E m m a -

Muse är gudar...

... minst sagt!! DE VAR HELT OTROLIGA!!!! OJOJOJOJOJOJ VAD BRA DE VAR!!!! JAG HÖLL PÅ ATT SVIMMA, hehe, nej inte riktigt, men jag glömde att andas ibland. DE VAR JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTEEEEEEEBRAAAAAAAA DE ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST OH MY GOD säger jag bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myycket folk var det, men vad hade man väntat sig, hehe! OJOJOJO KAN INTE SLUTA LYSSNA PÅ LÅTARNA PÅ SPOTIFY!!!!! AAAAAAH FÖRLÅT OM DET HÄR BLEV ETT SKRIK-INLÄGG MEN JAG SKRIKER INOMBORDS SÅ DET LIKSOM BLIR SÅ!!!!

Först träffade jag Benke i kön. Hon kom springande mot mig, jag tänkte "Vaaaah, vem är det?" sen såg jag haha. Jag ba "Men gud, haha!" har typ inte träffat henne på två år eller nåt... Sedan såg vi Emma också, från min skola. Sedan träffade vi henne igen, på pendeln. Lite kul att man träffade två personer man kände ^^

Här kommer bilder!!!!! OMG! De två nedersta är såna som man klickar på för förstoring. :o)

Snart ska jag sova tror jag, är väldigt trött, blev sent igårkväll (natt egentligen...). Imorgon åker vi till Gotland :o) Skriver nog ett snabbinlägg innan vi åker, så vi hörs kanske då, annars blir det efter Gotland. Om inte pappa har sin dator med sig. GODNATT!! <3<3





MUUUUSE IKVÄÄLL!!!!!!

AAAAAAH, JAG BÖRJAR SNART HYPERVENTILERA!! JAG SKA FÅ SE DEM LIVE!! MUSE MUSE MUSE MUSE!!! Halv sju ikväll... oh my!! Emilia kunde inte följa med och jag hinner inte hitta någon annan att gå med så jag får gå med mamma hahaha :P

Kom nyss hem från biblioteket förresten, övernattningen med klubben var hur rolig som helst! Vi började med att gå upp i personalrummet och göra klart banderollen (Fanny, jag gjorde klart din "stupid shiny volvo owner" i paljetter ^^) som vi ska ha på New Moon premiären. Några gjorde tröjor, jag skulle göra det egentligen men jag ändrade mig och kom på att jag ska ha min Twilightpremiär-tröja som Fanny gjorde innan vi skulle på smygpremiären förra året. Shit, fatta att det var förra året... ett år sedan! Ojoj.

I alla fall, sedan gjorde vi vargöron, stooora lurviga öron, och satte dem på diadem. Så nu kommer vi se jätteroliga ut på premiären, haha! Sedan gick vi ner i "sagorummet" och lade oss i sovsäckarna, åt chips & New Moon-godisar (!!! Jag fick en "forks" godis, haha) och tittade på Buffy the vampire slayer (det är faktsikt ett bra program, jag var lite emot det förut). Sedan låg vi väl och pratade ett tag innan vi somnade. På morgonen åt vi frukost uppe i personalrummet (hallonte är jättegott!). Precis innan biblioteket öppnade gick vi hem. Det stod en kvinna utanför och väntade på att det skulle öppna och hon tittade jättekonstigt på oss när vi kom ut där innan biblioteket ens öppnat med kuddar och stora påsar, haha.

Mitt rum ser ut som om ett galet troll har kommit in här och strött ut kläder över hela golvet... Faktiskt så är det ju sant. Om det galna trollet är jag. Vilket stämmer rätt bra, hahha. Så nu måste jag städa! Vi hörs! ;o)

Avslutar med min favoritlåt av Muse såklart.

Övernattning

Hej!

Idag började jag 12.40, lyx hehe. Matteprov första timmen dock. Men det var ju bara på talföljder så det gick bra. Fattade inte sista frågan, haha. Någonting med pi... heh. Får se vilket betyg det blir. Skiter i om det bara blir g, för jag har fått vg på alla andra prov ändå och det här är sista provet i matte C. :) Wiie.

 

Snart kommer väl pappa hem med sushi tror jag... hoppas det är snaart för min mage kurrar sjukt mycket. Det blir tidig middag idag för kvart över 6 ska jag iväg till biblioteket och övernatta med Twilightklubben där. Blir nog kul ;o) Känner inte direkt någon där, men det gör inget. Dumma Fanny som lämnade mig ensam i klubben haha :P Nä, skoja bara. Men nu måste pappa komma I'm starving!!!

 

Vi hörs imorgon! :o)


Stackars katterna


Hej igen! =)
Fick lust att skriva igen, för nu är jag på bra humör istället, hihi. Vi har matteprov imorgon och det handlar bara om talföljder och det är lätt! Hähä. Får hoppas att provet inte är mycket svårare än uppgifterna i boken... Mehe.

