E m m a -

OH MY GOD!!


Oh. My. God.
Jag flippade ur när jag såg det här! Ojojojojoj. Jag och min lillebror brukade alltid titta på den serien för typ två år sedan haha. Så fick jag veta att den skulle komma ut på film så jag kollade på trailern. Sedan sökte jag på google och såg det här. Shit!!!! Hahaaha, alltså, jag får typ panik. Jackson Rathbone som Sokka? iiiiih, kan inte filmen komma nuu?? Oh my, oh my. Gosh gosh gosh...

Känner för att skrika lite. Heh. Inte så smart kanske med tanke på att jag sitter på webbdesignen. Hörs sedan :)


Naturhistoriska

Godmorgon!
Om en halvtimme ska jag gå till skolan, för engelskan var inställd. Idag ska vi i alla fall till naturhistoriska riksmuséet med naturkunskapsgruppen... alltså, jag har säkert redan sett utställningen tusen gånger. Men men, det blir nog helt okej.

 

Nu ska jag göra mig i ordning! Hörs.

 

PS. Nationella gick bra, skrivdelen gick jättebra tror jag! Får väl se hur resultatet blir, hehe...

Kayoubi


Godmorgon! (rubriken betyder tisdag)
Egentligen är jag ledig idag, men det är nationella prov i engelska B. Håller på från 8.20 till 13.55. Nu har vi just haft läsdelen och tio över tio börjar hördelen. Så nu står jag vid en dator och tittar på härliga sommarkläder och blir alldeles galen av längtan efter sommaren, haha!

Förresten, jag har ett problem... vi ska ju åka till Japan i sommar och vi hade tänkt i början av sommarlovet, men då kanske det är forskarskola ifall jag kommer med på det (inte stor chans, men ändå). Åååh, varför måste det vara samtidigt!? Jag vill inte välja! Faktiskt vill jag nästan hellre åka till Japan, men sommarforskarskolan är värsta chansen ju... fast jag vill hellre till Japan. Helt klart. Screw universitetskontakter, jag kan väl komma in på en skola ändå... eller? Naaaah, jag har beslutsångest! Hoppas man får information om det där snart. Om jag springer på Anders i korridoren kan jag väl fråga, annars mailar jag.

Nu ska jag springa iväg och stressa inför provet, hörs! :)


Ichigatsu ni-ju-go-nichi

kon-nichi wa
Ja, om någon undrar betyder rubriken den 25:e Januari, hehe. Idag har vi alltså haft kompledigt för öppet hus, så jag har suttit och tittat på anime och övat inför engelska nationella proven imorgon. Det kommer nog att gå bra. Hoppas jag. Fick ju bara Vg på hörförståelsen på mittkursproven, så nu måste jag skärpa mig.

 

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa "The World Is Flat" av Thomas L. Friedman.  Hörs!

 


PS. är inte Kotori typ världens gulligaste namn? Haha.

M.Å ♥




Var på gymmet idag. :)

Öppet Hus

Hejhej!
Öppet hus idag. Kom på när klockan var fem i tio att jag hade lektion klockan tjugo över tio... hm...mamma fick skjutsa mig och sedan var jag stressad resten av tiden i skolan.
Nu ska vi se Scoop :) Godnatt i förväg.

Into The Wild

Godmorgon!
Har just hoppat ut ur duschen, vi får väl se om mitt hår torkar på två timmar (brukar torka på typ tre eller fler...) så att jag inte går till öppet hus med blött hår. Hårtorken är ju borta också, haha, bara för det. Lillebror och mamma ska på öppet hus, eftersom att han ska börja gymnasiet i höst. Har sagt åt honom att gå på Emma och Katarinas biologi, haha! För jag har inga "naturlektioner" på öppethus och det är ju det han borde kolla på. Vad var det de skulle göra, söva bananflugor? Hihi, måste nästan gå dit själv. Inte för att det är möjligt, jag har ju matte.

 

Såg den här filmen igår förresten (bilder). Into The Wild. Alltså... jag tycker faktiskt att den är bättre än Twilight. Twilight är inte bra egentligen, jag gillar ju den (haha, gillar, vilken underdrift) för att jag älskar böckerna så mycket. Den här filmen är bäst. Bäst, bäst, bäst. Och Kristen Stewart är ju med i den! Haha! Hon sjunger i den också.

