E m m a -

Dålig uppdatering!

Godmorgon! :]
Ujuj, vilken dålig uppdatering det har varit i dena blogg. Har ju inte bloggat sedan i lördags! På morgonen dessutom. Vi såg på min granne Totoro då på lördagskvällen och den var jättegullig! Vi satt och gapskrattade hela tiden typ . Det har kanske inte med det gulliga och göra, den var väl gullig och rolig.

Och i söndags kom mina kusiner och farmor och farfar för att fira pappa som fyllde år för en vecka sedan, alltså i tisdags. Haha, mamma gjorde chokladmuffins. Typ. Det blev kladdkaka i muffinsform ungefär. Men alla älskar väl kladdkaka, så vad gjorde väl det? :]

Igår hade jag jätteont i halsen, kunde knappt prata och när jag svalde gjorde det jätteont! Sedan hade jag 37,3 grader på kvällen, alltså feber. Idag har jag tydligen inte feber, men jag känner mig inte riktigt bra och har ont i halsen. Baah. Hatar sånt här. Bara tur att det kom nu, så att jag är frisk till ÅRE! Lääängtaar! På söndag åker vi dit! :] Men nu måste jag göra mig i ordning och leta efter mitt lånekort.. hm... vi hörs senare!
Hej så länge! : ]

Teckningarna

Godmorgon! :]
Jag är trött... jag satt uppe till kvart över ett igår och tittade på Twilight i DVD-version på internet. Hehe. Snart ska vi åka till IKEA förretsen! Direkt när vi ätit frukost och gjort oss i ordning. Så nu måste jag äta frukost, men vi hörs senare ;]
Hej så länge!
Här är förresten bilderna jag ritade igår:




Slut på fredagen

Jahopp, nu var fredagen slut alltså. Jag var nyss inne på IKEA:s hemsida och blev jättebesviken för att fåtöljen jag hade tänkt köpa visade sig kosta 1000 kronor ungefär. Så jobbigt!

Jag har kört yoga idag i alla fall! I 84 minuter. Eller, kanske bara 80 eller nåt för jag hoppade över "ligga och vila"-delen i slutet. Usch, nu fick jag sur uppstötning... men det var nog ingen som ville veta det... antar jag... :] Jag är väldigt trött. Har inte kunnat blogga eller titta på anime eftersom internet inte fungerade på min dator och mamma använde sin. Jag satt och ritade istället. Bild lägger jag in imorgon. Här är någonting som jag ritade igår. Vi hörs imorgon! :] Antingen innan eller efter IKEA!
Godnatt!

Äntligen fredag!

Godmorgon! :]
Idag börjar jag halv tolv, som alla fredagar från och med...för typ tre veckor sedan? Eller kanske två, jag håller inte koll, hehe. Gick ändå upp klockan nio för att hinna. Det var kanske lite onödigt, men jag hann kolla på tre anime avsnitt i alla fall. Hehe. Och nu har jag tjugofem minuter på mig att plugga spanska. Perfekt! :]

Det är skönt att det är helg ju! Ikväll ska vi se på "Min granne Totoro" haha, det har jag bestämt, vi får se om Nisse och mamma också vill det. Pappa åker ju till england idag. Och imorgon blir det ikea, och köpa massa grejer till mitt rum! Då ska jag städa och fotografera så alla får se hur fint det blev! Moahahaha!! Men allvarligt, jag ska ta kort! :] Jag ska köpa (om jag hittar) en fåtölj som heter... kommer inte ihåg vad den heter, sedan ska jag köpa två ramar (en till min tavla och en till twilight gigantiska affishen), en myslampa och en skrivbordslampa, en skrivbordsstol som heter SNILLE. Om det var någonting mer så har jag i så fall glömt det. Hehe. Men nu ska jag plugga på preteritum verb! Hatar spanskans oregelbundna verb, de är så konstiga! Fast querer i jag-form i preteritum blir quise. Som kisse, haha! Men vi hörs senare i alla fall, hej så länge! :]

Mina favoritartister just nu. Olivia Lufkin och Taylor Swift. :]

Ledig!

Hejhej! :]
Jag är väldigt seg idag.... snart ska jag i alla fall duscha och sedan plugga matte, då kanske jag blir mindre slö. Jag har lyssnat jättemycket på musik idag, särskilt A little pain med Olivia Lufkin. Den är typ halvt på japanska, halvt på engelska. Eller kanske en fjärdedel på engelska... Men nu ska jag äta någonting, har inte gjort det sedan klockan var elva. Vi hörs!


Fick lust att skämma ut mig själv lite :P

Onsdag

Hejhej! :]
Jag är jätteglad för att jag är ledig imorgon! Men jag är samtidigt jättetrött. Har en massa träningsvärk också, så då känner jag mig extra dåsig. Så jag ska gå och lägga mig nu. I alla fall snart. Jag har verkligen blivit galen i Taylor Swifts låt Fearless, den är såå bra! Fast alla hennes låtar är ju bra!

Förlåt, jag orkar verkligen inte skriva mer, vet inte vad jag ska skriva riktigt... :] Men vi hörs imorgon, då har jag massor av skrivtid!
Godnatt!

Live your life - Rihanna ft. TI


Garden State


Fearless

Nu har jag köpt Taylor Swifts nya album! Fick ett ryck och sprang ner till statoil, hehe.

Dålig bild jag vet, men spelar väl ingen roll? :]

Lockarna

Bilder från när mamma lockade mitt hår igår kväll. Det blev typ bara i topparna.

Rubrik saknas typ :]

Hejhej!
Just nu har vi mentorstid, har just haft Svenska och innan det, dubbeltimme i idrott. Badminton. Hähää, jag vann i finalen av rundbadminton! *stolt*

Idag har jag tänkt göra yoga igen! Jag älskar yoga! Men nu ska jag lyssna på läraren, hon säger någonting. Vi hörs senare!

Jag fick mina kursbetyg hittills. fyra VG och ett MVG :] Nöjd är jag!
Hejdå så länge! :]

Fatta vad glad jag blev när jag såg den här bilden!! Bellas bil utanför Jacobs hus med motorcyklarna på flaket! De som inte har läst Twilight förstår nog inte. :] <3

Dålig uppdatering

... i alla fall för att vara jag. Har ju inte bloggat på hela dagen! Och nu ska jag inte skriva mycket heller, för jag har köpt en ny fin pyjamas på H&M och vill bara krypa ner i sängen med den på mig och läsa min bok. Men först måste jag berätta om min dag.

