E m m a -

AAAH

OHMY, någon säljer en hel massa filter för 52mm Nikonkamera (MIN!), vill haaaa! 28 st är det! Herremingud, jag får panik, haaha...! Alla för 1 350 kronor. Är det billigt eller vad? Fast jag kan inte köpa. Bara drömma.
Klicka för att se nästa bild

Still Alive

Hejhej!
Lyssnar lite för mycket på den här låten just nu, men är inte bakgrundsmusiken (säger man så?) otroligt bra? Älskar den. Hehe, det är låten från Mirror's Edge... grym!

 

Nu har jag varit i centrum och inhandlat lite smått till nyårsafton. Det blir lila, svart & blått. typ mörkt med färgglada detaljer. Jag gillar det, hihi! Vi ska fira nyårsafton hos våra gamla grannar, så det blir nog kul. Har typ inte träffat dem på evigheter... fast en av dem går ju i min skola...

 

NEJ nu tog låten slut... måste sätta på den igen. Och packa ur väskorna från Umeå (gah).
Hugs ♥

I'm seventeen!

Heeej!
Nu är vi hemma igen (några timmar sedan egentligen) efter en 70 mils bilresa. Snacka om att man var svag i benen, hehe. Har spelat sims såklart, hehe, eftersom jag fick den nya expansionen. Jag är en liten sims nörd. Men jag spelar inte så ofta faktiskt...

 

Nu har jag blivit inspirerad att göra fint i mitt rum (undrar om jag fortfarande är inspirerad imorgon..?) så jag ska försöka mig på det imorgon.

 

Så nu är man sjutton år också (detta hände igår för de som inte vet när jag fyller år)... fick en massa fina saker! Tack allihopa! Sedan har jag fått en avi från posten för Fannys paket har kommit, hihihi! Ska hämta ut det imorgon, jippiiiie, undrar vad det är!

 

Oj, jag kanske borde koppla in äppeltelefonen och se om den fungerar? Hihi. Hörs imorgon! :)
Hugs ♥

26 December

Hejhej!
Tänkte skriva en julkappslista, men vem är egentligen intresserad av vad jag fick i julklapp..? Struntar i det. I övermorgon fyller jag 17 förresten! Undrar vad jag får, hihi. Grattis i efterskott till Emma också som fyllde år på julafton! Hoppas hon ser det här. :)

 

Haha, nu sitter Ramses här och stirrar på mig med stooora, lysande, gula ögon. Just det, Ramses och Bosse är våra kusiners katter. Nio år är Bosse tror jag i alla fall, vet inte hur gammal Ramses är. :)

 

Snart ska vi ta en sväng på stan och kika på mellandagsrean och imorgon blir det att hälsa på morfar på äldreboendet också. Stackarn. Har inte träffat honom sedan han flyttade dit. Skriver mer imorgon kanske!

Digitalt mikroskop



Heeeej! God jul i efterskott! :) Jag fick världens bästa julklappar, hihi. Kanske ska göra en lista? Ska se om jag får med allt. Fick bland annat skivan "The Resistance" (wiie), en äppeltelefon, twilight-grejer, ett digitaltmikroskop, presentkort... Bilderna ovan är från mikroskopet. Man ser bilden i datorn, sedan kan man ta kort. Det här är en sax (haha man ser de små hårstråna på som man inte ser annars) och den nedersta är garn. Man kan dock zooma in mer. :)

Sitter just nu i köket här i Umeå och vi ska väl äta lunch snart tror jag. Ojoj vad lätt det är att skriva på pappas dator. Men nu ska jag nog fortsätta titta i mikroskopet. Vi hörs!
Hugs ♥


Guld


Jag vet inte alls vad det är på bilden, men det fanns i lummelundagrottan på Gotland när vi var där :) Hängde under en lampa.

