E m m a -

Sen uppdatering (eller tidig..?)

Hej igen! Snark... jag är jättetrött. Ska sova nu. Har lååång sovmorgon imorgon bitti. Får se om jag orkar kika förbi akademibokhandeln innan eller om jag bara ska slöa.

Kemiprovet gick väl helt okej antar jag. Missade en fråga med ganska mycket poäng, och den sista kunde jag inte svara på. Sedan gick det nog rätt bra. Får vi hoppas...

Nu måste jag sova, haha... ujuj. Godnatt!

I fotosalen

Hejhej!
Just nu sitter jag i fotosalen och... ja, stannar lite. Egentligen har vi väl slutat men jag tänkte uppdatera lite här nu när plugget tar en paus för min del.

 

klockan halv fem är det Vevax här, så det blir att komma hem sent från skolan idag. Men nu ska jag nog gå tror jag. Bokrea imorgon förresten, hihi.

 

Kemiprovet uppdaterar jag om senare ikväll för den som eventuellt är intresserad... till exempel farmor och farfar. Haha.
Hörs!

Torsdag

Godmorgon!
Jag gick upp klockan 6 idag för att plugga in det aldra sista inför kemiprovet. Tror jag har koll på det nu, men vi får väl se hur det går. Hoppas det går bra...


Sedan blir det i alla fall skönt, för nästa vecka är det sportlov! Hihi. Idag är det bokrea. Men jag går inte förrän på fredag... eftersom det är Vevax Video Awards i skolan idag. De har en imitation av en twilight-poster, haha. Lite roligt.

Men nu ska jag äta frukost, vi hörs! Och jag har blivit jättedålig på att blogga, men jag har ju bara pluggat.. hehe.

Världens bästa animeserie Hanbun no Tuki ga Noboru Sora.

Söndag

Hej!
Jag har inte kunnat komma in på blogg.se på ett tag... och nu funkar det inte att ladda upp bild. Jag inte riktigt någonting att skriva om, eftersom det har varit en väldigt händelselös helg. Mammas kusin Eva var här i lördags. Det är allt som har hänt. Haha...

Men nu ska jag nog snart gå och lägga mig, har gått och lagt mig så sent varje dag nu. Godnatt!

Blidö Kyrka :)


Hittade en bild på Blidö kyrka på google. Hehe. Jag blev så glad att jag fick en chans att lägga in den i våran powerpoint presentation om Östersjön, ville smyga in den någonstans och det gjorde jag. Tihi.

Nu sitter jag i alla fall på webbdesignen, lektionen börjar om tio minuter och då ska halva klassen redovisa sina hemsidor (bland annat jag). Min webbsida är ju inte precis världens intressantaste, men den ska ju ändå skrotas.

Åh, mitt kaffe räddade mig. Har frusit så. Alltså, det är så konstigt, när jag har frusit under dagen, så kan jag inte sluta skaka på kvällen och eftermiddagen. Sitter och småskakar hela tiden om jag inte har en värmd vetepåse. Men ja, ja,  nu ska jag titta lite på hemsidan. Hörs!

Onsdag

Jaha... skulle göra läxan men det gick inte. På allvar. Nu ska jag sova. Ojoj, jag blev visst dålig på att blogga. Lovar att bli bättre, haha. :)
Godnatt!

Oj då

Blev visst ingen mer bloggning idag (förutom nu då...). Semeldagen idag. Yummy, haha. Men nu ska jag sova, är trööött. Godnatt!

Dieciseis de Febrero

... säger man ens så? Jag måste verkligen repetera spanska innan Spanska 4 börjar nästa vecka, hehe. Jag kom nyss på vad "men" heter. Jag tror att det är "pero". Eller? Hmm... Tengo que estudiar español, pero no quiero. Haha herregud vad jag är dålig på spanska just nu. Föredrar japanska.

Spanska wa tsumaranai desu. Iie, demo tanoshii ja nai.
(Undrar om det där blev rätt). Jo, Spanska är visst kul. Ibland. :)

Här är mitt schema för nästa period. Mycket nöjd. Fast jag kunde ju haft någon sovmorgon... men nejnej, schemaläggarna verkar ogilla mig (inte för att de känner mig). Spanska wa tsumaranai desu. Iie, demo tanosii ja nai. (Undrar om det där blev rätt).