Vi dansade vals på idrotten. Innan tänkte jag, "usch var hemskt", men det var faktiskt kul! Tre olika personer dansade jag med. Jag fattade inte riktigt hur man svängde, men jag improviserade. Heh...heh... Vi låtsas att det gick bra! *Harkel*

Efter skolan gick jag till Stinsen och köpte ett headset, vilket jag har varit i nöd av en längre tid nu. Jag köpte även en söt liten pyjamas från H&M. Shorts och linne är det, jag orkar inte ta kort på den för hur många bryr sig egentligen om hur min pyjamas ser ut? Fast det är kul att ta kort, haha!

Mamma har köpt en locktång och hon lockade mitt hår nyss så det blev alldeles lockigt. Inte jättelockigt dock, jag har för tjockt hår. Tusan också. Lägger upp bilder på det imorgon! Men nu ska jag dra mig tillbaka, vi hörs imorgon!
Godnatt! :]


Söndag

Hejhej!
Idag har jag slööööat! Abella har förresten varit ute. Verkligen ute, hon sprang iväg och kom tillbaka ett tag senare. Stooor flicka! Åh, det är pandor på tv!

Det här blir ett flummigt inlägg. Jag sitter här i morgonrock framför tv:n och gör spanska och idrottsläxan. Min lillebror fick mig att spela World Of Warcraft idag också. Vi pratade med hanns WoW-spelande kompisar på Skype. Jag gillar skype, någon som har det? Ingen av mina kompisar har typ det. Tråkigt ju! Det är ju värsta bra! Jag måste köpa ett headset kom jag på... så man kan prata på skype!

Men nu ska jag fortsätta skriva rent min tränings- och kostdagbok. Vi hörs imorgon, godnatt! :]

PS. Så skulle det tvunget snöa också!! Varför varför varför?

Dagen lite kort

Hej igen! Snaark...
Jag är jättetrött. Idag har jag varit med Anna i stinsen och sedan hemma. Vi såg på Spirited Away. Hon kan inte ha varit här särskilt många gånger utan att se den, haha! Inte sedan vi köpte den i alla fall. Jag köpte ingenting i stinsen konstigt nog. Förutom en chokladkaka och en påse Malaco truly juicy...

Jag har världens träningsvärk i magen förresten! Visste inte att Yoga var så... hm... ansträngande? Haha. Men nu måste jag gå och lägga mig innan jag tuppar av på tangentbordet. Skriver imorgon, godnatt!

Tiger!

Färger!!

Godmorgon! :]
Idag ska jag vara med Anna! Hon kommer hit och så ska vi gå till Stinsen (jag ska titta på tränignskläder bland annat) och sedan plugga matte. Tror jag. Om jag har förstått det rätt. Haha!

Idag har jag färgglada kläder och knallgula naglar, haha! Jag älskar färger!! Jag fick någon sorts vår-kick också, hehe. Men nu ska jag borsta tänderna, vi hörs senare! :*)

Yoga freak!

Hejhej!
Nu har jag varit lite yoga-freak här. När jag kom hem från skolan vid fyratiden gick jag till statoil och hittade då en rolig hälso och träningstidning med en medflöljande yoga DVD. Fitness Yoga 2 med Blossom. Jättekul! Nu har jag hållt på i 2,5 timmar! Nu har jag blivit yoga-freak så alla har sin lilla hobby. Min är yoga, mammas är stickning, pappas är pose running och Nisses är World of warcraft. Jättekul, hihi! Min favorit-yoga-pose är när man ligger på rygg, lyfter upp benen (raka) och lägger dem bakom huvudet så att tårna nuddar i golvet ovanför huvudet. sedan lägger man armarna bredvid rumpan och knäpper dem. Sträcker ut armar och ben. Hihi, jättekul! Sedan när man ligger på skuldrorna och sträcker kroppen och benen rakt upp i luften. Hur kul som helst!!! Men nu ska jag göra lite olika saker, vi hörs!


Jeanskjol

NELLY


Sooovmorgon!

Godmorgon!
Jag vaknade klockan tio idag, så skönt att sova länge! Om en halvtimme ska jag gå och solen skiner, hihi, jag fick  vårkänslor igen! Snön måste försvinna nu och så måste blommorna komma upp! Haha.

Just nu sitter jag och tittar på top model men jag skulle bara göra det medan jag åt frukost och jag är färdig nu så jag kanske borde göra mig i ordning... Vi hörs senare! :]

Torsdag

Hej igen! :]
Nu har jag just kört lite yoga här. Pappa har ju köpt massa träningsaker så nu har vi en yogamatta! Och en balansboll, två stora gummibollar (?) och lite andra grejer. De är kul!

Tiger och Abella har fått tårta förresten! Vi gjorde en glasstårta med lite skummad mjölk och kattgodisar som topping. Tiger åt lite, mest från mina fingrar, men sedan fick Abella äta för Tiger ville inte ha så mycket.

Vid halv fyra-tiden gick jag och Nisse ner till centrum för det var så soligt. Jag köpte ett banan-gult nagellack och sedan köpte vi glass (hehe, vi kanske fick lite för mycket vårkänslor, det var inte precis jättevarmt!). Men det var en sån där ny glass som man inte hade smakat förut. Nån solero. Berry. Skulle jag gissa på. Men nu ska jag göra spanskan! Har ju två läxor tills imorgon! Vi har glosförhör i engelska och en liten ordläxa i spanskan. Men engelskan kan jag och spanskan ska jag göra nu, vi hörs imorgon! Då börjar jag halv tolv, hihi!
Godnatt! slog upp "tack" och "varsågod" på japanska. Arigatou och Douzo. :-)




Här ser man mitt gula nagellack!

Tiger fyller år!

Jag står i datastugan i skolan och gör ingenting. Jag var jättetrött i morse, jag vaknade inte ens när min irriterande väckarklocka ringde! Jag drömde att det var någonting som ringde och hakade upp sig så jag kunde inte stänga av det. Sedan när jag vaknade och insåg att det var klockan, hade den ringt i tre minuter. Det kändes som mer...

Tiger fyller 4 år idag förresten! Detta blir första gången på två år som han slipper fira den själv! Som ensam katt i alla fall. Nu finns ju Abella. För två år sedan fanns Sputnik... GRATTIS TIGER! Ska fixa tårta senare, hihi. Men nu ska jag göra... någonting... vi hörs!