Förresten, det är så synd om Tiger och Abella, de måste vara hemma själva medan vi är på Gotland. Flera dagar, vad tråkigt det kommer bli för dem! Dessutom, hur gör vi med mat? Och att släppa ut dem? Det kommer bli jättekrångligt! Hm... stackars små katter. :( Dessutom känns det inte bra att ha kattluckan öppen så att Abella kan springa fritt, jag menar hon är inte ens ett år gammal och är inte ute så mycket, det känns konsigt... aaaah, what to dooo???

Men nu ska jag fortsätta plugga! Vi hörs! ;o)

Torsdag


Hejhej!
Nu har vi fått tillbaka biologiproven. Jag fick g... buhuuu!! Två poäng ifrån Vg. Jag fick ju nästan Mvg på förra provet!? Men våran lärare är jätteflummig så frågorna var jätteflummiga och konstiga och man fattade inte alls vad det skulle vara för svar, eller överhuvud taget vad han menade. Typ alla frågade hela tiden vad han menade med frågan, eftersom han tydligen ville ha ett svar som krävde att man omformulerade frågan till någonting helt annat.

Till exempel, när man skulle förklara "Generna från två olika arter i en individ" (om jag minns rätt), då var svaret vad en individ med gener från två olika arter kallades. Men han hade ju frågat vad generna kallades! Helt sjukt...

Och det var massa saker med som vi aldrig hade gått igenom. En del saker hade han nämnt en gång, sedan stod det inte ens i boken. Som gulsot. Hur ska man veta det, om han bara säger det en gång och det inte finns med i boken!? Typ ingenting av det han sa att provet skulle handla om, fanns ens med på provet! Mattaku!!

Imorgon är det förresten övernattning på biblioteket med Twilightklubben! Ska bli kul :o) Sedan i övermorgon spelar Muse på hovet, wiiie!! Hittade en som gillar Muse förresten, typ inga vet vilka de är, haha. Emilia var det i alla fall, och hon ska kolla vad hon ska göra på lördag så kanske hon ska med. Får se hur det blir med det, annars antar jag att jag får gå med Nisse (som också gillar Muse, men inte verkar vara så intresserad av konserten) eller mamma. Haha... Men nu ska jag plugga matte, vi hörs! ;o)

Titta vad jag har!


... biljetterna till Muse konserten!!! Fatta vad glad jag är!! Synd bara att ingen av mina kompisar gillar muse :o( I alla fall inte som jag vet. Haha, Fanny gillar ju förstås Muse, men hon är ju inte ens i det här landet... Heh.

Vet inte så mycket om biljetter, så jag blurrade lite på alla nummer och grejor. Vet inte riktigt varför... Menmen ;o)

Så, hur som helst, idag var det skolfoto. Ledig dag, bara foto mellan 12.30 och 12.45. Haha, våran mentor satt på golvet framför klassen, det var lite kul. Hon tyckte det var väldigt spexigt, hon tyckte icke att vi skulle göra roliga miner också. Haha. Nu fick det räcka, typ. Jag tog inte ens något enskilt foto, skulle inte beställa det. Det var ändå inte meningen att man skulle göra det, det fick man gå till ett annat rum och göra om man ville. Kände att man lika gärna kan ta kort på sig själv... eller låta någon annan göra det.

Jag och mamma hittade hår-mojjigrejjer (som vi sa) föresten, hehe. Jag hittade en locktång i mammas låda och hon hittade ett våffelhjärn (inte till ätbara vofflor, utan till håret, haha). Fast vi bytte så hon lockade sig och jag våfflade mig. Sedan sa hon att mina våfflor kommer sitta kvar imorgon... shimatta! Japanska om någon undrar. Jag har börjat att säga en massa saker på japanska igen. Heh. Ingen förstår förutom jag. Och i skolan förstår Emilia. Men det är mest hemma jag gör det.

Men nu ska jag plugga matte! Talföljder är sååå lätt! mata atode. ^,^

Bara en månad kvar!!


Oh. My. God.!! Jag kom på det på bussen. Det är den 20:e idag. Om exakt en månad är New Moon premiären. EN MÅNAD!! SJUKT LITE!! HERREGUUD. Jag började nästan hyperventilera på bussen, haha! Men guuud, seriöst!! Det är så snart!!! Shit shit shit jag kommer flippa ur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3

Cupcakes!





Hej igen! :o)
Här är lite bilder från igår. Cupcakesen (?) som jag gjorde, med marsipan (stavas det marcipan?) och med frosting. Gooooda! Marsipanen var jääättesvår att göra saker av för den bara gick sönder och den var för varm, även om man kylde ner den över natten... så de sakerna blev helt konstiga, haha! Men grodan blev väl i alla fall rätt bra tycker jag :) Är mer nöjd med de med frosting.

