E m m a -

Sy, sy, sy

Heej! Långt avbrott... Det blir nog många såna i sommar. Längre avbrott... men det gör nog inte så mycket, det hade gjort mer om jag hade en stooor blogg. Men i alla fall, jag måste bara berätta en sak. Jag har blivit en sy-galning. I lördags och söndags hann jag med så mycket som två väskor, fixat en klänning, ett pennskrin, ett mp3 fodral, lagt / fållat upp pappas byxor, en påse för hårsnoddar.. säkert någonting annat också, men jag orkar inte titta efter. Jag ska sy ett linne också. En oversize i något tunnt tyg. Hoppas det blir bra!

Men nu ska jag fortsätta läsa, vi hörs efter nästa avbrott i bloggandet, haha. : ]

bild från Mallorca

Isabella Ateara

Mitt Twilightnamn är Isabella Ateara. Klicka här för att få reda på ditt. De mixar ihop för & efternamn. Haha...


Ny OTH-kille!

Heej! Roliga nyheter! För er som inte visste det (de flesta One Tree Hill fans vet nog), så ska ju Chad Michael Murray och Hilarie Burton hoppa av serien, vilket är dåligt!! Otroligt jättesorgligt!!! Eller, de har nog redan gjort det faktiskt. Men, nu ska Robert Buckley, från Lipstick Jungle, vara med! Han ska spela Clayton (lite likt Peyton, Hilaries roll, haha), en ung, sån där talangscout (basket) som blir Nathans businesspartner. Nu fattar ingen som inte har sett OTH, men det spelar ingen roll, hihi. Det är bara de som behöver bry sig om det här inlägget!


Källa

Vi hörs imorgon! Förhoppningsvis... :]

Sommarlov!

Heeeeeeeej! Vi hade avslutning igår! Det är såå skönt att det är sommarlov nu, även om jag inte riktigt har fattat det än. Det kommer nog gå upp för mig någon gång i Juli, förmodligen. Jag var just inne på The Sims 3:s hemsida och det verkar så otroligt kul! Alltså, det måste ju ändå vara hundra gånger bättre än det förra? Man kan ju göra hur coola saker som helst med gubbarna! Herregud, det är verkligen dålig uppdatering och korta inlägg nu, men jag önskar att min dator fungerade... Den stora som jag bloggar på nu är så seg och så jobbig att sätta på. Jag kanske ska börja blogga med a och o istället för åäö? För de knapparna fungerar ju inte på den lilla datorn. Det är grymt störande och går typ inte att göra någonting åt heller... Vi har provat, believe me...
Hörs! :]

Sista skoldagen!

Hejhej! Är i skolan nu, sista skoldagen för läsåret, men avslutningen är på onsdag! Hade bara två lektioner... spanska, vilket inte riktigt var en lektion. Och snart är det idrott. Undrar vad vi ska göra... skolan är typ helt tom förresten, inga här. Ingen orkar gå när de knappt har några lektioner. Så idrottslektionen blir kanske lite... tom... också.
Vi hörs! ;)


Fredag kväll

Hellu. Jag är trött, ska nog sova nu. Ville bara uppdatera lite. Idag har jag gjort någonting roligt med mitt hår... bild kommer när jag har överraskat alla. Ingen får ju tjuvkika!
Godnatt!

Biljetterna bokade!

Heeeej just nu är jag SUPERGLAAD!!!! Jag har nämligen bokat biljetter till Muse konserten den 24:e Oktober!!!!!

JAG ÄR SÅÅÅ GLAAAAD!!! :D vi har superbra platser!! WIIIE!!! Fast nu såg jag att det spöregnar... så glädjeskalan sjönk lite... MEN BARA LITE! :D

Vi hörs senare!!! :D

VILL NÅN GÅ PÅ MUSE??

VILL NÅN GÅ PÅ MUSE KONSERTEN I OKTOBER MED MIG!??? Helst nån som jag redan känner :P

BILJETTERNA SLÄPPS PÅ FREDAG!! <33333


Btw, någon frågade om min design. Det tar såå lång tid att förklara... jag fixade bilden på picasa och sedan lade jag in den som header och fixade med bakgrunden och lite saker som man kan hitta på designadinblogg. Jag kan förklara bättre i ett nytt inlägg senare, ok? :) Kramar!

RSS 2.0