Städning igen

Hej igen :]
Nu håller jag på att städa mitt rum, städarna kommer ju imorgon. Jag har såklart knappt gjort någon läxa alls, jag skulle ju skriva på referatet till svenskan, men det blev inte av. Jag skrev cirka tre meningar, sedan började jag göra om bloggen istället, som ni kanske märker.
  BLEV  
Jag blev nöjd :-) vitt var precis vad jag ville ha. I alla fall för ett tag, hoppas jag inte tröttnar för fort.

Vi hade muntligt prov i spanska idag, nämnde jag det? Det hade vi i alla fall. Jag, Fanny och en tjej som heter Cecilia var i samma grupp och det gick bra faktiskt, fast läraren tyckte att vi kunde ha gjort det mer till en konversation genom att hjälpa varandra med frågor och så när man skulle prata. Men annars gick det ju bra tycker jag! Fast jag glömde hur man säger tråkigt, haha. Men nu måste jag städa. Skriver mer imorgon, jag borde stänga av datorn nu. Eller åtminstone logga ut från allt... nästan allt... Jaja, vi hörs!
Godnatt!

Goodiebag


Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Nicole. :-) För att komma till tävligen, tryck på bilden!

Manga

Ritade lite igår... :-)




Vår!!

Kon'nichi wa! :-)
Nu kom jag in, har varit ute och sprungit runt med kameran i högsta hugg. Det finns inte jättemycket att ta kort på här, men några bilder blev det. Jag och Fanny gick hem från skolan idag igen, haha bara för våran idrottsuppgift. Men den här gången gick vi på stenarna och hittade konstiga saker.

Men nu ska jag titta på ett avsnitt av Nana, sedan ska jag skriva ett referat som ska vara inlämnat imorgon. Vi hörs! :-)

Jag och Fanny hittade videung/videkissar!!

Vårkänslor

Hejhej!

Haha jag och Fanny fick vårkänslor när vi gick (!) de tre kilometrarna hem från skolan. Det var så varmt att man kunde ta av sig jackorna! Fast det ser lite tråkigt ut eftersom solen hade gått i moln på bilden och våra poser är en gnutta fejkade, haha!

Det blev ingen jogging idag, jag såg promenaden som dagens fysiska aktivitet. Haha, slöis jag är, jag vet, men jag skyller det på att jag var trött. Blir alltid trött när jag sover för länge. Det var en lärare som höll ett litet föredrag för oss om sömn idag på mentorstiden. Det var intressant faktiskt, nu vet jag vad jag ska göra om jag inte kan somna. Bara jag och mamma kommer iväg till ikea snart så jag kan köpa min fåtölj så kan jag ju gå upp och sätta mig i fåtöljen om jag inte kan sova. Och varför? Jo, för att hon sa att "Sängen betyder sova. Det behöver kroppen lära sig och därför ska man bara just sova i sängen och ingenting annat". Kul teori, haha.

Nu har jag sett det nya avsnittet (17) av One Tree Hill. Åh, jag vill bara gråta! Varför, varför!? Men jag ska inte säga någonting, vissa kanske inte har sett det. Jag tittade på anime idag och en sak hände i serien som gör att jag nästan inte vill fortsätta titta på den. Så störande!

Jag tog hem bilduppgifterna idag! Tavlan ska tydligen upp på väggen, den är rätt stor också... Man får köpa en ram med "standardmått" som Monica säger (läraren). Kan tyvärr inte lägga upp en bild på målningen idag för batterierna är slut i min kamera, men imorgon kan jag göra det om jag laddar kameran under natten. Men nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imogon!
Godnatt!

Onödigt

Godmorgon!
Jag vaknade halv nio idag. Tänkte ju sova till tio, men jag vaknade. Sov nio timmar i alla fall. Jag är så irriterad, det känns onödigt att komma till skolan idag om jag ändå inte ska ha lektioner! Komma dit halv tolv för att lyssna på nån som pratar om sömn på mentorstiden och sedan åka hem igen efter tre kvart? Menmen, då kommer jag ju ut i alla fall, hehe.

Jag har faktiskt tänkt jogga idag! Hoppas att det blir så också, jag kanske blir jättetrött eller nåt. Men jag måste, jag har inte gjort det på jättelänge för det har ju varit vinter. Nu har jag bestämt mig för att det inte är vinter längre, det är ju faktiskt mitten av mars. Så nu ska jag börja jogga igen. :-)

Vi ska skriva en tränings- och kostdagbok som idrottsuppgift. Jag har nu skrivit ner vad jag åt till frukost. Haha, lite kul att den där kom precis när jag bestämde mig för att börja träna igen! Men nu måste jag göra mig i ordning, vi hörs senare :-)
Hejdå så länge

Bild från Deviantart.com. Precis så här har jag tänkt mig Rosalie. Så tänker jag mig henne när jag läser böckerna, fast inte i serieversion. Varför kunde hon inte se ut så i filmen?

The Messengers

Hejhej!
Just nu sitter jag här i mitt rum, insvept i en morgonrock och med en kopp varm choklad. Hehe. Me like. Snart ska jag hoppa in i duschen, men först ska jag skicka lite bilder till Sofia för hon ska hjälpa mig med en ny header till bloggen, sedan ska jag fixa ny bakgrund och så.

Jag kom hem från henne nyss förresten, det var sjukt länge sedan jag var hemma hos henne! Vi såg på två avsnitt av Criminal Minds, haha det är sjukt ju. Så skumma människor som är med i den serien. Sedan såg vi lite av början på The Messengers, skräckfilmen som Kristen Stewart är med i. Den är från 2007. Den var "lite" scary, hehe.. jag typ höll för ögonen... :'/ Men bra verkar den vara! Vi måste se klart på den snart!!!

Men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med, vi hörs imorgon! Då har jag förresten inga lektioner, jag behöver bara komma till mentorstiden halv tolv, sedan kan jag gå hem.
Godnatt!

Kitade Nana

Hejhej!
Jag står i datastugan just nu och gör ingenting. Matteprovet är slut och det var ju lätt! Den förra läraren gjorde så svåra prov och så långa, men det här var kort och lätt! Kanske inte borde säga att det var lätt innan jag fått reda på mitt resultat, men i alla fall. Vi ses :)

A Little Pain

Godnatt! :)

Taylor Swift - Love Story

Såå bra! Nuvarande favoritlåt för min del!