Hejhej!
Sitter här och är sååå trött.... Har slagit in alla julkappar nu! Packat klart också, i alla fall kläderna. Nu fattas bara mina tre ton böcker, hehe (jag älskar böcker, för de som inte visste det) och datorn, läxor, gigantisk kortlek osv. :)

Tidigt, tidigt i morgon bitti bär det av mot Umeå! Åååh, det kommer bli sååå kul! Längtar, längtar! Det är julafton i övermorgon, hihi. Dan före dan före dopparedan. :)

Jag tror att jag kommer kunna blogga i Umeå, för mamma tar med sin dator. Men det kanske inte blir så bra uppdatering. Det är i och för sig redan ganska dålig uppdatering här, men det blir bättre efter jul! それは約束するよ. Hehe... "jag lovar" på japanska. Jag fattar ingenting när det står i tecken, men om det står i bokstäver så, hehe... Jag skulle gissa på att det är Yakosoku dayo eller nåt.

Hörs i Umeå! Bye! さようなら

PS.1. Självklart tar jag med mig min älskade kamera, Humla.
PS.2. Fanny. Jag har inte fått ditt paket. BUHUUUU!!!! :'( Jag får det efter jul. Tre paketöppningar för mig hihi. Jul, födelsedag, jul igen! weei!

Sista skoldagen!!


Bästa serien!

Hejhej!
Sitter på webbdesignen nu... bara en lektion kvar efter den här, sedan inga fler lektioner förrän den sjunde januari! Hade matteprov idag. Det gick rätt bra. Får nog vg. Sedan hade vi book seminar i engelskan. Det gick ju... hehhee... väldigt bra... jag var lite trögtänkt så jag kunde inte koncentrera mig på frågorna. Dessutom var mina frågor hur obvious som helst, typ "What was the message?" hahaha... Menmen, det var kul i alla fall... :)

Nu ska jag väl fortsätta ha tråkigt. SKA BLI SÅ SKÖNT MED LOOV! :D
Hugs! ♥


Sims

Hejhej!
Har just spelat lite sims 3, hehe... det är inte lika roligt att spela som att bygga och inreda... hm... har sett att man kan vara i kina, egypten och frankrike också (om man köper det nya). Hihi jag gillar asien. Måste ha!

Herregud, jag är döhungrig. Men maten är klar när som helst. Ska plugga matte också, prov imorgon. Sista skoldagen innan lovet, jippie! Sedan blir det sköööönt! Men nu ska jag fortsätta plugga!
Hugs ♥

Delar av mitt hus i Sims :)


Fredag

Heej uppdatering här!
Har köpt en jättefin skjorta, hihi. Är grymt trött. Provet gick bra, jag hittade ingen dator på håltimmen. Ojoj, jag måste sova. Har tittat på Prins Caspian och anime ikväll :) Godnatt! ♥

Korv

Så här sitter jag just nu. Det är iskallt! Huu! Känner mig som en korv. En blommig falukorv..? Hm...
Sitter och blir förhörd på energi (inför provet) av mamma. Nu ska jag lyssna på frågorna. Hörs imorgon efter provet för då har jag håltimme!
Hugs ♥

Vinterland!

Hejhej!
Huuu, vad kallt det är ute! Och snön bara yr och är överallt. Allt är vitt, hihhi. Jag gick omkring som en ihoptryckt påpälsad boll som såg jätterolig ut när den speglade sig i fönsterrutorna. Men jag antar att jag inte ska säga någonting, Fanny har väl typ minus trettio grader där borta i South Dakota? Haha.

 

Ajajaj min nagel har gått av förresten, alldeles för långt ned så nu blöder det. Jag blev svimmig, hahaha! Herregud jag måste verkligen klippa naglarna, man kanske inte borde ha långa naglar om man hatar blod och sånt? Ska nog klippa dem ikväll. Alla utom den nageln som bara sitter fast i ena hörnet. Och blöder (blödde). AJ!

 

Men nu ska jag plugga naturkunskap. Skolkatalogen har kommit förresten. Jag ser ut som en mupp. Med dålig hårdag. Men sånt är livet!
Hugs ♥

PS. Jag har inte fått Fannys paket än, buhuuu. :'( Bajskorvspost.