De som var här igår var Melker, Magda, Åsa, Sten, Farmor, Farfar, Anders, Sara, Arvid och Axel. Jättekul var det! Men nu ska vi äta middag här, vi hörs imorgon! Godnatt! ;o)

Måndag


Hejhej!
Snart ska webbdesignlektionen börja, satte mig för tidigt i datasalen. Vi börjar om typ fem minuter. Bloggade ju inte igår så jag ska lägga in bilderna från igår när jag kommer hem. Bakade cupcakes! Hihi. Men oj vad söta de blev, fast vad hade man väntat sig... jag fick sockerchock. Hehe... Men nu börjar det snart, så vi hörs! ;o)

Weekend!

 
Heeeeej!
Åh vad jag är glad att det är helg! För jag har inga läxor, moahahahah!! Och så ska kusinerna (förmodligen) och farmor och farfar komma på söndag. Ska nog smsa någon och fråga om vi kan göra något, för jag har bara pluggat som en galning hela veckan! Har inte ens haft tid att göra någonting kul...! Störande. Eller var det i måndags jag träffade Anna? Eller var det förra måndagen? Haha, jag är helt borta...

Jag har förresten inte ätit godis sedan mitten av september. Jag har inte ens godisförbud... jag bara orkar inte. Haha. Vad är poängen liksom, när det finns godare saker (till exempel frysta jordgubbar) och det är inte ens bra med godis. Varför ska man äta det då, om man lika gärna kan äta frysta jordgubbar? Då får man vita tänder istället för finnar, haha! Man får alltså finnar av godis, men det vet väl de flesta redan. Särskilt choklad.

Men nu ska jag läsa min bok, mina mobilbatterier är slut, kan inte smsa buhuuu. ;o( Vi hörs!
 

IT'S OVER!!

Hejhej! Nu är biologiprovet äntligen över! Ikväll ska jag baaara ta det lugnt! Hihi, ska sitta på biblioteket efter skolan. Hahaha bok-nörd... älskar biblioteket.


Jag är jättesugen på kaffe förresten fast jag har inga pengar. Bara på kortet men de ska sparas minsann. Kaffebilden ovan ser ju nästan ut som glass. Åååååh, kolla vad gott det ser ut, hihi. Eller kanske chai-latte skulle vara godare... haha, vad håller jag på med, jag kan ändå inte köpa det. Menmen, a girl can dream, right?

Så nu har jag webbdesign, sedan matte, sedan hem. Älskar mina korta dagar, heh. Alla utom måndagar är ju halvdagar, men det vet jag att jag har nämnt förut.

Är inte den där kaffebilden lite störande efter ett tag hahaha?

Men nu ska jag läsa lite bloggar och sedan lektion. Vi hörs! ;o)

Onsdag


Hejhej!
Sitter på biblioteket nu, kan inte sätta på datorn hemma för då kanske jag fastnar där. Ska städa och plugga biologi. Har ju 35 sidor av 48 kvar och provet är imorgon... heehee.

Just därför ska jag inte skriva mer nu! Vi hörs imorgon! ;o)

Trött som grisen...


Hej igen... så här känner jag mig nu. Som grisen på bilden alltså. Tröööött... har suttit och pluggat en hel massa om mitos, meios och Gregor Mendel. Och det är lite mer än hälften kvar att läsa. Buhuu! Har i och för sig en hel massa tid imorgon, men jag ska plugga mycket mer idag, det har jag bestämt.

Har även lånat "Om arternas uppkomst" av Charles Darwin nu, som jag ska läsa. Haha många skulle nog fråga hur i hela friden jag orkar läsa en sån bok, men är man intresserad så är man. Den boken måste ju naturare bara ha läst, eller hur? Okej, jag måste i alla fall. Vill.

Vi hörs! ;o)


På biblioteket


Hej! Nu sitter jag på biblioteket och pluggar biologi. Eller, jag slutade just plugga, nu ska jag hem och äta lunch. Sedan går jag tillbaka hit. Det är väldigt tyst och skönt här, fast jag är ju inte ens på samma våning som barn- och ungdomsavdelningen, så det är inte så konstigt egentligen.

Titta vilka söta borders jag hittade på en speciell hemsida, hihi. Glitter Graphics är hemsidan. Finns hur söta saker som helst! Har mina favoriter. De kommer nog dyka upp en hel del, hehe. Men nu ska jag läsa lite bloggar när jag ändå sitter vid en dator. Plus att jag bara älskar den här skärmen, den är widescreen. Gillar biblans datorer. Just det! Jag har ju fått ett uppdrag! Nu gäller det att hitta en bok om Australien... hm...