Japansk rock

.. den är dock på engelska :) Kanske lite japanska, men nästan bara engelska. Lyssna!! Bra!! Har jag nämnt att jag älskar rock?

Dålig uppdatering idag

Hejhej!
Det här blir förmodligen det enda inlägget idag. Sent jag skrev det, haha. Men jag har gjort massa konstiga slappsaker idag. Suttit framför datorn, tittat på manga, läst New Moon, så länge vi båda andas... osv. Nu har mamma och pappa åkt iväg till sin kompis på fest så jag och min lillebror är hemma ensamma. Haha, det blir förmodligen nudlar till middag. Vi orkade inte gå och köpa pizza. Men lägger man i lite allt möjligt så blir det inte så plain liksom. Inte bara nudlar.

Jag har hittat en ny animeserie som heter Nana (ny för mig) och nu märkte jag att den även finns som riktig film, alltså otecknad. Coolt ju, snacka om att jag ska se den sedan! Men nu ska jag läsa, vi hörs imorgon!
Hej så länge/ godnatt!


Nya bilder på Rob!



Vi Twilightnördar är ju väldigt glada över dessa bilder, hehe! Men nu ska jag göra... nånting... vet inte riktigt än. :) Hej så länge! ;)

Klänningsrea

Hej igen!
Det känns som den här dagen har varit huur seg som helst, men ändå är det redan helg! Det känns som en evighet sedan jag åt frukost imorse...

På spanskan hade vi "speeddating" haha, man skulle skriva fem frågor och sedan sätta sig framför någon bland alla stolar. Så fort någon frågade om min película favorita så blev jag jätteglad! Självklart svarade jag Twilight! Película favorita betyder film, för den som inte pluggar/har pluggat spanska. :) Det var någon som hade "hur många pojkvänner har du haft?" haha. Hur ska man veta det, jag har inte räkat..... Det betyder inte att det var många, det betyder bara att jag inte har räknat helt enkelt, haha.

Det är klänningsrea på gojane förresten, jag ska inte köpa någonting, men kolla kan man ju alltid göra! Min favorit är den till vänster. Vilken tycker ni? :)

Ljus


Godmorgon!
Jag skulle egentligen sova till klockan tio men jag vaknade nu och kunde inte somna om, så typiskt! Så nu sitter jag här och gör ingenting. Idag har jag alltså engelska, matte och spanska i skolan. Som sagt gjorde jag ju ingen matte så det lär jag få göra i helgen. På måndag har vi skrivning! Haha, "det var länge sedan man hörde det ordet" sa mamma. Men det är det ordet som finns på våran planering och läraren säger det hela tiden, så jag säger så med. Dessutom låter ju prov så sjukt tråkigt, så varför inte kalla det någonting annat som omväxling? Men nu ska jag äta frukost för jag är väldigt hungrig. Klockan är visst halv nio, det hade inte jag märkt, hehe.
Skriver mer senare! :) Hejdå så länge!

Mangaflicka


Hej igen!
Jag har suttit och försökt göra matteläxan men jag kom ingen vart för jag har ont i magen och är utmattad. Ritade istället och tittade på Hype med mamma. Tv:n är lockande, hehe. Ritade den här bland annat, men det var en liten skiss jag gjorde på en minut så man kanske ser till exempel att jag glömt ett örhänge, hehe?

Men nu ber mamma mig koka te, vi hörs imorgon! Sovmorgon till tio, hehee... :)
Godnatt läsarna som blivit fler! :D

Torsdag

Kon'nichi wa
Min favorit igen, japanska såklart. Jag har just kommit hem och sitter nu framför tv:n och tittar på Ugly Betty. Snart ska jag göra matteläxan. Borde göra den, i alla fall.

Vi såg klart på Morden i Midsomer på engelskan idag. Det är alltid den person man tyckte mest om som är mördaren! Så störande! Menmen, nu ska jag titta på tv.
Deha (vi ses)

Agatha Ruiz De La Prada


Hej hej!
En till rolig klänning från Agatha Ruiz de la Prada. Just nu kan jag inte skriva så mycket för Abella ligger på mina armar. Vi hörs! :)

------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering: Jag hinner inte skriva mer idag, för jag satt och tittade på anime hela kvällen och eftermiddagen. Vi hörs imorgon istället! :)
Godnatt!

Onsdag morgon

Dobro jutro!
Godmorgon på kroatiska! Just nu är det helt vitt ute, massor av snö. Det är väldigt fint men jag tycker inte om kylan... I Åre får det gärna vara lite kallt dock, i alla fall vecka 15, det är ju då vi ska dit.

Hittade en bild på en klänning från Agatha Ruiz De La Prada på fashionweek i Milano. Den är väldigt söt, men jag skulle aldrig sätta på mig den. Mest rolig att titta på. :) Vad tycker ni?

Vi hörs senare! Idag har jag spanskaprov förresten! Wish me luck...
Vidimo se! (Kroatiska) :)

Wordle


Detta är orden jag använt mest i min blogg på sistone. Jag tycker det verkar stämma ganska bra. Idag är ju det vanligaste ordet, det måste det ju nästan vara, haha! Men nu ska jag inte skriva mer idag! (haha,  nu har jag redan skrivit det ordet två gånger i detta inlägg). Du kan göra detta, här.
Godnatt, for real this time!
 
PS
. Nu har jag bytt textsnitt på bloggen, ni får hjälpa mig, ser det konstigt ut när man har courier som textsnitt? Det kan ju se lite skumt ut. DS.

Kränkt!

Det är en kille på bilddagboken som argumenterar med mig. Det värsta är att han anser att jag inte vet någonting om det jag argumenterar om. Han tror att jag tar allt från wikipedia, som om jag inte skulle kunna sådant? Det handlar om enkla saker som fossila bränslen, jag menar det lär man sig i NIAN! Varför skulle jag inte veta det? För att jag är tjej? För att jag ser liten ut? För att jag är 16 och inte född jäkla 86?? Ursäkta men bir man inte bara förbannad på sådana personer? Jag menar, han känner mig inte ens! Vilken rätt har han att komma och säga vad jag vet eller inte vet?

*Harkel* förlåt för det där, men jag känner mig väldigt kränkt. Men nu ska jag i alla fall inte blogga mer för dagen, ni kommer bara få ta smällarna från mina utbrott på den där killen, haha! Han är Harry Potter fan också så han påstår att han är trollkarl och jag är mugglare och han försöker döda mig med trollformeln "avada kedavra". Moget? Inte ett dugg. Inte för att det är fel med att vara Harry Potter fan, det har jag själv varit, men seriöst? Han går för långt.
Godnatt!