Vampyr


Hejhej!
Det blir bara mer och mer sånt här... hehe. Kan bero på att jag sitter på webbdesignen igen, så jag gör folk till vampyrer. Ska göra kändisar till vampyrer... hm...

Det blev inget bloggande igår i alla fall, jag pluggade naturkunskap. Snart, när det lugnar ner sig (har sagt så ett tag, jag vet) då kan jag fotoblogga igen! Men nu ska jag vampyrisera (?) folk.
Hugs ♥


Bella som vampyr

Hej igen!
Uj vilket snöväder det är ute. Kunde knappt hålla ögonen öppna för alla snöflingor när jag gick hem. Fick gå och blunda, haha. Farligt. Hoppas verkligen att det håller sig kvar nu!

 

Här är Bella som vampyr, hihi. Inte världsbäst kanske, och det ser ut som om hon bara är sminkad på ena ögat, men så var det ju på originalbilden. Det kanske är meningen? :) Vampyrversionen är ju lite overklig också, men så ska det ju vara! Nu ska jag titta på K-on! Hörs :)
Hugs ♥

Oj, såg nu att jag inte har gjort vitt hela vägen ner på henne hahhaha! xD Jaja, den var ju gjord på tre minuter...

Edward Cullen med skägg?


Gjorde denna bild själv på picnik. Inte lika bra som photoshop eller nåt, men jag var ju i skolan :) Tyckte det var intressant att se Edward i skägg, hihi... Nya jultomten? Skulle gärna se honom hoppa ner genom skorstenen, hahaha!

Nu är det bara en halvtimme kvar på lektionen... Kanske ska göra Bella till vampyr? Hörs!
Hugs ♥
Uppdatering: Spana i nästa inlägg efter Bella bilden! Har redan gjort den ;)

SNÖ

DET ÄR EN MASSA SNÖ UTE!!! SÄKERT MER ÄN EN DECIMETER!! ÅÅÅÅHÅÅ NU KOM JULKÄNSLAN!! Bilder i eftermiddag. Surely.
Hugs ♥
Uppdatering: (webbdesign)
Buhu, läraren tror att min gubbe är en michelingubbe :( haha... Lektionen har typ inte ens börjat, eller så ska det inte ens vara lektion. Vi kanske bara ska fila på våra gubbar. I så fall är jag klar... jaja, får väl läsa bloggar då!

Åh, läntar tills när jag kommer hem, då ska jag se sista avsnittet av stolthet och fördom (bääästa filmen/serien!). Det är helt klart min favoritbok efter Twilightböckerna. Eller kanske ligger de lika, den är sjukt bra. Och filmen. Den fem timmar långa från nittiotalet då alltså, den nyare är inte alls lika bra. :)

Psykopater

Hejhej!
Herregud vad sjuka människor det finns! Någon hade skickat ett jäkla psykopatmail från min hotmail till massa kontaker, typ lärare och sånt! Skickade dock ett mail och sa att det inte var jag. Gaah, glömde nog logga ut från datorn i datasalen och så hade någon lite kul. Tror inte riktigt de fattar hur sjukt det var. Vill inte ens skriva här vad det stod, vill någon veta så fråga mig i så fall, vill inte lägga ut det här.

Nu sitter jag i alla fall på webbdesignen och har gjort klart uppgiften... ritade en gubbe som gick, wohoo...

Julkänslan har kommit lite halv nu! Snöar gör det, wiie! Har inte slutat än tror jag, det är vitt ute. Men inte tjockt lager precis. Får se hur det är efter skolan då. Sedan blir det plugg inför naturkunskapsprovet... hinner nog inte träffa en enda människa i veckan, det får bli under lovet. Fast inte runt jul för då åker vi upp till Umeå! :) Längtar! Älskar julen så sjukt mycket!!
Hugs ♥

Strawberry Swing

Med denna fina låt säger jag godnatt! :)

Lucia!

Stör mig så mycket på det där med att Lucia måste vara blond. Dumt nordiskt påhitt :) Hon är ju italienare.