 

Hur som helst, den handlar om en kille som nyss gått ut High School och kommer från en rik, successful familj. Vad heter successful på svenska?? I alla fall, hans föräldrar tycker ju att han ska börja studera på Harvard Law School, men han orkar inte med det där livet, så han ger alla sina pengar för college till välgörenhet och sticker ut into the wild. I flera år. Han bara bor där ute. Bilden ovan är inte "in the wild", som man kanske ser, men där stannade han bara på sin resa. Han reser och träffar roliga människor (bland annat Tracy, som spelas av Kristen).

 

Nu ska jag äta mat, min mage säger "kurr". Hörs!

Bär

Kanske inte finaste bilden i världen, men ändå :) Tog bild på såna här bär på gotland och då var det höst. Nu tar jag alltså en vinterbild på samma sorts bär... hehe... :P

 

Jag ser ingenting annat än datorn just nu. Den lyser så mycket och det är så mörkt i rummet så allt runt om datorn är bara svart. Haha.

 

Tydligen var sista frågan på fysikprovet svår? Jag tyckte den var ganska lätt... min första tanke var "Oj, då måste jag ha gjort fel". Men sedan fick jag nästan bekräftat att jag gjorde rätt... roligt! :) Fast jag kan inte få Mvg. Man fick inte ha mer än två fel för Mvg och jag hoppade över en fråga med 3 poäng.

 

Nu ska jag äta någonting. En frukt kanske. :)

Tal och Fysikprov

Jag har ingen bild att ladda upp på den här datorn och mina fingrar fryser till is (öppet fönster) so I'll make this quick. Hehe.

Höll tal i engelskan idag. Hade inte fått det skickat till mig innan så jag visste inte vad jag skulle säga. Kunde alltså inte precis öva. Men det gick bra, några skratt klämde man ur "publiken" ändå. Var ju inte ensam heller, Ivon var ju med. Michaela var hos doktorn, så jag och Ivon höll talet ensamma, haha. Men sedan fick Michaela hålla resten av talet ensam... :S Stackarn.

Sedan hade vi ju fysikprov efter skolan. Det gick jättebra faktiskt! Hoppade bara över en fråga, men jag gjorde den sista. Om jag hade alla rätt på de jag svarade på, så får jag Mvg tror jag, om jag inte räknade fel... hm... Menmen! :) Tycker det är lite konstigt att man bara får ha två fel för att få Mvg...

NU SKA JAG VÄRMA MINA STACKARS FINGRAR! Godnatt!


10 kronor till Haiti

Godmorgon!
Nu har jag skänkt tio kronor till Haiti. Alla borde göra det. Tänkt vad mycket det skulle ge. Vi är runt nio miljoner i sverige (visst kanske inte alla har en mobiltelefon och många är väl små barn och så, men det finns ju andra länder än sverige också) och tänk om alla skulle ge en tia, då skulle vi ge 90 000 000 kronor. Fatta vad en tia ifrån tillräckligt många människor kan göra!

 

Hur som helst, nu på morgonen ska jag, Ivon och Michaela hålla tal på engelskan. Okej, alla ska göra det... Men saker är den att Michaela inte har skickat pappret till mig! Jag måste typ stå och läsa av pappret när vi håller tal, för jag har ju aldrig gått igenom det. Jag har ju ingen aning om vad det är ska säga. Haha. Men det går nog bra.

 

Sedan har jag ju fysikprovet också... tre pluggtimmar i skolan har jag kvar. Wish me luck!

 

Nu ska ja äta frukost, ses! :)

Stolthet och Fördom och Zombier

Bilder lånade från gestuz och omgjorda till collage av mig. Älskar deras bilder!

 

Nu är jag färdig med fysikplugget har jag bestämt. Jag har gjort övningsprovet och det gick bra, sedan gjorde jag uppgifter på krafter... vänta... vem bryr sig? Egentligen? Bara jag. Okej, jag håller det där utanför bloggen, haha!