Skorna!

Den sista bilden är lite suddig, men man ser ju i alla fall! Här är i alla fall skorna jag fick hem idag från ellos! :-)

En liten snöstorm

Hej igen!
Det är en liten snöstorm här i Sollentuna tror jag. Ni kan ju se på bilden i collaget här. Men all snön kom ju inte med så jag var tvungen att ta med blixt genom fönstret så det blev lite suddigt. Men när jag stärkte kontrastet blev det lite bättre (den nedersta bilden). Men man ser fortfarande inte all snö... Jag är tydligen en Kenza-bloggare, förresten. Enligt det här testet. De kollar vilken känd blogg ens egen blogg liknar. Min liknade tydligen Kenzas. Alltså på sätter jag skriver.

Och vet ni, det hände en sjuk grej nyss. Jag sitter i soffan och tittar på Beverly Hills. Fjärrkontrollen ligger drygt en halvmeter ifrån mig. När jag kopplar in kameran till datorn, så byts kanalen på Tv:n! Två gånger hände detta! Hur sjukt som helst! Samma signal eller nåt.

Och som sagt har mina skor från ellos kommit och bilder på dem kommer i nästa inlägg, håller på att fixa nu. Vi hörs!
:-)

Our song - Taylor Swift

Witaj!
Polska blir det idag! Just nu sitter jag och tittar på Vänner. Nej, nu blev det reklampaus. Abella sitter samtidigt och biter i min tröja. Jag har faktiskt ingenting att skriva om idag... jag är inte på skrivhumör heller. Jag har ont i magen... vi hörs senare om jag har någonting att skriva om :-) Förresten kom mina ballerinaskor från ellos idag!
Do zobaczenia! Haha...

Denna låt påminner mig om i somras!

Tisdag morgon

Bonjour!
De flesta förstår nog vad det betyder och vilket språk det är, men för de som inte vet så är det franska för godmorgon. :-) Nu sitter jag här igen med havdegrynsgröt, mycket bra, mycket bra! Fast igår funkade det inte så bra, jag blev hungrig ändå, fast Fanny räddade mig med en sån där hemmagjort müslibarsbit. Danke!

Idag har jag bara en "riktig" lektion, alltså först har jag dubbeltimme i Idrott (Vi ska spela badminton, äntligen!) och sedan svenska. Sedan har vi mentorstid, sedan slutar vi. Skön dag. Men nu måste jag äta upp om jag vill hinna till skolan. Vi hörs!
à bientôt!

Estniska

Tere!
Betyder hej på estniska! Ska ha en hälsningsfras från olika språk från och med nu. Kul ju! Godnatt idag blir också på estniska! Nu har jag suttit och gjort massor av test på quizme. Jag fick alla rätt på Harry Potter-testet (oups), alla rätt på One Tree Hill-testet & på Twilight-testet & jag är inte fjortis, goda nyhter, haha! Jag fick även reda på (vilket jag redan visste, det är därför hon är min favoritkaraktär i One Tree Hill) att jag är mest lik Haley! :)

Men nu ska jag sova, innan jag tuppar av på tangentbordet. Slutar halv ett imorgon!
Magamaminekuajal! (alltså godnatt på estniska. Lite skumt, hehe)

Redovisningen

Aloha!
Eller betyder det hejdå? Jag är inte helsäker, kanske betyder det både och? Men nu släpper vi det, nu ska jag ju berätta om redovisningen. Vi hade en Katy Perry låt, "Hot N Cold", många har säkert hört den, den spelas typ hela tiden på radio. Den passar i alla fall jättebra att träna till och våran redovisning gick bra faktiskt! Riktigt nöjd är jag :) Fast vi var sist så alla var typ dödströtta när det var våran tur, haha! Inklusive oss då. Hade glömt mp3:n dock, men Emma räddade oss för hon hade den på sin mp3. Tackar!

Jag ska läsa "Svenne" i svenskan nu, kommer inte ihåg vad författaren heter men jag gissar på typ Per Nilsson eller nåt. Min lillebror har läst den och han skrattade ju hela tiden, så jag valde den framför "Naiv Super", "Dvärgen", "På Västfronten intet nytt" och "Tusen gånger starkare". Den sistnämnda har jag här hemma så det kändes onödigt att ta den. Den jag valde har i och för sig min lillebror här hemma, men de andra verkade liite tråkiga, hehe! Men nu ska jag se på Top Model, reklampausen är över för länge sedan.... Vi hörs :)
Sayonara! Stavning??

Hot N Cold

I skolan

Kon'nichi wa!
Hehe. Nu ska vi snart gå till idrotten och redovisa vårat konditions/styrketräningsprogram. Låten kommer som sagt senare, men jag kan säga att den passar väldigt bra att träna till. Det håller på i tre minuter och 40 sekunder, ingen lång redovisning precis. Men vi ska ju inte prata eller så, bara typ vara "instruktörer/lärare". Undrar om vi behöver skrika ut vad vi ska göra, typ "åååååååååå så tar vi ett varv runt salen" eller "åååå nuuu blir det armhävningar!". Man kanske inte behöver ha precis så mycket inlevelse, men i alla fall, haha!

jag hade englska nyss förresten och det gick väldigt bra faktiskt. Fast det gör ju typ.. alltid... det.... Men ändå! Vi skulle översätta lite texter och sedan göra ett litet papper med ord som fattades. Det verkar vara lite mer lärorika lektioner nu kan jag ju lugnt säga. Bara idag har jag lärt mig vad personnummer heter på engelska... Nämligen National Insurance number. Kanske inte exakt så, men det är så jag kommer ihåg det i alla fall.
Vi hörs senare!
Bye bye :)


Havregrynsgröt

Godmorgon på mina 20 läsare, haha!
I skrivande stund sitter jag här med en tallrik havregrynsgröt. Det är ju jättebra att pappa påminde mig om att det finns, för jag blir ju alltid hungrig i skolan nu när jag har sen lunch istället för tidig. Om jag äter gröt varje morgon slipper jag vara hungrig! I alla fall ett tag... hoppas att det fungerar, för jag är inte sugen på att gå runt med en kurrande mage... Tre lektioner inklusive en dubbeltimme innan lunchen nu, ju. Och en av dem är prov. Suck! Läxblogg-varning! Haha.