Vi hörs senare!  ;o)


Beautiful day! (not)


Bild från när vi eldade kvistar och grenar och grejjor i Skärmnäs i somras (röken på bild). Kanske inte världens finaste bild, men jag gillar den!

Halloj
Kom hem för ca 3 timmar sedan, har suttit framför tv:n och tittat på Buffy the Vampire slayer. Inte jättebra serie, men vill ju inte fatta noll på övernattningen med twilightklubben, det blir inte så kul. Åh, jag har inte berättat om det där, ellerhur? Det ska vara övernattning här på Sollentuna bibliotek den 23:e med Twilightklubben (B.A.T) och vi ska titta på Buffy, göra B.A.T tröjor och diadem med vargöron (hihi, New Moon!), fixa med banderollen, och en massa annat kul säkert. Längtar! Det är ju första dagen på höstlovet på sätt och vis, egentligen är ju det på måndagen därefter.

Iskallt idag förresten! Ska börja använda riktiga vinterjackan ett tag...

Så, för en stund sedan satte jag mig och pluggade lite biologi. Går väl bra... genetik är väldigt intressant, men det är så otroligt mycket bara. Ska fortsätta plugga så fort jag skrivit klart här. Är sjukt trött så jag kommer nog somna bums ikväll. *SMACK* kommer det säga, sedan ligger jag och snarkar. Och sova som en stock kommer jag göra. Och sedan inte vilja vakna i morgon bitti. Hehe, ser inte fram emot den där känslan. "Neeeeeeej, jag måste gå upp!! Skiiiiiit!". Så är det alltid nu för tiden. Förut var det "Åh! Morgon! Yay!" *hoppar upp ur sängen*. Men inte nu inte, haha... No more... eller, kanske. Är sjukt skoltrött. Fast det är ju kul. HATA PROV! Men vi hörs! Inte ikväll tror jag, för det får jag inte. Måste plugga (biologiprov på torsdag).

GODNATT! ;o) (Ooooja, jag kommer ha en gooood natt. Sova sova sova sova sova...)

PS. OH-MY-GOD. Såg bilder från Eclipse (tredje Twilight-filmen för den som inte vet) och alla Twilightfans kan ju fatta att man blev huuuuuuur glad som helst!!! OCH... KAN INTE BESKRIVA! OH MY!

1 timmes sömn...

Hej! Eller kanske godmorgon...
I natt kunde jag inte sova av någon anledning. Jag somnade kanske vid fem någon gång så jag sov väl i ungefär en timme. Sedan när jag vaknade var jag hur yr som helst och allt snurrade och jag mådde illa. Tvingade i alla fall i mig ett par klunkar te och en macka. Tog med en macka till skolan också, som jag ska äta som lunch. Den var egentligen extra frukost, men nu när jag ändå har den slipper jag ju den enorma matkön och bristen på platser där inne. Jag och min trötta hjärna (och kropp) skulle nog inte klarat ens det, haha!

8:20 hade jag alltså matteprov. Det gick väl sådär... men vad kan man vänta sig när man fortfarande är yr och bara har sovit en timma? När det var över tänkte jag "Yes! Över! Vanliga lektioner nu då". Men nej. Då skulle vi ha läsförstålse (nationella prov) i engelska. Skit, sa jag då. Det gick väl ganska bra. Bättre än matteprovet, men engelska är ju mitt bästa ämne också... får nog inte Mvg på det där provet ändå, haha.

Nu står jag och äter ett äpple. Var jättehungrig. Mattelektionen (tredje timmen idag, suck) börjar om tjugo minuter. Har bestämt mig för att pina mig igenom alla lektioner idag. matte, webbdesign och Biologi kvar. Slutar fyra. Kämpar på här, haha. Vi hörs när jag kommer hem! ;o)

Oj det där blev ett riktigt skol-inlägg...


My Yellow Hat


Hej igen!
Sitter och pluggar matte egentligen, måste springa tillbaka till boken snart, skulle bara uppdatera lite, hihi. På bilderna är jag i min gula basker, och min näsa är inte sådär stor i verkligheten, haha!! Ehe... just so you know... Den åkte ner lite över ögonen om någon undrar varför den sitter så långt ner. Jag hade lite kul med kameran bara, hehe.

Imorgon matteprov alltså. Skit. Men vi hörs efter skolan! För nu måste jag slå mig ned framför matteboken och räkna med derivata igen. GODNATT! <3  ;o)

Pluggpluggplugg


Hejhej!
Jag kom hem från stinsen för ett tag sedan, hittade en födelsedagspresent åt Nisse (fyller år på tisdag) i alla fall. Puh... det är sjukt svårt att köpa present åt honom. Och pappa. De vill liksom inte ha så mycket.

Ska återgå till pluggandet snart. Jag är väldigt stressad,hehe. Det blir nog plugg hela kvällen.

