidor, vilket kändes som en söndag. Det gjorde att torsdagen kändes som en måndag och detta som en tisdag... Kort vecka helt enkelt, hehe. Imorgon är det onsdag, fast på riktigt är det lördag... weird...

Planer i helgen är i alla fall plugga, åka till Kista Centrum & kanske måla på Twilight-tavlan, det går ju lite segt med den just nu.

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, vi hörs senare!
Hejdå så länge! :-)

Torsdag eller måndag?

Hejhej!
Just nu känns det som måndag morgon, om man bortser från att jag har sovmorgon vilket vi bara har på torsdagar. Igår kändes det som att det var söndag och det känns inte alls som att vi var i skolan i förrgår... Alltså är det "måndag" idag och "tisdag" imorgon.

Hur som helst, idag är jag stressad. Nästa vecka händer sjukt mycket saker. På onsdagen har vi nationella prov/ kursprov i matte A kursen, men det jag är stressad över nu är att jag bara har två dagar på mig (idag och imorgon) att måla klart tavlan i bilden. Känns lite stressigt och sedan ska vi hålla muntlig redovisning, sådant hatar jag, haha. Vi har inte fått öva oss på det i Kunskapsskolan som jag gick i på högstadiet. Typ första gången jag höll en muntlig redovisning var i slutet av nian då jag höll tal i svenskan. Fick i och för sig mvg på det så jag får intala mig att detta också ska gå bra!

Men nu är det bäst att jag gör mig i ordning, vi hörs när jag kommer hem eller i skolan!
Hejdå så länge :-)

I helgen ska vi försöka hyra denna film, Hayao Miyasakis filmer är underbart gulliga! Hehehe xD Vi är typ galna i dem här... :-)

Skidor i Kungsberget!

Hejhej!
Jag är helt slut! Det var jättekul att åka till kungsberget! Bussen gick halv sju, vi fick se en ganska dålig film på bussen, den hette 21. När vi kom fram fick jag ställa mig i kön för att köpa liftkort men jag hamnade nästan längst fram så det gick bra :)

Det hände lite roliga saker, hehe! Första roliga saken var när vi skulle åka upp med liften och vi hade inte kommit långt alls när mina skidor började åka i kors. Allt gick typ i slowmotion och jag hann tänka "Jag kommer ramla... Fanny kommer också ramla om jag ramlar...", sedan åkte min vänstra skida in under min högra skida och bakre delen av min vänstra skida åkte in under Fannys snowboard så när jag ramlade, fastnade hon med snowboarden och drogs på rygg efter liften och ropade "Neeej!"  Fast inte så högt, haha. Sedan åkte vi upp igen och sedan ner för backen, men sedan när vi skulle upp med liften igen och hade kommit ungefär en tredjedel på vägen, så tappade jag min vante i liftspåret (såklart) så vi fick hoppa av, hämta den och åka ner igen. Hahaha.. :P

Sedan kände jag mig tvungen att åka ner i den jättedjupa snön vid sidan av backen, så det gjorde jag, medan Fanny tog före & efter bilder. Hahaha! Det var ganska svår att komma upp och när jag väl kom upp igen ville jag åka ner igen, så det gjorde jag. Jah...

Det påminner mig om en sak jag gjorde i Åre i april förra året. Det var typ snöstorm. Jag åkte där man typ bara såg någonting vitt som förmodligen var en backe och man såg inte vad som var pisten och vad som var off-pisten. Jag åkte off-pist, vilket jag alltid gör i den backen, fast jag såg inte så mycket. Jag skulle då åka tillbaka till backen och undrar. "Men var är backen då?!". Sedan ser jag en röd pinne, så jag åker dit i världens fart, men jag ser inte att det är en en och en halv meter (ungefär) vägg mellan pisten och backen, så jag flyger ner för det lilla stupet och landar med en duns i backen och susar ner för resten av den. Läääskigt! Sedan efterråt berättar mamma at hon såg någon flyga in i backen... Hm... Haha!

Vi hörs imorgon då jag även lägger in bilder! Godnatt! :)

By the way, nu har vi förbeställt Så länge vi båda andas, fjärde delen i Twilight-serien på svenska! Och Fanny har anmält oss (anmält intresse bara, det är inte säkert att det blir) till Twilight-night på Medborgarplatsen och imorgon ska vi även anmäla intresse i Skärholmen! :D

Vi hörs som sagt :P

Seg dag, måste plugga

Hejhej!
Nu har jag slöat igen, nu måste jag göra Kemiläxan, haha! Lite tid har jag imorgon kväll efter skidåkningen men jag borde försöka göra klart den nu istället för att räkna med den tiden.. hm...