Idag ska alltså jag och Fanny redovisa vårat lilla styrketräning- och konditionsprogram i idrotten. Har jag sagt vilken låt vi har valt? Om inte, så bra. För jag kan lägga upp den låten sedan! :) Idrotten är sista lektionen så sedan lägger jag upp låten vi hade. Den passar väldigt bra faktiskt. Det är bara ett problem. Jag är snuuuvig! Huuga! Det får gå ändå, vi måste redovisa. Jag får ta med mig näsduk helt enkelt. Men nu ska jag göra mig i ordning, gröten tog just slut. Vi hörs! :)
Hej så länge.

The voice within

Hej igen,
Jag måste hålla mig borta från bloggen nu, så det här blir sista inlägget. Nu är det verkligen dags att plugga inför spanskaprovet! Här är en bra låt i alla fall:

Godnatt!

Desperat

Hola! :)
Nu har jag suttit och fixat med bloggen som någon kanske har märkt, men det blev inget. Skulle bli jätte-superglad om någon ville hjälpa mig med design. Någon som vet någon som hjälper, fast inte tar betalt? Är desperat här, haha!

Det blev ingenting av att handla, för mamma gick och sedan när jag frågade pappa om jag slapp handla så fattade han ingenting. "Vadå, vad skulle det vara du skulle handla isåfall?". Haha. Så jag slapp. Men jag slipper inte plugga och det ska jag göra nu. Åh, imorgon, på onsdag och på fredag har vi mittkursprov i spanska. Hörförståelse, läsförståelse, skrivning, muntlig. Jobbigt! Ska plugga nu, jag har skjutit på det en hel del så det blir visst ingen matte. Jobbigt. Herregud, det här är verkligen en läxblogg ellerhur? Hahaha!

Men nu ska jag ju plugga, vi hörs senare!

Så här ser headern ut till den nya designen jag försökte fixa... OBS! Bilden har jag inte gjort, den är från google, så jag är inte säker på att det är okej!

Handla

Hej igen!
Ska snart iväg och handla, jag blev tillfrågad att göra det och varför inte? Det känns som att jag kommer tuppa av om jag inte får lite frisk luft snart. Slapphelg... Jag vandrade runt i vardagsrummet och fotograferade lite random saker nyss. Bilderna dyker väl upp i inläggen framöver. Glöm inte att lyssna på The shins - New Slang, om ni har missat mitt förra inlägg. Så bra låt! Vi hörs!

The Shins - New Slang


Söndag morgon

Godmorgon!
Jag tittar på gilmore girls och nu börjar Kyle XY, hehe. Abella och Tiger höll på och busade nyss, men när jag skulle lägga upp filmen på dailymotion så var den för lång. Ska göra en kort film senare idag. Skriver mer snart, nu börjar det! :)

Abella i nisses famn. Hon hade just varit ute och tyckte att det var hemskt kallt. Darrade till och med.

Godnatt

Heeej..
jag är trött... Hur seg som helst, var nära att somna nyss. Det är konstigt, jag brukar inte bli trött vid den här tiden på helger. Det är kanske för att jag är förkyld i och för sig. Imorgon ska jag som sagt plugga. Matte och spanska. Har märkt att jag skriver en hel del om läxor i den här bloggen, haha! Men det är ju typ det som är min vardag... läxor... Hur tråkigt låter inte det? Men nu ska jag krypa ner under täcket och läsa "så länge vi båda andas", underbara bok!
Godnatt på er mina runt 20 läsare, haha... inte mycket precis...

skaaa haa denna kudde!!! Ett måste!!!

Ett ljus

 Hej igen,
Jag har lite tråkigt just nu, har just blivit medlem på dailymotion, en videohemsida... Kan ladda upp videos där som man sedan kan lägga upp på bloggen, det är ju smart :). Gillar inte riktigt youtube när det gäller sånt, av ingen speciell anledning, det bara råkar vara så, hehe.

Jag hade städat Abellas kattlåda förut och skulle gå ut med det äckliga innehållet i påsen (hah) och då tog jag med mig ett stearinljus som faktiskt fortfarande brinner! Det klarade sig fast det blåser ute. Jag tycker om stearinljus, på något sätt känner jag mig trygg när jag har ett litet ljus som brinner någonstans... :) En liten varm och ljus låga, tihi. Självklart fotade jag ljuset, som den lilla fotonörd jag är!

Så Länge Vi Båda Andas, it's finally mine!

Hola!
Idag har jag varit ganska slö, känner mig lite förkyld, men en sak har jag gjort! Jag och pappa åkte till stinsen för att jag skulle titta om Akademibokhandeln hade fått in "Så länge vi båda andas", och guess what, det hade de! Jag blev överlycklig och köpte den för presentkortet jag vann!

Till middag blir det förresten bakad potatis med skagenröra, mums, hihi! Och imorgon måste jag plugga lite spanska. Och matte... ligger lite efter. Typiskt också, men jag har väl ändå ingenting annat för mig antar jag. Om jag inte skulle vara med Sofia men det verkar inte bli nåt :)

Abella gick ut för första gången idag, här är en bild :)


Boken, tihi.
Men nu är det mat! Vi hörs senare!

Amy Diamond

Är det bara jag som tycker att hon är bra? Sjunger ju jättebra, varför är alla så emot henne? Menar inte bokstavligen alla, men en del jag känner typ håller för öronen när hon sjunger... Hon är ju bra?

I skolan

Hallojj..... jag har tråkigt...
Står framför en dator i skolan just nu, jag mår inte särskilt bra alls faktiskt, efter skolan ska jag nog sova... Men nej! Först måste jag till stinsen och se om "Så länge vi båda andas" har kommit in! För den har kommit till akademibokhandeln på en del andra ställen. Jag hoppas, hoppas, hoppas att den finns där! Sedan kan jag sova.

Fanny börjar tio i två idag, gissa om jag är avundsjuk. Jag var tvungen att sitta på en tråkig engelska lektion och läsa om Morden i Midsomer (som jag faktiskt brukar gilla) och skriva en "summary" om texten. Det var ju en summering vi just läst!

Haha, men jag ska sluta klaga nu i alla fall. Jag måste gå till bokförrådet och fixa en grej med min mattebok, jag skriver när jag kommer hem :)
Adios! Bara två lektioner till att uthärda......