Gjorde yoga förut också, så man känner sig inte så stel precis, haha. Men nu ska jag fortsätta plugga. Ingen pluggtid imorgon inte, för provet är 8:20.

Vi hörs! ;o)

Updatering: HAHAHAHA jag höll i min lapp med en japansk sång på nyss när jag gick från mammas till mitt rum, sedan trodde jag att ja la den på min skrivbordsstol, men när jag tittade där någon sekund senare var lappen borta. Inte på golvet heller, ingenstans i mammas rum, ingenstans i mitt rum och ingenstans på vägen. Hm...

Lördagsmys!


Hej igen!
Nu sitter jag vid matbordet och det är jättemysigt! Mörkt ute, och så har vi tänt ljusen på bilden och lagt röda höstlöv runt, det luktar mat och vi har ljudet av vattenfall och tropiska fåglar i bakgrunden. Urmysigt lördagsmys! Snart blir det wok med grönsaker, nudlar och tofu (ÄÄÄLSKAR TOFUUUUU)och sedan (snart, klockan åtta) ska vi bunkra upp med frysta jordgubbar och cola och sätta oss framför teven och se Godzilla. Hehe. Jag vet inte om alla kommer se den, men jag kommer definitivt göra det. Älskar filmer om dinosaurier, det är min lilla grej som ingen vet om mig. Haha. Älskar Jurassic Park eller hur det nu stavas. Fast har inte sett dem så många gånger. Älskar!

Men nu ska jag fortsätta med matten innan filmen börjar! Det här blir sista inlägget för idag, så godnatt! ;o)

PS. Nisse och hans kompisar spelade datorspel 22 timmar i sträck i igårkväll/eftermiddag, inatt, imorse, i förmiddags, och eftermiddags. Från fem igår eftermiddag till typ tre på eftermiddagen idag. De var alltså här i nästan ett dygn, haha!

Roligheter...



Godmorgon!

Så här kul hade jag och Tiger igår. Eller... egentligen var det idag. Klockan var väl kvart över tre på morgonen eller så. Visst ser Tiger trött ut? Eller så undrar han var i hela friden jag håller på med...

I'M A FRUITFLY!!!!!
...jag var trött...

Nisse och hans kompisar sitter fortfarande och spelar. Jag och mamma räknade ut att de har spelat i 18 timmar i sträck nu. Herre alltså. Fattar inte hur de fortfarande orkar hålla ögonen öppna. Framför datorn i 18 timmar! Gah!

Idag ska jag alltså plugga till matteprovet. Och biologiprovet... buhu, jag vill inte! Men jag måste, så det spelar ingen roll. Kanske går till biblan. Har ju fått en utmaning av en viss australienare. "Go to the library, find a book about Australia and read it. The whole thing." Damn! Orka hahaa. Men det är kul, så jag antar att jag tänker göra det. Fast jag kan ju välja en sån där med nästan bara bilder. Men nu ska jag nog klä på mig, hehe.

Vi hörs! ;o)


HAHA MINNEN FRÅN 3:e MARS!! NT-showen i skolan. Sitter och läser gamla inlägg, kan inte sluta skratta!!

"Sedan släppte de ner ballonger och jag och Fanny tog varsinn balong och döpte dem till Helmut och Märta. De bor i våra skåp."

MGMT


Gillar den här låten. Självklart är den med i Emmas höstmix! ;o)

Nattinlägg... Nisse och hans kompisar sitter fortfarande framför sina datorer där nere i källaren. Jag sitter på mitt rum och lyssnar på musik som en liten galning. I love Spotify. Lite roligt, jag pratade med Justin vid fyra, fem sådär och då var det sent på kvällen down under. För en stund sedan loggade han in igen, då hade han redan sovit. Nu är klockan alltså halv nio på morgonen i Australien. Haha! Lite kul. Då satt jag alltså och drack kaffe och lyssnade på The Clash (och massa annat, men de var bäst av de som spelades) medan han låg och sov. Hahaha.

Men nu ska jag fortsätta med min spellista! Vi hörs! ;o)

Laleh - November



Lyssnar mycket på den här låten just nu. Visst är den bra? Har en känsla av att jag kommer ha den spelande hela kvällen (tills vi går), haha.

Snart ska vi över till Harriet och Thomas för att Nisse och hans kompisar inte vill ha oss här, haha! Blir ju kul att komma ut ur huset ett tag. Fast jag får inte lyssna på musik :( Min mp3 har inga batterier. Hoppas de spelar nåt, annas blir jag ledsen, haha. Fredagkväll utan musik är ingen fredagkväll, om ni frågar mig. Men nu ska jag hitta lite bra låtar och sätta ihop en höst-spellista. Vi hörs! ;o)

Friday


Hej!
Jag är ju ledig idag, så jag vaknade klockan 11. Såå skönt! Långhelg, hihi. Nisses kompisar är här nu, de ska lana. Alltså sitta uppe och spela datorspel hela natten. Jag vill också, haha. Fast det är nog inte särskilt kul här hemma med hans kompisar. Det var roligare i kunskapsskolan. Haha, så många minnen från den där övernattningen!