Jag längtar så mycket till premiären av New Moon! Tänk att det är nästan ett år kvar! :( Det är irriterande att tänka på hur lång tid det är kvar tills jag får se den. Men vi får hålla ut, Twilight-fans! Hähä. Det finns förresten ett Twilight boardgame eller så ska det komma, jag är inte säker :) Men kul i alla fall, hah! Undrar vad det går ut på, heh.

Hm... jag har glömt vad vi håller på med i kemi... Just det! Alkener, alkaner, alkoholer osv. Det är åtminstone roligare än syror, baser, PH och sånt, hehe. Nu ska jag alltså göra kemi! Vi hörs senare! Förlåt för tråkiga inlägg idag, men det blir roligare och fullt med bilder imorgon kväll! Eller dagen efter det... Kommer inte kunna blogga förrän imorgon kväll när jag kommer hem från Kungsberget, förresten. Så det blir bara ett inlägg imorgon.
Vi hörs då!

Jag trodde att nya avsnittet av One Tree Hill skulle kommit idag som det gjorde förut men nu står det att det kommer den 9:e Mars?? Orkar inte vänta tills dess! Snälla, någon som vet?

Skidor imorgon!


Längtar så mycket tills imorgon då det blir skidor i Kungsberget med skolan!  Men vi måste ju vara i skolan halv sju :/ Det klarar jag nog! Hoppas jag, haha!

Det här är lite kul förresten, det är nya namn som Twilight-fans har gett veckodagarna, haha:

Mind reading Monday
Twilight Tuesday
Werewolf Wednesday
The Cullen Thursday
Forks Friday
Sparkling Saturday
Silver Volvo Sunday
(skulle vara roligare med shiny volvo sunday pga "stupid shiny volvo owner")

Vi hörs när jag kommer hem, hejdå så länge! Ps. ska nog lägga upp bilder på ellos sakerna idag! :)

Tisdag morgon

Godmorgon!
Jag är trött... Måste nog släpa mig till busstationen idag... jag kunde ju såklart inte sova igårkväll heller. Somnade väl halv ett eller någonting.

Jag målade inte på Twilight-tavlan igår förresten, jag orkade helt enkelt inte, jag var slö, hehe. Men nu ska jag göra mig i ordning, jag skriver när jag kommer hem!
Hejdå så länge :)


Skogsbränder i Australien

Hejhej!
Jag hörde just om skogsbränderna i Australien som bränt ner städer och dödat massor av människor!  Det är ju sensommar där och sommarlovet har just slutat! Tänk, vad hemskt! Måste prata med Justin om det...

Idag har jag varit slö, hehe. Jag har nästan bara suttit och tittat på serier på datorn och tittat på grejer på ellos, asos osv. Inte bra! Haha. Men imorgon är det skola och i övermorgon ska vi till kungsberget! Det ska bli så kul att åka dit med alla! Fanny och Louise ska i alla fall med, det ska bli sååå kul! Längtar verkligen!
Imorgon, Tisdag, är det Måndag för oss på Rudbeck, hahal. "På Tisdag är det Måndag!"... Då är det idrott, men vi ska inte vara i idrottssalen, vi ska vara i en sal i skolan, så jag undrar om vi behöver ombyte? Hm... vi ska jobba med det där lilla träningsprogrammet vi ska sätta ihop två och två, det ska bli så kul!

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag har energi imorgon, hihi! Eller i alla fall ska jag läsa, somnar gör jag nog inte än på ett tag...
Godnatt, vi hörs imorgon! :D

Skogsbränderna tros vara anlagda. Hur kan man göra någonting sådant!!!??

Breaking Dawn som film

Godmorgon!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag får väl hitta på någonting... Ja! Jag kan måla på Twilight-tavlan! Det ska jag göra!

Jag läste på Twilightsweden att Breaking Dawn ska bli film (detta är inte säkert, det kan ju ändras). Den ska börja filmas 2010, men vad händer i så fall med Eclipse? Den är ganska viktig ändå! De kommer ju inte hinna filma den... Inte för att jag har någonting emot att Breaking Dawn kommer så snart, det är jag jätteglad över! Men eclipse då...? Vad tycker ni?