 

Hur som helst, fysikprovet ska gå väldigt bra säger vi. Efter provet ska jag köpa schampo, yay... inte. Det får bli citruschampo, äntligen ska jag köpa någonting som luktar någonting speciellt (frukt typ). Det enda schampo med fruktdoft som jag kunde hitta var Head n Shoulders Citrus Fresh. Hm... det är i och för sig ett mjällschampo, vilket jag inte behöver, men det spelar ju ingen roll. Det skadar ju inte att använda det om man inte har mjäll precis ;)

 

Men nu ska jag hitta en bok i biblioteket (bokhyllan i mitt rum, haha).... eller i arbetsrummet. Det är ju helt sjukt så många böcker vi har där inne! Tre av fyra väggar där inne är täckta av hyllor som i sin tur är fulla av böcker. Och då menar jag verkligen fulla.

 

Och oj oj oj, jag har ett boktips att dela med mig av! Mamma kom ju hem med en bok igår, en bok som jag skrivit om här i bloggen, som jag älskar. Det är min favoritbok näst efter Twilightserien. Haha, ja, det är ju så klart Stolthet och Fördom eftersom jag skrev om det igårkväll. Som jag skrev då, så är boken jag vill tipsa om Stolthet och Fördom och Zombier. Den är grymt bra! Sjukt rolig, hahah! Om man tycker om orginalet så kommer man (nästan) garanterat tycka om den här. Om man inte ogillar zomibier och sådant förstås. Det är så kul att läsa hur de har tolkat karaktärerna på sitt sätt, utifrån en "zombiedödar-synvinkel". Jätteroligt! Glömde dock boken i skåpet i skolan, det är därför jag måste hitta en bok att läsa här hemma också. Zombier är inte helkul att läsa om innan man ska släcka lampan och krypa ner under täcket.
Godnatt!

NOOOO

NO WAY! Jag kom till skolan för tjugo minuter sedan bara för att upptäcka att webbdesignen är inställd! Så jag skulle ha kunnat ha sovmorgon, för min nästa lektion börjar inte förrän 10.25. Men så tänkte jag att, så länge jag är här kan jag ju plugga fysik. Men nej, för då hade jag lämnat böckerna hemma! Jahopp, nu finns det väl bara en sak att göra. Läsa Stolthet och Fördom och Zombier. Den är ju bara för bra, haha, tack mamma som köpte den! Älskar ju orginalet Stolthet och Fördom, har typ läst den tre fyra gånger, så den här är grymt rolig, haha.

De här klännigarna är ju underbara förresten! Skulle verkligen aldrig ta på mig tvåan och trean, men ettan skulle nog vara ganska fin i vitt eller svart? Eller nån annan färg som inte... är knallgul. Heh. Men nu ska jag enjoya (glömde ordet för enjoy på svenska..?) min bok ;) Ses!

Good morning!

Var inte de här skorna från Agatha Ruiz De La Prada jättesöta? Haha, fast det är inte precis någonting jag skulle ta på mig. I alla fall inte den första. Den andra var ju helt okej :)
Idag blir det bara tre lektioner, sedan plugg. Men nu ska jag göra mig i ordning for school. Ses!

Emma mår dåligt

Usch, jag mår inget vidare. Feber har jag nog inte men jag har ont i huvudet, är snuvig och konstig i halsen (som sandpapper typ... sådär som det ofta blir efter att man har varit förkyld). Höll på att svimma på bussen imorse, jag fick panik, haha! Det var fullproppat och jag var så långt ner (haha kortis) så det var jättevarmt och kvavt och jag kände hur jag började må väldigt dåligt. Som tur var stannade vi precis vid skolan.

Nu har jag bara en lektion kvar, sedan slutar jag! Fast då blir det fysikplugg...


Nypon

Hej igen :)
Nu har vi kommit hem från kusinerna (ett tag sedan egentligen). Haha, de är så roliga ;)

 

Snart ska vi se på Damernas Detektivbyrå här och jag har typ ångest för att jag pluggade för lite idag... skulle ha börjat tidigare. Men jag började ju i och för sig ganska tidigt, jag bara förstod inte hehehe... så imorgon och på tisdag får det bli en heeel massa plugg. Hela tiden. Verkligen.