Jag vill till Hemavan igen :'/

Trött

Hejhej :)
Jag är trött och det känns som jag har feber, men jag har inte feber... Det stör mig. Men jag har ju bara tre lektioner idag... Men nu ska jag göra mig i ordning, jag skriver mer i skolan eller när jag kommer hem.

Vevax Video Awards 2009

Hejhej!
Första inlägget för idag! Jag har gjort en massa saker idag känns det som! Först var jag så klart i skolan, men jag slutade halv ett, inte halv tolv som jag sa igår. Då åkte i alla fall jag och Fanny till skärholmen för att hämta våra priser från frågesporten. Hittade en jättesöt kudde på Lagerhaus, den var rosa och såg ut som en cupcake hihi. Kostade 149 kronor, viiiilll haa!! Sedan åkte vi till sollentuna igen och då hände en sak inne på en kiosk vid busshållplatsen. Jag skulle betala och så tappade jag tian i golvet så den studsade från golvet, upp och sedan ner i min sko! Hels sjukt! Jag fick ta av mig skon och hälla ut tian. Sedan tittade han i kassan typ med avsmak på den, haha! Han sa "Alltså, var den i skon?" ja ba "jaa?" Så petade han typ till sig den med toppen av lillfingret, hahaha!

Sedan åkte vi till skolan, klockan var väl typ fyra. Där var det mingel i cafeterian. Haha när vi kom dit var typ allt slut, men vi hann fylla varsinn plastmugg med chips i alla fall... Sedan var det Vevax Video Awards, det var helt sjukt.... Det var ju filmpriser och så, folk från mediaprogrammet (tror jag att det var) vann priser för typ bästa bubblare, bästa kortfilm, bästa musikvideo, osv. Tsatsiki (Samuel Haus) var typ med i alla filmer, haha... Alla vill väl ha honom i sina filmer antar jag? Haha "sedan har vi ju en riktig skådespelare ibland oss här på skolan, mitt bland oss alla andra... eh... dödliga". Så sa värden. Hah. Det var lite kul.... De slängde godis från korgar som jag självklart fick i huvudet, inte allt då, men typ tre godisar. Det var bara det att jag bara fick tag i en av dem... en geisha... Det var något i alla fall! Jag lyckades ju bli täckt av konfetti också. Fick innanför tröjan och allt. I väskan ligger det hur många som helst och jag hittade en liten konfetti i mina byxor nyss... Sedan släppte de ner ballonger och jag och Fanny tog varsinn balong och döpte dem till Helmut och Märta. De bor i våra skåp.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... hm... jag kan sova till... *kollar SL*... Buss 527 går mot skolan 10.55, så jag kan sova till typ... tio? Skööönt! Men nu ska jag göra någonting... :) Vi hörs imorgon!

Kudden från lagerhaus som jag pratade om. Haha, såå söt! Supermjuk är den också, 37 cm hög.
Godnatt!

Update

Hej igen!
Kort inlägg, måste städa. Imorgon har jag bara två lektioner, svenska och engelska. Hehe. Om det hade varit som mitt förra schema hade jag haft heldag med massa jobbiga lektioner. Vi hörs imorgon!
Godnatt :)

Skådespelarna till Sverige?

Hej igen!
Nu har jag ingen läxa, det är skönt! Jag kunde till och med lämna skolväskan hemma! Kemi kursprovet gick ganska bra faktiskt, det var jättesvåra frågor men jag försökte svara på alla utom tre.. hehe. Vi fick tillbaka matte kursprovet också och jag hade VG så nu har jag VG i slutbetyg! Jag är supernöjd!

Från och med imorgon har vi nytt schema, så här ser det ut:
Måndag: 8.20 till 16.00
Tisdag: 8.20 till ca 11.30 (Tre lektioner)
Onsdag: 8.20 till ca 11.30 (Två lektioner varav en är dubbeltimme)
Torsdag: 8.20 till ca 11.30 (Två lektioner varav en är dubbeltimme)
Fredag: ca 11.30 till 16.00.
På fredagar kan jag alltså sova till halv elva på morgonen! Hur skönt som helst! Sedan är det så att en vanlig vecka för mig kommer att se ut så här: En heldag, fyra halvdagar. Yesyes!

Hur som helst, nu ska jag komma till orsaken till detta inlägg! Jag läste just på Twilightsweden att Nordisk Film jobbar på att få hit skådespelarna från Twilight till Sverige! Så de ska starta en petition där på hemsidan, den måste man ju vara på! Jag hoppas verkligen att skådespelarna kommer till Sverige, det vore hur coolt som helst och jag skulle självklart gå/åka dit! Aldrig att man missar någonting så stort. Det skulle ju typ vara en dream come true! Haha.

Men nu ska jag städa på mitt rum, har lyckats hålla det fint i två veckor nu faktiskt. Skriver mer senare!
Hejdå så länge :)

Typiskt!


Godmorgon!
Jag skulle vakna klockan sex, men när väckarklockan ringt råkade jag somna om. Jag vaknade tjugo över sex, alltså d en tid jag brukar vakna. Det var ju meningen att jag skulle gå upp och plugga, men nu går inte det längre. Typiskt också! Jag är så arg på mig själv just nu! Nu ska jag i alla fall äta frukost... Jag skriver mer när jag kommer hem, för jag får inte skriva i skolan. Måste plugga.
Hejdå så länge :)

Snark

Hej igen :-)
Nu har jag pluggat massor av kemi, men känner mig fortfarande lite osäker på en del saker. Men jag ska sova nu, jag måste ju få sömn natten innan provet, annars lär det ju gå skit... Men det ska gå bra, jag ska klara det här. Måste intala mig själv det, dessutom har jag ju bra koll på det mesta. Skriver mer imorgon!
Godnatt på er :)

Suki Dakara

Jag har suttit och nynnat på den här låten hela dagen, den kommer från världens bästa animeserie, Bokura ga ita. :) Den är så fin tycker jag!

Aldrig mera samhällskunskap!

Hejhej :)
Jag skrev inte i skolan, jag pluggade kemi istället. Kursprovet är imorgon, men jag tror att jag har koll på det mesta. Måste repetera lite bara...

Idag dansade vi streetjazz på idrotten, med en tjej som var dansproffs. Oj, hon var verkligen proffs, hehe. Det var jättekul i alla fall! Trodde det skulle vara liite tråkigt, men det var jättekul! Det blev lite trångt i lokalen bara, men annars så!