Jag hoppas i alla fall att de filmar eclipse också! :) Jag kom på en sak förresten. Man kan ju tycka att de engelska boktitlarna inte har någonting att göra med innehållet i boken, men det har de ju! Jag förstår helt klart varför de heter som de gör, även om min förklaring skulle bli lite flummig, men förstå kan man göra utan att kunna beskriva på ett bra sätt :D

Men nu ska jag äta  frukost, jag får skriva mer senare!
Hejdå så länge! :)


---------------------------------------
Uppdatering: Fanny sade just att de spelar in Eclipse samtidigt som New Moon, så de hoppar inte över den! Skönt!

Veckans citat

Hehe, det blev ett till inlägg ändå. Får ju inte glömma veckans citat! Från Twilight! :) Jag vet ju att några Twilighters läser min blogg, hehe:


Garden state

Hejhej!
Snart ska vi se på Garden State! Älskar den filmen, men den finns inte i affärer längre, så man kan väl bara hyra och ladda ner... Vi har hyrt den nu i alla fall, så klockan nio ska vi se den!


Här är bild på armbanden jag gjorde igår!

Den blev lite suddig, men i alla fall, hehe!
Och här är en bild jag tog nu, för att jag hade tråkigt, hähä:

Visst är det lite coolt med såna bilder? Jag gillar att ta såna i alla fall! :D
Jag gillar inte att lägga upp inlägg med många bilder och pyttelite text, men ibland måste det bli så ändå, det gör väl ingenting? :) Bilder är ju kul också ;) Kanske ska jag förresten lägga upp bilder på mina nya skor och denimklänningen från ellos någon gång? Imorgon kanske!? Ja! Men nu ropar mamma att filmen börjar där nere! Hihi, Garden State på hemmabion med Ben & Jerrys- glass! Kan det bli bättre, hähä?
Godnatt, detta blir sista inlägget för idag!

Målningen är påbörjad!

Hejhej!
Jag har målat bakgrunden till Twilight-målningen nu! Här är lite bilder:

Hehe jag ville också vara med på bild! :P

Så här ser den ut nu! Tänk, snart sitter den på min vägg!

... sedan ville jag vara med på bild igen :D (Bry er inte om den fula frisyren och den röda målarrocken, haha)
Skriver mer senare!

Skissen

Hejhej!
Jag har suttit och ritat som en liten galning och försökt skissa över den på panån (vet inte hur man stavar det... det är en sån där platta med målarduk på hur som helst), men jag tycker att handen med äpplet är för bred! Nu ser den i och för sig ännu bredare ut på bilden, haha och bilden är lite sned. Det gick inte så bra att ta kort av någon anledning... Jag ska försöka göra lite ändringar innan jag sätter upp den i staffliet och börjar måla... Jag kommer med uppdateringar om denna!
Hejdå så länge!

Fuuula bilder, jag är inte på fotograf-humör idag precis, haha, så jag orkade inte bry mig om riktigt hur bilderna såg ut. Bara man ser vad det är liksom, hihi! Det där smutsiga på skissen är fingeravtryck, haha!

Thailändska banan-och kokospannkakor

Godmorgon!
Idag ska jag i alla fall börja måla på min Twilight-tavla! Jag vill komma igång med den innan det börjar rasa läxor över mig igen...

Vi såg ju Spiderwick igår och den är såklart alltid lika mysig. Älvor, troll och allt sånt där, barnsligt men I love it! Hehe! Man får vara lite barnslig ibland helt enkelt. Måste erkänna att det händer rätt ofta, hähä.

Nu hoppade Tiger upp på mitt skrivbord. Det står ett vattenglas där och han är törstig så snart upptäcker han väl det. Nej, han sitter bara där på tangentbordet... Hehe, gulliga katten.

Vi ska göra thailändska banan- och kokospannkakor som brunch vid tolvtiden, hihi! Tills dess tänkte jag läsa lite bloggar och annat kul. Skriver mer senare!
Hejdå sålänge!

Tiger gullunge!

Spiderwick

Ja, Spiderwick. Den är så himla mysig den filmen! Älskar sådana fantasy-grejer! Med alver och troll och sådant. Jag vet, haha, det kanske är en liiiiten smula barnsligt, men jag älskar det! Harry Potter och sådant tycker jag mindre om... Hehe Vampyrer tycker jag väldigt mycket om. I alla fall när de inte finns nära mig, men på film, häh... Fast familjen Cullen behöver nog inte hålla avstånd, hehe....... särskilt inte Edward! De får helt enkelt gärna komma hit!