 

Godnatt i förväg!

Söndag

Heej!

 

Idag har jag varit i centrum och köpt en kakmascara (det är typ bästa alternativet om man bara vill ha lite mascara. Blir jättejättebra) och ett jätteljust puder. Jag är så blek så jag märkte att mitt puder är för mörkt för mig, haha... nu köpte jag värsta "asiatfärg". Inte för att låta fördomsfull eller nåt, men deras hudton brukar ju vara lite blekt gul? (otroligt svag ton av gult) Aa, det är min med >_<

 

Hittade ett jäättegulligt miniparaply (fast det var vanlig storlek när man fällde ut) som var svart med hjärtan i olika färger för typ 70 kronor på Accessorize (love that store) och en hårspray från Naturelle som luktar gott istället för äckligt och den är faktiskt bra. 16,50 tror jag. Haha, minishoppingdag. Älskar att köpa småsaker. Finns så billiga bra saker, hihi.

 

Nu blir sminkningen perfekt och naturlig. Wiie!

 

Jag sitter och pluggar fysik just nu, men snart ska vi åka iväg till kusinerna och äta middag där. Imorgon blir det skola igen... blä. :)

Rönnbär

Hej igen!
Nu är vi hemma från promenaden! Det blev många fina bilder så nu kommer det finnas frostbilder i de flesta inlägg, haha. Snart ska vi åka in till stan, men först måste jag äta någonting. ;)

The XX

Godmorgon! Haha, klockan är halv ett, så det kanske borde vara goddag istället...
Hur som helst, idag blir det foton! Eller, det blir foton i fortsättningen för nu fungerar det att lägga in foton på mammas dator! Ska gå på promenad nu och ta lite vinterbiler, så de kommer upp här sedan. Senare ska mamma in till Åhléns så jag tänkte att jag skulle följa med eftersom jag har presentkort på Make Up Store där.
Men nu ska vi gå till Edsviken! Hörs senare :)
Låten är från pappas skiva som han fick av Anna och Henrik. Älskar introt till den skivan, alltså videon. :)

Helgen är mycket välkommen!!

Åh, jag vill ha sommar så man kan gå klädd i klänning. Och ha solglasögon! Härligt. Jag längtar!

 

Debbie var här, men hon åkte för typ en timme sedan. Hon hade inte träffat Abella (hennes katt från början ju) sedan februari förra året. Jag hade inte träffat henne sedan september heller, så det var kul.

 

Klimatdebatten var idag förresten, haha! Det känns så avlägset... alltså jag hade ju ingen åsikt om det som de pratade om precis. Det var typ bara USA och Saudiarabien som bråkade om olja och pengar och jag brydde mig liksom inte om det. Inte de flesta andra små länder heller, så jag undrar vad vi får för betyg nu haha.

 

I helgen blir det fysikplugg. Prov på onsdag. Kan typ ingenting om krafter, men det andra har jag någolunda koll på. Får läsa i boken igen.

 

Nu har jag typ nyss sett klart på American Pie 2. Fattar inte att jag såg den. Jag hatar såna filmer. Menmen. Har man tråkigt så har man. Nu tittar jag på "Wolf", en gammal skitfilm om en varulv. Jättedåligt gjord, haha. Man sitter och skrattar när man tittar på den. Jag och lillebror ska sova i vardagsrummet hahhaa... på madrasser på golvet. När det är för kallt för att campa utomhus får man campa inomhus istället, hahhaha! Fast jag kanske inte orkar, jag har rätt ont i magen och då är det inte så väldigt bekvämt att sova på en tunn madrass, det blir ganska hårt. HAHHAHA nu blir han varulv på filmen! Herregud, vad fult det är. Nej, det var bara feber..? Jag fattar ingenting. Jaja, nu ska jag fortsätta ha tråkigt.
Godnatt!

HHAHHAAA oh my god, nu blir han varulv! EPIC FAIL.

