E m m a -

-

The city only breathes through you
And all the cracks that you've fallen through

Vadå knäpp?

Har just haft mösspåtagning i skolan, studenten börjar kännas lite verkligare nu, hehe. 23 skoldagar kvar! Stört. Vet inte om de andra vill vara med på bloggen så jag langar en helt normal bild på mig i min mössa istället... dock är mössan lite klippt för det såg ut som en kockmössa... ehehh....

Eh. Ja. Nu ska jag titta på den skruvade serien jag av någon anledning följer.


Förgiftad katt?



Abella har lämnat lite presenter i form av spyor på olika ställen i huset. Hon har förmodligen blivit förgiftad av hortensian vi har ute på altanen. Tydligen kan katter få njurproblem då? Vet inte vilka växter det gäller, hortensior är inte en av de allra giftigaste... men jag hoppas att hon är okej :/ Det ser ut som hon håller på att kvävas ibland. Usch. Vi får kontakta våran veterinär...

Just nu sitter jag hur som helst och tittar på Pretty Little Liars (lite skruvad serie) och tittar då och då på Abella som ligger och sover. Mamma frågade om hon verkar svag eller så, och hon är sådär så att man kan lyfta upp henne och lägga henne var som helst utan att hon bryr sig, fast hon är så ibland, hehe, så jag vet inte... lite orolig är jag nu, men det var tur att det inte var en julstjärna iaf, en av de giftigaste. :l



-

längtar till skolan imorgon... har jag slagit i huvudet utan att jag märkt det..?


yesssss


ÄNTLIGEN! Academic Report avklarad, nu kan jag få mitt liv tillbaka ;) hahaha.

The Tunnel







Några bilder jag tog i London, blev lite småkär i den här tunneln, hehe.

dag 14 – en låt som ingen tror att jag skulle älska





Bara för att den här låten betyder mycket för mig eftersom den påminner mig om högstadiet, haha. Vet dock inte om jag älskar den... Men nästan kanske! Haha. Annars måste jag säga att Cascadas musik är ingenting jag ens skulle ladda ner gratis, bahahaha. Men den här är ett undantag :')

Nu måste jag verkligen skriva min engelska, som jag har sagt att jag ska göra i två veckor... eheh.. >.<

foto: jag.

Take this heart, it's ticking like a cheap clock



Where the shadow wraps around her


Lite så här känner jag mig nu... grå. Jag har humörsvängningar, haha, jag var sjukt glad igår kväll.

Lite glad är jag i alla fall, för nu när min kamera äntligen är fixad kan jag börja ta bilder till bloggen igen! :') Har en hel massa ifrån Portugal så de får det bli till en början... blir väl vårbilder också hoppas jag ;)

dag 13 – en låt som är guilty pleasure

... är det bara jag eller borde det vara ett till ord i den där meningen? Haha. Hur som helst, det får nog bli den här:

Miley Cyrus - When I Look At You (från "The Last Song")


Det är faktiskt den enda Miley Cyrus låt jag inte tycker är bajs, haha. Enligt mig är det en väldigt fin låt, kanske delvis på grund av vad jag associerar den med.

Hoppade förresten över dag 12, för att det skulle vara en låt med ett band jag hatar, och det finns inte något band jag riktigt hatar.

HTC Desire Z

Snart är du min :')


Don't you try to stop me



Det har hänt så mycket på sistone, en del saker gjorde mig glada, en del gjorde mig deprimerad. Men allt som har hänt visade sig bara göra mig lyckligare i slutändan. Jag är sjukt glad just nu, och jag är inte ens säker på varför.

Bild: weheartit

dag 11 – en låt av mitt favoritband

A Skylit Drive - Prelude To A Dream


Idag åkte jag och mamma in till stan för att titta på studentklänning och jag hittade faktiskt en! Hittade skor också, jättesöta blommiga tygskor. Hittade även en blå&röd prickig klänning från Fröken Söt, en tygpåse med kakmonstret på, ett par batik leggings och ett färgsprakande linne.... hehehhe...

Det är så underbart väder idag! Har suttit ute i solen och försökt äta godiset i mitt påskägg men det är så otroligt mycket och jag fick nog efter typ tre chokladbitar. Det räcker nog i några dagar... ehe. Tycker det är lite skumt att jag inte vräkte i mig det dock, eftersom jag bara har ätit en toast på hela dagen...

GLAD PÅSK! :')

dag 10 – en låt som får mig att somna

Jag kom på att jag vill fortsätta med låtlistan. Idag är det alltså en låt som får mig att somna som gäller. Den här låten får mig att somna för att jag lyssnade på den nästan hela natten när jag försökte somna på flyget hem ifrån japan. Jag hade mycket att tänka på då, och det var inte precis den bästa tiden någonsin för mig, men jag lyckades faktiskt glömma allt för en liten stund tack vare den här låten. Som min familj trodde var "smurfhits"... jättekul.

Och jag hade gjort en spellista med låtar på japanska för att det passade till resan, så det är därför det inte direkt är den sorts musik jag brukar lyssna på.