Fysik A fortsätter
Kemi B fortsätter
Matte D fortsätter
Foto A börjar
Spanska 4 börjar.


Rolig period känner jag på mig. Men man vet ju aldrig. Kan ju få dåliga lärare.
Hörs! :)

Måndag

Hejhej :)
Fysiken var inställd idag, det går nån magsjuka här på skolan. Nu är det bara webbdesign och kemi kvar, sedan slutar jag. Längtar, haha.

Hörs!

When I became the sun,
I shone light into the man's hearts,
When I became the sun,
I shone light into the man's hearts.
Toxicity ♥


System Of A Down

Oh my gosh. Hittade just ett nytt favoritband. Älskar. Dock inte bättre än Muse. <3 Haha. Texterna är dock lite konstiga, men de är awesome. Inget okänt band eller nåt sånt, men ibland hittar jag dem lite sent.

Här är den bästa låten (ojoj vad jag kommer lyssna sönder den):

Aj då.

Haha, det blev inget plugg. Jag fastnade framför datorn. Nördvarning, hehe. Men nu ska jag i alla fall sova, godnatt!

Mr. Brightside

Jealousy
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside

Snart ska jag dra mig iväg till Sollentuna Centrum och försöka hitta en foundationborste och lämna in filmerna (inte glömma, inte glömma). Blir så irriterad på min dumma mage, varför måste det ta så lång tid innan Alindrin verkar?

Känns faktiskt som om det är söndag idag... men det är det ju inte! Hihi. Blir inget melodifestivalen för vår del, det är bara så patetiskt dåligt. Det blir ju bara sämre och sämre, förut brukade jag älska melodifestivalen! Då gick jag visserligen i femman, sexan. Men ändå ;)

Hörs! :)

Varför finns varken The Lurkers, Generation X eller The Real Kids på letssingit.com? Fail sida.


Rise and Shine

Vaknade av att jag hade jätteont i magen idag. Ajaj. Men jag tog en värktablett, så det är borta nu. Dumma lingonvecka.

Nu ska jag vi äta lite frukost här, sedan blir det plugg för min del. Skönt att få det avklarat på lördagen så att man inte sparar det till söndag. Hörs! :)

Filmkväll

'Cause I'm just one of those ghosts
Travelin' endlessly
Don't need no roads
In fact, they follow me
And we just go in circles


Hejhej! Lyckades nyss zooma ut på datorn på nåt sätt... hm... jaja! I alla fall, nu har jag och Anna sett två filmer. Den första vi såg var Barnhemmet, sedan såg vi Den andra systern Boleyn. Sjukt sorglig och deprimerande film. Barnhemmet var väldigt bra. Nu sitter vi här och lyssnar på Taylor Swift. Älskar Taylor Swift, hon är en sjukt rolig och charmig person. Man måste bara se hennes videobloggar, haha!

Imorgon får jag inte glömma lämna in filmerna (glömmer alltid, sist vi hyrde lämnade jag in dem en vecka för sent och fick betala 200 kronor...). Sedan ska jag skriva lite på naturkunskapen tror jag, eller rita titreringskurvor. Inte så mycket läxor i helgen i alla fall, skönt. Men nu ska jag leta upp en rolig Taylor Swift video att visa för Anna. Godnatt!

Kunde gått hem 10.10 istället för 13.40!

Ååh! Jag hade ju naturkunskap i morse, sedan håltimme, sedan lunch, sedan fysik, sedan matte. Sedan, klockan tre, skulle jag gå hem. Väntade genom håltimmen och lunchen bara för att få reda på att fysiken var inställd. Sedan väntade jag en timme till bara för att få reda på att matten också var inställd! Jag kunde ha gått hem efter första lektionen! Blev så irriterad, haha!

Meeeen, der är fredag och jag är glad som en... en... äh, någonting. Nästan inget plugg i helgen! Om typ... två timmar eller lite mer kanske, ska jag träffa Sofia, sedan klockan åtta ska Anna komma hit så ska hon sova över. Filmkväll blir det. Kul kul. Men nu ska jag läsa bloggar. Hörs senare!