Vår vill vi ha

Åh, jag vill ha vår. Helst sommar, men våren ligger ju i alla fall rätt nära. Outfitsen på bilden är från forever21. Just nu sitter jag och läser bloggar, men ska snart fortsätta skriva på mitt öppningsanförande till klimatdebatten imorgon. Åh, jag orkar inte debattera... eller, rättare sagt, jag orkar inte komma på en början på mitt öppningsanförande. Varför måste alltid just början vara så förbaskat svår?

 

Nu ska jag nog ta och skriva lite.

Emma goes indian?

When I was sure you'd follow through
My world was turned to blue so thin
When you'd hide your songs would die
So I'd hide yours with mine
And all my words were bound to fail
I know you won't fail
See, I can tell

Står i datasalen nu och har just skrivit klart mitt Position Paper till klimatdebatten. Naturkunskapen börjar om en halvtimme. Vad ska jag göra i en halvtimme?

Efter skolan blir det plugg. Naturkunskap. För debatten är imorgon så jag måste skriva ett stödpapper. Eftersom jag är Indien måste jag klä ut mig till en indier (heter det så?) hahaha. Ska nog bara ta nån indien-liknande top eller en färgglad sjal. Orka klä ut sig liksom, ska man gå runt i skolan och se ut som om man just kommit från inspelningen av en Bollywoodfilm? Näe, det orkar vi inte, hehe. Något enkelt får det bli.

Men nu ska jag nog hitta på någonting att sysselsätta mig med. Skriver senare :)


Torsdag

ÅÅÅH jag skrev just ett långt inlägg som försvann!!! ...godmorgon förresten, hehe.
Igår vid fyra åkte jag ju till Helenelunds station för att Möta Sofia, sedan gick vi till Kista centrum och shoppade lite. Jag hittade en liten väska med rosett och ett linne på Monki. Det är inte ofta man hittar en affär med rea på snygga saker här runt Sollentuna...

 

När jag kom hem kom pappa med två amerikanare från hans jobb som åt middag här. Så det blev ganska sent (för att vara en vardag för mig då, haha). Gick och lade mig vid tjugo över elva, men det är väl ungefär då jag brukar sluta läsa på kvällarna ändå, haha. Särskilt trött var jag ju inte... Men nu ska jag äta upp min frukost :)

Under Construction

Ritade av Bethany Joy Galeotti, men ser nu en massa fel! Gah. Alldeles för liten mun till exempel. Den är under construction säger vi. Hehe. Sedan ser den faktiskt ganska mycket bättre ut i verkligheten, flera av skuggorna försvann till exempel. Haley's "påsar" under ögonen försvann nästan helt... hm... och skuggorna på näsan syns knappt! Jag ska lägga upp den igen snart, förbättrad. Men nu ska jag plugga naturkunskap!

 

Snart kommer farmor och farfar hit och ska äta med oss. Godnatt i förväg!

Liene

Hej igen :)
Jag ritade en lite failad "idolbild" av bloggerskan Liene igår också, hehe.
Förresten, hahaha, jag såg någonting jätteroligt idag i biblioteket. En författare som heter Zac O'Yeah. HAHA! Så vill jag ju också heta! ;)
Hörs senare tror jag :)

B-Joy


Hejhej!
Sitter på webbdesignlektionen nu, vi håller på med java applets, men det funkar inte. Så jag lekte lite med picnik.com och gjorde Bethany Joy Lenz (Haley i One Tree Hill) till vampyr. Haha... Inte flawless, men den funkar.

Bara två lektioner kvar snart! Denna är slut om en kvart. Sedan blir det plugg... imorgon blir det New Moon med Sofia och på fredag kommer Debbie hit :) Kul vecka. Om man bortser från läxorna. Men nu ska jag få min slideshow och fungera. Hörs! :)


Ritat igen ;)

Hejhej!
Jag ritade lite idag. Ritdag. Har inte kunnat sluta, haha. Men nu måste jag sluta, för jag ska plugga naturkunskap.

 

Twilight-fans kanske ser att det är Bellas ögon? (haha, eller så syns det inte alls...) Skulle först rita Bella, men ville rita någon påhittad istället. Hon fick ganska kort panna, va? Hm...

 

Idag har varit den längsta skoldagen i veckan. 7 timmars skola, fast bara 6 timmar lektion. Andra dagar har jag 3/4/5 timmar.