Jag kom nyss hem från ICA med mamma, tänk att nu slipper jag gå i slasken till stinsen imorgon! På ICA hittade jag nämligen en mascara (den där gröna Divine-a-lash), puder/foundation-pads och sminkborttagning! Perfekt och precis vag jag behövde! Sedan blev det lite vit choklad och en massa godis, så efter middagen ska vi slå oss ner framför hemmabion och titta på spiderwick och äta godis! Sånt gillar vi, hehe.

Det blev ingen målning av Twilight-tavlan eftersom det blev att gå och handla mat istället. Men det får bli imorgon, eller på måndag, då har vi studiedag. Om en timme börjar melodifestivalen! Vet inte om ska jag se det dock, vill gärna se Spiderwick, hihi.

Ska inte skriva mer idag, så det får bli imorgon.
Godnatt!

PS. När vi åkte till ICA såg vi nästan ingenting! Det var så sjukt dimmigt!

Katten tvättar sig

Hejhej :)
Jag har just hittat mitt lösenord till flickr så nu har jag hittat lite parisbilder (som i och för sig redan finns på min dator). Jag har även fixat snö som faller här på bloggen, men jag själv stör mig lite på den... kanske tar bort den senare.

Det är superdimmigt ute! Försökte få bild på det, men det syns inte när man ser genom kameran. Utan kamera ser man hur otroligt dimmit det är... Knäppte några bilder på Tiger istället, eftersom han låg så sött och tvättade sig på pläden i fåtöljen. Här är två bilder på den söta lilla katten:

Jag har suttit och gjort tre stycken armband med hjälp av lite pärlor jag fick när jag fyllde år, en sorts tunn ståltråd och magnetlås. Det blev bra faktiskt! Lägger upp bilder på dem ikväll.

Apropå ikväll, ska vi göra en jättegod efterrätt som heter Gino (receptet hittar du här!). Det är frukt (vi kommer ha jordgubbar, kiwi, mango och banan) med riven vit choklad över, som man sedan sätter in i ugnen. Jättegott! :D Och så blir det hemmagjort Thai-mat. Kyckling med jordnötssås och färska vårrullar. Mums! :D

Nu ska jag börja måla på min Twilight-målning, så vi hörs ikväll!
Hejdå sålänge!

Ps. Ingen missar väl Melodifestivalen ikväll?

Utmaning

Liene utmanade alla som ville, så jag antog utmaningen :D

Välj den sjättemappen i "mina bilder" på din dator, ta den sjättebilden och lägg upp den. Skriv sedan någonting om den.


Den här bilden blev det haha! Från Februari 2008 ;D

Det var när vi köpte våra kajaker. Det var jag, mamma och pappa som åkte till...eh... var det nu var, ganska långt bort från där jag bor. Vi provpaddlade kajakerna i en liten kanal, som mynnade ut i sjön som ni ser på bilden. Pappa hade brutit tummen eller vad det var för någonting, så han kunde inte paddla så mycket, det blev mest jag och mamma som provpaddlade. På vägen hem köpte jag tunnbrödrulle med korv och jätteäcklig räksallad som mest bestod majonäs, inte för att jag har någonting emot majonäs, men jag hade väntat mig räksallad, hehe. Det var väl det :) Kul att ha någonting att skriva om. Imorgon blir det den sjunde bilden i den sjunde mappen, I can't wait! :D

Ny design

Nå, vad tycks? Själv älskar jag den! Jämfört med den fula designen jag hade förut, haha! Den hade i och för sig med twilight att göra, men jag tycker att jag kan vara twilight-fan utan att ha det i headern. Det blir för mycket prål annars, så det fick bli så här!

Jag har fotat och fotat som en galning för att få bra foton till bloggen och nu äntligen blev jag nöjd! Jag är supernöjd faktiskt! Skulle vara kul att hjälpa andra med bloggdesign också! Anna om du läser detta kan jag göra en ny, lite finare åt dig om du vill, fast din är ju redan fin i och för sig! :) Jag kanske inte är ett proffs men så här kan det bli i alla fall :)

Nu ska jag ta och titta på lite grejer till bloggen designadinblogg, så jag återkommer imorgon!
Godnatt, även om jag inte ska sova nu! Hm... jag är törstig...


