E m m a -

black & white



Hej igen!
Nu har jag fixat den nya designen! Älskar när fotona blir så här! Blir mer bilder nu när det är roligare att lägga upp. Nu ska det här bli en riktig fotoblogg!

Så, idag var det en jobbig dag i skolan. Men sedan efteråt, gick jag till centrum och blev jätteglad när jag hittade julklapp åt Fanny! Så nu ska jag så fort jag kan försöka få iväg den till USA! Just wait! ;)

Bilderna är från Gotland förresten.
Hugs ♥

In School

Heej! Sitter på webbdesignen. Har haft fysik nyss, jag var tvungen att tänka lite för mycket. Det var lite jobbigt för den här tröttmössan. Haha, jag tog det där ordet från Anna! Det är så roligt. Tröttmössa. Hihi

När jag kommer hem ska jag fixa med det sista på den nya designen. Det blir en typisk fotoblogg. Man kan ha stooora foton! Me gusta, hehe. Svartvitt blir det, men jag är i en svart period (haha, färgmässigt alltså! Inte psykiskt...) så jag gillar den. Det är väldigt bra att ha en designblogg där man gör designen. Verkligen ett tips. Och några textfiler där man sparar både html-och css-versionen av designen ifall man vill ha tillbaka sin gamla.

Men nu börjar lektionen, lägger in en bild när jag har fixat designen!
Hugs ♥


Save your heart

Save your heart
for someone who leaves you breathless
and I know that you're scared
seems like someone said you had it in you
all along you said you knew this was wrong
but still worth dying for

 

Nu har vi bakat klart här och alla delarna ligger på en bricka. Det blir en liten gullig stuga med förstukvist och massa pynt på. Mamma håller på att slänga ihop lite glasyr, så snart ska vi göra huset så fint, så fint. Undrar om det blir middag idag, haha! Det är helt kaos i köket och alla är upptagna. Ingen tänker på mat. Det blir nog hämtpizza. Blää, jag ryser av bara tanken. Men det går väl an om man är hungrig. Huuga! Nej usch. Aja, vi har väl inget val ifall ingen orkar laga mat.

 

Oj! Måste ju läsa femtio sidor i den tråkiga engelskaboken också, det hade jag glömt... oups. Har målat naglarna, hehe. Kanske borde ha läst. Hade ju tänkt skriva på labbrapporten i helgen också, men nej, så blev det inte. Får säga till läraren att det har varit mycket, vi har ju ingen deadline. Men nu ska jag läsa då... *suck*.
Godnatt! ♥

PS. Fanny, jag hittade en julklapp till dig! Hihi, så nu skickas den snart iväg! Om jag inte vill hitta någonting mer också... får se! :)

Uppdatering:
Jag har fått jättebra idé till en bloggdesign! Yaay! Får se hur det blir, hihi. Kommer nog fila på den på min designblogg innan den hamnar här. Nu ska jag sova... är så trött. ♥

Baka!

Hej igen!
Nu har jag fixat lite här med typsnitten och så, det såg så konstigt ut, jag hade tröttnat. Snart blir det pepparkakshusbak här! Vi har fixat ett litet kartonghus åt Abella som hon just nu går in i, hihi. Ska julpynta det sedan och inreda lite.

 

Det är hur dimmigt som helst ute förresten! Så mysigt. Snö skulle dock vara bättre.
Hugs ♥

Första advent

Hej bloggen!
Vi har tagit konstiga bilder med datorn här... ehum... Abella är såå söt! Idag gör vi pepparkakshus här hemma, jag gjorde deg igår. HEJDÅ!

Lördagskväll

Godkväll (haha)
Jag hoppar omkring i hela huset just nu, för det spelas så bra musik, hihi. Den här låten tillexempel. Kanske anledningen till att jag gillar den så mycket är för att jag har växt upp med den spelandes, haha. Och nu spelas Muse också! Jag kan i och för sig byta låt när jag vill, men mammas spellista är bra! :)

 

Vi har handlat lite julsaker idag. Fikon, saker till pepparkakshus, glögg & julmust. Sedan ska vi äta plocksallad till middag med gott bröd och minitomater i ugnen. Sedan får vi vääärldens godaste efterrätt. Nämligen kokosglass med passionsfrukt! Och ost och kex såklart. Sedan ska jag titta på Eragon som går på fyran. Har redan sett den, men det var så länge sedan. Och det gick inget bättre... hehe. Men jag har för mig att jag tyckte den var bra.

 

Hörs imorgon! Hoppas jag vann Fokis tävling! Annars är det någon annan som blir lika glad som skulle blivit, och det går väl an ;) Haha.
Kramar

 


PS. Det går inte att ladda upp bilder :( Och jag som ville lägga upp fler kittelfjällbilder...

Ganguro

Hejhej!
Nu har jag just tittat på idol, håller på att titta på en film på datorn men den är inte så bra. Ville mest se den för att Bethany Joy Galeotti är med i den. Bring it on again heter den förresten.

 

Jag hade glömt vad det här lite galna modet som finns framför allt i Shibuya i Japan. Ganguro heter det ju! Äntligen kom jag på det! Syftar alltså på bilden, men det förstod man väl kanske ;o) Skulle nog aldrig kunna gå runt sådär, men det ser väldigt roligt ut, haha!

 

I alla fall, min dag... jo, jag hade bara två lektioner idag, som sagt. Naturvetenskap var den första, sedan den sista lektionen på dagen var engelska. Mellan de lektionerna (10.10 till 15.00) hade jag håltimme. Men bara en av timmarna var jag ensam i alla fall. 11.25 åt vi lunch, sedan åkte jag, Katarina och Emma till centrum och provade konstiga masker på Accesorize... heh... gud vad rolig man såg ut. DE HAR VÄRLDENS SÖTASTE LILLA PORTMONÄ DÄR! En grå pingvin med blå mössa, sååååå söt! (Var mössan verkligen blå?)