 

Men nu ska jag plugga, som sagt. Jag ska vara Indien i klimatrollspelet. Hehe.

Söndag

Hejhej!
Idag har jag varit i stinsen och köpt en väckarklocka. Det är klockradio, CD-spelare och vanlig alarmklocka. Perfekt är den! Alarmet är jätteirriterande, haha, hela familjen kommer vakna! ;P Perfekt. Då måste jag ju vakna av det.

 

Köpte akvarellpennor också, för vi hittade ju en målarbok med otroligt fina mönster (som egentligen är för barn, men det är väldigt vackra mönster) av William Morris. Jag har färglagt (stavning?) två av dem, det andra blev bra, det första blev jag inte så nöjd med. Känner mig som ett litet barn som färglägger i målarböcker, hehe!

 

Just nu sitter jag och mamma i soffan och tittar på Brideshead Revisited. Ganska tråkig serie... men inte så dålig. Mamma envisas med att hyra alla skivor från LoveFilm så hon kan se alla avsnitt. Jag kommer förmodligen också att titta, haha! Nu ska jag fortsätta titta. Hoppas pappa kommer snart med pizzan, jag är hungrig...
Godnatt!

 

Imorgon börjar skolan igen. Stress över naturkunskapen. Klimatrollspel. Bah. :)

Caspar David Friedrich

Hejhej!
Idag har vi varit och sett Caspar David Friedrich på Nationalmuséet. Han målar så otroligt vackra målningar, de ser ut som fotografier! Fast de är allt lite övernaturliga. Från Romantiken. Fast jag tycker nästan bättre om impressionisterna. :)

 

Sedan blev det en liten runda på stan också. Tappade känseln i fingertopparna, det är sååå kallt!
Nu ska jag titta på Kono Aozora Ni Yakusoku Wo ^^ Hörs!

Sååå söt!



Är det inte bara världens sötaste unge? Hahahahah!

Jag hade ju tänkt skriva på labbrapporten. Ska nog göra det nu! :) Fast först ska jag lyssna lite på min älskade spellista på spotify ♥

Godnatt!

Whatcha Say

Jag brukar nästan aldrig gilla sån här musik. Jag är mer indie/rock/alternativ när det gäller musik... men om man har gått i Kunskapsskolan i Kista kan man nästan inte låta bli att gilla det lite. Den här var ju faktiskt jättebra! Ojoj, jag är förvånad... :)
Usch, de spelar en jättedålig låt på Mtv just nu, haha! Nu ska jag titta på Kono Aozora Ni Yakusoku Wo! Hörs :)

Första skoldagen

Inte OK. Med skola alltså. Jag är så freaking trött! Somnade väl vid halv fyra igår. Menmen det kan ju inte vara en särskilt ansträngande dag. Kemi (dubbeltimme förvisso), webbdesign och naturkunskap. Tre timmars håltimme mellan de två sista. Niiiice... Vad ska man göra då, haha? Jag brukar ha dödstråkigt på håltimmar, eftersom jag är den enda av mina kompisar som har håltimme då.

 

Men nu ska jag äta frukost och gå till skolan, jippiie...... hörs! :)

Keep Calling My Baby

He said
Oh, Did I ever call you honey
when that name wasn't ment for you
Did you ever see me running
for a girl half as good as you

Bästa låten just nu! Lyssnar sönder den på min medeltida CD-spelare (sån där bärbar, pytteliten grej). Locket på den har nästan ramlat av, det hänger i en tejpbit, haha! Snacka om överanvänd. Försvinner ljudet på videon efter ett tag, eller är det bara jag?

Sitter just nu och ritar av Jackson Rathbone, haha. Oj! Jag kom på att det är skola imorgon. Aj då. Jag hinner inte vara uppe så länge till... Typiskt. Hoppas mamma kommer ihåg att väcka mig imorgon bitti... nu ska jag fortsätta rita. Godnatt! :)




En massa text


Hejheeej!
Jag är irriterad idag. För jag skulle vilja fixa med mitt rum men jag orkar inte helt enkelt. Haha. Slöfock. Skulle ju behöva göra det när jag inte har en massa plugg...