En bild jag tog nyss när jag lekte lite med kameran framför spegeln :)

Föräldrafritt

Någon frågade om jag streamar One Tree Hill avsnitten och nej det gör jag inte :) Ville bara lägga upp det. Just so you know ;)

Back to business, haha. Jag är såå glad att det är helg! Jag ska börja måla på min Twilight-målning imorgon och självklart lägger jag upp såhär-långt-har-jag-kommit-nu-bilder. Idag är det i alla fall föräldrafritt här hemma, haha. FF som jag skulle sagt när jag var liten, så jag och lillebror ska äta pizza framför tv:n och köpa chips, nästan som vilken fredag som helst fast inte vid köksbordet och utan föräldrar.


Valentines day, eller Alla hjärtans dag är ju nästa lördag! Tyckte dessa söta kläder passade in i ett valentines collage :)

Jag har ju förresten valt Webbdesign som kurs i tvåan, eller om det blir trean, och jag kan knappt vänta, för min blogg kommer bli såååå fin när jag lär mig hur man gör bättre! Hihi, det kommer blir så bra! Bättre foto kommer det bli också, eftersom jag valde en fotokurs med ;) Allt kommer bli perfa! Typ... :P

Uppdaterar senare ikväll, nu ska vi nog beställa pizza.
Goodbye!

Häftkanon + One Tree Hill 14

Godkväll, hihi.
Jag är mitt i ett avsnitt av One Tree Hill (tittar på datorn), men nu säger den att jag måste vänta 54 minuter innan jag får titta klart. Blää... Menmen, det är värt det =) Hade jag haft en läxa kanske jag skulle gjort den i pausen, men jag är läxfri! Mahaha!

Presskonferensen gick bra fast jag sade inte så mycket, det var typ bara Andreas och Clara som pratade, alla andra var typ tysta, haha! De är ju väldigt allmänbildade också så de kunde svara bättre på frågorna än vad vi kunde.

Gissa vad jag och Fanny gjorde på extramatten? Jag har en liten rosa häftapparat. Den bara låg där och väntade på att bli använd, så vi häftade lite. Lite i papper, i sugröret till festispaketet, i håret & i suddet. I suddet skrev vi E hjärta B, vilket står för Edward hjärta Bella (från Twilight) och på andra sidan av suddet skrev vi Twi för Twilight fick inte plats, haha. Sedan vände vi häftapparaten och skjöt iväg häftklammrar i luften. På en mattelektion. INTE BRA! Men vi var typ skitflummiga, inte inte inte bra. På kemin satt vi och övade på autografer och fick en road blick av läraren, haha! Sedan efterråt var vi totaaaaaaaalt JÄTTEflummiga och vi skulle gå till bussen, men den skulle komma om tio minuter så vi gick till stationen lite längre bort och då följde tre killar från våran klass efter och sedan när vi gick över gatan sprang de efter och vi skrattade som galningar, men det visade sig att de sprang efter oss för att bussen kom åt vårat håll, haha!

Ja, så flummiga var vi alltså.

"Jag fick en tvångstanke att jag skulle ta på den där lyktstolpen, men sedan kom jag att tänka på hur många hundar som har kissat på den lyktstoplen, så jag dödade tvångstanken"

Så kan det låta när vi är flummiga, fast det är inte det flummigaste... Jag hade förresten besökarrekord i tisdags, jag hade 30 besökare, haha, skitmycket. Inte... Men det är mycket för mig! Nu ska jag läsa lite bloggar & detta blir sista inlägget för idag (och första, mycket bra!) så godnatt! =)

                Fannys                                      Min



Bästa One Tree Hill avsnittet jag någonsin sett <3

Torsdag morgon

Godmorgon!
Jag var tvungen att vakna klockan sju fast jag har sovmorgon... För att städarna kommer någon gång innan klockan åtta och då måste jag vara färdig att "gömma mig" i källaren så att de kan fixa och dona där uppe. Men nu sitter jag i arbetsrummet där de ändå inte får städa, och fixar med min bilduppsats som inte var klar märkte jag nu, haha! Men nu är den utskriven i alla fall så den kan lämnas in senare på dagen.