 

Ååååh, jag blir så arg! Jag orkar inte med min segdator! Det blir inga bilder förrens jag slutar vara arg på den, hehe. Jag orkar verkligen inte, vet ni hur seg den är? SJUKT! Jaja, i alla fall. Lucia idag, då ska man vara glad... :) Vi gick upp vid åtta (bara jag och mamma i och för sig) och tittade på slutet av luciamorgon och åt lussebulle & pepparkakor. Det snöade ju igår förresten! När jag gick hem från centrum snöade det jätemycket! Fast det höll ju inte precis i sig. Suck.

 

Igår var jag och pappa i centrum alltså, för att han hade sagt att han skulle köpa ett par skor med platt sula (eftersom att annars blir musklerna försvagade och inaktiva) och vi hittade faktiskt två par. Lägger upp bilder senare, när jag som sagt inte är arg på min dator längre.

 

Åh, Tiger är så sööööt, han ligger här bredvid mig och sover upp och ned igen. Tihi. Men nu vill mamma ha sin dator.
Hugs ♥

 


Har jag inte varit väldigt sur i bloggen på sistone? Jag blir nästan trött på mig själv. Får väl försöka orka med min dator...

Tävlar om egendesignad almanacka

Hos Lily kan man tävla om en egendesignad almanacka från tryckdig.se och jag deltar såklart! ;) Gör det du med! Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Leeeeedig!

Godmorgon, godmorgon
hör fåglar sjunga glatt
godmorgon, godmorgon... går den ens så? Haha...

 

Jag är i alla fall sjuuuukt utvilad, har sovit tolv timmar inatt. Behövde nog det efter den här veckan. Äääälskar att vara ledig när ingen annan är det, hihi, man är helt ensam och det är så skönt! Är hungrig dock så ska fixa lite frukost snart. Ska spela The Sims 3 också, har inte gjort det på skitlänge. Fick lust att göra världens finaste hus, hihi. Sedan ska jag kanske gå till stinsen och se om jag hittar andra halvan av mammas present (kul det där lät...)
Hugs

 

PS. Tiger och Abella ligger här och sover. Tiger ligger upp och ner på golvet och Abella ligger här bredvid mig med hakan sådär gulligt mot soffan. Naaw... man skulle nästan ta kort....

Leave out all the rest

When my time comes
forget the wrong that I've done
help me leave behind some reasons to be missed
don't resent me
and when you're feeling empty
keep me in your memory
leave out all the rest
leave out all the rest.


Linkin Park. Har haft den på hjärnan hela morgonen... suck!
Kemiprovet gick bra, sista frågan var rätt svår, men svarade på halva i alla fall. Får se hur det går... heh. Fick ett röstmeddelande från Anna under provet som lät "Vem är det jag håller på å ringer upp..?" hahha...

Nu börjar snart webbdesignen, sedan är det lunch, sedan fysik där vi ska ha läxförhör och jag har inte pluggat (fast man behövde inte plugga). Sedan håltimme, sedan naturkunskap där det också var en läxa vi skulle ha gjort, men jag har bara pluggat kemi. Fast han kollar inte ens vad man svarat. Menmen.

Nu kan jag börja blogga med bilder igen! Jag har tid! Tjoohoo!


Pigg som en ärta

... kan man ens säga pigg som en ärta?

 

Godmorgon!
Just nu håller jag på att göra i ordning min frukost, men jag ska snart plugga lite kemi. Känner mig grymt peppad inför provet, hehe... Ska bli sååå skönt med ledig fredag, känns ju som det är fredag idag då. Men det är det icke! Oj, vad mycket klockan är, jag ska gå om 40 minuter! Eeh... vi hörs!
Hugs ♥

Nöjd!

Ojoj, vad hemskt det är på nyhterna... måste börja titta på nyheterna och läsa tidningar mer! Kan typ ingenting om politik eller någonting sånt! Ojojooj, inte bra Emma.