ÅH jag har ett problem, förresten! Jag har tydligen blivit som pappa var när han var i min ålder, jag vänjer mig vid väckarklockans signal och vaknar inte av den. Så nu måste jag köpa en ny. Pappa hade en bra lösning, haha. Han hade en sån där gammal typisk väckarklocka som hoppar och ringer galet, som på Kalle Anka eller nåt, som han hade satt i en plåtburk! Så till och med han vaknade av det ljudet! Hur smart var inte det? Hahah! Ska lätt prova. Hoppas det funkar med mobilen på jobbig ring-ring-signal och vibration. Sedan är det bara att stoppa ner den i en burk. Ska se om det funkar. Men om det inte funkar är jag rätt körd, för då kommer jag för sent till första skoldagen. Hm...

Förresten, jag och pappa råkade ut för en försäljare igår (haha, han pratade en blandning av indisk-engelska och svenska. "Give me your nagel", "put this on your nagel", "is it bra?") som sålde lite roliga saker. Vi köpte nagelgrejsimojs och nåt salt man ska ha i duschen. Nagelgrejset tar bort de där "ränderna" uppepå naglarna och sedan polerar man dem så att de blir helt sjukt skinande! Ser ut som man har satt på sånt där genomskinligt lack! Håller sig kvar gör det också. 15 dagar ungefär, sa han. Fast inte på svenska då... haha. Nagelbandsolja var det också. Rekommenderas verkligen! Om man orkar dra sig iväg till stinsen och lyssna på när han pratar om mineralerna i döda havet och utsätta sina händer för lite olika hudvårdsprodukter och annat grejs.

Ojoj vilket långt inlägg, nu ska jag lägga ner. Hörs! :)

Stolthet och Fördom

Åh, jag fullständigt älskar Stolthet & Fördom! Fast jag tycker nog bäst om serien från 90-talet. Men den nyare filmen är också bäst! Boken också... mihi! Emma gillar.

 

Och den går på teve (3:an) ikväll klockan nio! Ska absolut se. Den nyare filmen alltså. :)

 

Var i stinsen idag och tittade på skidbyxor. Kom på att jag måste ha träningskläder. För jag har inga. De är för små eller för fula, eheh... Sedan har jag inte ens en sport-bh! Det måste man väl ha? Hur har jag klarat mig innan? Hmm... haha! Men nu ska jag tjata på mamma att hon ska komma hit så att vi kan fortsätta titta på One Tree Hill! Hörs! ;)
Kram ♥

Julen







Här är bilderna från i julas! Haha, den sista blev kanske inte perfekt med den där skuggan där... Det fanns faktiskt nästan inga utan ansikten på, hehe. Så det här får räcka än så länge. Kommer väl fler med inläggen i fortsättningen.

Nu blir det läggdags för min del. Måste börja vänja mig igen...
Kram ♥

Ritat

Titta Fanny, jag ritade av dig! :D Har haft extremt tråkigt idag. Jag menar, jag har fortfarande pyjamasen på mig? Känner mig jätteseg... åååh, varför kan inte lovet vara lite längre? Börjar på torsdag :( Jag får lite ångest nu...

Snart kommer foton från julen! :) Fast det är mest personer på de flesta så jag kan nog inte lägga upp särskilt många eftersom jag inte vet om de vill synas på min blogg...

Nu ska jag nog halvsova och lyssna på musik. Hörs senare! :)
Kram ♥

Bilden kanske inte är särskilt lik, hehee... menmen, försökt har man i alla fall!

Garden State

Det här måste ändå vara världens bästa film. Eller?

2010

Hej!
Sitter och tittar på Kalle och Chokladfabriken. Var nyss och såg New Moon för tredje gången. Tycker det är konstigt att jag bara har sett den tre gånger. Måste se den många gånger.

 

Åh, jag känner mig så osocial! Har inte träffat någon på evigheter! Alla bor ju så sjukt långt bort! Och så är ju ingen hemma heller! GAH.

 

Nu ska jag fortsätta titta och lyssna på musik när jag inte orkar titta. Hörs!
Hugs ♥

RSS 2.0