Vi har presskonferens senare idag också, i samhällskunskapen. Jag har berättat om detta men vi ska i alla fall vara regeringen och svara på frågor från vänster- och högerjournalister. Vet inte riktigt hur jag ska svara, haha, men vi har gått igenom några åsikter, mål och åtgärder och sådant. Vi bestämde oss för att vara en socialdemokratisk regering.

Vi har valt lite kurser som jag ska gå i andra och tredje ring. Bland annat Filosofi A, Matte E, Foto A, Webdesign (kommer kunna göra bloggen snygg, hehe), Spanska 4 och lite annat. Ville ju välja kinesiska men det fick inte plats om  jag ville fortsätta läsa spanska, så det får jag läsa på högskolan eller nåt! =)

Vi hörs när jag kommer hem igen =) Extramatte idag, slutar halv 6, suck...

Bilder från eftermiddagen/kvällen


Jag haha xD Sne men ändå

Våra "vackra" kakor ;D

Hittade inget förkläde...

Sofia xD

Typ världens normalaste efternamn; Jordgubbe!

Mjölk :D

Det var bilderna och dagens sista inlägg eftersom jag måste städa och plugga in lite glosor nu! Vi hörs imorgon, godnatt!

Missbildade kakor

Hejhej, jag och Sofia bakar "kakor". Ja, det blir inte riktigt kakor, de är väldigt missbildade, lägger ut en bild på dem sedan :) Detta är min bakoutfit, haha:

Hehe. Jah. Som sagt, lägger upp bilder från dagen senare =) Vi hörs! :D

Får man inte ha egna åsikter?

Jag blir så arg på folk som inte låter andra ha sina åsikter! Jag är just nu inne på ett forum på bilddagboken som handlar om tokio hotel, och ett som handlar om Twilight. I det förstnämnda kommer det folk och säger "De är bögiga, inga gillar dem längre, de är nazister, de som lyssnar på tokio hotel är homos" osv. Helt sjuka argument, totalt utan grund! För jag menar, känner de ens Tokio hotel? Och varför säger de att deras fans är homos? Det är bara sjukt fel och ingen ska behöva dömas för vilket band de gillar, ellerhur? Om jag tycker att en eller två av tokio hotels låtar är bra, är jag homo då? Nej!

I Twilight-forumet skriver de "filmen suger, ni ser på den bara för att Edward är snygg" osv. Det kanske är så att personen som skrev det tycker att det enda bra med filmen är att Edward är snygg och kan därför inte se någon annan anledning till varför någon skulle kunna tycka om den. Nu är det så att man kan ha olika åsikter och det är bara att respektera, men en del verkar ha svårt för det.

Det var också någon som sa "Låt mig gissa, ni Twilight-fans lyssnar även på tokio hotel och soundtracket till High School Musical, ellerhur?". Som om vi Twilight-fans är någon slags "folkgrupp" som måste ha exakt samma intressen och musiksmak? Hur kan man ens tänka så? Och vad har High School Musical gemensamt med Twilight? Att huvudpersonerna är tonåringar? Det är den enda likheten jag kan hitta... =)

Nu ska jag sluta beklaga mig, hehe :P Men man blir ju arg, ellerhur? Hur som helst har jag tittat lite på One Tree Hill som jag hamnat efter i, är på avsnitt 13 så jag har tre avsnitt kvar innan jag får börja vänta på att de nya ska komma ut, haha...

Nu kom jag förresten på att jag kanske borde öva inför "presskonferensen" på torsdag, men det får bli imorgon för nu ska jag lägga mig och läsa. Har dock inte så mycket tid imorgon om jag ska träffa Sofia (hoppas det fortfarande går :/), men jag hinner nog. Jag är ju klar med bilduppsatsen =) Godnatt!

Wayfarer


Jag har väldigt tråkigt, så jag satte ihop ett litet collage med grejjor som hör till wayfarer-stilen. Allt är från ellos, utom solglasögonen som är från asos. Vet ni varför jag har tråkigt? Jo, för att jag är klar med bilduppgiften. Eller typ i alla fall, jag kanske behöver reflektera en liten gnutta mer över Camille Pissarros konstverk, men det är hur lite som helst. Så imorgon är jag homework-free, yay! :D

Nu är jag väldigt trött, bara för att det är kolsvart i rummet, jag har grym träningsvärk & jag sitter vid en dator. Kanske ska sova i fem minuter, eller åtminstone gå och lägga mig på sängen... Har jag förresten berättat om ringen jag köpte från ellos? Det var ju en silvrig ring med en svart ros på. När den kom hem med posten satt inte rosen på ringen, den var alltså trasig... Gaah! Får skicka tillbaka den ;) Men livet har sina motgångar, haha. Det där var inte precis en stor motgång, men i alla fall. Kan man ens kalla det där en motgång? Så pyttig...