Tittade på det nya avsnittet av One Tree Hill. Ååh, vad arg jag blev! Haha. Ska inte avslöja, vet att Fanny inte har sett det. Men nu ska jag läsa min bok, vi hörs! ;o)

Uprising


Har en känsla av att jag kommer gilla deras nya skiva, hihi. <3

Idag är som en fredag för mig, för jag är ledig imorgon. Långhelg, du är välkommen! Fast jag måste plugga till matteprovet och biologiprovet... heh. Får gå till biblioteket imorgon. Finns inte så mycket mer att säga faktiskt :) Kan ju säga att jag är lite avundsjuk på de i Australien som snart får sommar. Fast jag älskar vintern!

Vi hörs! ;o)

Godnatt

Varför måste jag vara så feg??... skriver imorgon. Godnatt...

Öga


Hej igen!
Jag skippade sista lektionen för jag mådde dåligt. Vi hade två mattelektioner i rad och efter den första kände jag att det skulle vara bättre att gå hem. Jag var helt vimmelkantig och var tvungen att sätta mig ned när vi gick ut i korridoren. Svimmig såklart... hihi, mitt lilla ord. Hatar lingonveckan.

Hos tandläkaren gick det bra, allting såg bra ut. Jag hade två mjölktänder kvar tydligen. Fast det sitter inga tänder under så de kommer jag inte att tappa. Alltså, jag kan ju slå ut dem eller något, men jag hoppas att jag inte gör det. Eller kan de bli lösa ändå? Jag tror inte det, det var inte var hon sa. Menmen :o)

Satt och lekte lite med fotografierpicnik och gjorde lite ögon. Vampyrögon, hihi. Sedan gjorde jag mig själv till zombie (gjorde mig till vampyr imorse, lägger upp på halloween). Det såg så läskigt ut! Lägger bara upp vampyrbilden på halloween. Hehe... Usch.

Men nu måste jag äta någonting, min mage låter nästan lika högt som en symaskin (heh). Nej, inte riktigt. Men vi hörs senare! ;o)

Onsdag


Godmorgon! Bilden ovan är en av mina favoritbilder av de jag har tagit. Den är så cool tycker jag! Inte ett dugg redigerad heller. :o)

Ska till tandläkaren nu på morgonen, så jag missar hela min dubbeltimme i engelska *fniss*. Det gör ju iiingenting... Så jag ska iväg om en halvtimme, kanske borde göra mig i ordning...

Vi hörs när jag kommer hem! ;o)

Busungen



Hejhej!

Nu har jag skrivit på min engelskauppsats (dock inte klar) och pillat lite med bloggdesignen. Nu kan jag lägga upp bilder i 600px istället för 500! Jippie! Alltså mycket större! Hihi. Menyn blir ganska smal, men det är lätt värt det. Och jag ska förkorta texten om mig själv lite, hehe. Det ser skumt ut.

Abella har följt efter Tiger som en liten galning nu ikväll, inte precis till hans förtjusning. Hon lugnade dock ned sig och gick och lade sig i korgen som farmor och farfar hade lagt plommonen i. Fick ingen bild på det... Men när hon låg på mattan lyckades jag knäppa några stycken!

Men nu är maten klar, så vi hörs imorgon! ;o)

Ny design! (Anna med!)

Hej igen! Som ni kanske märker har jag gjort en ny design. Den andra var så full med grejer... kan man kalla det plottrig? Hur som helst, blå är min favoritfärg och den är lite kylig och nu är det ju kallt! Kanske läger till lite snöflingor i headern sedan, hihi.

Hoppas alla andra tycker att den är lika fin som jag tycker ;o)

Så, jag måste göra läxan nu. Imorgon (tror jag) ska jag lämna in en "argumentative essay" i engelskan. Alltså, jag ska ju till tandläkaren då, så det är därför jag tror att den ska in då. Läraren har kanske mailat någonting annat, måste kolla det. Har ingen aning om vad jag ska ha för ämne, hehe. Oj! Jag måste skicka pappret till Emilia också! Shit! Jaja, jag skriver ikväll!

Här är designen jag gjorde till Anna igår:


Vi hörs! :o)


Morgonstress

Godmorgon!
Sitter på webbdesignlektionen nu, den ska nog börja när som helst. Det är ju iskallt ute! Jag hann inte med bussen för den blev full, så jag fick ta en sen buss och sitter med jackan i klassrummet nu för jag hann inte förbi skåpet...