 

Sedan var det ju NT-showen också... hm... jag tyckte ju inte att den var sådär jättebra. Den förra var bättre vad jag minns. Sedan var den ju så kort också :( Men det var säkert den förra med. Nu ska jag nog ge tillbaka datorn till mamma, det är ju faktiskt hennes. ÅH, det är cirkus Möller! Hatar det! Men Sean banan är ju bara bäst ;o)

Tråååkigt


Hejhej,
jag står vid en dator i korridoren nu. Har gjort lite research om klorin, baser och miljöpåverkan osv. Till naturkunskapen. Idag provade vi att bara ha i två små droppar klorin i vattnet som vi skulle odla krasse i. Får se hur det blir. De har faktiskt grott i de andra. Inte mycket, men...

Snart ska vi äta lunch, sedan blir det mer håltimme och sedan NT-show 13.45. Sedan lektion och så slutar jag klockan fyra... kul fredag ;D Förutom att jag är ensam nu för jag är ensam om att ha håltimme.
Kram!

PS. Kittelfjäll på bilden :)

Äppelblomma

Hej igen!
Nu har jag just tagit bort allt mitt smink, haha, känns hur härligt som helst. Sminkade mig för skojs skull, provade på en sak med eyelinern. Tog kort på det. Ville veta hur jag såg ut med sådär jättemycket eyeliner och kajal runt ögonen. Det såg inte helt fel ut. Skulle dock inte gå ut så, inte min stil.

 

Önskar att min kamera var bättre! Det skulle vara såå kul om till och med de små "ådrorna" i blombladen kom med på bilden. Får nöja mig, det är för dyrt.

 

Idag fick jag reda på mitt betyg i webbdesign (bara mitten av kursen) och det var mvg! Hihi! Så nu är Emma glader choklader. Hoppas humöret håller i sig, för nu måste jag göra läxorna. Ska skriva ett CV till engelskan imorgon, men det har jag också ca 3 timmar på mig att göra i skolan, sedan ska jag göra naturkunskapsläxan och kanske skriva lite på kemilabbrapporten. Men inte om det blir allt för sent. Vet dock inte hur jag ska göra med CV:t, jag har ju aldrig ens praoat (varning, börja INTE i kunskapsskolan i Kista) så jag har ju ingenting att skriva, haha!
Kram

Ser man vem det är?

798bcbf67c57789e377d6bbf2882fee8.png

Haha ser man vad det är? :P En av mutantfiskarna i akvariet, hihi. Han som vi döpte till Böldis igår. Han känns igen på den vita "vårtan" vid ryggfenan ;)


uppdatering 10:30:
Just nu sitter jag på webbdesignen, men läraren är ute och har betygssamtal igen. Vet inte ens vad vi ska göra, jag råkade glömma att lyssna de tio sekunder då han pratade. Han är verkligen inte så duktig på att få oss att förstå våran uppgift. Han säger den jättesnabbt en gång, sedan går han. Men nu ska jag fråga någon, sedan göra uppgiften. Vi hörs när jag kommer hem! :o)

Glöm mig ej

Hejhej, jag var tvungen att skriva igen, hihi. Hittade ju bilder på blommor jag tog i somras, så det blir en varje dag nu! Detta är då, som alla säkert redan visste, en förgätmigej. Men alla visste inte att det är min favoritblomma! Den och liljor. Hittade plastliljor på Lagerhaus förresten, åh vad fint det skulle vara med såna i rummet. Älskar namnet förgätmigej förresten. Glöm mig ej. Forget me not. Tror till och med den heter så på engelska. :)

 

Jag sitter här helt sminkad, med eyeliner och läppglans och allt. Hehe, jag gillar att sminka mig för skojs skull och jag ska ju ingenstans, så vem bryr sig. Målade eyeliner på mamma också, det blev bra! Hon sa att jag kanske borde göra det varje morgon, hihi hoppas, det är såå kul att sminka folk! Önskar att jag hade det som jobb... Har inte ens nåt jobb. Men nu ska jag göra fysikläxan, lyssna på musik och läsa Eclipse (som jag snart läst ut för typ... femte gången, hehe). Vi hörs imorgon! Fler bilder från sommaren kommer då. De är såå fina (alltså, för att man inte ser blommor mycket just nu...) :o)

Onsdag

Hejhej!
Jag har köpt en eyeliner nu! Flytande alltså. Resultatet (inte precis noggrant, tog typ två minuter): (Klicka för förstoring)
HAHA, vad roligt det ser ut med två ögonbilder bredvid varandra. Just det, jag skulle ta svininfluensavaccinet idag, men när jag kom dit sa de att jag behövde förälders tillstånd eftersom jag är under arton. Det får bli nästa gång de har vaccin då. Men nu ska jag läsa bloggar, vi hörs imorgon! :o)

Tävling

Jag är med och tävlar om valfri sak från cocoo.se hos Foki. Var med du också! :D Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Tuesday


Hejhej!
Sitter på webbdesignen nu, läraren har gått ut (betygssnack), och jag är färdig med uppgiften, så nu har jag en timme kvar av ingenting att göra... hm...

Har bara tre lektioner idag i alla fall, skönt för jag är så trött. Men måste plugga när jag kommer hem... Inte bara plugga i alla fall. Det orkar jag inte, hehe.