Jag har förresten blivit motiverad att träna nu! Mest motiverad att jogga som jag brukade innan vintern kom haha, men det är ju fortfarande vinter (suck), så det får bli styrketräning eller nåt... Det kanske går bättre när jag och Fanny har gjort klart våran idrottsuppgift, det vills säga, när vi har satt ihop vårat egna träningsprogram till en speciell låt (som - om jag känner oss rätt - kommer vara från Twilight-soundtracket, fast det kanske inte finns någon låt som passar). Då kan man liksom köra det programmet! Det är faktiskt himla smart det där. Jag tror att jag ska göra mitt egna lilla konditionsprogram respektive styrketräningsprogram! Gör man det varje dag blir det bra, hihi. Får se om jag håller det där, haha!

Nu ska jag spotta ut mitt tuggummi och läsa lite bloggar, hähä, vi hörs! :D

I skolan

Hejhej, nu står vi vid datorerna i korridoren och egentligen borde jag reflektera över Camille Pissarros konst men jag orkar inte. Fast jag ska väl göra det om fem minuter eller så, hehe. Jag hittade ett par skor på gojane som jag vill ha, men jag har inte råd, haha. Det gick inte att spara bilden så jag fick trycka på print screen. Här är den i alla fall:

Fin va? :D Perfekt för sommaren, hihi!

Jag är jättehungrig och vi får inte äta förrän klockan tio över elva... Vi hade dubbelpass i idrott nu på morgonen och läraren plågade oss som vanligt! Jag fick inte ens tid att sätta upp hårspännet som hoppade av! Hoppar omkring hela tiden, det är helt sjukt! Om tofsen åker av så att håret blir skitjobbigt får man ingen paus, inte ens några sekunder, det är direkt på nästa jäkla övning! Jag blir så arg! Fast det är rätt skönt ibland att det är högt tempo... med betoning på ibland...

Nu har vi fått en uppgift som är rolig! Två och två ska man sätta ihop ett program med övningar till en låt, sedan ska man visa upp den för klassen så ska de också göra övningarna. =) Man får välja om det ska vara styrketräningsprogram eller konditionsprogram!

Men nu ska jag reflektera över Camille Pissarros konst, vi hörs senrare! =)

Kristen Stewart i FRIDA


Sitter och läser fridatidningen som pluppade ner i brevlådan idag. Bilden är från mobilen så den är nog inte så bra, hehe. Några citat är:

"Jag hatade Twilight från början"
"Jag skrattade när Robert friade"
som ni ser på bilden.
"Jag gillar inte mitt jobb"
"Tycker inte om att underhålla folk"
Där är lite saker, hehe. Men det där om att hon hatade Twilight från början då, det var så att hon älskade Twilight när hon fick läsa manuset. Innan det tyckte hon att det verkade löjligt och att Bella verkade vara en mes. Nu tycker hon att Bella är "en cool tjej med stark självkänsla".

Nu ska jag äta, vi hörs senare! =)

------------------------------------------------------------------------
Uppdatering:
Nu bytte jag till lilldatorn, eftersom mitt tangentbord slutade fungera. Jag har alltså knappt hunnit göra någonting på uppsatsen... :'/

Jag & Mamma ser på en serie på svt1 om någon hemsk storm i Sverige och folk som ger sig ut i skogen för att leta efter sina anhöriga, osv. Ganska jobbigt att se :S

Vi hörs =)

Halsband från Cocoo


Gulligast, ellerhur! Halsband som föreställer kameror från cocoo! Hihi. Denh guldiga är min favorit ;)

Nu har vi håltimme innan extramatten börjar, fem över fyra. Då får vi gratis macka & festis, hähä. Jag är hungrig... Det gick förresten bra på spanska glosförhöret! Jag tror att jag får alla rätt, men man kan ju inte alltid vara helt säker. På idrotten hade vi styrketräning, det är typ våran lärares favoritgrejj. Han är ju "ironman", alltså någon triathlon-typ. Som min farbror, hähä. Vet förresten inte om jag stavade triathlon rätt, det är ett skumt ord... Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att sätta ihop ett eget litet "gympapass" med lite styrketräningsövningar för det kan jag verkligen behöva!