Fast nu får den mig bara att tänka på all skit som hände just då så jag orkar inte riktigt lyssna på den. :/

Miku Hatsune - Last Nigh, Good Night

Froze in our memories again


Jag vill bort.

Bild: weheartit

Emma tries again c;

Nu kom det visst upp en ny tävling när den andra avslutades, så man måste ju försöka igen, hihi!


Kandylandy.se
Brandsinfashion.com

Hemmaaa.

Var visst inte så bra på att uppdatera i Åre... Skrev ett inlägg men det verkade inte funka. Nehepp.

Är i alla fall hemma nu, kom nyss hem från stinsen. Det är sjukt varmt ute! Sommar snart :')

Just nu känns det som jag faller... lite skumt eftersom jag sitter ner.

Har tittat på en ny mobil, tror det får bli HTC desire Z, för jag måste ha tangentbord.

Nothing will keep this heart from beating,
I'm still breathing


Åre!

Mobilbloggar nu, kommer göra det i Åre också, fast den där musiklistan får jag nog fortsätta med när jag kommer hem :) idag går jag i alla fall tidigt från skolan för vi åker vid 4, hihi! Känns extremt ovärt att sitta här på svenskalektion utan lärare... Orkar inte göra någonting, haha. Latmask är jag. Men nu ska jag spara pengar, hehe.

Jag har hittat min tvilling



Hehehe. Jag och Marie lekte med camwow igen.... lite för många bilder blev det.

Just nu sitter jag och lyssnar på A Day To Remember och försöker samla ork till att skriva min Academic Report... hur många gånger har jag sagt att jag ska skriva den? Nu är det deadline imorgon, hahah. Duktigt Emma.

Ska packa ikväll också, hihi. För imorgon drar vi iväg till Åre! <3 Sedan klockan 9 har Felix informerat mig om att det går en bra film, så jag ska väl se på den också. American History X heter den. Kanske inte min typ av film, men det är ett tidsfördriv, hehe.

(;

dag 9 – en låt jag kan dansa till

Hehehe, den här låten är lite skum, men alldeles underbar enligt mig. Den gör mig glad in almost any situation och får mig typ att dansa spazzdances om jag blir lite för hyperaktiv... vilket inte händer sällan.


Unicorn Kid - Wee Monsters


Har precis skapat ett eget spotify pemium konto så att jag slipper kriga med min bror och mamma, haha. Det blir alltid krig.
Jag: *lyssnar på musik*
Bror: *sätter på så att mitt stängs av*
Jag: *sätter på igen*
Bror: *sätter på igen*
KLICK KLICK KLICK KLICK.............. osv osv.

It gets old. Hahaha.

Ska i alla fall göra mig i ordning snart och sticka iväg till skolan, gul och amnesty-ish. (:

En mindre het Ke$ha

Hihi, Ke$ha som ung. Lite roligt tyckte jag. Och nej, jag gillar absolut inte henne. Vilket gjorde detta extra roligt.

Snygging där ;) hahaha.

Kom just hem från skolan utan väska. Det kändes otroligt härligt hahaha... tills jag kom på att min tuperingsborste ligger i väskan... :'( Har väl någon annan mindre bra borste. Heh.

Jag och Katarina håller på och planerar en kryssning nu, så vi hoppas på att få med oss två personer till så vi blir 4. Inte lika kul att åka 2 pers liksom. De flesta ska plugga verkar det som.. :'/ Hoppas vi får ihop en liten grupp. ^^

Meeen nu ska jag titta på det nya avsnittet av How I Met Your Mother och sen kanske en film..... :3 Åh slappdag, äntligen är du här.

Ska vara gul i skolan imorgon. Amnestygruppen har satt upp lappar all over school där det står "Klä dig gult den 14/4" då kan man väl liksom inte dissa dem? :/ Hihi.

dag 8 – en låt jag kan hela texten till

Sitter på engelskan igen, hihi. Höll nyhets-presenation nyss... usch. Jag har "råkat" missa mina tre senaste tillfällen så nu blev läraren äntligen nöjd.

Idag ska jag på någon hjälp-grej om anmälan till universitet. Ska anmäla mig idag tror jag. Det blir en kurs i geovetenskap, sedan i januari åker jag iväg till Japan (': <3 2012 blir hoppas jag komma in på ett geovetenskapprogram på Umeå... innan "världen går under"... hehe... tänk om jag inte kommer in... meh, inte tänka så nu Emma! :O

Nu ska jag vara seriös och skriva min Academic Report.

Dagens låt, en jag kan helt utantill... bland många, haha.

Paramore - When It Rains

Regnbågar och mongobilder

Hade moodswings idag höhö :'( Kände mig skit innan fysiken, sen ritade jag och Marie regnbågar och tog mongobilder med camwow, så då gick humöret upp igen. Sen när jag kom hem blev det skit igen :c får se om det blir bättre imorgon...

Tror jag skulle få smisk om jag la upp en av Maries bilder, hehehihihoho.... @.@ så jag skippar det.

Godnatt bloggen! Det där låter så töntigt, men nu skriver jag så ändå. Bara för att jag är en tönt.