Förresten, biljetter till NT-showen kostar 100 kronor!? Jag kan inte köpa det! Får nöja mig med att gå på sena lunchblocket på fredag i stället för på kvällen. Till den som är gratis får vi biljetter idag på mentorstiden. Ville väl se hela, men jaja, jag får i alla fall se en del. Hehe, fyskiken kommer vara inställd på fredag :o) *glad*

Visst är den här bilden på Bella och Edward fin? Vet inte vem som har gjort den, den är från google. Hittade den i mina bilder på den här datorn. Men nu ska jag läsa bloggar, vi hörs senare! Snart ska jag börja fotografera igen förresten, kameran har varit på laddning. Och nu har jag tid!

Förresten, hittade den här dödskalleringen på glitter. Vill ha! 79,50 kostar den.


Vill ha juul, juuul...

Hejhej!
Åh vad jag längtar till julen! Bara 29 dagar kvar till julafton nu! Hehe. Längta, längta. Hoppas jag får ett mikroskop, hihi ^^

 

Jag hittade ett armband förresten, när jag letade efter julklappar (och en gigantisk, jättemysig kofta för 99 kr, rea), gissa var jag hittade det? Skäms nästan för att säga det... kappahl! Haha, gick in för att titta på julklapp åt lillebror (hemligt, hemligt... han läser ändå inte min blogg) och så såg jag det och tänkte "WAH!". Sedan *poff* så var det mitt, hihi. Nu låter det som om jag är värsta slösaren, haha...

 

Jag har i alla fall hittat julklappar åt Vera, Agnes och mamma. Tjejer är lätta att hitta presenter till, men killar... *suck*. Har till exempel ingen aning om vad jag ska köpa till kusinen David. Om ni läser detta får ni gärna tipsa mig, hehe... Åh, det är så kul att köpa presenter! Vill göra det nu! Ska köpa åt Fanny också. Undrar vad det blir... får se vad jag hittar.

 

HAHA, det är någonting jättekonstigt på svt2. Först såg det ut som en amatörfilm som typ skulle vara lite läskig, sedan satt det bara två gubbar i fåtöljer och pratade om Afrika och vad som skulle hända om det torkade sönder... hmm...
Vi hörs imorgong! Typiskt, då måste jag skriva labbrapport och göra matte... Kanske får en till läxa också... menmen, sånt är livet när man går natur ;o)

 


NT-showen är förresten i full gång. Stod en rykande bil på skolgården. Inte många som förstod att det inte brann på riktigt. Hallååå, det var ju vit rök, inte svart? :o)

Soy loca

Hejhej! ;D
Vi kom just hem från våra gamla grannar, vi var där och åt middag och såg på Robinson och massa annat. Spelade Guitar hero (Gud vad jag är dålig på det, haha!). Jag gillar verkligen inte Robinson... förstår inte riktigt vad folk tycker är bra med det. Man blir bara avundsjuk för de är på en härlig ö och sedan är personerna som är med oftast jättejobbiga...

 

Haha, förresten, jag har tänkt på New Moon hela kvällen! Jag sitter och bara stirrar ut i luften, helt borta, och tänker på den, alltså jag blir helt galen snart om jag inte får se den igen! Jag ser saker överallt som påminner om Twilight. Om jag ser en klippa, tänker jag på New Moon, om jag ser gula prickar som sitter i rad, om jag hör ordet "loca" tänker jag också på New Moon... och droppen var ju ändå när jag efternamnet Hale dök upp i eftertexterna. Massa andra saker också, jag tänker på New Moon när jag ser en kille med lite uppknäppt skjorta, när jag ser en röd lada eller en skrotig bil... helt sjukt! Men nu ska jag sova snart, ska gå upp tidigt imorgon och julshoppa, hihi. Godnatt! :o)

New Moon

Jag... kan inte riktigt tänka klart just nu... det var obeskrivligt, jag grät så att mitt ansikte var helt blött och mina händer var blöta och jag tror inte att jag riktigt har förstått att jag faktiskt har sett den... har jag verkligen det? Ojojoj... den där filmen var typ sjuttioelva miljarder gånger bättre än den första... helt obeskrivligt. Totalt obeskrivligt. Truly. Nu ska jag sova... om jag kan... jag kan inte se någonting utan att tänka på New Moon... imorgon vaknar jag nog och inser vad som har hänt. Och jag vill se den igen, nu, nu, nu!!!!!!... ojojoj... herregud... jag är helt borta... godnatt...
PS. Jag vann en Twilight-filmaffisch (sån där stor) när de drog lott bland stolsnumren. Men jag har ju redan en, så jag gav den till en annan i klubben.

HERREGUD HERREGUD HERREGUD HERREGUD!!!!!!!!!!!


JAG KOMMER SPRINGA IN I ETT TRÄD!!!
Jag är så hyper nu att det är helt sjukt!!! Jag springer runt och tappar saker (tappade posten på Abella nyss) och springer in i saker och är helt borta, HUR SKA DET HÄR GÅ!??? KOMMER JAG ENS TA MIG LEVANDE FRAM TILL BIBLAN tio minuter bort!?? Jag lovar att jag kommer springa in i något (eller någon, men det har jag redan lyckats göra bara på väg från bussen...). Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Just nu sitter jag och skriver som en galning på tangentbordet så att det blir felstavning hela tiden, så det tar tusen år för mig att skriva det här inlägget OH MY GOD!!!!!! DETTA ÄR SJUUUKT OH MY OH MY OH MY!!! WAAAAAAAAAH WAAAAAAH WAAAAAAH WAAAAAH IIIIIH IIIIIIIH IIIIIIIH IIIIIIIIH IIIIIIH
HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OOOOOOOH MYYYYYYYYYYYY GOOOOOOOOOOOOOOOOOSH!!!!!!!!!! WAAAAAAAAAH WAAAAAAAAAH WAAAAH!!!!!!
... och det här handlar om New Moon som jag ska se IKVÄLL om någon undrar... ;)
Men shit shit shit shit shit, JAG KAN INTE LUGNA NER MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okej, nu tycker många säkert att jag är helt totalt galen (och det är jag också, obviously...) men jag vet faktiskt inte själv hur de där böckerna kan göra såhär med mig, jag blir helt freaky. Och jag är ICKE en av de där Twilightfjortisarna som såg filmen, tyckte att Edward var snygg och blev galna i Twilight. Jag läste dem innan jag ens visste att det skulle bli filmer. Läste dem innan hysterin började, just for the record. Och all engelska kommer ifrån att jag hade engelskalektion nyss ;o)
OH MY GOD!! NU SKA JAG DUSCHA, SEDAN IVÄG TILL BIBLAN!! OMG OMG OMG!!