Vi hörs senare, ska läsa lite bloggar ^^


Simpor och grodfötter

Hejhej, nu har jag lunchrast. Det var så sjukt proppfullt i matsalen idag så jag fick klämma in mig med lärarna. Det är så tråkigt att äta själv, mina kompisar äter inte samtidigt som jag :'( Menmen, i period tre äter vi alla samtidigt! Det är i och för sig i vecka 11... fem veckor kvar typ!! Vi fick just reda på att vi har kursprov i matte om två veckor. Wow, jättekul... inte! Den veckan har jag först inlämning av stora tavlan i bilden, sedan är det twilight-night på brommaplans bibliotek (kul i och för sig), sedan mattekursprov, sedan muntlig redovisning i bild. Nästa vecka blir en kul vecka dock, hihi. På måndag har vi studiedag och på tosdagen har vi ledigt! :D Hehe.


Haha, jag kommer ihåg när vi tittade på det här programmet (simpor och grodfötter). Vi såg alltid på det, haha!

Gaah! Jag bestämde ju att jag skulle vara med Sofia på torsdag, men då kom jag på att jag har extramatte så jag slutar halv 6 på kvällen. Vi kom överens om att vi kunde ses på onsdag istället, men jag kom på att jag har en deadline på torsdag så jag kanske måste plugga. Fast jag har tid att plugga innan i och för sig. Får försöka bli klar idag och imorgon helt enkelt!

Vi hörs när jag kommer hem! =)

Måndag morgon

Åh, jag älskar Claude Monets målningar! Här är min favorit! Målade av den i femman också, hähä.

Tänk om det skulle se ut så där på vägen till skolan, hihi. Då går jag mer än gärna!

Gogmorgon förresten, haha. Jag är inte trött! Perfekt måndag morgon! =) Väldigt  törstig bara... Idag har jag ganska lång dag, idrott också... Men nu ska jag äta frukost så vi hörs antingen i  skolan eller när jag kommer hem, MEN ÅÅH Tiger slickade just på min smörgås! Äckelkatt, hihi. HEJDÅ =)

Söta väskor!


Är de inte bara för söta!? Jag vill ha den som ser ut som en jordgubbe ;) Min favorit, hihi. Väskor och skor är väl ändå det som är roligast att köpa? Tycker jag i alla fall! Fast allra roligast måste ju ändå vara skor! Hehe.

Nu har jag i alla fall varit duktig och skrivit ganska mycket på min uppsats om Camille Pissarro! Det var übertråkigt i början, men sedan när man kom igång och hittade rätt källor och sånt så funkade det faktiskt ;) Jag blev totalt uttråkad bara... och helt matt, haha! Vill ni veta en hemlis? Mamma berättade att hon somnade i badkaret förut, tihi. (i brist på annat att skriva typ...)

Imorgon kanske jag lägger upp bilder på de nya sakerna från ellos förresten!

Åh, jag är så avundsjuk på Debbie som får sin kattunge på fredag! Önskar att vi hade en liten randig kattunge som blev bästis med Tiger, hihi! Det skulle vara så kul! På torsdag ska jag träffa Sofia också, det var typ mer än ett år sedan vi sågs... heh... Hittade en gammal kaka som jag gjorde med henne & Anni, den låg i skåpet under mitt skrivbord. Den hade faktiskt inte möglat, men den stank lite. Blä... den åkte i soporna ;)

Men nu ska jag läsa lite bloggar, vi hörs imogon, godnatt!

Twilight - Esme's favorite

Pluggsöndag

Usch, jag har suttit för länge framför datorn och gjort för tråkiga saker. Skrivit på bilduppsatsen och letat efter fakta... Nu känner jag mig helt skum, vill bara duscha i kallvatten eller något, haha!

Måste köpa, haha!
Jag har absolut ingenting att blogga om just nu... jag har bara bilduppsatsen i huvudet, det är väldigt irriterande... Jag måste verkligen få den gjord innan jag blir en liten seg zombie som sitter framför datorn och tråkar. Den ska ju lämnas in på torsdag så jag har ett litet tag på mig i alla fall. Men nu ska jag öva en sista gång på spanskaglosorna! Förhör imorgon! Vi hörs senare =)

RSS 2.0