Åååååh Abella äter upp alla blommor vi har i huset! Hon tuggar på allt, allt, allt och hon slutar inte om man inte rusar upp och väser åt henne eller någonting! Haha... underliga katt.


Uppdatering:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. För ett tag sedan bet ju abella av sladden på mina hörlurar. Hittade ett par till. Blev glad. NU HAR HON BITIT SÖNDER DEM OCKSÅ!!!!! AAAH JAG FÅR PANIK. Från och med nu kallar vi henne inte Abella. Nu får det bli Keberu no Hitogoroshi. Det betyder sladd
mördare på japanska. I alla fall direktöversatt. Finns säkert ett bättre sätt att säga det. (som om sladdmördare ens är ett ord....)

Goodmorning Sunshines!

Jag är på überbra humör, haha. Sitter i sängen med datorn, jag tror inte jag kommer kunna sluta använda den denna helg. Alla får stå ut med mig. It will pass, haha. Så... jag är inte ett dugg nervös inför provet nu faktiskt, men det brukar jag inte direkt vara... det kommer nog sedan. Känner att jag kan det i alla fall.

Nu ska jag nog äta frukost, hörs när jag kommer hem! (Kommer blogga jättemycket i fortsättningen)

bilder kommer när jag har lyckats flytta över dem från min andra dator och installerat picasa osv.

Min dator är här!

Bloggar från nya datorn!
Kan inte fatta att den redan har kommit!

Otroligt skönt att äntligen ha en egen dator! Att kunna ta med till skolan, hihi. Har fixat Avatar-tema på mozilla, ska nu fixa en bakgrund också! Hörs imorgon! Ska plugga också, det kan ju vara bra med tanke på att jag har prov imorgon bitti. Har lust att bara skita i NK och få G i betyg. Men det vore osmart. Godnatt.

Torsdag

... and the sky could be blue, I don't mind, without you it's just waste of time... haha once again har jag Strawberry Swing på hjärnan. Igår hade jag tide is high på hjärnan. Kan det bli värre? Tror inte det. Så jag var tvungen att lyssna på lite bättre musik, haha.

 

Men nu ska jag fortsätta plugga naturkunskap. Provet är imorgon, sedan är det över! Helg! Sedan inget plugg på ett tag tror jag. Eftersom det är periodsskifte. Hehe, skönt att slippa naturkunskapen... så blir det foto och spanska istället för NK och engelska. Hörs!

Coldplay

Now the sky could be blue
I don't mind
Without you it's a waste of time
Could be blue
I don't mind
Without you it's a waste of time

Well the sky could be blue
Could be grey
Without you I'm just miles away


Spring is in the air

Idag är det vår i luften! Blev så glad så min trötthet försvann och nu är jag pigg som en lärka istället :) Sitter här och lyssnar på Kill Hannah och The Killers. Jag har verkligen spridd musiksmak jag. Jag kan nog lyssna på allt... nej, jag står inte ut med Britney Spears, Cascada, Pussy Cat Dolls och Lady GaGa och sånt där. Det är bara för äckligt. Så sjukt dålig musik. Enligt mig då :*) Eller som den där låten som Paris Hilton sjöng, den var ju helt bedrövlig.

 

Men nu ska jag se på ett avsnitt av The Secret Life of The American Teenager. Hörs! :)
Paramore - The Only Exception:

Smått irriterande morgon


Godmorgon!
Jag är lite irriterad just nu, haha. Jag kom nämligen till skolan tidigt för att skriva klart labrapporten och så fungerade inte skrivaren. Sedan sätter jag mig tjugo över åtta för att vänta på att engelskalektionen ska börja, men då får jag reda på att vi börjar nio idag. Jahapp! Haha, så nu står jag här och önskar att jag redan hade min bärbara dator så att jag kunde leka lite med den, men det har jag inte! Gah. Jaja, nu ska jag försöka hitta på något. Hörs! :)

DEN ÄR MIN

Oh My God. Jag äger en dator <3 (ägde i och för sig redan två stycken, men de är skit.) Men än är den inte hos mig, buhuu, för vi beställde den just. Men jag äger den redan eftersom vi redan har betalat. Dell Studio 15 är det förresten.
Nu är jag GLADER CHOKLADER! Haha... Godnatt! :)

varning för ointressant utbrott. ;)