Nittonde November

Hejhej! :o)
Har gått runt i centrum lite, de har ju byggt ut det så sjukt mycket! Det finns otroligt många affärer och det är jättesnyggt! Ska julklappshandla där i helgen.

 

Abella fyller ju ett år idag också, hihi. Hon ska få grädde.

 

Lång dag i skolan idag :/ Konsigt nog har jag lust att plugga nu... måste skriva labrapporten till labben vi gjorde i kemin idag. Sedan ska jag läsa fysik. Vi hörs imorgon! :o)

Uppdatering: Jag läste förresten i en tidning idag att det finns en speciell sorts apor i Japan (makaker) som började bada i en varm källa i "helvetesdalen". De införde en badkultur bara för att de hade sett människor bada där. En badkultur! Jag blev hur fascinerad som helst!

Artonde November

Hejhej!
Imorgon fyller den lilla Abella ett helt år! Hennes första matte (Debbie) kanske skulle komma på hennes födelsedag, men det gick inte, så det får bli någon annan gång istället. Abella har verkligen blivit större, Debbie kommer få en chock, haha!

 

Så, det var kursprov idag. I matte C alltså. Det gick rätt bra. De två sista uppgifterna var helt sjuka, har aldrig haft någonting liknande på ett prov förut, haha. Så grymt svåra. Enligt mig då, hehe. Men jag försökte, skrev en hel massa, får se om det blir rätt.

 

Och jag håller på att flippa ur här!! Seriöst, jag får panik!!! Man kan nog gissa varför, hahaha... NEW MOOON I ÖVERMORGON!! HERREGUUUD!! Fatta att jag kommer se den i övermorgon..! Det kan väl inte vara sant... eller? Jag tror jag blir galen här, eheh... Men guuuuud!!!! GAH! SHIT SHIT SHIT SHIT SHIT!!! WIIIIIIH!

 

Okej. Lugn. Andas. Heh. Okej, hur som helst, i helgen blir det julklappsköp tror jag, får ju studiebidraget imorgon. Jag vet bara vad jag ska köpa åt pappa... ingenting annat. Och då måste jag åka in till stan, hade tänkt stinsen... men jag kan ju köpa pappas present någon annan gång, kan titta på saker i helgen bara. Alltid hittar man något. Lagerhaus är ju bra att titta i. Men nu ska jag inte avslöja saker (inte för att jag har planterat något...) för jag vet ju att folk som ska ha julklappar av mig läser den här bloggen ibland. Mamma, pappa, de i Umeå, till exempel.

 

Men nu ska jag lägga mig och läsa, är trött efter pluggstressen på sista tiden. But that's over now! Sort of... Vi hörs imorgon, godnatt! :o)

5 timmar plugg (i streck)

Hej igen! :o)
Nu har jag pluggat matte oavbrutet sedan halv tre då jag kom hem. Jag åt middag förstås, men sedan återgick jag till plugget. Så nu är jag dödstrött och ska lägga mig och läsa alldeles strax, ska bara blogga först... Fick Vg i slutbetyg i Biologi A förresten. Det blir mer plugg nästa gång... Här är spellistan som räddade mig idag:

 

1. Muse - Uprising
2. Muse - Resistance
3. Fools Garden - Lemon Tree
4. MGMT - Time to Pretend
5. Coldplay - Strawberry Swing
6. Broder Daniel - Shoreline
7. Mayday Parade - Kids in Love
8. Mayday Parade - Save your Heart
9. Mayday Parade - Anywhere but Here
10. Muse - New Born
11. Muse - Map of the Problematique
12. Sweet - The Ballroom Blitz
13. Ash - Girl from Mars
14. Depeche Mode - Enjoy the Silence
15. The Hives - Main Offender
16. Jens Lekman - Black Cab
17. The Clash - London Calling
18. Alfie - Look at You Now
19. Suede - Beautiful ones
20. The White Stripes - Fell in Love With a Girl
21. The White Stripes - Seven Nation Army
22. The White Stripes - Black Math
23. Paramore - Misery Business
24. Paramore - Hallelujah
25. Paramore - Misguided Ghosts
26. Paramore - Brick my boring brick
27. Vapnet - Kalla mig

Agatha Ruiz de la Prada


Agatha Ruiz de la Prada har alltid så coola grejer, haha! inte för att jag någonsin skulle vilja bli sedd med det på mig, men det är väl inte meningen heller.

Sitter på webbdesignen nu och vi gör flashfilmer. Jag försökte mig på att rita Pucca, men det gick ju inte så bra... hehe...