Nu känner jag mig hemsk för att jag använder ordet mongo, men det är ju liksom inget illa menat ://

Är beroende av den här låten just nu:

A Day To Remember - It's Complicated

dag 6 – en låt som påminner mig om ett ställe

Heellu. Ska precis springa iväg till stationen. Upptäckte att jag ser ut som en svamp med tuperat hår. Hihi. Champinjon-Emma.

Här är dagens låt; en som påminner mig om Värmland.

Remy Zero - Fair

jag vill haa.


iiiiih.... ge mig sommarklänningar :c

dag 5 – en låt som påminner mig om någon

Sitter på engelskalektion och har ingenting att göra i 45 minuter... skoj.

Får typ onda blickar från engelskaläraren lite då och då för jag och Niklas pratar fast man inte ska. Tänk om man pratar om skolarbetet då.. :/


I alla fall, dagens låt ska ju vara en som påminner mig om någon, så det får bli denna! Hehe, detta minne är väl typ från sexan eller sjuan eller nåt sånt.

James Blunt - You're Beautiful

Frilla


Har varit och klippt mig nu. Har saknat lugg <3 Inte haft lugg sedan nian, hehe. Kan tänka mig att den blir lite fuckad nu när det blåser som bara den... :/ och när jag cyklar borde den väl stå rakt upp i stort sett hela vägen till skolan... tehe... det lär ju bli fint. *host*.

Längtar till på fredag, då drar vi iväg till Åre <3

dag 4 – en låt som gör mig ledsen

Ska snart sticka iväg till stinsen och klippa mig, hihi :o) Sedan blir det att skriva en Academic Report... wohoo...

Här är alltså dagens låt från listan, en som gör mig ledsen. Anledningen tycker jag vi utelämnar.

Rise Against - Paper Wings

I rymden finns inga känslor

Det här måste nog vara världens bästa film, haha. :o)


Dag 3 - en låt som gör mig glad

Det stod mellan den här och Unicorn Kid - Wee Monsters, hehe :o) Fick bli denna.

Ska ringa och boka tid för klippning hos frisören nu, så imorgon har jag ny frisyr. Yay.

The Killers - Mr. Brightside

Dag 02 - Min hatlåt

Haha, jag är ganska uppenbar nu, men den här låten är faktiskt hemsk... Det stod mellan den och Lady Gaga's Telephone, men den här är nog snäppet värre...

Tänker inte ens lägga upp låten, bara namnet, för jag vill inte ha den i min blogg, wahahha.

Justin Bieber - Somebody to love

De spelade Justin Bieber typ hela tiden i affärer i Japan... t'was truly horrible.

--------------

Lite gladare grejor:
Jag höll tal idag ;) det gick bra faktiskt, tydligen lät jag självsäker..? Hahhaha, det var nytt. Nu ska jag leka soffpotatis och titta på film hela kvällen!

Dag 1 - Min favoritlåt

När jag cyklade hem nyss såg jag en tant blåsa iväg typ en meter, sedan fick hon hålla i sig i en lyktstolpe... inte för att låta hemsk, men gud vad roligt det såg ut. Men stackars tant. Drygt tio sekunder senare blåste jag själv in i ett jävla staket, så jag ska väl inte säga något.

Älskar vädret, haha. Kändes som att barackerna i skolan skulle flyga iväg, det skakade som bara den. Åh, kan det inte åska också!? :')

Hittade en musiklista på Lienes blogg, så tänkte följa den i 30 dagar. Såååå eftersom att detta blir dag 1, här är min favoritlåt (som ändras ungefär hela tiden):

Kill Hannah - The Songs That Saved My Life (har lagt upp denna förut också, hehe)



dag 01 – din favoritlåt
dag 02 – din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad 
dag 04 – en låt som gör dig ledsen
dag 05 – en låt som påminner dig om någon
dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08 – en låt som du kan hela texten till
dag 09 – en låt du kan dansa till      
dag 10 – en låt som får dig att somna 
dag 11 – en låt av ditt favoritband
dag 12 – en låt av ett band du hatar
dag 13 – en låt som är guilty pleasure
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15 – en låt som beskriver dig
dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar     
dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19 – en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg   
dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen  
dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26 – en låt du kan spela på instrument   
dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument 
dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29 – en låt från din barndom

I want to feel that lightning strike me

Så här kul har jag.

Katt: Meeoooww.
Jag: MEEOOOWWWW!!
Katt: meow.
Jag: ................ meow???

Jag vill till skolan nu. Wow. Har någon tappat mig i golvet..?

So what's the craziest thing you've done lately?

Hatar att jag ska hålla tal på fredag. Usch. Dessutom har jag skrivit för mycket. Jag vill ju inte ta bort någonting...

Vill att det ska bli sommar så jag får åka till New York!

Kill Hannah - Crazy Angel

You're original, cannot be replaced

Do you ever feel like a plastic bag
drifting through the wind
wanting to start again


Gillar inte att den låten har satt sig på min hjärna...

Fysikprov imorgon, tal på fredag. Orkar inte. Längtar till Åre!

Tävling

Jag är med och tävlar om ett par valfria converse hos kandylandy.se!
brandsinfashion.com


RSS 2.0