Vi hade våran sista samhällsunskapslektion idag också! Vi fick reda på betygen, jag hade VG. Vi gjorde ingenting mer än det och en utvärdering, så vi slutade kvart över tre istället för fyra. Men nu måste jag plugga, vi hörs senare! :)
Hejdå så länge :)


Jag ska vara med i en mangatävling på bilddagboken, med denna bild. Men den är inte riktigt klar, den ska färgläggas också. Hela bilden är inte med på bilden. Det där lät skumt, men ni hajar väl antar jag :) Jag tyckte att lotusblommorna passade in eftersom manga är japanskt, haha! Dessutom älskar jag lotusblommor.

Dans med proffs

Godmorgon :)
Idag ville jag verkligen inte gå upp, det var sååå varmt och könt i sängen! Hatar när det är så på morgonen, kan det inte vara så på kvällen istället?

Idag har vi typ världens längsta håltimme i skolan så vi kan plugga kemi. Yes! Det är så störande att plugga ensam, om man har en fråga och inte hittar svaret på internet, så har man ju ingen att fråga! Och jag har typ tusen frågor, hähä. Men nu ska jag göra mig i ordning, vi ska dansa med proffs idag på morgonen. Det ska bli jättekul! Skriver mer i skolan!
Hejdå så länge!


Orkar inte mer


Bild från Newsdesk

Nu vet jag inte hur mycket mer kemi jag orkar, men jag måste hålla ut. För nu ska jag banne mig ha VG på kursprovet, annars så jäklar! OH! Jag hittade just mitt lypsyl som jag har letat efter sedan i somras! Coolt... Men nu borde jag ju verkligen fortsätta! Vi hörs imorgon, för nu får jag inte skriva mer, bara plugga.
Godnatt :)

JAG VANN!

Hej igen :)
Nu måste jag verkligen plugga kemi så det här blir inget långt inlägg. Imorgon ska jag försöka slappa, våran mentor tipsade oss om det, så jag ska plugga på allt idag.

Vet ni vad jag fick reda på idag? Att jag vann frågesporten som var på Twilightkvällen på måndagen på lovet! Egentligen hade jag och Fanny samma svar men jag låg före henne på namnlistan :/ Snacka om snopen hon blev, det skulle jag också blivit... Men jag vann i alla fall, hihi! Men jag har ju ett problem... jag har ju förbeställt "Så länge vi båda andas" på adlibris, men nu vet jag inte vad jag ska göra för frågesports-priset var ju ett presentkort på den boken... Jo, jag vet, mamma fick nyss en bra idé. Jag går till affären efter att jag fått hem boken från adlibris och ser om de har fått in den där. Om de har det, köper jag den och skickar tillbaka den andra till adlibris!

En annan sak jag fick reda på;
Den 2:a Maj är det Twilightkväll i Stockholm och då ska man sova över till den 3:e Maj och man ska få se Twilight på stor hemmabioskärm (förmodligen större än våran, för dem som läser och vet storleken på våran). Det ska också vara frågesport och sånt där kul. Men jag ska vara på Mallorca då :'/. Så sjukt snopet! Men jag längtar väldigt mycket till Mallorca också :D <3 Men ändå, liksom...

Men nu ska jag plugga :D Det blev visst lite längre än jag trodde, det här inlägget... Skriver mer senare!
Hejdå så länge :)

Jag klottrade lite på min hand på kemin ^^ :)

Måndag

Godmorgon!
Jag fryser, det är iskallt ju! Jag kunde inte sova igår kväll för att det var kokhett i mitt rum, men när vi skruvade ner värmen på elementet vaknade jag efter ett tag och kände att det var iskallt!

Idag är det alltså första skoldagen efter lovet. Usch, snart kursprov. Jag måste lära mig om kemiska reaktioner... Men nu måste jag göra mig i ordning, jag skriver i skolan eller när jag kommer hem!
Hejdå så länge :-)

Söndag kväll

Hej igen.
Jag har just sett på Ronja Rövardotter, den gick på Tv4 Film. Haha, den var så gullig. Hon var typ en av mina idoler när jag var liten... Nu har jag duschat och nästan bytt om till pyjamas. Ska ju gå och lägga mig eftersom skolan börjar imorgon. Usch, jag kommer sakna lovet. Men på torsdag blir det kul i alla fall, då har jag ju lunch samtidigt som Fanny, Emma, Louise och Katarina! :D Har ju haft lunch utan dem hela tiden, eftersom jag hade tidig lunch och de hade sen :( Det var lite tråkigt. Men på torsdag blir det då ändring på det, hehe. Men gud! Jag kom ju på att jag måste skriva ner våran idrottsuppgift på ett bättre sätt! Ojojoj! Menmen, jag får fixa det imorgon...

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok! "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" av Linda Olsson. Den är bra, den är mysig liksom. En tjej som flyttar in i en stuga i dalarna. Håller ju på att skriva en bok/berättelse själv också. Vet inte hur lång den blir än, men knappast mer än 100 sidor, haha. En kort bok blir det. Om jag orkar skriva klart den. Men jaja, jag skriver imorgon när jag vaknar!
Godnatt!


PS. Jag funderar på att byta design på bloggen, kanske beige? Behöver hjälp!

Promenad på isen

Hejhej
Vi kom nyss hem från en promenad på isen på Edsviken. Det känns nästan som om jag blev lite solbränd faktiskt! Hade mina nya solglasögon (wayfarers), såna som Edward har, hehe. Men nu blir det till att plugga kemi igen. Suck. Jag skriver mer senare, måste försöka hålla mig borta från bloggen idag.
Hejdå så länge :-)

Agnes och Malena vann igår. Någon som hörde vad Malena sjöng? Var det ens på svenska? Låten hette ju La Voix.. :) Var låten på franska? Jag fattade ingenting, hahha.

Sista lovdagen

Godmorgon!
Åh, jag stör mig på att skolan börjar igen imorgon! Men på torsdag börjar i alla fall våran nya period så då slipper jag både kemi, bild och samhällskunskap. Kursprovet i kemi är dock på onsdag och jag måste verkligen plugga jättemycket för att få så bra betyg som möjligt! :S

Titta hur jag hittade Abella sovandes nyss:

På teven, hahah!
Tiger sov på golvet men han vaknade när jag tog kort:

Sedan började de bråka/leka:

Men nu ska jag plugga kemi, skriver mer senare :)
Hejdå :)

RSS 2.0