Haha, jag tänkte förresten ändra min design lite. En helt enkel svart design hade jag tänkt mig. Men det får bli när det lugnar ner sig med skolarbetet lite. Just nu är det ju plugg till kursprovet i matte (imorgon!!) som gäller. Är inte stressad alls faktiskt, hihi. Var det förut, men sedan kom jag på att det som jag har kvar att plugga på var det vi gjorde senast och det är inte ens svårt. Så det ska nog gå! Derivator är ju det svåraste, får plugga extra mycket på det. Vi hörs kanske ikväll, för jag har bestämt mig för att inte blogga när jag kommer hem. Då ska jag plugga, plugga, plugga, så  att jag smäller av. :o)

PS. Har lite ont i halsen! Skiiiit! Får inte bli sjuk nu till premiären! Hah, som om en förkylning kan stoppa mig...


Titta vad som sitter på sollentuna

071494102573f2dea159db666028fdab.png

Titta vad som sitter på sollentuna station :D underbara affisch...Hihi!! Åker till skolan nu :) Första lektionen i naturkunskap idag, får se hur det blir. Vi hörs! :)


Forever21

Hej igen :o)
Kände en hel del personer på kemin, men bara två personer jag brukar prata med. De andra har gått eller går i någon av mina grupper/klasser. Det verkar vara en rolig grupp i alla fall, haha. Och läraren är min mentor, hon är väldigt kul av sig.

 

Outfitsen är från forever21 och det var de enda jag skulle kunna ha på mig, hade inga bilder att lägga in. Inspiration är alltid kul. Fast det var inte så syggt...

 

Har tittat en massa på skor och har hittat lite, men jag måste kolla på dem i affärer. Får ta en runda i helgen, för jag kan minsann inte i veckan, för mycket läxor. Speaking of, jag måste fortsätta med matten, så godnatt! ;o)

Smycken






Älskar de här! Vill ha, vill ha! Men det har jag inte råd med just nu, julklapparna ska köpas denna månad ju. Alla är från cocoo.se.

Sitter på webbdesignen just nu, jag fick Mvg på provet, jippie! :o) Fysiken har jag haft (första lektionen) och det var nästan bara killar i gruppen! Känner väl tre personer där, men bara två jag har pratat med (förutom om skolan).  Får se vilka som är i min kemigrupp, det är nästa lektion. Förmodligen är ju Emma där, som jag har nämnt, hoppas det... vill känna människor i gruppen! Haha.

Är fortfarande galen i svart. Undrar om det bara är en liten period, hoppas inte det. Vi hörs! ;o)

Sunday

Hejhej :o)
Idag har jag slappat, haha... och blivit störtgalen i färgen svart. Ojojojojoj... allt svart vill jag bara haaaa! Har målat naglarna svarta nu, det är jäääääättesnyggt! Fast kanske inte i allas smak. Haha, tänk om man målar varannan nagel svart, varannan gul. Då tror folk säkert att man är AIK:are. Jag gillar inte AIK... jag gillar inte sån sport över huvud taget, den enda skillnaden mellan AIK och DIF för mig är namnet och färgerna. Jag vet ingenting om sådant där, ingenting... Imorgon börjar jag två nya kurser, Kemi B och Fysik A. Senare i veckan börjar Naturkunskap A också. Ska bli kul :o) Hoppas Emma är i min kemigrupp då, så känner jag nån redan. Men nu ska jag plugga matte, kursprov i matte C på onsdag :S Godnatt! ;o)

Bild: google (tror jag)

Nej! Jag kommer frysa ihjäl!

Hejhej!
Vi har just tittat klart på The Day After Tomorrow här (den går tydligen på teve nu också, men vi hyrde) och jag måste hela tiden påminna mig själv om att det faktiskt inte är på riktigt. Haha, höll på att skriva en kommentar till Fannys (som är i USA) blogg och fråga om det fortfarande var helt igensnöat hahaha. Som om hon hade kunnat svara om det var det! Dessutom var det ju bara i filmen... Måste försöka inse det, hehe.
När jag skulle vädra mitt rum nyss tänkte jag, "men nej! Jag får inte öppna fönstret, jag kommer frysa ihjäl!"
Snacka om inne i filmen...

Vi tittade på Mansfield Park tidigare också. Den var väldigt bra faktiskt. Men jag var inte förvånad, Jane Austens böcker är ju bäst.
Haha, snacka om coincidence att day after tomorrow gick på teve samtidigt som vi såg den! :P Nu kan jag se slutet igen, det är en timme kvar på den som går på trean, haha! Vi hörs imorgon, ;o)

Hellooooo weekend!

Hejhej!
Jag och mamma sitter här och tittar på Jane Eyre. Har redan läst boken, den är jättbra tycker jag, ska bli kul att se om filmen är bra den med :o) Hittills är jag inte besviken i alla fall.
Jag glömde New Moon (boken) hemma idag :'( Men jag överlevde dagen tack vare min Mp3 (Muse såklart), men engelskalektionen var i alla fall jätterolig, lektionerna brukar ju vara så tråkiga, men idag skulle vi debattera och jag hamnade i världens roligaste grupp haha... Men nu ska jag titta på filmen, vi hörs! ;o)

Typically me

Hej igen...
gissa vad jag har gjort? Inte pluggat. Heh. Nä, för jag har lagat middag, sedan satte jag mig och tittade på Buffy. Jag är verkligen dum i huvudet ibland, hahah! Men det får bli grymt mycket helgplugg helt enkelt.
Är det verkligen redan fredag imorgon? Det är sjukt så snabbt det gick!
Men nu är mamma arg (haha...) hon vill ha datorn, så jag ska ge den till henne. Den är ju hennes. Godnatt! :o)

Biologi A är avklarad!

