E m m a -

Replay

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay

Av någon outgrundlig anledning gör denna låt mig väldigt glad. Hm...liten mini uppdatering, hehe. Sitter och försöker översätta ett spanska papper... Har inget mer att skriva, bloggtorka som sagt.

MGMT-Kids är sååå bäst <3 haha... jaah...


Friday

Hejhej!
Just nu sitter jag här i fotosalen och väntar på att lektionen ska börja så vi kan diskutera bilderna vi tog som läxa. Den här gången var det lång/kort slutartid vi hade, haha, min bild blev ju inte sådär jättebra. Gillar inte den dåliga skärpan... men men. Perfektion är ointressant, ellerhur? ;)

 

Idag är har twilightklubben övernattning... men jag ska bara vara där på kvällen, gå hem vid nio-elva tiden. Och just det! Det har öppnat en juice bar i sollentuna centrum, tihi. Ska köpa Coco nånting... glömt vad den hette.... en smoothie är det i alla fall. Det blir det och en sub från subway som middag för mig idag, hehe.

 

Men nu börjar det snart, så vi hörs nångång då jag orkar skriva.... uj vad dålig jag är på att blogga just nu.

 

PS. Biljetterna till Muse på Zinkensdamm IP den 21:a Juli är nu bokade, hihi. Köpte åt mig, Fanny och Katarina. Ska bli så kul att se dem live igen!

Lemon Tree + Geek Update

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me about the blue blue sky
And all that can see is just a yellow lemon tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon tree


Hello. Nu sitter vi här och geekar, haha. Blev dock tråkigt då alla roliga människor loggade ut... Men någon loggar nog in snart... får vi hoppas, hehe. Vi köpte kakor och cola, haha. Ujj så nyttiga vi är... men till vårat försvar, så blir man ju väldigt hungrig sådär mitt i natten. Hehe.......... Hörs!

Nördfredag

Godmorgon!
Just nu sitter jag i fotosalen. Nu sa de i högtalarna att vi ska skänka en tanke åt den blåfenade tonfisken och dess japanska fiskare... hm... vi ska inte äta sushi i helgen heller säger de. Jahopp... Undrar varför...

 


Hur som helst, idag ska ju Katarina (och kanske Emma? Haha, vi vet inte riktigt än) "sova över" hos mig (vi ska ju inte precis sova). Haha det blir imvu lan... ja, vi är nördar :B <--- jättefin nördsmile.

 

På lördagen kommer våra kusiner över på fika och då lär jag ju vara en zombie. Kanske borde de varnas.... nej, haha. På söndagen ska jag väl vara med Sofia tror jag, om det fortfarande gäller. Det antar jag.

 

Hehe. Kanske blir lite uppdateringar i natt. :o)

R.I.P He Pingping

Världens kortaste man. Han var ju bara för cool. R.I.P

Ojdå, hehe

Jag glömde skriva igår kväll... well well, jag skriver nu då. Vi hade fysikprov i måndags (G-delen) och det gick bra, förutom en konstig uppgift... och idag kommer VG-MVG delen. Det var så konstigt för läraren sa att vi inte skulle ha prov, utan bara läxförhör på lektionstid som man inte kunde få mer än VG på, men helt plötsligt var det prov och fullt lika seriöst som alla andra prov... skumt.

Blir skönt efter idag, då har jag inget prov förrän vecka 15.

På fredag blir det imvu lan, herregud vad vi är nördar Katty, hahaha....

Men nu ska jag plugga det sista på fysiken. Blir tre lektioner idag, bara matte, spaska och fysik. Hörs! :o)


Bländaröppning - 3 försök

Hejhej
sitter i fotosalen just nu, har varit och fotat och snart blir det genomgång. Bländaröppningen experimenterade vi med idag, hehe... här är tre av mina försök (oredigerade):
skriver när jag kommer hem (jag vet, dålig uppdatering)...

Till Romme

Hejhej, jag vet att det har varit sjukt dåligt med uppdatering här, men jag har bloggtorka, hehe. Nu åker vi i alla fall till Romme och stannar där till på fredag. Så vi kommer väl hem imorgon kväll ^^

RSS 2.0