 

Hahhaha, kul var det hos Anna :P Vi gick in på en hemsida som vi typ brukade gå in på heeela tiden i fyran, femman. *inte nämna här*. Hehehe... Kom hem vid halv tio, lite stressad över kemin. Men nu har jag gjort några uppgifter och tittat på alla uppgifter på kapitlet och känner mig väldigt nöjd! Ska inte plugga mer ikväll. Imorgon bitti kan det kanske vara smart att kolla igenom en gång till innan jag går till skolan. Provet är ju första lektionen.

 

Sedan imorgon ska jag, Emma och Katarina se på New Moon (iiih ska se den MASSOR av gånger innan den slutar gå på bio!!!) sedan har vi ledigt på fredag så det blir långhelg! Som i Custer, hihi.

 

Köpte pappas julklapp idag förresten! Hehee, hemlis hemlis. Men blev nöjd i alla fall! Nu fattas bara Nisses, halva mammas och kanske mormor (om våran idé inte funkar). Men nu ska jag soooova!
GODNATT! ♥

Stan

... jag glömde ta bort utskriften med Annas blogg från skrivaren. Den låg kvar där när jag gick! Hahaa... Anna, har du möjligtvis fått fler läsare sedan igår? I så fall var det min förtjänst :P Haha, skoja...

 

Nu ska jag snart packa ihop en liten väska med pengar och sådant, för snart bär det av till stan för att träffa Anna. Ska nog ta med kemipapprena... Åh, båda katterna ligger så sött här i soffan och sover! Guuulligt!! Fast Abella har halvt öppna ögon. Ungefär sådär som man hade när man var liten och familjen skulle komma in och väcka en med frukost på sängen när man fyllde år, fast man egentligen inte sov. Nu sover jag nog oftast när det händer... hehe.

 

Men nu ska jag fixa lite här i mitt rum, skriver imorgon tror jag!
Hugs ♥

Tisdag!

Godmorgon!
Gick till skolan idag istället för att ta bussen. Känndes jättebra, hihi! Brukar ju gå hem från skolan, men inte till.

Idag blir det plugg, sedan imorgon börjar den roligare delen av veckan. Fast... torsdagsmorgonen längtar man ju inte direkt till (kemiprov)... Men det ska nog gå bra! Pepp pepp. Skriver senare. :)
Hugs ♥


HAhahaha, jag råkade skriva ut Annas blogg! Den ligger i skrivaren i klassrummet just nu... Hihi, får nog slänga den när jag går ut. Råkade klicka på "print"-knappen, hahahhaha!


Plugg

Helloo,
halvligger här i soffan och läser kemi, det är ju prov på torsdag och labrapporten behöver skrivas. Jag hinner inte sätta på min stationära dator idag (haha, så seg är den...) så det får bli någon annan dag som det "riktiga" bloggandet börjar. Förutom kemiprovet blir nog veckan ganska lugn. Ska träffa Anna på stan på onsdag, bio på torsdag, sedan är det ju Lucia i helgen så vi ska nog baka lussebullar på lördagen och pepparkakor också. Mums. Idag och imorgon blir det att plugga järnet (stavning?). Men nu är maten klar, vi hörs imorgon eller senare!
Hugs ♥

Home

Hejhej!
Nu är jag hemma igen efter övernattningen hos farmor och farfar med Magda. Ojoj vad argt mitt förra inlägg var, haha. Har lugnat ner mig nu, hehe. Folk har olika åsikter. Men det måste ju ändå vara så att Tove är bättre än Calle? Alltså, verkligen. Sedan beror det ju på om man gillar deras stil, men hon är ju helt klart talangfullare än honom, det måste ju ändå stämma.

 

I lördags, hur som helst, gick vi ju på koncert (fiol) på koncerthuset och sedan gick vi runt lite i stan på NK och på julmarknaden i kungsträdgården. Hittade en elefant till min samling som farmor köpte åt mig, hehe. Den kostade tio kronor. Sedan satt jag och Magda och spelade kort och spådde med kort hela kvällen. Idag gick vi till Livgardet (heter det så?) och tittade på hästarna i stallet där och lyssnade på en liten föreläsning om "Beridna Högvakten". Sedan hem igen, spelade lite spel, åt kanderade äpplen och åkte sedan hem :)

 

Åh, jag ska köpa den där monkiklänningen den nittonde! Eller, i alla fall någon gång efter den nittonde... Wiih! Hihi, tiger ligger här bredvid mig och ser ut som ett tuffsigt lejon, så söt. Vi klippte tovar på honom nyss. Hans päls är verkligen lång och besvärlig, hehe. Fåglar är tydligen inte rädda för honom längre! Hahaha... Men nu ska jag skriva på labrapporten.
Hugs ♥

?