Heej!
Nu har jag kommit hem, sitter här och äter spaghetti med köttbullar. Provet gick bra! Jag skrev väldigt mycket på uppgifterna, haha... Fast jag kände att jag kanske hade fokuserat på fel saker när jag pluggade, får se om jag fick bra poäng. Kände som om jag chansade lite ibland faktiskt, haha.. Men nu ska jag titta på teve, sedan plugga matte. Vi hörs! :o)

Thursday

Godmorgon! :o)
Jag har just stekt ägg till frukost och ska äta det mellan två rostade bröd, det är hur gott som helst. Hihi. Men äggen börjar ta slut... dags att köpa. Jag passar på att plugga lite biologi nu också, känner mig rätt säker på grejerna nu, men man blandar ihop en del saker, det är otroligt mycket att hålla reda på! Direkt på morgonen är provet också... ehe.... Vi hörs efter provet för då har jag webbdesign ;o)

Onsdag

... det är vad jag ska hålla på med nu. Skit! Klockan är halv tre! Jag skulle plugga jättemycket! Åååhhh, jag gör alltid så här! Nu får det vara nog... jag ska plugga nu, sedan städa, sedan plugga mer. Plugga, plugga, plugga! Det här är min sista chans juuu! VARFÖR MÅSTE JAG VARA SÅ OSMART JUST NU!? Vi hör senare... nej förresten, det gör vi inte. :o)

Godmorgon :o) Jag sitter här i kor

51ba1ecee166f448e351173e09259024.png

Godmorgon :o) Jag sitter här i korridoren och väntar på att engelskalektionen ska fortsätta. Det gör den snart... Idag måste jag plugga massor plus städa rummet... Hm.... Vi hörs! :o)


Mayday Parade - Kids in Love

Visst, sångaren har såå amerikansk röst, inget speciellt med rösten, men jag älskar låten! :o)

 

Sitter här nyduschad och ska snart börja plugga igen, tänkte bara lägga in detta. Just det, jag nämnde inte webbdesignprovet förut, det var bara fem frågor, de var ganska lätta och det gick jättebra tror jag. Får se vad det blir för betyg. Man ska ha klarat fyra av fem frågor bra för Mvg. Tre för Vg och 2 för G. Satsar självklart på Mvg, hehe... Men nu ska jag läsa om bakterier och arkéer, godnatt! ;o)


Tisdag

Hejhej! :o)

Idag fortsatte vi med labben på biologin. Att dela DNA med hjälp av en restriktionsenzym alltså. Haha, det var någon av de där kemikalierna som man absolut inte fick få i ögonen, för då fick man gå runt med blåa ögonvitor resten av livet.. hehee....kul... Tur att ingen fick det i ögat då ;o)

 

Nu ska jag plugga biologi egentligen... hm... kanske borde fortsätta med det så att jag kan städa sedan. Tyyypiskt, det är prov på torsdag och jag är inte precis på plugghumör. Jaja, nog med skolprat. Det är bara tio dagar kvar till premiären!!! AAAH!! New Moon!!!! Jag håller ju på att läsa om hela serien och nu har jag precis börjat läsa på NM. Wiiie!

 

Förresten, Emma tror att hon också har Anna som lärare i kemi B! Det betyder att vi kanske kommer hamna i samma grupp! Tur att man känner någon då, annars blir det störande. Fast bara till en början i och för sig. Men nu ska jag fortsätta plugga. Virus är DNA på vift... bra början, jag är redan uttråkad. Hörs ikväll!


Home again

Hejhej :o)
Kom hem från Sofia för ett tag sedan, missade bussen haha.... två bussar faktiskt. Fick ta tåget. Kom hem kvart i nio, gjorde Biologiläxan, drack te och sitter nu här och borde egentligen göra den andra biologiläxan, dvs plugga till provet... Men jag ska bara blogga först, hehe...
Haha gissa vad vi gjorde hemma hos Sofia? Tittade på Twilight såklart :P Snacka om att man är galen. Aj jag har ont i magen. Nu ska jag borsta tänderna, orkar inte plugga... buuhu. Åååh nej, Hockey på teve.
Godnatt! ;o)

Skola igen.....

Godmorgon :o)
Jag skulle egentligen vara i skolan nu, men jag hade ont i magen och var svimmig (som jag kallar det, haha). Dumma låga blodtryck. Så jag hann inte åka till skolan i tid till första lektionen som är till 10:10. Men jag ska gå på engelskan, 10:25 och så hoppas vi att jag mår bra nog att gå på resten av lektionerna. Inte svimma, inte svimma... Vi ska klippa DNA på biologin, det får man ju inte missa heller. Sedan kanske jag måste gå på webbdesignen... jaja, vi får se hur det blir.  Jag mår bättre nu. Sedan efter skolan kommer Sofia hit, och jag måste plugga lite biologi... Det är faktiskt prov på torsdag och efter idag har jag bara två dagar kvar att plugga, det börjar bli panik nu, hehe... Vi hörs senare! ;o)

Twilight-tidning!

Hejhej!
Idag har vi varit och cyklat runt Säbysjön i Järvafältet. Väldigt härligt, och fint såklart. Sedan kom vi hem, pluggade lite, sedan skulle jag och Nisse iväg och handla för att vi ska göra fars dag-middag medan pappa hämtar mamma på flygplatsen (Har varit i Umeå). När vi var på ICA såg jag denna vackra tidning, hihi! Jag sprang genast fram och la den i korgen. Hehe... På bilden är den spegelvänd förstås. Och gud vad liten jag ser ut. Menmen :o) Nu måste vi laga middag, spenatpaj blir det, sedan stekta bananhalvor med glass och chokladsås till efterrätt. Kameran har slut på batterier, ifall någon undrar varför gotlandsbilderna aldrig kommer :o)
Hörs! ;o)

Ändrade planer

Hej igen! :o)
Det blev ingen cykelutflykt idag, vi kom på att det bara var två timmar tills det skulle bli mörkt. Så jag gick och handlade och slappade och nu ska vi se på Australia som vi hyrde på teven (Canal digital). Så vi hörs imorgon! ;o)

Saturday, sunny Saturday...