Men nu ska vi börja, så vi hörs sedan! ;o)

Fullmåne



Hejhej!
Anna gick hem för drygt en timme sedan. Vi pluggade ju inte som vi sa att vi skulle göra, haha! Men vad kan man vänta sig... istället gjorde jag en ny design åt henne! Ska visa den imorgon :o) Svart och vit, enkel, blev den. Jättefin! Nu hinner jag inte visa, för jag måste plugga. Ska kunna två sidor ur biologiboken utantill tills imorgon. Kanske borde börja nu...

Det är fullmåne ikväll förresten. Fanny kan inte sova då, hihi. Men det kan jag. Bara för att jag sa så kommer jag säkert inte somna... Det var så otroligt fint förut när himlen var blålila och fullmånen var helt gul och skarp. Jätte coolt!

Men nu ska jag plugga! ;o)

Längtan


Hejhej!
Sitter på "lektion" nu. Webbdesign, fast läraren är inte i skolan så jag vet inte vad jag ska göra. Uppgiften idag är att make:a sure (hahahahhaa) att sidan kan ses från internet på en annan dator. Vad heter make sure på Svenska?? Jag vet hur som helst redan det, eftersom jag var inne på den hemifrån. Och jag har ingenting att finslipa. What to do?

Jisses vad fullt det var i matsalen idag förresten. Fick klämma in mig vid ett nästan fullsatt bord. Vi borde verkligen bygga ut matsalen här, det går faktiskt 2000 elever i skolan...

Åh, vad jag läntar till New Moon!! Alltså, när mitt studiebidrag kommer (19:e, trodde vi i alla fall, innan vi fick reda på att det är den 25:e) är det bara en måndad kvar till det som förmodligen kommer vara smygpremiären (som jag & Fanny gick på förra året, på Twilight). Fatta. EN MÅNAD! DET ÄR SJUKT! Längtan är obeskrivlig. <3<3<3 Jag kommer gråta. Och skrika. Som förra filmen. Hihi. Oh My God.

En månad och 15 dagar...


Godnatt!



Nu kryper jag ned under mitt uuunderbara duntäcke. Sweet dreams! ;o)

Boots



Här är en bild på mina nya kängor från Vagabond. De var rätt dyra... fast jag betalade inte själv, hehe. Lyx. Allt annat brukar jag dock betala själv. Nästan.

Usch, vilket kallt höstrusk det är ute nu förresten! Det kom en så kraftig vind förut att jag började rulla bakåt på cykeln, haha! Det är förresten vääldigt svårt att cykla i tajt kjol (inte av stretch-material precis), vilket de flesta säkert vet.

Mitt internet funkar förresten! Yes, yes, yes! Åh, vad jag är glad. Alltså, bilder helat iden! Woohoo! Nu slipper jag mammas dator! Mamma skulle säga "Nu får jag min dator för mig själv!". Jag måste ju inte använda datorn... Men man vill ju.

Åh, vad jag vill ha små mocka-liknande vantar. Hittade jättefina lila från Accent för 149 kronor bara. På H&M fanns det mindre fina för typ 249...

Men nu ska jag läsa massor av bloggar, vi hörs senare! Huu vilken läskig grå utsikt jag har från mitt fönster. Ciao! ;o)


Uppdatering:

AAAAH STYCKINDELNING FUNKAR!!!!!!

Sunday Sunnyday

Heej!

Jag ska till stan snart :o) Det funkar fortfarande inte att lägga upp bilder! Why, why, why!? Ska försöka fixa min egen dator ikväll så att det funkar... Hoppas det går! Internet var ju konstigt. Väldigt konstigt...

 

Jag hade glömt att de andra i spanienutbytet är i Bilbao nu! Jag är lite avundsjuk måste jag säga, haha. Men jag ska did nästa år i alla fall ;o)

 

Vi hörs senare!


Back from Kista

Så tråkigt att det inte funkar att lägga in bilder. Haha, så varför la jag just in en? Jo, den fanns i arkivet. Men bläddra och lägga upp funkar inte.

 

Min shoppingtur var inte precis lyckad. Hittade ingenting. Förutom frysta jordgubbar och ett colour-workshop (ögonskuggor och läppglans) för 98 kronor. Köpte dock bara bären, hehe. Det ska vara mitt godis idag. Man får ju finnar av vanligt godis. Dessutom är jordgubbar så mycket godare! colour-workshop är från Pashion cosmetics. En del av deras saker är dyra, en del jättebilliga, lite kul... haha.


Mot Kista!

Hej igen! Jag gillade inte mitt förra inlägg, jag var bara arg. Haha.

 

 

Så, jag hade ju egentligen tänkt gymma idag, men jag vill inte gå själv, så tråkigt! Men nu har säkert alla planerat nåt i helgen. Någon som har tid i helgen? Haha...