Hej :)
Stannade i skolan och skrev fysiklabrapporten, mycket duktigt av mig, haha. Så nu har jag och Nisse tittat på några avsnitt av The Secret Life of The American Teenager och nu är det pluggdags. Fast jag pluggade lite medan jag tittade, men det gick ju sådär halvbra... Hatar naturkunskap... så skönt att det här är sista provet, sedan är kursen över. Jag lär få G i betyg. Freaking NK som förstör mitt betyg :'( Varför ska vi ens läsa det? Det är bara en kombination av Biologi, Kemi och Fysik för samhällare! Varför i hela världen ska vi som redan läser de kurserna, också gå NK??? Sedan får sammarna mycket lättare än oss? De får typ MVG allihopa medan vi får dåliga betyg. Varför? Jag blir så arg! Jag vill ju ha bra betyg? Allt vi har gjort i naturkunskapen är att upprepa det vi gjort i de andra naturämnena.

 

Okej, jag ska inte flippa ur haha :) Nu borde jag fortsätta så att jag kan visa på provet att jag inte är nån dum idiot. Hörs!

Tisdag

Vill att min mp3 ska ha batterier!! BLIR GALEN! Måste lyssna på musik!! Jag får hålla ut. Spotify funkar inte heller, jag får väl lyssna på nån CD skiva när jag kommer hem. Eller radio...

Just nu är det webbdesign i alla fall, snart är den slut. Sedan blir det kemi, mentorstid, lunch och sedan naturkunskap. Sedan är det sluuut med skola för idag. Har från 14.30 på mig att plugga fysik och naturkunskap. Hm...

Bild på Amane Kaoru, Japansk skådespelare. Vill också vara japan :'( haha.

Tävla hos Foki om valfri sak från Melba.se!

Jag är med och tävlar! Älskar japanskt mode <3 Direktlänk till tävlingen här.
Klicka på bilden för att komma till Melba.se!

Hiragana & Katakana

Jahopp... nu har man alltså lärt sig skriva hiragana och katakana (japanska). Skiter i Kanji, det finns ju 3000 tecken. Katakana och Hiragana får duga. Det är väldigt lätt om man bara lär sig tecknen för varje stavelse (heter det så?). Har suttit och övat sedan i morse genom study japanese. Hur kul som helst! Löste just ett korsord i hiragana, hehe.

 

Det är inte så att jag kan alla tecken, det har jag kvar att lära mig, hehe.... det kan nog ta ett tag! KÄMPA PÅ! ;)

 

Nu ska jag skriva på labbrapporten. :) Hörs!

Busy weekend

Godmorgon! Även om det är mitt på dagen... Igår städade jag som en liten galning på mitt rum och lyckades röja ut ungefär halva min garderob. Så nu är det väldigt organiserat där inne. Hm... inte visste jag att det fanns så många kläder som jag inte använde. Nu får kusinerna lite, om de vill ha, haha. I alla fall Magda och Agnes, för de andra passar nog inte i mina gamla kläder än. Känns lite tråkigt att jag inte får ärva några kläder eftersom jag är äldst, haha. Det är kul att ärva kläder ^^ Men å andra sidan får jag köpa nya istället...

 

Jag längtar så otroligt mycket till sommaren. Japan, Japan, Japaaaan!!! Kommer bli bäst! Fast jag kom på att det är en hel period av skolan kvar... Hur många veckor är det? Avslutningen är den 3:e Juni... idag är det den 8:e Februari (varför känner jag igen det datumet..?)... det betyder att det är fyra månader minus fem dagar kvar till sommarlovet! BARA ATT HÅLLA UT! Haha... fast vecka 8 börjar ju min fotokurs och jag blir av med naturkunskapen och webbdesignen... Skönt!
Nu ska jag skriva på labbrapporten! Hörs. :)

Spiderman 2

Det blev den här filmen ikväll för våran del. Väntar på nästa reklampaus för då ska vi göra Banana Split. Har städat, vikt kläder och handlat på Coop med mamma. Aktiv dag... i alla fall för att vara jag, haha! Nu ska jag fortsätta titta på filmen. Godnatt!

Zzznark...