...not! Gud vad trist det är ute! Fast vi ska cykla på järvafältet vi. Det är faktiskt jättekul, att bara cykla omkring i naturen. Jag och Anna brukade göra det när hon bodde här i Sollentuna. Hahahahhaha remember? (om du läser detta) Vi hade alltid otur och det började åska och blixtra och spöregna när vi var mitt ute i ingenstans... Men aja, nu ska jag äta frukost, Jag vaknade halv tolv idag. Det är sent för att vara jag... Vi hörs! ;o)

Poseidon

Hej! Sitter och tittar på Poseidon på femman, det är såå spännande! Aaaah de spolas iväg! Hahaha! Men nu tog nästan det spännande slut... Älskar det där ljudet när båten sjunker. Ungefär sådär som en val låter. Det är läskigt men jag älskar det. Skulle nog bli livrädd om jag hörde det i verkligheten dock...

 

Haha, alla de där personerna som överlevde Poseidon som sjönk, kommer bli förkylda nu, hihi... stackars dem... Jag är så glad att jag inte är förkyld... Jahopp, vad ska jag titta på nu då? Idol eftersnack! Stackars Rabih, jag gillade honom. Fast nej... inte sångmässigt haha. Han var gullig. Men det var tur att han åkte och inte Mariette! Fast jag tyckte att Eddie skulle åka ut... Nehepp, nu ska jag titta på One Tree Hill (streaming). Vi hörs imorgon! :o)

 

Det här blev ett konstigt inlägg...


I <3 Vampires

Hej!
Kom hem från stinsen för ett tag sedan. Köpte en liten sak jag behövde och en sak jag bara ville ha, hihi. Nämligen I love Vampires-tröjan! Hihiiihihhiih. Den är såå fin! Även om XS storleken inte satt ett dugg tajt på mig... Stora storlekar. Bild:      Visst är den underbar? Alltså, om man inte är Twilightfan är den nog inte lika kul att ha kanske ;o) Men nu ska jag fortsätta titta på tv, vi hörs imorgon! Eller kanske under eller efter idol :o)

Friiiiiday!

Godmorgon :o)
Sitter här och väntar på att tiden ska gå, för jag kan inte koka pasta nu... måste vänta lite, så att lunchen inte blir för tidig. Då kommer jag bli vrålhungrig i skolan, haha. Jag börjar ju 11.35 på fredagar :o) Hihi, det är fredag! Det betyder helg! Yaay! Snacka om att jag ska slappa. Nästa vecka har jag två prov förresten tror jag. Webbdesign på tisdag och biologi på torsdag. Fick reda på det igår... en vecka innan. Nice... Men nu ska jag läsa bloggar, vi hörs! Tänkte gå till stinsen efter skolan och kika in på Gina Tricot. Måste ha den där vampyrtröjan! ;o)

Torsdagsmys

Hej igen :o)
Jag sitter här smått irriterad, med Twilightboken i högsta hugg, hehe. Jag upptäckte nämligen nyss att vi inte har Tv6 så jag kan inte titta på Batman Begins :( Men jag får läsa istället! Kommer dock inte kunna sluta... Men godnatt!! :o)

Uppdatering: Haha, tittar på EMA Music awards, gud vad rolig Katy Perrys "Pokerface" version var! ;o)

Hemma från stan

Hej igen! :o)
Jag kom nyss hem från stan, jättetrött i fötterna (inte så smart att ha klackar) och proppmätt, haha... Jag köpte i alla fall jeansleggings (som ser typ precis ut som jeans, haha) från Vila och ett nitarmband från punktshop. Sedan blev det inget mer, om man inte räknar med maten...

Haha, jag såg en rolig sak på t-centralen förresten, det var en tjej (18-19 år kanske) som gick omkring med ett sånt där rulla-in-rulla-ut-hundkoppel, med en godsedjurshund i andra änden... Hm... Alltså, inte släpa, utan gick med den som att det var en riktig hund. Hon kanske hade slagit vad med en kompis eller nåt. Såg fullt seriös ut dock...

Sedan såg jag en man på centralen, som jag sedan såg igen, fast i Sollentuna! Händer sällan, haha. Men nu ska jag göra matteläxan och läsa Twilight, hihi. Har läst den sju gånger nu tror jag... Ska ju läsa hela serien igen. Den är såå bäst! Tusen gånger bättre än filmen! They left out all the good parts :( Vi hörs! ;o)

Nya bilder på Kristen och Rob!! <3


Torsdag

Hejhej!
Jag glömde skriva igår, hehe. Jag träffade inte Anni, jag kom på att jag hade läxa. Men iag ska jag i alla fall träffa Anna (andra Anna) på östermalms torg. Måste titta på jeans. Och köpa I <3 Vampires tröjan på Gina Tricot (med ett rött äpple istället för hjärta) hihi.

Det snöar ju förresten, men det är snöblandat regn så jag hatar det eftersom det inte kommer lägga sig på marken... Suck. Det ska ju snöa på riktigt om det ska snöa över huvud taget ju! Stackars pappa gillar inte vintern, haha... Just nu gör inte jag det heller, det är bara pissväder.

Så, nu är jag färdig med webbdesignuppgiften och lektionen har varit i en halvtimme. Vad ska jag göra i en halvtimme? Hm... läsa bloggar kanske. Vi hörs när jag kommer hem! :o)

Hihi, titta vad jag hittade!
Fast Breaking Dawn finns inte med...

BILJETTERNA ÄR VÅRA!!