 

 

Så det blir Kista idag istället! Fast det har jag ju sagt... Åh, vad jag blev sugen på att simma! Kanske ska göra det istället? :D Men nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg. Vi hörs!


Bäst i idol 2009

också Tove också, men kunde inte hitta en video med henne.

 

De här var ju helt klart bäst. Så varför åkte en av de ut? SJUKT!! Hatar idoljuryn...! heheh....

 

Idag hade jag i alla fall tänkt leta efter jeans + skor i Kista. Kanske stan, men det är så himla tråkigt att gå på stan själv, så jag väljer nog Kista ändå.

 

Det går fortfarande inte att lägga upp bilder! Så irriterande!

 

Vi hörs! ;o)


Snacka om motvind...

Men aaaaaaaaaaaah!! Det går fortfarande inte att lägga upp bilder!! Varför, varför, varför?? Så nu blir det väl tråkiga inlägg ett tag... GAH!
Det här blir ett argt inlägg (varning!). Jag är sååå arg! Hur kunde Juryn inte välja Moa och Clara som wildcards? Hur kunde de välja de där tråkiga, dåliga människorna istället!?? Jag vill bara gå dit och skaka lite vett i deras huvuden! Ååh, jag blir så arg! Hur kunde de!?
Hehe.. förlåt för det där ;o) Jag var tvungen att skriva av mig lite. Är inte riktigt nöjd än, skulle vilja skriva ett hatmejl till idol-juryn, men jag antar att jag borde låta bli, haha!
Jag hittade ett par jeans i en tidning, från Cubus, men nu finns de tydligen inte ens. Jag blir så arg! Varför är allting emot mig idag?? Haha...
Synd att jag inte kan lägga upp bilder, jag hade tänkt visa lite jeans... well, well... Vi hörs imorgon!
Godnatt!

Friday

Godmorgon!

ÅÅH! Det går fortfarande inte att lägga upp bilder! Så jobbigt! Jag längtar tills internet fungerar på min dator igen, då kan jag faktiskt lägga in tre bilder utan att den andra bilden krånglar.

 

Så, idag har jag halv skoldag, dvs jag börjar 11.35 och slutar 4. Bara tre lektioner. Sedan helg!! Jippie! Vet inte vad jag ska göra i helgen... måste nästan ringa någon, jag känner mig sjukt osocial. Har pluggat som en liten galning i veckan, haha. Imorgon hade jag i alla fall tänkt gymma. Vet inte om jag borde, men vill gå på stan... heh.

 

Men nu ska jag kolla sl.se och göra mig i ordning,

 

vi hörs! ;o)


Dumma blogg.se

ÅÅH! Jag blir såå irriterad på blogg.se! När den går ihop med min mammas dator och skapar en pakt som gör att jag inte kan lägga upp bilder. De är så dumma mot mig :o( Mammas dator och blogg går inte så bra ihop tydligen, bilderna vill bara inte.

 

Jag har kollat upp tiderna på Friskis & Svettis här i Sollentuna nu och man kan komma vilken dag som helst, i stort sett när som helst (inte på natten då, haha). Det ska bli skönt att äntligen träna lite, nu när jag har en sån där "hata-jogging" period. Sådana är faktiskt sällsynta, men det inte ofta jag orkar sticka ut och springa. Usch vad jag hatar det där utslitna uttrycket. Sticka ut och springa. Sticka ut och kuta. Du, Emma, ska du inte sticka ut och springa?? Nej! Hehe... På Blidö = helt okej. Här (tråkigt)=inte okej. Men jag antar att det är dålig/tråkig inställning eller nåt.

 

Det blev pizza från rosabella ikväll, eftersom mamma var på stickkurs i stan. Usch, vad äckligt det var. Fett och äckligt. Men allvarligt, jag vet inte var som händer med mig. Blir äcklad av godis och snabbmat. Kanske av mig själv? Finns i och för sig ingen större anledning. Men ändå, haha.

 

Men nu ska jag visa mamma min hemsida från webbdesignen! Vi hörs imorgon!

 

Godnatt! ;o)


Blodprov på biologin!

Hejhej!

Så, rubriken avslöjar ju vad vi gjorde på biologin idag... vi stack oss i fingret och klämde ner blod i droppar av anti-B och anti-A. Vi skulle alltså få reda på våran blodgrupp. Jag, lilla svim-fia (som aldrig har svimmat, bara nästan, en hel massa gånger...), blev såklart svimfärdig och fick lägga mig på soffan i lärarrummet... Som Bella i Twilight hihi! Fast det är inte med i filmen...

 

Något mer har väl inte riktig hänt idag, jag får skriva senare igen.

 

Vi hörs! ;o)


RSS 2.0