Hur fan tänker svenska folket?

 

... bra fråga!

 

Herregud! Calle Kristiansson i final, Tove åker ut. Är det här ett skämt? Är vi alla med i Punk'd? Seriöst. Det är inte roligt längre. Jag tittar nog inte på finalen.

Friiiiiday I'm in love!

Hejhej!
Jag har inte orkat sätta på min dator, så det blir ingen bild idag. Om det inte funkar att ladda upp någon gammal bild på mammas dator som jag använder nu. Fast den verkar faktiskt ha någonting emot min kamera. Inga bilder från min kamera går att ladda upp på bloggen, men allt annat fungerar... hm...

 

... näe, det funkar fortfarande inte! JAG TYCKER ATT DATORN OCH HUMLA (kameran) KAN REDA UT DET HÄR NU SÅ ATT JAG SLIPPER LIDA! Hehe... allvarligt, det börjar bli lite jobbigt här!

 

Kommer inte blogga i helgen, eller kanske lite, men jag ska ju inte sova hemma på lördag och jag kommer väl vara borta i stort sätt hela lördagen och lite av söndagen. Kul kul. Sedan blir det bilder, hihi!

 

Åh, vad jag vill ha den där sammetsklänningen från Monki... *snyft*. Hoppas hoppas hoppas att den finns kvar när jag får mitt studiebidrag den nittonde! Man vet ju aldrig faktiskt...

 

Det var en kille som gick in i min onda arm idag! AJAJ. Men nu ska jag läsa lite bloggar!
Hugs ♥

Mår som en platt sork

Haha, titeln är lite av ett internskämt... Lite hemskt skämt dock. Men jag mår verkligen pissigt. Känner mig febrig, men jag har dock inte feber. Eller, det är då enligt våran konstiga termometer som man skulle tro hade lite feber själv så fel som den har ibland... Har frusit sådär konstigt hela dagen också. Så som man bara fryser om man är sjuk. Sedan är jag helt grymt utmattad... puh.

 

När vi stod och frös på busshållplatsen ringde mamma och frågade om jag och Nisse kunde laga middag idag, och då sade jag "ja, visst!" för att jag inte riktigt hade börjat må så här dåligt än. Sedan, när jag gick av bussen kände jag att jag kanske inte mådde prima precis. Helt plötsligt var jag helt utmattad och varm och konstig så jag bara gick som en zombie och släpade ugg-stövlarna i marken så att det hasade, inne på ICA, hehe. Där gick jag i min senapsgula basker, helt påpälsad och halvsov. Gud vad det måste ha sett roligt ut! Belönade mig själv med en chai latte som jag tog med mig ut i kylan. Sedan när jag kom hem kände jag mig så liten och ynklig att jag bara sjönk ihop på soffan. Nu är det inte mycket bättre. Jag behöver sova. Hoppas jag inte är så här trött imorgon!

 

Hoppas särskilt att jag inte är sjuk (om jag ens är sjuk nu) på lördag för då ska jag, farmor, farfar och kusin Magda på julkoncert, sedan sova över hos farmor och farfar och titta i affärer. Blir nog jättemysigt, det var det förra året i alla fall. Så kul att vi får vara där, hihi. Så det blir ingen invigningsfest på ungdomens hus för min del inte.

 

Skulle posta din julklapp idag, Fanny, men jag hittade inte din adress. Om du ser detta kan du väl skicka den på facebook? Om du inte har svarat på mitt meddelande där förstås :P

 

Men nu ska jag fortsätta slipa på labrapporten i naturkunskapen. Godnatt! Ska krypa ner i sängen snart och sooova, det kan jag behöva...
Hugs ♥

 

PS. Allt detta beror nog på den där dumma sprutan, haha... Men den är ju bra att ta! :) Och det gör inte så ont i armen. Är van, från gardasil-sprutorna.