... Emma börjar bli trött. Man blir det av att slöa i soffan. Varför, varför, varför skulle folk prompt vara upptagna i helgen? Gah. Sånt som händer när man försöker planera sin helg på en onsdag hehe, lite sent ute. Eller så är det bara jag som inte har ett liv..?

 

Vi såg "Den där Mary" ikväll. Sjukaste filmen jag någonsin sett, seriöst... men rolig. Inte riiiktigt min humor kanske, men ändå! Den slutade dock halv tio så sedan dess har jag varit totalt uttråkad.

 

Men gud, haha, någonting hände här. Det var jättesynd om pappa (och mig för jag ville ju prata med honom, han är i USA) för mamma sa åt mig att det var min tur att prata med honom (telefon), så hon lade luren på golvet, men jag hade inte hört henne. Så efter att filmen var slut såg Nisse att telefonen fortfarande låg där på golvet och vi insåg att pappa hade fått vänta! Han var nog inte kvar i luren. Stackars pappa. Förlåt! Jag hörde faktiskt inte... :/ Lite komiskt på något sätt också, hehe....

 

Men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa i Twilight (för typ... 10:e gången? Fast jag började vid kapitel 5, mitt favoritkapitel <3) GODNATT! :)

Bloggtorka...

... håll ut! Haha. Jag har inte så mycket att skriva om just nu, bloggtorka helt enkelt. Men det kommer nog snart! Hahhaa när jag får en laptop kommer jag blogga som en galning för då kan det här faktiskt bli en fotoblogg på riktigt! Jag orkar ju inte sätta på min stationära dator som är seg som få bara för att lägga in en eller två bilder som jag tog under dagen. Det tar liksom en halvtimme eller mer ibland. Att lägga in två bilder. Det är lite irriterande...

 

Ja ja, hur som helst, jag har sovmorgon idag! Börjar 12:40 så jag ska gå härifrån 12. Blir lunch hemma.

 

Den här laptopen har jag tittat på, men jag vet inte hur bra den är. Har läst recensioner, det enda dåliga verkar vara att batteriet inte håller över 3 timmar, men det stör ju inte mig eftersom jag bara kommer använda den där jag kan ha en laddare i den. Dell Studio 15 heter den.

Arggghh

Omg. Watch this. Blev jättearg. Ryssland dumpade radioaktivt avfall i Östersjön. Detta blir bra till vårat naturkunskapsarbete, Katarina, hahahah... GAH VAD ARG MAN BLIIIIIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUMMA RYSSAR (inte alla såklart).

Den där förbannade snön igen!

Nä nu är jag trött på det kalla, blöta slaskiga!! Det började nyss snöa igen. Gah. Jag tycker våren kan komma nu, är trött på att halka omkring. Det tar typ flera sekunder att gå en meter ibland, haha, för jag mina fötter halkar åt sidan och jag ser typ ut som Bambi på hal is... hehe.

 

Jag känner mig grymt osocial förresten, har bestämt att jag ska försöka göra någonting i helgen... får se vad det blir :) Just nu ska jag... rosta en macka. Hörs!

Ny vecka, nya tag

Hej!
Blogg.se har krånglat, därav den dåliga uppdateringen, har ju inte bloggat sedan... oj, i torsdags. Nu kom webbdesignläraren.

I helgen har jag i alla fall varit i Kista och sett Avatar (oh my god, vad den var bra!) och så har jag pluggat matte till provet som var i morse. Det gick bra tror jag, men mvg frågorna var svåra. Haha, inte så konstigt kanske.

Fick resultatet från fysikprovet idag också. Jag hade tre poäng ifrån Mvg, mycket irriterande.

Hade i alla fall håltimme efter provet så jag åkte till centrum och fyndade lite på accessorize. Nu ska jag fixa lite med hemsidan, så jag kan hålla mitt mvg i webbdesign :) Hörs!

Oh, förresten! Avatar var sjukt bra ju! Eller... handlingen var väl lite klyschig men den var ju otroligt häftigt gjord med miljöerna och man måste ju bara älska utseendet på Na'vi-"människorna", eller i alla fall Neytiri. Bara för att jag älskar flätor och dreadlocks och sånt, hehe.


RSS 2.0