Yeeees!! Twilightklubben har biljetter till New Moon premiären den 20:e!!! Jag hade inställt på att SF skulle smsa mig när biljetterna släpptes, men jag glömde mobilen i skåpet (!!!!!) så jag såg smset när jag kom från min första lektion. JAG BÖRJADE NÄSTAN HYPERVENTILERA!! FATTA VAD GLAD OCH RÄDD JAG BLEV!!!! Shit shit shit, jag började faktiskt må illa lite! Lite sjukt att man kan bli så av en film (böckerna egentligen ju)... menmen är man galen så hihihi.... WAAAAH KAN INTE FATTA ATT JAG SKA SE NEW MOON OM 16 DAGAR!!!! DET ÄR HELT SJUUUUKT!!! JAG KAN INTE LUGNA NER MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heehee... i alla fall, jag har utvecklingssamtal om en och en halv timme. Jag trodde att jag skulle kunna hitta på någonting att göra hela håltimmen (mellan 11:50 och 14:30), men jag började med att äta lunch, sedan satte jag mig i biblioteket och läste hela läxan i biologi (sidan 22-28 och 39-53), men nu då? Haha! Jag får väl läsa, det är alltid kul. Så, vi hörs ikväll kanske, för i eftermiddag ska jag träffa Anni.

:o)

PS. DET SNÖAR!!

Fullspeckat schema!

Yesyesyes, det funkar att installera the sims 3 på Nisses dator nu! Det funkade inte förut efter att datorn hade installerat om sig, men nu funkar det igen. Fast jag måste göra om allting... Menmen, det är bara bra nästan.

Jag är vrålhungrig förresten, haha, jag kanske borde äta lunch... Kom just hem från skolan. Vi fick schemat för period två (vi har typ tre terminer under ett år, som kallas perioder) och mitt är fullspeckat. Slutar fyra varje dag utom tisdagar då jag slutar tre. Har ingen sovmorgon. Läser tre naturkurser samtidigt plus matte D. Hehee... vi får väl se om jag överlever helt enkelt. Snacka om att det kommer bli slapp på helgerna hahhaha!

Vad konstigt datorn låter... aja, det är säkert ingenting :o)

Men nu ska jag äta medan den installerar, vi hörs senare! Kanske...

cupcakesen igen ;o)

Tisdag

Godmorgon!
Min väckarklocka väckte mig inte igår, så jag försov mig en timme. Idag ringde den inte heller, men jag försov mig bara en halvtimme. Ojoj.... så nu har jag tagit tillbaka min analoga väckarklocka som mamma och pappa hade lånat. Får hoppas att den fungerar bättre.

Nu ska snart lektionen börja (Webbdesign), så jag borde sluta skriva nu... okej, nu började lektionen. Vi hörs när jag kommer hem! :o)

IMORGON SLÄPPS PREMIÄRBILJETTERNA TILL NEW MOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<333333

hahaha läraren kallade just min smiley-muspekare för en kanariefågel :P

Kolsvart!

Hej igen! :o)
När jag och Emilia kom ut ur skolan konstaterade vi att det började bli mörkt. När jag gick från sollentuna station var det mörkt, när jag hade kommit halvvägs var det i stort sett kolsvart... herregud! Mörkret kommer klockan fyra, det börjar verkligen bli vinter nu, hihi. Jag glömde kofta och halsduk idag så jag frös jäääättemycket!! Vantar var det enda jag hade. Och jacka förstås, hehe. Men det räckte liksom inte.

Nu kan snön komma tycker jag.

Det var så roligt på biologilektionen idag när Per (läraren) pratade om liv. Konversation:
Per: Vad är skillnaden mellan växter och djur?
Elev: Växter är gröna.
Per: Okej. Nu målar jag mig grön. Är jag en växt?
Elev: Nej, du är hulken.


Men nu ska jag sätta mig framför teven med en filt och en kopp te och plugga lite. Hehe, bra blandning... Plugg och teve. Men det får funka, det har det gjort förut. Varför svarar ingen på sms??? Känner mig ensam :'( hihi.

Förresten, här är bilden på mig som vampyr (gjort på picnik) som jag tänkte lägga ut på allhelgona men icke, för då hade jag bloggtorka. :)

Jag vet, den är inte särskilt bra gjort, hehe... Men det är väl vad som förväntas av picnik? Och mig...

Har haft bloggtorka

Hej! Det har varit lite dåligt med motivation här haha. Så jag har inte bloggat på... ehehe, en vecka! Oups! Ska ge farmor och farfar lite uppdatering, de är ju så nyfikna. Datortiden här på biblan tar snart slut så jag summerar lovet snabbt.

söndag till onsdag var vi ju på gotland, det var hur fint som helst, men inte så bra väder. Sedan har jag bara varit hemma, ingen kunde ses för alla var borta eller sjuka, haha! Stackars mig :( Hehe. Sedan kom mormor på fredagen och vi firade halloween, men bara halva dagen med mormor, sedan skulle hon till kusinerna, så vi skjutsade henne dit och stannade ett tag och fick toscakaka (stavning?). Jag blev uppdragen på lilla tvååriga kusinens rum och vi gömde oss för monster... Detta var alltså på allhelgonaafton, lördagen. Sedan åkte vi hem och åt halloweenmiddag. Svart pasta med oranga saker och pumpapaj till efterrätt (det var inte särskilt gott... hahha.... det blev brunt...). Fick VG på matteprovet, sista provet på C kursen, men kursprovet är kvar. Oojojoj det där var en flummig summering. Men den får duga, ska blogga när jag kommer hem. Nu ska jag snart springa tillbaka till skolan! Åkte hem bara för att upptäcka att jag inte hade några nycklar så jag satte mig här.

Vi hörs när jag kommer hem!  ;o)


RSS 2.0