Velvet


AAAH om jag får pengar efter julshoppingen vill jag köpa den här!!! Det är en klänning alltså, ingen tröja. Ehm.. vad heter velvet på svenska? Är det sammet? Den är i velvet i alla fall! Sjukt fin färg också! Vill haaaa..!


♥ I watched from a distance as you made life your own
Every sky was your own kind of blue
And I wanted to know how it would feel
And you made it so real
You showed me something that I coudln't see
You opened my eyes and you made me believe ♥
Text: Taylor Swift - Crazier


Tävla om en MacBook!


Jag är med och tävlar om en Macbook hos Queen L! Direktlänk till inlägget här. Lycka till! :)


Znaaaaark...

Godmorgon.. zzzZZzzzZZZZZZzzzz....
Jag är helt utmattad, haha! Jag känner hur jag bara vill stanna i sängen hela dagen. Fick i alla fall inte feberbiverkningar av sprutan, vilket är bra. Men uj så trött jag är. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Men nu ska jag ta och fixa frukost!
Hugs ♥

Nöff Nöff



Hejhej!
Huuga vad kallt det är här i detta frostlandskap! Jag har just varit och vaccinerat mig mot svininfluensan också, men min arm gör inte ett dugg ont. Haha, får se hur det är imorgon, det är säkert då det kommer. Hoppas att jag inte blir sjuk... Fast en pluggdag hemma skulle ju inte skada med tanke på att jag ligger efter lite... fast det är inte precis kul att vara sjuk.

Idag hade vi ju "jobbintervju" på engelskan. Hela gruppen som skulle intervjua mig var borta, så läraren fick intervjua mig och killen som de också skulle ha intervjuat. Det var lite svårare än en elevintervju tror jag, hehe... Dessutom fick jag inte "jobbet". För jag hade aldrig praoat eller någonting. Dumma skitskola den där kunskapsskolan. BÖRJA ALDRIG DÄR, ni därute! GAH.

Nu sitter jag i alla fall här med lite glögg och frysta jordgubbar, hihi. Fast glöggen tog slut... det var inte mycket. Jordgubbar finns det kvar i alla fall. Men nu ska jag skriva på labredogörelsen!
Hugs

enjoy the silence


Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

Jag har fortfarande inte börjat plugga. Detta händer varje gång. Kanske borde skärpa mig nu. Fytusan nu får jag röra på fläsket och sätta mig ned framför skolböckerna!

Lights



Hejhej!
Jag såg att det är invigning på ungdomens hus här, så det ska vara fest, men jag vill inte gå själv så jag får väl fråga runt.

Snart ska jag skriva rent mitt CV och Cover letter till engelskan, sedan skriva på labredogörelsen till kemin. Inte det roligaste, men ibland måste man ju :)

Det snöade ju lite idag förresten! Såg det när vi gick in i aulan för att lyssna på den där politikern (var han det?) som pratade om HIV&Aids. När vi kom ut snöade det inte längre. Så typisk..! Det är första december, för guds skull!

Men nu måste jag nog börja plugga... suck. Jag är hungrig...
Hugs ♥

When it rains

And when it rains
Will you always find an escape?
Just running away
From all of the ones who love you
From everything
You made yourself a bed
At the bottom of the blackest hole
And you'll sleep 'til May
And you'll say that you don't want to see the sun anymore

Godmorgon!
Jag sitter här i datasalen på det som borde vara en webbdesignlektion, men läraren är inte här... nu kom det en vikarie i alla fall. Har kort dag idag, slutar två, så sedan blir det plugg och fotoblogg :) Nu ska lektionen börja!
Hugs ♥


Uppdatering 09.06:
Jag hatar Adobe flash. Och den otrevliga vikarien vi har gör ju inte precis saken bättre...


RSS 2.0